Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15052)

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Και τοστ να είναι δεν με χαλάει! Αρκεί να φοράει μόνο το βρακι της! Α, μαααάλιστα· τη μία τελείως γυμνή, την άλλη μόνο με το βρακί της. Αυτό λέγεται μεροληψία κύριος! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:40:35

Θέμα: Cristina Gilabert Benito

Δημοσίευση: Αυτό φιλε μάλλον ήταν του γυμνασίου..  δεν πήγα! Δεν το ξέρω! Χαχαχα! Τι μλκς! Είναι απόσπασμα από σειρά βιβλίων Νεοελληνική Αθυροστομία της Κουκουλέ! Μέχρι να το βρω στη βιβλιοθήκη μου, παραθέτω όπως το θυμάμαι ένα μέρος: «Γάμα άνθρωπε, γάμα, όσο έχεις ψωλή δυνατή, μεσοφόρια κιλότες να σκίζεις, μην αφήνεις να φύγει μουνί» Για να καταλήξει σε κάτι που θυμάμαι μόνο ότι τελειώνει με το «όταν έρθει εκείνη η ώρα» (εννοώντας που δε θα σου σηκώνεται). Θα το ψάξω και αν το βρω θα το ανεβάσω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:53:32

Θέμα: Εθισμός στο διαδύκτιο

Δημοσίευση: Προφανώς αλλά όλα ξεκινούν από τους γονείς..  μεγάλη συζήτηση πάντως.. 7 έχεις· πες μας εσύ πώς το χειρίζεσαι :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:54:49

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: γαμησε τα , ουτε μαυρη μαγεία να μ ειχαν κανει Ετοίμασε εσύ τη «λευκή μαγεία» για κανένα κορίτσι και άμα σου κάτσει (το νούμερο) θα σου κάτσει και το κορίτσι :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 10:56:38

Θέμα: Καφές. Τι καφέ πίνετε; Πόσο;❓

Δημοσίευση: Πότε δε συνέφερε. Όποτε έβλεπα νέα παιδιά στις εταιρείες που συνεργαζόμουν να παίρνουν κάθε μέρα απέξω καφέ, σνακ/φαγητό (+ κανένα τσιγάρο), ενώ κλαίγονταν ότι δε βγαίνουν, τρελαινόμουν.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 12:40:53

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: ε ναι τωρα...τι , παιδια ημαστε? λες και δεν φαινεται τι κρύβεται κατω απτο μαγιό Λες και δεν ξέρουμε τι κρύβεται!! :lol: Δε θέλουν πύλη για τον Παράδεισο οι συναγωνιστές λέμε! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 12:46:05

Θέμα: Olympic Hotel (Γιαννοπουλου 11 Π.Φαληρο)

Δημοσίευση: Αν κερδίσαμε κιόλας θα ήταν διπλή ηδονή  :thrylos: Η διπλή ηδονή είναι αν συγχρονίσεις οργασμό και γκολ :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 12:54:14

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Ισχύει! νιώθω σαν να παίζω ρουλέτα έχω παίξει 200 φορές και δεν μου έχει κάτσει!! Να σαν καλά! σε εύχαριστώ και πάλι Πέρνα καλά Στράτε! Είναι σίγουρο ότι -έστω και εξ’ ανακλάσεως- το δώρο θα σου ανοίξει πάλι το γούρι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 12:58:26

Θέμα: Olympic Hotel (Γιαννοπουλου 11 Π.Φαληρο)

Δημοσίευση: Αυτό μόνο αν κάνεις σεξ και έχεις βάλει να παίζει αγώνας σε επανάληψη. Εντάξει, μπορεί να σου κάτσει και κανένας αγώνας με την ΑΕΚ6άρα που με τόσα τα γκολ μπορεί και να είσαι τυχερός.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:18:03

Θέμα: Bill Hotel*

Δημοσίευση: Είναι ωραίο και οικονομικό. Αρκεί μόνο να βρεις δωμάτιο. Προσωπικά αυτό το «να βρεις δωμάτιο» με χαλάει λίγο. Δεν είμαι σε ηλικία και φάση για αναμονές… Γι’ αυτό, αν δεν είναι νωρίς το απόγευμα, προτιμώ το απέναντι.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:24:55

Θέμα: Cristina Gilabert Benito

Δημοσίευση: Μακάρι να μην έρθει ποτέ εκείνη η ώρα! Όταν είχε γραφτεί το βιβλίο δεν υπήρχαν βοηθήματα. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει γερή καρδιά…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:26:52

Δημοσίευση: Νοικοκυρά βάζει και το πλυντήριο. Την ώρα που τα απλώνει θέλω να την πάρω από πίσω :pisokollito:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:29:43

Δημοσίευση: Αν την έχω κοντά μου, την θέλω με το βρακι για να της το βγάλω εγώ. ΣΕ φωτο , γυμνη. Στο έκανα 50αρακια. Του δημοτικού είμαι κι εγώ… δεν ξέρω να μετράω :P Επιλέγω το βρακί (μαγειρεύοντας) και πάρσιμο στον πάγκο, αφού μετά θα χρειαστώ σίγουρα ενέργεια (μη σου πω καρδιολόγο)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:32:56

Δημοσίευση: Χαρτομάντιλα στα φανάρια και γυρνούν σπίτι κομματια! :P Πού όρεξη και χρόνος για τάμπλετ μετά! (μην απορείς αν κάποιος σε πει πάλι «γύφτο» με αυτά που γράφεις…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:34:57

Δημοσίευση: Πανέμορφο κουκλί. Όνειρο είναι! Δεν υπάρχει το κορίτσι!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 13:37:28

Δημοσίευση: Την ώρα που βάζει τα ρουχα στο πλυντήριο θα είναι σκυμμένη καλύτερα. Θα το κάνει μωρέ; Δεν τη βλέπεις την... ανεπρόκοπη πως έχει χυθεί προς τα πίσω και κοιτάει την πλύση; :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 14:27:22

Δημοσίευση: Και μας έχει χαρίσει άφθονο υλικό. Αχ να μας "χάριζε" και το κορμάκι της...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 14:28:48

Δημοσίευση: Δεν είμαι γύφτος! Businessman είμαι! :lol: Κλασικός εκμεταλλευτής δηλαδή :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 14:54:49

Δημοσίευση: Με το κατάλληλο αντίτιμο θα το χάρηκαν αρκετοί. Αυτό σκέφτομαι και λέω "αχ". Θα είναι πολύ υψηλό γμτ...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 15:36:10

Θέμα: Ράνια Κωστάκη

Δημοσίευση: 45 πλέον, αλλά βγάζει τρελή καύλα...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 15:55:49

Δημοσίευση: Ακόμα και στο σπίτι να τον φτιάξεις ακριβός είναι ... πλεον κοστιζει οσο τον αγοραζες πριν 10 χρονια η παρασκευη στο σπιτι του Fredd τουλαχιστον... Γιατί ρε παίδες το λέτε αυτό; 0,5€ κόστιζε απέξω πριν 10 χρόνια;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 15:58:31

Δημοσίευση: αν σκεφτείς οτι όσοι φτιάχνουν καφέ σπίτι τυπου φρεντο , εχουν μια μηχανη με καψουλες  , μεσος ορος ανα καψουλα 0,4-0,5€ . Για να φτιαξεις καλο φρεντο θες 2 κάψουλες αρα τσουπ το 1€. Πριν δεκα χρόνια δεν ειχε 1,2-1,3? Δεν ισχύει για όλα τα γούστα αυτό με τις 2 κάψουλες (προσωπικά δεν...). Επίσης, ασχέτως αν κι εγώ παίρνω Nespresso, υπάρχουν αρκετές εταιρείες ανεξάρτητες ή "made by Nespresso" που οι κάψουλες τους κυμαίνονται 0,28-0,35€. Όσο για το 1,20€, της προκοπής καφέ κάτω από 1,70€ δεν έχω πληρώσει ούτε τα πρώτα χρόνια της κρίσης (2010-2012), δηλαδή ~15 χρόνια πριν. Για να μην πω ότι είναι άτοπο να συγκρίνεις κόστη του σήμερα (που έχουν σημειωθεί αρκετές ανατιμήσεις, επιπλέον φόρος στον καφέ και λοιπά κόστη) με τιμές λιανικής προ 10-15 ετών.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 16:14:14

Θέμα: Madison Hotel

Δημοσίευση: πολυ υψηλή η τιμή πλεον,πρεπει κατι να κερνανε για να δικαιολογηθει ...την τελευταία φορά που πήγα, δεν χρέωσε τα 2 ποτά και ένα καφέ που πήραμε (σε απλό δωμάτιο) Με βολεύει όμως, οπότε για μένα είναι μονόδρομος. Γενικώς -όχι μόνο στο Madison- αυτό με τα κεράσματα θα έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρο, αφού στην τελική θα το ζύγιζε ο δυνητικός πελάτης. Ως προς την χρέωση, ναι, είναι ακριβότερη, αλλά για όσους έρχονται από τα Β.Π. ή κινούνται στις γύρω περιοχές, με το να κάνουν 30΄ακόμα να φτάσουν κέντρο χτικιάζοντας στην κίνηση και να τα κάψουν σε βενζίνη, η διαφορά μπορεί να μη φαντάζει τόσο μεγάλη. Πάντως δεν αποκλείεται να βασίζεται και σε αυτό η συγκεκριμένη διαμόρφωση τιμών...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 16:42:12

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...θα μείνει τίποτα όρθιο;

Δημοσίευση: Με το που ανεβαίνει η θερμοκρασία και σηκώνει κανένα αέρα ως δια μαγείας ταυτόχρονες εστίες σε όλη τη χώρα. Πάντως μάγκες και η μαλακία του κόσμου δεν έχει όριο... πέρυσι δεν ήταν που σε μέρα καύσωνα ξεκίνησε η φωτιά που έκαιγε για μέρες στην Κορινθία από έναν παππού που έκαιγε κλαδιά;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 16:53:04

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...θα μείνει τίποτα όρθιο;

Δημοσίευση: Οι ανεμογενητριες προς εγκατασταση ειναι ηδη ετοιμες Αυτό δεν έχει βάση, οπότε καλύτερα να μην αναπαράγεται...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 16:54:34

Θέμα: Καλύτερο ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Δημοσίευση: Ερώτηση, επειδή δεν έκατσε να πάω σε αυτά… Έχει κανείς άποψη για το Ruby Athens (Παγκράτι-Δάφνη) ή το Castle de Paris; Ξέρει κανείς να απαντήσει; Το πρώτο είναι καινούριο, ενώ το δεύτερο δείχνει ωραίο και πιο βολικό από το να πας καράκεντρο. Αμφότερα έχουν καλές τιμές, το δεύτερο γράφει ότι παίζει και για 2ωρο (με ανάλογα μειωμένη χρέωση).

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 17:59:26

Θέμα: Σουηδία

Δημοσίευση: Συνήθως το κάνουν μόνο με τους ομογενείς τους. ... ή εκτός έδρας :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 18:03:48

Θέμα: Εταιρεία προσφέρει διάλειμμα για αυτοϊκανοποίηση…

Δημοσίευση: Πάντως σιγουρα κάνει καλό και στην ψυχολογία των υπαλληλων . Πάνε ρίχνουν μια χαλαρώνουν και επιστρεφουν στην δουλεια τους... Θα χρειάζονται ενα καφεδάκι βέβαια μετά,οπότε καλό να το συμπεριλάβει και αυτο ο εργοδοτης Άμα θέλουν τσιγαράκι όμως, τι θα κάνουν με την non-smoking policy;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 19:54:19

Θέμα: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα!

Δημοσίευση: Τι άραγε?  :lol: Λέει λαμόγια μεταξύ άλλων τον ευεργέτη του (γαύρο…) που του έλυσε το πρόβλημα, αν δεις πιο πριν στο νήμα… Α να χαθείτε!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 19:56:47

Θέμα: Σταρ με την οποια θα θελαμε να κανουμε σεξ

Δημοσίευση: Ποια να μας πρωτοκάτσει??  :lol: Πες εσύ ποια θέλεις και όλα κανονίζονται (υπάρχει και ένα τζόκερ -5+1, όχι διαγωνισμού- σε εκκρεμότητα…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 19:59:50