Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14988)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: καλη εβδομαδα ρε γκαβλιαρηδες αν κ εμενα μου ξεκινησε πολυ στραβα γαμω την πουτανα μου , μου εμεινε το αμαξι στη μεση του δρομου κ περιμενα το γερανο ενα διωρο κ μου γαμηθηκε η μερα τελειως ηθελα να ξερα ποιο μουνοσκυλο με γλωσσοφαγε αμα εισαι ομορφοπαιδο θα μου πεις αυτα παθαινεις  :hahaha: Τουλάχιστον αυτή τη φορά πρόλαβες και έγλειψες/γάμησες πριν σου συμβεί. Υ.Γ. Καταλαβαίνεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις με το αυτοκίνητο, αλλά πού; Τρως τα σέρβις στις βίζιτες αχαΐρευτε! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 00:05:23

Θέμα: Θεωρείται κέρατο το σεξ με εκδιδόμενη;

Δημοσίευση: ναι , το λεω με την λογικη οσων υποστηριζουν οτι απο την στιγμη που ειναι η πραξη επι πληρωμη δεν θεωρειται κερατο Δεν υπάρχει καμία τέτοια λογική· απλά κάποιους τους/μας βολεύει ;) Από εκεί και πέρα, σαφώς και θεωρείται, αλλά δεν είναι αν δε μαθευτεί!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 00:12:07

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: πρόσφατη αγελια υπαρχει πθν ?  μεσα για το τσιπουρο , αν δεν ερθει να εχεις να πνίξεις τον πονο σου Ναι, με όνομα «Βίκυ» αν θλυμάμαι καλά. Πόνο έχω όταν έχω ήδη πληρώσει· ειδάλλως στα παπάρεά μου!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 00:15:48

Θέμα: Γκλάμουρας και GDE

Δημοσίευση: Είμαστε αλανιααααα διαλεχτά παιδιά μέσα στη πιατσααααααα και δε μας τρομάζουν τα γραφεία που κλείσαν τη δική μας ρατσαααα Τι τα θες, τι τα θες θα το βρούμε το μουνί θα μιλάς και θα λες κάποιος το γαμεί! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 02:01:12

Δημοσίευση: καλα μιλαμε κανετε απιστευτο τραγουδιστικο διδυμο , αδερφοι γσμαμπα οχι αστεια  :hahaha: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 02:36:31

Θέμα: Thalia

Δημοσίευση: εχω μπερδευτει λιγο σε σχεση με την αγγελια σου , σε σχεση με αυτα που γραφεις εδω κ σε σχεση με την κριτικη που εφραψε ο @Pe27 εδω γραφεις οτι μπορεις μετα τις 5 αλλα στην αγγελια γραφεις μεχρι τις 18,00 κ στην κριτικη του @Pe27  εγραψε οτι του εκανες τη χαρη να τον συναντησεις στις 21,00 γιατι γενικα δεν δουλευεις τοσο αργα , τελικα τι ισχυει ? εγω σε προτεινα σε εναν κολλητο που δεν ειναι μελος του σαιτ , ο οποιος εχει κολλημα με τις ελληνιδες  , ελπιζω να σε παρει  τωρα εγω δυστυχως δουλευω μεχρι τα μεσανυχτα οποτε το νωριτερο που θα μπορουσα να σε συναντησω ειναι στη μια το βραδυ οποια μερα μπορεις , αν μπορει να γινει μια παραχωρηση για μενα κ αν θελεις να ζησεις την εμπειρια σεξακι με τον @TOMCRUISE :hahaha: :hahaha: Το ξεκαθαρίσαμε. Από τις 17:00-18:00 και μετά, μέχρι όχι πάρα πολύ αργά (όπως το εννοεί ο καθένας), γιατί έχει πρωινή δουλειά. Τώρα, αν το κορίτσι δεν έχει πρωινό ξύπνημα-δουλειά το Σάββατο και θέλει να το ξενυχτήσει μαζί σου κάποια Παρασκευή, θα το μάθεις μόνο αν ανταλλάξεις κανένα μήνυμα μαζί της.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 10:00:06

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: να διορθωσω τη σειρα γκαντεμοσυνης 1.@Στρατος 0/11, αλλα τον βαζουμε πρωτο γιατι περσι δεν κερδισε καθολου με αρκετες συμμετοχες , δυστυχως αλλος ξεκινησε να τα κραταει περσι κ μας εγκατελειψε στην πορεια οποτε δεν ξερουμε τον ακριβη αριθμο , ειναι τεραστιο παντως το σερι του... 2. @TOMCRUISE 0/18 3. @nothorny 0/16 4. @gus 0/6 δεν τον λες κ γκαντεμη ακριβως.... Κάνεις λάθος, γιατί μετράς μόνο φέτος. Μιλάμε συνολικά πόσους διαγωνισμούς έχει να κερδίσει κάποιος. Ο Στράτος πρέπει να έχει φτάσει τις 110 συμμετοχές χωρίς νίκη (από καλοκαίρι 2024), ο gus από πέρυσι που γράφτηκε δεν έχει κερδίσει σε κανένα διαγωνισμό. Επίσης και οι δύο θα είχαν κερδίσει σε διαγωνισμό που βγήκε μεν το νούμερό τους, αλλά δεν είχαν συμπληρωθεί τα νούμερα (κάτι που είχε συμβεί το 2025 και σε μένα). Από εκεί και πέρα ο nothorny έχει να κερδίσει από αρχές φθινοπώρου, οπότε οι δικές σου νίκες ακολούθησαν. Να μην αναφέρω επίσης ότι έχεις πάρει και -αν δεν κάνω λάθος- 2 πάσες, όπως και ο Στράτος από τον Glory.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 10:09:10

Δημοσίευση: Καλημέρα στην παρέα. @mad_max μας πέθανες...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 10:18:14

Δημοσίευση: o @Στρατος δλδ γαμάει από σπόντα , όλο πάσες είναι Είναι ο... ΠασαΣτράτος :hahaha: Τα διαβάζω και είμαι πολύ γκαντέμης τελικά όντως... έχω να κερδίσω από Φεβρουάριο του 24 αν δεν κάνω λάθος. Και όντως μια φορά πέτυχα νούμερο και δεν είχαν συμπληρωθεί. πρέπει να είναι πάνω από 130 οι συμμετοχές. εκεί τις υπολογίζω αν δεν κάνω λάθος... είναι πολύ. και έχω δεχτει περισυ το καλοκαιράκι μια ωραία πάσα από το @Glory! Αλλά να το πούμε και αυτό δύο χρόνια είχα πρωτιά σε νίκες στο site. Περασμένα μεγαλεία! Κοινώς σε φάγανε! @gpd τρέμε... :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 11:30:05

Θέμα: Madison Hotel

Δημοσίευση: Δεν το γνώριζα αυτό. Αλήθεια είναι; Χρόνια τώρα... (για την Ιωάννα-Jo ο λόγος)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 13:06:27

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Για την Dida λες; Επέστρεψε; Ναι δέκα μέρες τώρα αλλά και που επέστρεψε τι ; Τη δίνουν επιλεγόμενα όπου θέλουν εδώ και ένα χρόνο τωρα δυο μέρες ακόμα να διαβάσουν το μήνυμα μου Δεν γράφουνε κριτικές πλέον για τη συγκεκριμένη; Λες να έχουν θέσει "απαγορευτικό" για δημοσίευση νέων κριτικών της; Από την άλλη όμως από την στιγμή που μπορούν να κλείσουν μόνο λίγοι και εκλεκτοί δεν μου φαίνεται περίεργο που δεν μπαίνουν νέες κριτικές. Μειώνονται οι πιθανότητες. Δεν βρίσκω το νόημα να εμφανίζεται στο ροστερ τότε σαν διαθέσιμη. Έλα παίδες. Τσάμπα η μανούρα. Και την δίνουν και είναι τελικά μπάζο... σύμφωνα με την τελευταία κριτική της @gpd δε μας τα έλεγες για να μας προστατέψεις από τη... φόλα! :haxa: :axaxaxa: xaxaxaxaxa¨¨

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 16:18:41

Δημοσίευση: Σε ευχαριστώ πολύ! Να δώσει και ο @"old admin" την εγκρισή του και τρεχω να εξαργυρώσω! Συγχαρητήρια γκαντεμόσ εεεε Στράτο! Να περάσεις τέλεια με όποια διαλέξεις και να γιορτάσεις με τον καλύτερο τρόπο το πέρασμά σου στη νέα εποχή.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 16:53:58

Θέμα: Euroleague

Δημοσίευση: δεν βλέπω φαβορί φέτος .. μπορεί και ο ΠΑΟ και ας μη του φαίνεται Τώρα που έχει αρχίσει η σπρωξιματική αύξησε τις πιθανότητές του. Έπιασε τόπο η γκρίνια και η γελοιότητα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 19:44:54

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Η τοξικότητα σε άλλο επίπεδο από τον ΠΟΑ... (χωρίς καμία πιθανότητα να του βγει, απλώς στρέφει αλλού τα φώτα και δυναμιτίζει περαιτέρω το κλίμα) :@ Η Πολιτεία για την ώρα σφυρίζει αδιάφορα, όταν όμως θα έχουμε θύματα, ξαφνικά όλοι θα καταλάβουν τι έφταιγε.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 19:47:50

Θέμα: Euroleague

Δημοσίευση: μην το λες ..έχει το υλικό για να το κάνει . νομίζω δλδ . Προπονητή δεν έχει ούτε σέντερ. Έχει μονάδες σε όλες τις θέσεις (πλην σέντερ), αλλά δεν έχει ομάδα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 19:58:18

Θέμα: Madison Hotel

Δημοσίευση: θα τα λαβει υποψιν του αυτα ο πελατης ; Δηλαδή εσύ σαν πελάτης δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου; 1+ ώρα από τον χρόνο σου στην κίνηση+ καύσιμο είναι ΟΚ για να γλιτώσεις 5-10€;;

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 00:15:46

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Σνίτσελ χοιρινό με ρυζάκι:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 00:20:18

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Κάποιοι μηνααα αγοριαααα :heart: Καλό μήνα αστέρι όμορφο. Έχουμε καιρό να τα πούμε και κάτι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό…

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 00:23:09

Δημοσίευση: Καλημέρα αλάνια και καλό μήνα! Με προσοχή σήμερα στις μετακινήσεις σας.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 07:32:52

Δημοσίευση: Ελπίζουμε το συντομότερο και όσο κάποια δυνατά ονόματα δε πάνε αλλού έχουμε ελπίδα Δε μελετούσες κάτι άλλο; Εμφανίζονται τα βαριά χαρτιά· εν ευθέτω οι ανακοινώσεις…

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 07:53:58

Θέμα: Καταρρέει η πορνεία στην Ελλάδα;

Δημοσίευση: Κατά - κατά - κατά - ρεεεεεεει άλλο πλέον δε μπορωωωωωω Θα εισηγηθώ στις γκλαμουρίτσες να με κάνουν μαστροπό Και θα ‘χω όλη μέρα να γαμωωωωώ! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 11:27:40

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ FREE FUCK! YOUR ANGELS

Δημοσίευση: Καλό μήνα! Με τον κλεφρονουμέρα που έμπλεξα, πάω για το 4! Ευχαριστούμε πολύ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 13:21:34

Θέμα: • Αυτοκίνητα που μας αρέσουν •

Δημοσίευση: Αγαπώ :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 13:46:38

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: μπα δε νομιζω οτι ειναι οι ιδιοι αυτοι οι 2,γιατι εχουν διαφορετικο στυλ γραφης,ο ελ μουφαδορ γουσταρε που εγραφε κ γουσταρε κ το επικοινωνιακο του πραγματος,του γρηγορη του κανεις μια ερωτηση στα σχολια κ ειτε απανταει μετα απο ενα μηνα ή δεν απανταει κ καθολου. εχει γραψει κ κριτικη μια γραμμη. ο μουφαδορ εγραφε κατεβατα να πουμε. ο γρηγορης δεν ξερω αν ειναι ψευτης ή οχι , το μονο υποπτο ειναι οτι τις παιρνει με το τσουβαλι τελευταια απο κει κ περα δεν δειχνει διαθεση να το κανει για να επιβληθει στο σαιτ κ να πει ειμαι ο γαμαουα οπως ο αλλος που εγραφε πολυ κ στα φορουμ,γενικα ολη μερα μεσα στο σαιτ ητανε,αλλη δουλεια δεν ειχε χαχα Σωστό ως προς το στυλ, αλλά αυτό μπορεί κιόλας να αποδεικνύει το αντίθετο, αφού μπορεί να έχει επιλέξει να γράφει λακωνικά, αν δε θέλει να καρφωθεί. Σε κάθε περίπτωση, δείχνει ότι έχει πάει για μπάνιο…

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 15:55:21

Θέμα: Conference league

Δημοσίευση: @nothorny νίκη στην Ισπανία έχει κάνει μόνο ο Άρης και πρόκριση ο ΟΦΗ με τη Σεβίλλη και -αν δεν κάνω λάθος- άλλη μία ομάδα. Ωστόσο, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε ;)

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 16:04:54

Δημοσίευση: Ανηψιέ ευχαριστώ αλλά έχω πει και παλιότερα ότι θέλω με την αξία μου μόνο.. Άσε που δεν μου αρέσει να χρωστάω! Το θυμάμαι (όπως φαντάζεσαι…)· η καταγραφή όμως είναι καταγραφή! Είναι γκολτζής, του δίνουν ασιστ και σκοράρει! Φοράει στράικ και (τον) καρφώνει :lol: Μεγάλη παιχτούρα ο Ντέμης... Ο Ελευθερόπουλος ακόμα στον ύπνο του τον βλέπει! Κι ο Ντέμης τα πρωταθλήματα του Ελευθερόπουλου επίσης! :P (Btw ωραίος τύπος ο Ντέμης· ίσιος)

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 16:14:32

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: Αφού 0-0 ήρθατε... 2 νίκες βρε, εδώ μέσα! :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 16:20:51

Θέμα: Καταρρέει η πορνεία στην Ελλάδα;

Δημοσίευση: Δε πεθαίνει φίλε μου καλέ αλλά στη Ελλάδα υποβαθμίζεται . Εσύ παίρνεις τις εσκορτ που όλοι θέλουμε αλλά επειδή έχω ζήσει στο παρελθόν και τις πιάτσες της Αθήνας πλέον έχει έλθει η απόλυτη παρακμή  Έχουν η πιάτσα στη σολομός φιλέτο στη σχάρα με πολωνεζες ουγγρεζες καλά κομμάτια , η πιάτσα στις τζιτζιφιές στο γεφυράκι μετά τη boom boom… Στο έφτιαξα λίγο :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 16:28:27

Δημοσίευση: Προφανως ο καθενας μας θυμάται ότι τον συμφέρει..  Μου φαινεται θα φυσάει σημερα.. Ξερει ο Ελευθεροπουλος απο αέρηδες.  Ιταλικοι άνεμοι..  :P Κλασικός αλλόθρησκος· μόνο με ξένα κόλλυβα! :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 17:05:04

Θέμα: Ιολη

Δημοσίευση: Σχεδόν όλοι!!  :lol: Ψέματα είπες; :P Πήγα και αγόρασα 5 6άδες  Ϊόλη..!! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-01 17:37:26