Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15031)

Θέμα: Cristina Gilabert Benito

Δημοσίευση: Γαμεύσιμη δεν το συζητώ, αλλά ιδιαίτερη…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:24:12

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Την καριόλα· από μικρό το δασκαλεύει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:26:08

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: έχει πει ο διαχειριστής να τις ανεβάζουμε ανα 4... Εύγε καλέ μαθητή (μοιάζουμε)! Δεν το ήξερα..

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:28:19

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: έτσι πάει Και αλίμονο αν βγεις και εκτός σπιτιού. Εκεί τα κάνουν γενίτσαρους…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:29:58

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: 'Οποιος θέλει να βάζει συμμετοχή ας το κάνει, κανείς δεν (πρέπει να) εξαναγκάζεται. Έτσι είναι, αλλά ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας: Ερασιτεχνική θεατρική ομάδα (σύλλογος, σχολική ή ό,τι) είναι να ανεβάσει μια παράσταση. Όλα πάνε καλά, τελευταία στιγμή όμως ένας/μία ηθοποιός με δευτερεύοντα -πλην όμως ουσιαστικό- ρόλο αρρωσταίνει. Η μοναδική εναλλακτική είναι ένας από την ομάδα που στη συγκεκριμένη παράσταση δεν είχε μπει γιατί δεν του άρεσε το σενάριο. Το ερώτημα είναι, κάνει την καρδιά πέτρα και μπαίνει για να βγει η παράσταση που όλοι οι άλλοι διακαώς περιμένουν ή εμμένει στην αρχική του άποψη και δεν μπαίνει με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η παράσταση;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:40:41

Θέμα: Julia Fox

Δημοσίευση: Αν λαβεις υπόψη photoshop κ.λπ., ευχαριστώ δε θα πάρω…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:46:01

Θέμα: Úrsula Corberó

Δημοσίευση: Είναι πολύ καυλιδερό το μωρό! Να το πηδάς και να ακούς ισπανικά με την καυλιάρα φωνή της…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:50:53

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση: Αχ Clara κουκλάρα! Δε θα την άφηνα σε χλωρό κλαρί…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:54:46

Θέμα: Pederica Pacela

Δημοσίευση: της ελυφα τα βυζια @gpd τα υπόλοιπα παραπονεμένα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:59:21

Δημοσίευση: γενικα ρε μαγκες ευκαιριας δοθεισης θελω να εκφρασω μια σκεψη εδω επειδη συναναστρεφομαι με αρκετο κοσμο κ ολοι μα ολοι γκρινιαζουν οι περισσοτεροι γκρνιαζουν για τα λεφτα-ακριβεια,φοροι,δεν βγαινω,δεν κανω κλπ μετα γκρινιαζουν που δεν γαμανε κ μετα γκρινιαζουν για χιλιαδες αλλες μαλακιες εδω να πω οτι εχω διαφημισει το sexclub σε πολυ κοσμο πουτανιαρηδες κ μη κ ελαχιστοι ασχοληθηκαν λεγοντας μου ε που να γραφω κ σιγα που θα κερδισω… …κ σε καθε διαγωνισμο ειμαστε οι ιδιοι 25 με 30 τυποι που ασχολουμαστε ενω το σαιτ εχει 2500 μελη. αυτο εγω δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα με το  φτωχο μου το μυαλο κ καποτε μετα απο χρονια να μου το θυμηθειτε καποιος θα γραψει βιβλιο ή θα γινει ταινια αυτη η φαση εδω μεσα.... Πόσο δίκιο έχεις… έχω φίλο, αυτόν που με έψησε και έκανα αναφορά στην πρώτη μου κριτική, τον οποίο 2-3 μήνες τον ψήνω και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να φτιάξει -για ευνόητους λόγους- ένα δεύτερο mail και να γραφτεί (ξέρω ότι μετά θα το πάει). Και ενώ είδε ότι με το που γράφτηκα κέρδισα 2 φορές, μονίμως το αναβάλλει και κάθε φορά που του το θυμίζω μου απαντάει ότι περιμένει πότε θα συναντηθούμε για να το φτιάξουμε… :cry: Η λογική της ήσσονος προσπάθειας σε όλο της το μεγαλείο. Οπότε για να δώσω μια εξήγηση, νομίζω ότι απλά έχουμε γίνει κοπρόσκυλα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:07:40

Δημοσίευση: Δεν έχω πρόβλημα να μεταβίβασω το FF που κέρδισα για το CGA στον @stratos που έχει να κερδίσει 18μήνες και ξεπερνάει και τον geroksoura σε γκαντεμιά(αν δεν κάνω λάθος), εφόσον ο admin δεν έχει θέμα με αυτό. Διευκρίνησα τους λόγους στο προηγούμενο ποστ μου. Είχα κερδίσει πριν 1-2μήνες αν δεν κάνω λάθος. Αν ούτε αυτό σας πείθει για τα λεγόμενα μου τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο :DD: Να το απολαύσεις και να αφήσεις τις μπούρδες. Δεν είμαστε γκόμενες· ό,τι σκεφτόμαστε το λέμε, το συζητάμε και το λύνουμε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:14:01

Δημοσίευση: προκειμενου να εξασφαλισουμε μια πιθανοτητα στις 20 να απολαυσουμε ενα μουνι αξιας 150 € ? Πώς φαίνεται ότι είσαι… ψιλικατζής ή δεν περιμένεις να κερδίσεις σε ακριβότερο γραφείο :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:17:24

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Από τότε που συγγενεψαμε, δεν έχουμε σταυρωσει νίκη! @"Antidote" @"Sniper" μήπως πρέπει το αίμα να γίνει νερό τελικά? :lol: Μάλλον συγκεντρώσαμε όλο τον φθόνο που έχει φάει ο καθένας μας ξεχωριστά! Μπουκάλι να γίνει στο κατάλληλο μαγαζί.. η ισχύς εν τη ενώσει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:18:37

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Γαμησε τα αδερφέ Γαμησε τα! Το τραγούδι «γάμησέ τα» φαντάζομαι το άκουσες… :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:20:34

Δημοσίευση: Χαχαχα προφανώς αλλά κι εσύ ο ίδιος δεν ανέφερες πως θέλεις να κερδίσουν καλύτερα όσοι έχουν καιρό; Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα ούτως ή άλλως να το δώσω στον Στράτο όταν είδα πόσο καιρό έχει να κερδίσει. Η αλληλεγγύη μεταξύ μεταξύ των μελών του φόρουμ πρέπει να υπάρχει. Ναι και το εννοούσα! Από εκεί και πέρα όμως, είναι πιο ωραίο όταν γίνεται μπαμ και όχι μετά από τόση συζήτηση γμτ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:22:15

Δημοσίευση: 4 επι 4 το κοριτσι.. τετρακίνητο Τριπλό διαφορικό· ένα για κάθε τρύπα! Φεντερίκο Κωλαρελα! Τρελό πατουρι! Κλαίω ρε μλκ με την παπαριά σου! Άκου «Κωλαρέλα» :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:27:07

Δημοσίευση: Στον τζόγο κάποιοι γενικά πάνε με σύστημα, άλλοι πάλι με τη θεά τύχη! Το σασπένς είναι πιο έντονο στη δεύτερη περίπτωση κατά τη γνώμη μου. Απλά με το «σύστημα» μπαίνει λίγο πιο βαθειά στο κλίμα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:28:19

Θέμα: Melissa Satta

Δημοσίευση: Έγλειφα τα ντουέτα και τις τριπλέτες που ανέβασε σήμερα ο φίλτατος και έτρεχα στη θάλασσα όταν θα είχα ξΟμείνει από σάλιο…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:30:38

Θέμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση: @"Sniper" επιμένω, την ξεμουνιαζα! Σε θεωρητική βάση, θα ήθελα να την ξεκωλιάσω μέχρι να ματώσει η σούφρα της… Με εξαίρεση τη διαφορετική… προσέγγιση από άποψη τρύπας, βλέπεις να είχα πει κάτι άλλο;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:38:17

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση: Ασχημούλα και αυτή αλλά με 2 μπιριτσες μπορεί να της καθόμουνα! :lol: Ήρωα! Αιμοδότη! Ομορφάντραααα εσύ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:39:59

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: ΩΝΣΓ! Κάθε βδομάδα εκπλήξεις. Και πάνω που ετοιμαζόμουν να πω ότι αν την έβλεπα έτσι την παντρευόμουν κιόλας, ήρθε ο μπαγλαμάς ο θείος να μου φάει την ατάκα! Θέλω να την παντρευτω να μου φτιαχνει φασολάδα μόνο με το βρακι! :lol: Όχι και φασολάδα ρε! Δηλαδή είπαμε, θεσπέσιο το κωλαράκι της, αλλά… κλάσε με να βάλω άρωμα;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:47:09

Θέμα: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα!

Δημοσίευση: Εμενα δεν με αφήνει να ψηφίσω! Νοθεία!! :lol: Μεζούρα γρήγορα! (δοκίμασε με μεγέθυνση, γιατί καμιά φορά κολλάει)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:49:22

Δημοσίευση: Άρα, εσύ πας με σύστημα.Προδόθηκες χαχα Χαχαχα! Τι μλκς! Την ψυχολογία των συστηματικών τζογαδόρων ανέλυσα! Στις δύο σερί νίκες μου με το που γράφτηκα, βάσει έμπνευσης το είχα πάει. Το αστείο είναι πως την πρώτη φορά είχα γυρίσει από γήπεδο, βλέπω ειδοποιήσεις και λέω τι σκ; Και ήταν τα συγχαρητήρια! Τη δεύτερη αν θυμάμαι καλά μόλις είχα τελειώσει από -πληρωμένη- συνάντηση και πάλι μπήκα να χαζέψω, οπότε είδα τις ειδοποιήσεις! Κοινώς, όταν ασχολείσαι λιγότερο έχει όντως τη χάρη του, γιατί πας στο χαλαρό και όταν κάτσει γουστάρεις τη νίκη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:01:38

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: Καλουλα και αυτή αλλά πολύ ντυμένη ρε παιδι μου.. Εδώ είναι καλύτερα μαλακοπίτουρα θειο;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:03:52

Δημοσίευση: Να κρατάς ένα βιβλίο και ο @"Antidote" να φοράει κάτι ροζ για να σας γνωρίσω! :P Στόχαστρο θα κρατάω (γιατί αν πω «σφεντόνα», θα παρεξηγηθώ :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:05:12

Δημοσίευση: Το άκουσα αλλά φοβάμαι το άλλο τραγούδι, το 14 μηνες.. εχω να γαμησω(ff) 14 μηνες μαναρι μου! :hahaha: Statistically speaking, δεν παίζει με 3/20 πιθανότητες σε κάθε κλήρωση!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:07:57

Δημοσίευση: Εχω μεταμεσονυκτιο οίστρο! Άμα έχεις οίστρο, μάθε από τον @tomcruise και κλείσε κανένα κορίτσι :P Υ.Γ. Εντωμεταξύ έχει γραφτεί λάθος το όνομα της στο θέμα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:09:41

Θέμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση: Ειχα μείνει με την αρχική εντύπωση που σχημάτισα στο πρώτο ποστ.. που την εκραζες.. Δεν την έκραζα· είπα ότι μετά το ξεκώλιασμα, μου βγάζει να την χτυπήσω. Αλλά το ξεκώλιασμα, ξεκώλιασμα, όλα κι όλα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:12:03

Δημοσίευση: Σιγα μην κρατάς και crossbow να πούμε.  Ο Ρομπ(εν)ας του sexclub εισαι? Ο Καβλιέιτορ!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:15:52

Δημοσίευση: Καλα μην το λες.. ρώτα και τον @"giorgos2226".. Ο Γιώργος είναι ένας· εμείς είμαστε 2 είμαστε 3… (προς το παρόν τσιμπάμε τρεις είναι η συνέχεια…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 02:17:57