Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sniper (15020)

Θέμα: Τύπος έγινε δωρητής σπέρματος χωρίς να το πει στη γυναίκα του και αυτή τον χώρισε

Δημοσίευση: Και από τη μαλακία μπορεί να βγει καλό. Τίποτα δεν πάει χαμένο :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 02:52:47

Θέμα: "Φλάφερς" - Οι βοηθοί των πορνοστάρ

Δημοσίευση: Λες να είναι σε αυτή την ηλικία ο @"geroksouras" ; Όχι, αλλά ψοφάω να τον τσιγκλάω, γιατί μου τα’ χώνει ούτως ή άλλως…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 03:05:23

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Αργεντίνικο κορυφαίο σήμερα (asado, picanha, spare ribs και empanadas) + παγωμένη μπυρίτσα!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 15:16:39

Θέμα: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα!

Δημοσίευση: Μόνο εγώ είμαι ΑΕΚ σε όλο το sex club , πίσω και από τον ΠΑΟΚ είμαστε ; Και ο @nothorny, απλά μάλλον δεν έχει ψηφίσει! Για τα ποσοστά, αν διαβάσεις παραπάνω την έρευνα, όντως είστε χαμηλότερα από τον ΠΑΟΚ, όχι στην Αττική βέβαια…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:04:03

Δημοσίευση: Έχουν φάση οι κόντρες σας. Ποιες κόντρες; Μονότερμα με παίζει (παλιός αυτός, νέος ακόμα εγώ, κάνω την πάπια προς το παρόν…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:06:39

Θέμα: Ψηφίστε την αγαπημένη σας ομάδα!

Δημοσίευση: Οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ σε μένουν στην Αθήνα; Οι εδώ νομίζω ναι (μάλλον οι της ΑΕΚ δεν πηδάνε :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:37:39

Θέμα: Τύπος έγινε δωρητής σπέρματος χωρίς να το πει στη γυναίκα του και αυτή τον χώρισε

Δημοσίευση: Ήθελε αποκλειστικότητα στο σπέρμα του. Από τη μονογαμία το πήγε στη μονοσπερμία αυτή…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:39:31

Δημοσίευση: Είναι μέχρι να πάρεις τον αέρα. Μετρημένα τα ψωμιά του (αλλά μην του το πεις…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:40:48

Δημοσίευση: Δεν το πήγε καλά. Γι’ αυτό πήρε τ’ αρχίδια του :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:41:32

Θέμα: Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Δημοσίευση: Δεν είχε καταλάβει κανείς ότι είναι ανήλικος; Πρώτο αυτό και δεύτερο… ούτε ένας οδηγός δεν παρενέβη; Μιλάμε για πλήρη αδιαφορία (και βλακεία)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:46:30

Θέμα: ψυχεδελικά μανιτάρια το «νέο αντικαταθλιπτικό»

Δημοσίευση: Τα παίρνει όντως κόσμος για την κατάθλιψη; Μάλλον δε δουλεύουν τόσο καλά… :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 16:51:52

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση: Ο ιδανικός κώλος. Όλα ιδανικά είναι πάνω της…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:11:33

Δημοσίευση: Αυτή δεν τον χώρισε ; Το καλύτερο είναι να την πείθεις ότι αυτή το αποφάσισε ;-)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:14:02

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: καλα ρε ρεμαλια σε 4,5 ωρες κληρωνει ο μαγος κ εχουμε ακομα 3 συμμετοχες ελευθερες???? κ μονο για τη δαναη την γκαβλιαρα οι συμμετοζες θα επρεπε να ειχαν κλεισει μεσα σε μια ωρα απο την προκηρυξη του διαγωνισμου.... ειναι δυνατον πια? ημαρτοοοοοοοοοοοοοοοννννν. Με πρόλαβες :P Πάμε να βοηθήσουμε (και να κάνουμε επίκληση στο θεό της βίζιτας) @"sotiris1973" και @"arpagas" μπας και προλάβουν πριν σφυρίξει λήξη…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:16:44

Δημοσίευση: o @"arpagas" το χει, από κει και πέρα θα μπορούσε να πάρει νουμεράκι και ο @"hijodedios" γιατί έχει τα ποστ νομίζω. Σωστός! Δεν είχα προσέξει ότι ο χιχοτελαλόμπος (κάπως έτσι δεν τον λέμε; ) δεν έχει δηλώσει…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:21:27

Δημοσίευση: μηπως θα ηθελες να το διατυπωσεις καπως αλλιως γιατι ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν να μας κανεις χαρη που βαζεις συμμετοχη σε διαγωνισμο που εχεις μια στις 20 να κερδισεις δωρο αξιας 150 ευρω .... Και εγώ αυτό σκέφτηκα ότι το κάνει με το ζόρι … αν δε θέλει φυσικά το δώρο μπορεί να μας το μεταβιβάσει Τσιτωμένους σας βρίσκω! Μπορεί να είναι απλά μια ατυχής διατύπωση. Η μαγεία βέβαια είναι πάντα στον τρόπο… (κι εγώ ανοιχτός είμαι πάντως σε μια μεταβιβασούλα… :P )

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 21:45:47

Δημοσίευση: ε μα λεει βαζω συμμετοχη για να κλεισει ο διαγωνισμος.... ητοι δεν καιγομαι κ ιδιαιτερα να μου κατσει ενα τζαμπα γαμησακι ακομα :hahaha: Αν ήσουν πιο χαλαρός θα μπορούσες να το ερμηνεύσεις ως «δε θέλω να δείξω ότι καίγομαι να πηδήξω τσάμπα, αλλά μου αρέσει να είμαι μέλος μιας ομάδας-παρέας και να συμβάλλω». Ε ρε και να του κάτσει :P

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 21:51:14

Δημοσίευση: ας βγει το 9 κ ας πει οτι θελει :hahaha: :hahaha: Το 2 το καλό :P (αν και να σου πω, ειλικρινά θέλω να κερδίσει ο Στράτος σύντομα και όσοι έχουν καθυστερήσει πολύ…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 21:58:42

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ο Μήτσος μπαίνει να εξομολογηθεί: -Πάτερ αμάρτησα με μια γυναίκα τσούλa. -Και με ποια αμάρτησες; -Δεν μπορώ να σας πω πάτερ, θα καταστρέψω την τιμή της. -Καλά, είμαι σίγουρος ότι θα το βρω, μήπως ήταν η Γιάννα Καρεκλά-Τραπεζάκη; -Δεν μπορώ να πω. -Μήπως ήταν η Ντόλυ Κλωνοπούλου-Προβάτου; -Δε θα σας πω. -Μήπως ήταν η Λίζα Κορνίζα-Πορτραίτου; -Λυπάμαι, δεν μπορώ να πω το όνομά της. -Μήπως ήταν η Καίτη Μούργα-Ελαιολάδου; -Τα χείλη μου είναι κλειστά. -Μήπως ήταν η Σούλα Ξιφία-Τσιπούρα; -Δεν λέω τίποτα. -Είσαι ένα σταθερός νέος και σε θαυμάζω. Αλλά αμάρτησες και πρέπει να διορθωθείς. Μπορείς να φύγεις τώρα. Ο Μήτσος επέστρεψε στο στασίδι του δίπλα στον φίλο του Γιάννη: -Έλα ρε, τι σου είπε ο παπάς; -Πάμε ρε…έχω πέντε καλούς προορισμούς! Χαχαχα! Ωραίος! Είχε στρατηγική ο παίκτης! :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 22:01:10

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 22:02:54

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση: Εποχής δηλώσεων ένεκα…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 22:04:22

Δημοσίευση: Είχα 45ποστ οπότε έμεναν άλλα 6 για να φτάσω τα 51 και να μπορέσω να δηλώσω συμετοχή.  Είδα πως η επίσημη κλήρωση  ήταν σήμερα οπότε για να μην μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα βρήκα την ευκαιρία να κάνω αυτά τα ολίγα 6 ποστ και να δηλώσω συμμετοχή. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Το έχω δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως παίζω κυρίως για το σασπενς του τζόγου.Αν κερδίσω, έχει καλώς. Αν όχι ε, δεν έγινε και κάτι.  Μου αρέσει ο τζόγος γενικότερα γι'αυτό και μου αρέσουν οι διαγωνισμοί του φορουμ.  Προφανώς η εξαργύρωση του δώρου που κάποιος κέρδισε με το σπαθί του(λέγε με τύχη) αξίζει.  Βέβαια, εάν κάποιος μου έκανε ποτέ μεταβίβαση δεν θα το δεχόμουν εφόσον δεν κέρδισα εγώ ο ίδιος. Η γλύκα της νίκης δεν θα υφίσταται για μένα σε αυτή την περίπτωση ανεξαρτήτως δώρου. Ο καθένας όπως το βλέπει... Πάντως μου φαίνεται περίεργο ρε συ Tom που σχεδόν πάντα γκρινιάζεις που δεν κλείνουν οι διαγωνισμοί τώρα μου ζητάς τον λόγο που διάλεξα νούμερο για να κλείσει ο διαγωνισμός.... Καταρχήν θενκς για την απάντηση· δείχνει κάτι -καλό- για σένα. Με την κατακλείδα σου ξεκαθαρίζεις αρκετά, ασχέτως αν συμφωνούμε (λ.χ. αν δε θέλεις τη μεταβίβαση υπάρχουν άλλα κοράκια, εεεε παίκτες να την απολαύσουν :P ) Αυτό που θα θέλαμε να σου πούμε -πόσο περισσότερο αφού απολαμβάνεις τη διαδικασία και το σπασπένς- είναι να σε βλέπουμε πιο τακτικά ;-) PS. Τελικά, θα πρέπει να σε ευχαριστήσει αυτός που κέρδισε σήμερα (πριν την επίσημη ανακοίνωση δε μιλάμε…)

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 23:30:41

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 23:51:46

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 23:53:02

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 23:54:22

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Θα φτιάξει... Κωλοφεράτζα θα τους πάμε στο τρέχον δίμηνο! :winner: @"nothorny" @"Antidote" μάλλον με τον κώλο τους πήγαμε :-(  Μένουν ~40 μέρες για να ρεφάρουμε και να αποκατασταθεί η φήμη του μικρού προφήτη.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:03:20

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2025

Δημοσίευση: Έχω το Γ του γκαντεμη, τελευταία στο μέτωπο μου! Το «Γ»αμώ την γκαντεμιά μας μέσα είναι τελικά…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:09:33

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια στον μαφιόζο του club, aka @Sikelos Μπήκες κι εσύ στο γκρουπ των 2 νικών! Να περάσεις… μαγικά παίκτη!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:11:45

Θέμα: Alessandra Ambrosio

Δημοσίευση: Ο @pe27 συνεπής στο μεταμεσονύκτιο ραντεβού να μας τρελαίνει, ο @jimuscocus μία και καλή… Εύγε! Γυναικάρα η Alessandra

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:20:46

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Για βράδυ σαλάτα αβοκάντο, για να μην το παρακάνουμε…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:22:28