Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (14988)

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: Φταίει κι η αντιπολίτευση φταίει όμως κι ο λαός Προφανώς. Όπως λέγαν και οι παλιοί «παίρνουμε αυτό που μας αξίζει»

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 15:31:18

Θέμα: Ολυμπιακός B.C

Δημοσίευση: Αν δεν το πάρει και φέτος θα είναι τεράστια αποτυχία Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φέτος είναι μακράν η πιο απαιτητική Ευρωλίγκα και παίζονται τα πάντα σε δύο αγώνες που παίζουν ρόλο παράγοντες όπως η τύχη (με τραυματισμούς κ.λπ.), όπως και η μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες-αστέρια όλων των ομάδων. Αν ίσχυε το σύστημα του NBA, με σειρά τελικών, ναι θα ήταν αποτυχία.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 15:40:17

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: νομιζω το γρεφειο σε φφ δινει κοριτσια των 150 ... 150 και 160 από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό (και εξής να πω; )

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 15:41:39

Δημοσίευση: εχουμε εγκριση και για 160 ? ειναι σιγουρο ? Δες και με τα ματάκια σου τι κέρδισες Είσαι θεούλης θα πω… :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 15:46:05

Δημοσίευση: 50% αποχή σε κάθε εκλογές Παγκόσμιο το φαινόμενο της αδιαφορίας-αποχής. Οπότε, επιμένω… παίρνουμε ό,τι μας αξίζει!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 16:24:22

Δημοσίευση: Έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ από ποτέ. Βεζενκοβ Φουρνιε δεν έχει καμία άλλη ομάδα Δεν παίρνουν τα μπάτζετ τις κούπες, ούτε έχει το μεγαλύτερο όλων. Επίσης, όλες οι πρώτες ομάδες έχουν δύο αστέρες· είναι καθαρά σε τι μέρα θα βρεθούν.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 16:26:17

Θέμα: Πρόγραμμα μιας ώρας σε studio ή call girl?

Δημοσίευση: Μόνο call girl και τίποτα άλλο !!! Call girl και όχι του-κώλου-girl! :P Ωχ, κάτσε μην καραδοκεί κανένας @clonarius και το πάρει αλλιώς! :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 16:28:30

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: παλι σε στραποναραν και κερδισες αδερφη; Έπεται και συνέχεια όπως βλέπεις… :lol: Συγχαρητήρια @gpd να σε στραποναρει τέλεια όποια πάρεις !!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 17:01:42

Θέμα: Ελενάκι

Δημοσίευση: τι δημοσιογραφος θα ημουν αλλιως ... :lol: Της ΕΣΗΕΑ; Της ΕΣΚΙ-ΣΕΑ! :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 17:06:03

Θέμα: Συλλογος κωλόφαρδων κληρωσεων

Δημοσίευση: Μάγκες, για κάποιους μήνες θα απέχω από τον σύλλογο. Ορίζω προσωρινό αντικαταστάτη μου τον... @gpd :haxa: έκανα μια παύση καλέ Σε βάλαμε σε μια θέση και αμέσως λάκισες… Ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις καλά!:lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 17:15:42

Θέμα: Τι σας αρέσει περισσότερο στο σεξ (στάσεις κτλ)

Δημοσίευση: έχουμε κάνει μπογιατζήδες Και γιατί χύνεις έτσι άτσαλα την μπογιά ρε; Τίποτα δεν έμαθες τόσα χρόνια;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 17:20:09

Δημοσίευση: Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εκλογές στη Δανία με 85% συμμετοχή Αυτή είναι η εξαίρεση, αλλά πρακτικά το ίδιο λέμε… Παίρνουν ό,τι τους αξίζει. Όταν δεν ασχολείται ο κόσμος, γιατί γκρινιάζει για το αποτέλεσμα;

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 17:22:29

Δημοσίευση: όχι γιατί μου την λέτε και στεναχωριέμαι Έλα να σου δώσουμε έναν ώμο να κλάψεις :D Μην αγχώνεσαι βρε. Τους πρώτους τους χτυπούν όλοι· αλλά πού να ξέρεις εσύ το συναίσθημα ως ΑΕΚτζής! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 19:36:14

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλή εβδομάδα αστεράκια μου  :heart: Bonnie semaine femme fatale

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 19:43:47

Θέμα: Πιλάτες

Δημοσίευση: Γενικά με γυμνάστρια ή χορεύτρια... Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο Camille παίκτες. Ένα όνομα μια υπόσχεση! Όλη της τη ζωή χορό και 6 μέρες την εβδομάδα γυμναστική.

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 19:58:43

Θέμα: Περπάτημα

Δημοσίευση: Το πιο πρόσφατο ποστ από αρχές Φλεβάρη. Δεν περπατάνε και πολύ τα μέλη του φορουμ. Πώς δεν περπατάΝε· τόσο που δεν έχουν χρόνο να γράφουν εδώ! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 20:01:34

Θέμα: Πιλάτες

Δημοσίευση: Περπατάει καθόλου όμως; Την ρώτησες; Να γράψει και στο κατάλληλο νήμα  :lol: Δε ρώτησα. Ξέρω μόνο ότι όποιος πάει μαζί της, μετά θα παραπατάει :lol: (μιλάμε για πολύ ενέργεια…)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 20:21:04

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: παλικάρια ποιος θα εκμεταλλευτεί την ευγενική μου χειρονομία ; Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δε θα δεχτεί τέτοια προσφορά. Προτείνω να το δώσεις σε παίκτη που έχει να κερδίσει καιρό!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:14:18

Δημοσίευση: ρε όποιος θέλει να το πάρει , σιγά μην ψάχνω ποιος και  τί . ορμάτε γαμιάδες μου Βοηθάω με σειρά γαντεμοσύνης… @Στρατος @gus @nothorny @TOMCRUISE Ας πεις εσύ!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:21:42

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: Εσείς που την περνάτε, κάνα γκολ δεν βάζετε!! Δεν άκουσα;;; :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:23:08

Θέμα: Ελενάκι

Δημοσίευση: Και θα δώσει ότι δίνει για καύσιμα.. ένα αρχιδι ..  και για τις εσκορτ θα σου δίνει στριπτιζ του δεκαλέπτου ..   :shy: Σου’χω καλύτερο· για κάθε ώρα που θα πληρώνεις, θα σου δίνει 2 προφυλακτικά (που δεν τα επιβαρύνεσαι εσύ)

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:25:29

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση: Αν δεν πάρει Ευρωλίγκα στην έδρα του θα είναι αποτυχία ΑΝ μπει F4 ίσως και να είναι όπως τα λες…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:29:36

Δημοσίευση: Αδιάφορο παιχνίδι μεν, καύλα αποτέλεσμα δε… Φυσικά οι τοξικοί για μία ακόμα φορά δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έχασαν δίκαια…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:32:08

Δημοσίευση: @Στρατοςτο θες το ff? Ένα δωράκι για το PhD σου παίκτη! Πάρ’ το!

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:37:15

Θέμα: Πανιώνιος B.C.

Δημοσίευση: Καλά να πάθουν τα μπν. Μετά από αυτά που έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ιστορική ξε-ιστορική ομάδα, τους εύχομαι καλό αφανισμό :@

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 22:52:42

Θέμα: Νέα Δημοκρατία

Δημοσίευση: Δεν υπάρχει παρθενογένεση. Απο τον λαό βγαίνουν, γιατί είμαστε σε μεγάλο ποσοστό λαμόγια (κατάλοιπο της Τουρκοκρατίας και της διαχείρισης των Μ.Δυνάμεων…) Και οι περισσότεροι από όσους οδύρονται και κόπτονται, το κάνουν γιατί δε βουτάνε οι ίδιοι τα δάχτυλα στο μέλι…

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 23:07:00

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Είναι να μη πάρω φόρα πρώτον και δεύτερον να νιώσω σεβασμό και εκτίμηση σα πελάτη σε ένα γραφείο . Γιατί δε μπορώ το ψέμα και το έχουμε συζητήσει αυτό . Συμφωνώ. Κι εγώ από την αρχή της χρονιάς, ειδικά με το που έκλεισαν τα δύο μεγάλα, παίζω με ανεξάρτητες και από εκεί. Και φίλους που ρωτούν, εκεί τους κατευθύνω. Από άλλα γραφεία, μόνο για ρωσο-ουκρανάκια… Προ πολλού έχει μπει αλλά άλλος στη πρόλαβε μου πε ένα πουλάκι … Το πουλάκι (σου) που δεν κελαηδάει τα είπε ολα; :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 23:46:29

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: το δε κελαηδάει δε ξέρω που το είδες πάντως χτες κελάηδησε τρεις φορές μια χαρά Κυριολεκτικά ειπώθηκε το «κελαηδάει», όχι όπως θέλεις να το βλέπεις: Με την κυριολεκτική σημασία που αγαπώ, χθες αντί να τραγουδήσει, έφτυσε :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 23:51:09

Θέμα: Αριαδνάκι IND

Δημοσίευση: στα λογια μου ερχεσαι Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ θα το κάνω το εγχείρημα όταν «δέσω τα σκυλιά» κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι για την εμπειρία… Υ.Γ. Καλού-κακού δεν κανονίζουμε και κανένα τσιπουράκι μην πάει τζάμπα η ετοιμασία; Σlol:

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-30 23:58:52

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση: Ειδικά αν το πάρει ο Ολυμπιακός Αυτό θα είναι μεγάλη… καύλα, όχι αποτυχία! :P

Δημοσιεύθηκε: 2026-03-31 00:01:25