Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15052)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: @"Sniper"  Όσο για τις νίκες που λες αν κερδίσω χαίρομαι που επέλεξα το σωστό νούμερο, αν χάσω δεν έγινε και κάτι όπως έχω αναφέρει πολλάκις... Με εξιτάρει το σασπένς του διαγωνισμού όπως επίσης έχω αναφέρει στο παρελθόν.. Από την ημερομηνία εγγραφής μου(3.2024) δεν είχα κερδίσει ποτέ μέχρι τον Απρίλιο/Μάιο του 2025 και έγραφα πως δεν με πειράζει ακόμα κι αν ξεπεράσω τον γεροξούρα σε γκαντεμιά.(όταν εκείνος ήταν ο no1 γκαντέμης) Είσαι νεότερο μέλος οπότε δεν τα έχεις προλάβει αυτά... Μα εννοείται αυτό. Η χαρά της νίκης είναι αυτόνομη, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που εξοικονομούνται. Το κσούρα δεν τον ξεπερνάς, γιατί αν έχω παρατηρήσει σωστά δεν είσαι το ίδιο τακτικός σε κληρώσεις. No1 για την ιστορία είναι ο Στρατάρας! Νεότερο μέλος, πλην όμως έχω ήδη γίνει "αρχαίος" ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 15:54:57

Δημοσίευση: Με βάση τους κανονισμούς δεν μπορούμε να διαλέξουμε το ίδιο νούμερο αν οι διαγωνισμοί κληρώνουν την ίδια μέρα. Έγραψες ότι το 16 είναι ήδη κρατημένο οπότε, από την στιγμή που δεν μπορούσα να το επιλέξω, τότε ναι δεν πειράζει! Μάλλον σου έκατσε βαρύ το μεσημεριανό! :D Τους κανονισμούς τους ξέρω βρε και εννοείται ότι δεν πειράζει! Πειράζει όμως να σε τσιγκλάω, για να έχω ένα πάτημα να σε τρολάρω αν δεν κερδίσεις και βγει κανένα 16 (ή να τον πιώ αν βγει το 6; ) :P 'Οσο για το μεσημεριανό... βλέπεις να έχω γράψει στο "τι φαγητό φάγατε σήμερα;". Αργώ my friend αρκετά για το μεσημεριανό... FYI, κάποιο μπέρδεμα παίζει αν δεις τα νούμερα στον διαγωνισμό, γιατί το δήλωσε ο @"Georgios" τώρα και εσύ φαίνεται να έχεις μείνει στο 16...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 16:03:25

Δημοσίευση: Το ότι δεν θα με πειράζε αν θα ξεπερνούσα το ξούρα το είχα γράψει με αφορμή τα στατιστικά του  μέγιστου hijodedios με βάση τα οποία ήμουν ο μόνος που δεν είχα κερδίσει  ποτέ(από τα τακτικά μέλη συμμετοχής)από την εγγραφή μου κι έπειτα. Ο Ξούρας κι ο Στράτος είχαν κερδίσει τουλάχιστον μια φορά τότε. Το "νεότερο μέλος" το έγραψα επειδή δεν  τα έχεις προλάβει αυτά όχι για να στην πω σαν πιο παλιός ;) Μακάρι να ξεπεράσεις σε ποστ τους πάντες παρόλο που έχεις μόνο 5μήνες εδώ και να πάρεις αναβάθμιση σε sexclubistas Απ'ότι βλέπω με τόσο ελεύθερο χρόνο που έχεις και ασχολείσαι μάλλον θα τα καταφέρεις! Καθόλου δεν έχω παίκτη. Είμαι multi-tasking και κοιμάμαι ελάχιστα... + έχει κάτσει μια σπάνια συγκυρία να μην έχω ταξίδια για 1-2 μήνες (κανονικά λείπω σαν τον διάολο...) PS Τους πάντες πλην του... ηγεμόνα των post @"Pe27" :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 16:11:16

Θέμα: Μαλβίνα

Δημοσίευση: Την καλησπέρα μου παρεπιπτόντως  :loving: Είσαι κούκλα! Το σχόλιο είναι ειλικρινές και όχι ως αντιστάθμισμα στην επίθεση που δέχτηκες!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 16:16:48

Δημοσίευση: Δεν με πειράζει να με  τσιγκλάς αρκεί να είναι εύστοχα αυτά που λες Δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο να παρακολουθώ όλα τα νήματα για να ξέρω αν έχεις φάει μεσημεριανό ή όχι. Όσο το νούμερο που διάλεξε ο Georgiosκαλά έκανε και το διάλεξε αφού εγώ ζήτησα(για τελευταία φορά πλέον) από τον admin να αλλάξω το 6 για το 16... Μάλλον δεν θα έχεις πιει και καφεδάκι ακόμα πέρα από το μεσημεριανό, όποτε θέλεις να σε κεράσω ;) Κακώς! Χαχαχα! Δεν το ήξερα για το νούμερο, μια χαρά! 2 "αντρικούς" και έναν decaf (από τις 6:00 είμαι). Αν ποτέ γνωριστούμε, θα θυμάμαι για το κέρασμα :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 16:21:13

Δημοσίευση: Να κοιμάσαι περισσότερο φίλε,η ξεκούραση είναι το παν! Φιλικά στο λέω Ωραίο να ταξιδεύεις πάντως για δουλειές Το προσπαθώ και το είχα στρώσει (για τα δικά μου δεδομένα), αλλά δεν είμαι σε καλή φάση και δεν γουστάρω να πέσω παρότι ξυπνάω νωρίς... Είναι πολύ ωραίο. Και το ακόμα καλύτερο είναι να το απολαμβάνεις, ενώ οι άλλοι θεωρούν ότι κάνεις κάτι πολύ "βαρύ" ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 16:23:46

Θέμα: Γκομενιάρης ή πουτανιάρης;

Δημοσίευση: Αν έκοβαν και τιμολόγιο να εκπίπτει από τα έξοδα... Θα ήμασταν βασιλιάδες! Καταχώρηση παραστατικού σε κατηγορία "γαμησιάτικα" :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 18:14:33

Θέμα: Take a Guess!

Δημοσίευση: Για τον εαυτό μου κρατάω τον Σπιρτούλη, για τις εξυπνάδες που πετάει… Ο αγαπημένος σου και ιδιαίτερα συμπαθής σε μένα @"Paparovicz" είναι ο Μελένιος… γεμάτος αυτοπεποίθηση και παρφουμαριστός :lol: Ναι ρε φίλος! Εγώ είμαι ο Μελένιος τελικά! (καθένας με τον πόνο του)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 21:45:50

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Αρακά με τα γνωστά περιφερειακά + φέτα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-27 21:47:03

Θέμα: Take a Guess!

Δημοσίευση: Εμείς ποιοι είμαστε; Εσένα δεν σου είχαμε βρει· δες το από το παραπάνω πινακάκι με τα ζώδια.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 06:58:14

Θέμα: Αναστασία Βοσκανίδου

Δημοσίευση: Δεν ήξερα ότι ήταν πρώην του Παντελίδη…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 07:31:27

Θέμα: Έλενα Κρεμλίδου

Δημοσίευση: …ερωτηθείσα για το αν το μέγεθος μετράει ανέφερε: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως έχω το κινητό μου, τύπου μαύρο και η μάξι έκδοση». Μπέρδεψε την περιγραφή κινητού και πορτοφολιού το ξεκωλάκι… Άλλη μια συνηθισμένη καθημερινή κοπέλα που είχε θεοποιηθεί Social trash… Σημεία των καιρών,,,

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 07:45:56

Θέμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δημοσίευση: αμα γαμιοταν με μας δεν θα την ηξερε ουτε η μανα της Τώρα που είναι -και καλά- celeb, να την κάνουμε… Κοντομηνού μας να γίνουμε κι εμείς γνωστοί! :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 07:57:09

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλό ΣΚ σε όλους. Να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 08:01:52

Θέμα: Φελίσια Τσαλαπάτη

Δημοσίευση: Κορμάρα το κορίτσι· ούτε καν το ήξερα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 09:25:06

Θέμα: Νατάσα Λυμπερίδου

Δημοσίευση: Το ‘γλειφα, το ‘παιρνα πάνω στο καπώ και τα έσκαγα στις ματάρες τη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 09:40:10

Θέμα: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Δημοσίευση: Ένα ακόμα καυλερό κορίτσι από το Πηλαδάκειο παλμαρέ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 09:52:31

Θέμα: Ευαγγελία Αραβανή

Δημοσίευση: Γυναικάρα με τα όλα της!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 09:56:03

Θέμα: Στέλλα Μιζεράκη

Δημοσίευση: Πολύ fake! Ξεπάτωμα και πέταμα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 10:02:20

Θέμα: Κλέλια Ρένεση

Δημοσίευση: εντάξει σιγά το τρελό μουνι Με βρίσκεις σύμφωνο! Κι εγώ μαζί σας παίκτες, αλλά μια δυνατή συνεδρία της την αφιέρωνα… :rakom:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 10:07:46

Θέμα: Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δημοσίευση: Πόρνες του συστήματος, πρώτα προωθούσε την καβλα της οριακά δεν μας έδειξε κ τις αμυγδαλές της και τώρα το παιζει Φεμιναζι Μετουδα κλπ Και μόνο γι’ αυτό, ένα ξεμούνιασμα που να της βγει από τις αμυγδαλές της το ‘ριχνα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 10:14:13

Θέμα: Helena-Nayomi

Δημοσίευση: Χάθηκε το κορίτσι…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 10:20:30

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Φέτος θα έχει..  Λογικα.. Περίμενε εσύ…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 19:30:51

Δημοσίευση: Φασολάκια φέτα το μεσημέρι και ένα πιτόγυρο το βράδυ.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 23:12:26

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Dum spiro spero! :P …σπείρε εσύ και άμα θερίσεις να με χε! :P (μπορείς όμως να ελπίζεις…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-28 23:55:09

Δημοσίευση: Sushi, noodles και λοιπά ασιατικά.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-29 17:32:51

Θέμα: Στεφανία Γκουρνέλου

Δημοσίευση: πρώην γκόμενα του Κωνσταντάρα και τώρα του Τόνυ Δημητρίου Μαζί δεν ανεβάζουν συνέχεια βίντεο σε TikTok, κ.λπ.;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-29 17:40:11

Θέμα: Αφροδίτη Λιάντου

Δημοσίευση: Η κόρη τα σπάει Και η μαμά δεν πάει πίσω, κι ας σίτεψε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-29 17:41:42

Θέμα: Δομινίκη Παπαδοπούλου

Δημοσίευση: Όλα τα ‘χε η Μαριωρή, μπλέχτηκε και με την πολιτική…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-29 17:47:22

Θέμα: Κατερίνα Διδασκάλου

Δημοσίευση: Είναι πολύ παλιά η εποχή των νιάτων της…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-29 17:50:13