Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15052)

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Η Ανταρκτική δεν έχει τη δική της ώρα. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε ερευνητικός σταθμός έχει τη δική του ώρα. Η Ανταρκτική είναι η νοτιότερη ήπειρος της Γης στην οποία βρίσκεται ο γεωγραφικός Νότιος Πόλος. Εντάξει λοιπόν… τα λέμε αύριο στις 10:00! :hahaha: (εντυπωσιακό πάντως)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 20:35:12

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μακαρόνια και ωραία τονοσαλάτα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 20:37:14

Θέμα: Cristina Gilabert Benito

Δημοσίευση: ετοιμες να εκραγουν οι βυζαρες της!!!!!!! Άντε να λύσεις τον γόρδιο δεσμό που τις περιβάλλει… :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 20:42:32

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Να μου τις βρέξει, δεν παίζει! Αλλά το κωλαράκι της θα της το σπατουλαρω! Αυτό εννοώ βρε! Σιγά μη στις βρέξει· εσύ θα την «βρέξεις»

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 21:57:51

Θέμα: Θα υπάρχει επισκεψιμότητα χωρίς δώρα???

Δημοσίευση: Ξέρω ότι δεν είναι εποχή για δραστικές αλλαγές (αφού καλοκαίρι όπως είναι λογικό με το ζόρι συμπληρώνονται τα νούμερα), αλλά θα πρότεινα όσοι ενδιαφερόμαστε για την καλύτερη δυνατή πορεία του φόρουμ να ρίξουμε ενόψει σεζόν προτάσεις στο τραπέζι για αύξηση επισκεψιμότητας και ποσταρισμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, ίσως το συγκεκριμένο νήμα θα έπρεπε να έχει ανάλογο τίτλο.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 22:14:46

Θέμα: Πέρασα τα 40, είναι αργά για οικογένεια

Δημοσίευση: +φοροελαφρυνση... Σε έχασα. Plz explain!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 22:21:59

Θέμα: Η Μάστιγα του εκπτωσάκια

Δημοσίευση: Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.  Εδώ δεν έχεις παρατηρήσει ότι βγαίνει μια κριτική με 5ρια και κράξιμο και μέσα σε λίγες ώρες βγαίνει μια αποθεωτική;  Δυστυχώς δεν μπορείς να το ελέγξεις.  Απλά πρέπει να διαβάζεις και να λειτουργεί το ένστικτο Όπως τα λες είναι… Επειδή δυστυχώς ή ευτυχώς το ένστικτο το κρατάω για τις δικές μου εμπνεύσεις και μόνο, στα υπόλοιπα προσπαθώ να πηγαίνω με βάση τη λογική· δηλαδή, κάποιος που σου φαίνεται ΟΚ και έχει κάνει κριτικές ανάλογες με τη δική σου εμπειρία, όπως και να το κάνεις έχει καλύτερες πιθανότητες να σου δώσει πιο ασφαλή εικόνα… εννοείται βέβαια ότι πάντα μπορεί να είναι διαφορετικά για σένα και το αντίστροφο για εκείνον. Δε με πειράζει όμως αν αυτό είναι αποτέλεσμα μια καλοπροαίρετης -αλλά εξ’ ορισμού υποκειμενικής- κριτικής. Τη μούφα δε γουστάρω!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 22:29:19

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: @"gus" αν βγεί το 13 όχι απλά γαμάς.. αλλά γαμάς και όποια θες!!!! (απ' το γραφείο που κάνει την εκάστοτε κλήρωση). 13 κρατάμε το «1». 1+3=4. Παίρνουμε το 1 και το κάνουμε αριθμητή: 1/4 δηλαδή 0,25, κρατάμε το «2» και το «5». Ένα από αυτά πρέπει να βγει (κάτι σαν το 11888). :hahaha: Υ.Γ. @"nothorny" @"Antidote" δεν έχετε παράπονο· πάντα στο μυαλό μου σας έχω ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 22:58:23

Δημοσίευση: Μλκ το γαμησες εντελως! Αμα πρέπει  για να γαμησουνε τσαμπα να κάνουμε και συναρτήσεις, αστο..  :hahaha: Ε όχι ρε φίλος «άστο»! Αν είναι να γαμήσουμε τσάμπα, φτιάχνω και αλγόριθμο :P Υ.Γ1 Μου άρεσε που το’ χεσα… :hahaha: Υ.Γ.2 Αν σου πέσει, ξέρεις εσύ… «άστο»

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:23:16

Θέμα: Ειρήνη Στεριανού

Δημοσίευση: OMG! Τι κορμί, τι κωλαράκι έχει το Ειρηνάκι; Στέγνωνα… :gltfomounis:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:31:25

Θέμα: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δημοσίευση: Άλλο υπερ(ξε)κωλίδι κι αυτό! Πόσο πάει ξέρουμε; (εγκυκλοπαιδικά προφανώς)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:37:28

Θέμα: Ντορέτα Παπαδημητρίου

Δημοσίευση: Ο πρώην άντρας της ο Πηλαδακης έκανε πολύ παρέα με τον Βερτη,οπότε ποιος την πηδουσε τότε τη Ντορετα; Ο… κηπουρός :hahaha: Την είχε πηδήξει κι ο Παπακαλιάτης στο κλείσε τα μάτια Κι εμείς με κλειστά τα μάτια τον παίζαμε για πάρτη της… :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:46:22

Θέμα: Εισάγοντας Γκόμενες / Βιζιτούδες από Ανατολική Ευρώπη για διακοπές

Δημοσίευση: … σε λιγο θα βγουνε στο κλαρι κ οι δικες μας,αφου παμε ντουγρου για την πιο φτωχια χωρα της ευρωπης χαχα Ή μαλακία είναι πως μαζί τους φτωχαίνουμε κι εμείς… :cry:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:53:51

Θέμα: που πήγαμε / θα πάμε διακοπούλες

Δημοσίευση: Στην Τσίπρον για να βράσω καλύτερα και μετά βλέπουμε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:56:02

Θέμα: Ταξιδιωτικοί προορισμοί...

Δημοσίευση: Τι να πρωτοπείς… σε πρώτη φάση θέλω να κάνω 2 road trips, ένα Κ. & Β. Ιταλία και ένα Ιβηρική

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-25 23:59:07

Θέμα: Κωνσταντινούπολη

Δημοσίευση: Ααααχ η Πόλη. Θα ήθελα να ξαναπάω, αλλά να έχει φύγει από την εξουσία ο μαλάκας που απ’ ό,τι έχω καταλάβει την έχει πάει αιώνες πίσω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:03:30

Θέμα: Αγία Πετρούπολη

Δημοσίευση: Γιατί το κρύο που το βάζεις το χειμώνα είναι δράμα Κλεισμένος μέσα με μουνάκια θέλω να είμαι! Για βόλτες θα πάμε; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:08:38

Θέμα: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δημοσίευση: ποσα έδινες? Θυμαμαι για μια του βεληνεκούς της πιο παλια παιζανε κατι 2500,αλλα σε πολυ στενο κυκλο μονο. Οπότε αναλογικά με τον πληθωρισμο θα ελεγα γυρω στα 4.000 αλλα ξεκαθαρη εικασία ετσι.... Αν ήμουνα στον κύκλο, θα είχα και τα φράγκα. Εξ’ ου και το «εγκυκλοπαιδικά»

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:17:34

Θέμα: που πήγαμε / θα πάμε διακοπούλες

Δημοσίευση: εχεις ξαναπαει? φημες λενε οτι γινεται πανικος το καλοκαιρι Πολλές φορές με τη δουλειά και τριήμερα τέλη Αυγούστου και Σεπτέμβριο. Όχι τόσο πόσο γίνεται στις Κυκλάδες. Παροχές δε και τιμές απείρως καλύτερες.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:18:52

Δημοσίευση: ωραια τα roadtrip αρκει να εχεις μερες και παρεα . Ιδανικό ταξιδάκι μια ισλανδια θα ελεγα εγω και roadtrip εκει... Φανταστικό! Είναι το τρίτο στη σειρά… με τροχοκινούμενο που νοικιάζεις.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 00:20:44

Δημοσίευση: δεν με νοιαζει :mpatses: εγω μονο το αναγκαστηκα διαβασα πως κ με αφησες απεξω αρχηγουλη μου? με ξανααγαπησες ? :heart: :heart: :heart: Σε τρώει κι εσένα. Δε βλέπεις ότι έχει ξεκουτιάνει;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 01:48:31

Δημοσίευση: Αυτή είναι η μια μαλακια η δεύτερη είναι ότι αν βγουν στο κλαρί θα το σε κάνουν σε άλλη χώρα για να μην πετύχουν κάποιο γνωστό Αν είναι να μεταναστεύουν τα κορίτσια, τα βάζουμε σε κανένα ξενοίκιαστο σπίτι μέλους και θα τα βρούμε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 01:52:24

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...θα μείνει τίποτα όρθιο;

Δημοσίευση: Όλοι οι φίλοι μου λένε ότι την έχουν πάνω από 20 . Φέρτους εδώ να στρώσουν. Δες το θέμα με τη σχετική ψηφοφορία…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 01:54:53

Θέμα: Αγία Πετρούπολη

Δημοσίευση: Ωραία πόλη αξίζει να τη γυρίσεις Εννοείται! (αναφερόμουν όμως στο κρύο)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 02:02:37

Δημοσίευση: Εμείς τα βάζουμε αυτές θα μείνουν ; Προτιμάνε να μεταναστεύσουν σε άλλες γαίες, σε άλλα μέρη;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 02:03:56

Δημοσίευση: Κουραστικά δεν είναι ; Nope. Εξαρτάται όμως αν είσαι tourist ή traveler. Προσωπικά δεν είμαι πάντα το δεύτερο, απλά το τιμόνι δεν το βαριέμαι και δε με κουράζει ποτέ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 02:07:51

Θέμα: τζόκερ και γκαντεμιά

Δημοσίευση: Ξέρεις κάποιον που να του έπεσε ; Yeap! (δυστυχώς όχι εμένα)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 07:38:46

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...θα μείνει τίποτα όρθιο;

Δημοσίευση: Στρώνουν αυτοί οι άνθρωποι; «Φίλοι» είπες. Αν εσύ το θεωρείς λογικό, τότε γιατί όχι;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 07:43:28

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα παίκτες

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 07:44:51

Θέμα: Εθισμός στο διαδύκτιο

Δημοσίευση: Συνέχεια σκρολαρουμε βιντεάκια. Εγώ τα έκοψα από την ώρα που γράφτηκα στο φόρουμ, γιατί μετά θα έπρεπε να κόψω τη δουλειά :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-26 12:07:08

Forum Tasks