Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malibu (536)

Θέμα: Το μέγεθος παίζει ρόλο;

Δημοσίευση: Αν θέλετε την οπτική μου, ακολουθήστε την.  ;) Έχετε πακέτο άνδρα άνω του μέτρου (μαζί με την ψωλή) ικανοποιητικό;  δεν μιλάει καμία διότι δεν την παίρνει να μιλήσει.   Είστε με ελλείψεις στο πακέτο; θα ακούτε μαλακίες. Απλό είναι μάγκες μου. Κουμάντο κάνετε όταν σας παίρνει και βέβαια για όσο καιρό καυλώνετε και καυλώνουν. Όταν λήξει η καύλα, τελείωσε το παραμύθι. Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε αυτό, τόσο καλύτερα. Αλλιώς θα σκοτώνεστε με τις γκόμενες για πράγματα ανούσια. Μην τις παίρνετε στα σοβαρά. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-29 21:22:27

Δημοσίευση: εγω στα αρχιδια μου τι λενε αμα χυσω γυριζω πλατη να και την λεει μικρη να κι αν δεν την λεει Ο κάθε άνδρας γνωρίζει τι κουβαλάει ανάμεσα στα πόδια του αλλά οι περισσότεροι κακώς ανησυχούν  μήπως δεν αρκεί το καυλί τους αντί να κοιτούν το άγχος και την διατροφή. Ας εφαρμόσουν την παλιά κλασσική μέθοδο της μεζούρας με τίμια μέτρηση για να λύνονται οι απορίες.  ;) Έτσι κι αλλιώς οι γνωριμίες πλέον γίνονται είτε με καμάκι είτε με ντικ - πικ.  Τις πούτσες που έχουν δει στο νετ οι θεούσες δεν τις έχουν δει ούτε οι επαγγελματίες.  Κλασσική ατάκα "θέλεις να παίξουμε;" και μετά ξεθαρεύουν τα μουνιά. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 00:40:00

Θέμα: Onlyfans:Νούμερα που ζαλίζουν στα εισοδήματά τους

Δημοσίευση: Οι ελληνιδες εχουν πολλα κομπλεξ και δεν κανουν τετοια, οι Αμερικανες ειναι οπρωτοπορες σε ολα Όντως έτσι είναι. Μια συνάδελφός μου, είχε βγει βόλτα με μια Αμερικάνα που είχε έρθει διακοπές και μετά την κατηγορούσε ότι ήταν λυσσάρα που μιλούσε ανοικτά στους άνδρες.  ;) Η συνάδελφος βλέπεις είναι ηθικό κορίτσι και για να την προσεγγίσει κάποιος, πρέπει πρώτα να μπει στον κύκλο της για να πάρει το οκ από τις άλλες τις καρακάξες.  Άχου την καημένη! Πως θα κορδώνεται για ηθική ενώ κρυφά αλείφεται με χύσια;  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 01:00:34

Θέμα: Λεφτά και μουνί (στόμα, κώλος, εννοείται)

Δημοσίευση: Γενικα ολος ο πλυθησμος στις αναπτυγμενες χωρες εχει χασει το μεγαλο ενδιαφερον για σεξ Δεν έχεις άδικο φίλε μου αλλά περισσότερο είναι θέμα απογοήτευσης. Όλοι μας παθαίνουμε αλλά δυστυχώς δεν μαθαίνουμε. Θέλει καθαρό μυαλό η δουλειά.  ;) Κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο σύστημα ποιότητας ζωής είναι μια ισορροπία. Υγεία, έσοδα, χαρές και μουνιά να έχουμε, όλα σε κατάλληλες δόσεις κι η ζωή μας χαμογελά. Οι άνδρες είμαστε απλές "συσκευές". Όποιος όμως θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 11:01:34

Θέμα: Sex με περίοδο

Δημοσίευση: Αν η άλλη έχει μικρό κύκλο (π.χ συνήθως αθλήτριες), καθαρίζει πιο γρήγορα το τοπίο. Για τις υπόλοιιπες, πρώτη και δεύτερη μέρα δεν λέει γιατί νομιζεις ότι παίζεις σε ταινία με ζόμπι.  ;) Ψιλοβασανίζεται κι η μύτη μας, να το πω ευγενικά.  Μετά όμως στρώνει το μουνί και παίζει κι εξαιρετική φούντωση. Κίνδυνος εγκυμοσύνης υπάρχει έστω απειροελάχιστος, οπότε ένα ρίσκο μικρότερο της κανονικότητας αν αυγοκόψουμε, ας το έχουμε στο μυαλό μας. Σε γενικές γραμμές όμως αξίζει μια βαρβάτη εκσπερμάτωση  στην υγρή κοιλότητα των κοριτσιών συνοδεία σπασμών και καύλας.  Δεν υπάρχει πρόβλημα στο σεξ με περίοδο σύμφωνα με την ιατρική. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 11:19:53

Θέμα: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ.

Δημοσίευση: Θέμα γούστου! Καθένας όπως την βρίσκει λοιπόν. Ιδού μια σένια πεντάδα ντριμ τιμ.  ;) 1- καβάλα μουνί και ανάλογα την διάθεση χάδι στον πάτο της για να εμπεδώσει ότι έρχεται η ώρα. 2-στα τέσσερα και στις μεγάλες καύλες κάθετα μέχρι να βγάλει αφρούς από τ αυτιά. 3-ιεραποστολικό με τέντα πόδια στους ώμους μας και σβέρκωμά της για να βαράμε κι ουρήθρα. 4-στην ευθεία ξάπλα από πάνω μας για τις εύσωμες, μπαίνοντας υπόγεια και αυτή τρίβεται όπως θέλει. 5-πλάγια ψαλίδι με άνοιγε-κλείνε τα πόδια της και δώστου πριόνισμα. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 11:39:47

Δημοσίευση: πραγματικα δεν με νοιαζει καθολου τι θα πει για το πουτσο μου σαν το ανεκδοτο κατσε να στο βαλω ενα δευτερολεπτο και πες μετα οτι δεν σε γαμησα Φίλε geroksouras, γράφουμε τα στραβά κι αστεία ανδρών και γυναικών. Έχω καταλάβει τι έγραψες.  ;) Το ανέκδοτο ισχύει όπως και το άλλο "αν δεν σου αρέσει, ντύνεσαι και φεύγεις". :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 18:07:16

Δημοσίευση:   αφού γαμήσεις δεν σε νοιάζει το μετά.... αρά δεν σε νοιάζει να κάνεις σχέση. Δεχτό. Οι σχέσεις τελείωσαν όταν μπήκαν τα σόσιαλ για τα καλά στο παιχνίδι.  Μέχρι τότε οι γυναίκες πάλευαν για να βρουν ηδονή (ναι μεν ευκολότερα αλλά πάλευαν)  ενώ με τα σόσιαλ, δεν έχει ενδιαφέρον πια. Απλώς μπαίνεις στην ουρά και γαμάς.  ;) Προσωπικά αυτό το φέρω ως βαριά νοθεία οπότε πλέον μόνο γαμήσι κι έξω απ'την πόρτα.   Το μουνί τους κάτω από την πούτσα μου.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 18:54:57

Δημοσίευση: κάποτε είχα μια γκόμενα που οργανικά δεν κατέβαζε υγρά ήθελε μόνο μικροτσούτσουνους την γάμαγα από μουνί και είχε αίσθηση κωλοτρυπίδας Αυτό συμβαίνει συνήθως με πουρά που ψάχνουν ξέσκισμα (και ξηγιούνται με δωράκια). Η λεγόμενη ξηρασία. Αν ήταν οργανικό πάω πάσο. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 19:03:41

Θέμα: Σχέσεις εκτόνωσης-απελευθέρωσης...

Δημοσίευση: Σχεδόν όλες οι σχέσεις πάνε κάδο (έχουν γίνει βουτυρένιες λόγω γυναικοκεντρισμού) για πολλούς λόγους οπότε πάμε για άλλα κόλπα όπως έγινε η κοινωνία της καταπίεσης και της εκτόνωσης ως ζητούμενο. Σπανίως βρίσκω τύπισσες που γουστάρουν πολύ το bdsm και θέλουν να υποταχθούν. Έχουν φάει πρέσα τα μωρά και γουστάρουν ολική αποδόμηση-εκτόνωση-αποσυμπίεση.  ;) Σαν να θέλουν κάποιον να τον έχουν επειδή τον αντέχουν, να τους γαμά το κεφάλι για να δει  για ποιον λόγο τις διάλεξε και τον δέχτηκαν, να ξεσκίζονται χωρίς αύριο μαζεύοντας τα μουνόχειλά τους να τις τυραννάει για να απολαύσει όλες τις εκφράσεις τους σε μέγα εύρος και να τις έχει δουλικά για να αναμένουν το χάδι του με αγωνία. Ακούω γνώμες...και πάθη!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 19:25:24

Δημοσίευση: Την καλύψαμε την πούτσα. Το μέγεθος μετράει λοιπόν όπως γνωρίζουμε, όλοι ξέρουμε τι είμαστε μιας που στα φόρουμ άκρη δεν βγαίνει κι επίδειξη δεν κάνουμε. Μου έδωσε μια καλή ιδέα ο φίλος redb με το απλό ποστ του περί σχέσεων.  redbredb Φρέσκο-φρέσκο... :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 19:37:13

Δημοσίευση: Συμφωνώ απόλυτα... αλλά υπάρχουν και γυναίκες που δεν ασχολούνται με τα σόσιαλ ή στο ελάχιστο. Απλά τώρα είναι πολύ εύκολο να κάνουν κάτι και κυρίως στα κρυφά... πριν έκανες σχέση για να δικαιολογήσεις που βγαίνεις με κάποιον. Για μένα δεν ασχολούμαι να μπω στην ουρά.... εφόσον γίνομαι επιλογή στα μάτια της, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Για να συνδυάσω το θέμα ψωλής και σχέσης, έχω να σου ευχηθώ καλή τύχη αλλά πρόσεχε διότι έχουν αλλάξει οι εποχές και όλες ψάχνονται για ποικιλία. Πλέον είναι μόνο για run and gun. Τι μας ενοχλεί; προσωπικά όχι η απόρριψη μιας που ρίχνω και τρώω στο παιχνίδι αλλά το πιθανό κερατιλίκι. Καλύτερα πούστης παρά κερατάς αν με πιάνεις.  ;) Πίσω μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει αλλά μπροστά μου δεν θα μου αρέσει αν γίνει κι έτσι είμαστε όλοι. Κι έρχομαι στο θέμα. Έχω γνωστό με 18άρι χονδρό εργαλείο, άριστο γαμιά με καρνέ από μουνιά μούρη 8, προσόντα ανδρικού πακέτου 9 και έφαγε παπά από γκόμενα. Χωρίς λόγο. Απλά πουτάνα.  Έχουν εξισωθεί οι καταστάσεις αγαπητέ. Γαμιούνται αβέρτα.  Οι άνδρες γαμάνε κι επιστρέφουν χωρίς να καρφώνονται, οι γυναίκες φαίνονται λόγω μαλακίας κι όταν κρεμαστούν ξένα αρχίδια από το μουνί, τέζα όλα.  Για την ιστορία ο φίλος το χειρίστηκε καλά και την έχει μία στο τόσο να της τα τρώει σε κλίμα θλίψης και καντηλιών. Το μίσος φυσικά υπάρχει, έτσι; Τον άνδρα ή τον διώχνεις μπέσα ή σε διώχνει μπέσα, αν τον βγάλεις νούμερο 2 θα σε ξεπετσιάσει. Πόσο μάλλον αν μετράει. Νόμος!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-30 23:41:42

Δημοσίευση: αυτο δεν ειναι υγειες πλεον αυτοι που θελουν οικογενεια ειμαστε εμεις τα αρσενικα περισσοτερο απο αυτες Πάνω στο δεύτερο που είπες, είχα την τύχη να γνωρίσω έναν τυπά που όλη του η ζωή είναι το σεξ  και μου είπε μια μεγάλη κουβέντα. Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες αν επέλεγαν μαλάκα σύντροφο και γκαστρωνόντουσαν από ηλιθιότητα, τις έτρωγε η μαρμάγκα.  ;) Από τότε που όλοι οι νόμοι τις υποστηρίζουν και κάνουν ότι τους καυλώσει, ακόμα και οικογένεια  να κάνουν δεν τρέχει τίποτα. Ήταν ένα ολέθριο λάθος αυτό μιας που η κατάσταση πλέον είναι τελείως ανισόρροπη και ξέφραγο αμπέλι. Όσον αφορά το αν είναι υγιές το παραπάνω, ένα θα σου πω. Αν δεις γυναίκα και σου πει:  "θέλω να τα ζήσω όλα στο σεξ" κτλ διάφορες αοριστίες, να είσαι έτοιμος πιθανόν να αντιμετωπίσεις  διάφορα πράγματα που σίγουρα θα σου βγάζουν τον τίγρη μέσα σου αλλά θα είναι λίγο περίεργα. Και όχι, δεν είμαι ειδικός, περισσότερο με νοιάζει το pse αλλα αν η άλλη είναι ζώον νομίζει ότι είμαι σαδομαζοχιστής.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 00:07:17

Δημοσίευση: σιγά σιγά οι νόμοι αλλάζουν υπέρ του άντρα όσον αφορά τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν πλέον εκβιασμούς Εγώ άλλα βλέπω στην καθημερινότητα. Μια τρελλή παντρεμένη που γνώρισα από σάιτ, αρέσκεται να σιδερώνει ξεβράκωτη στην κάμερα (πλάτη)  ;) και να αυνανίζονται οι άλλοι που την βλέπουν μέχρι να χύσουν. Την βρίσκει έτσι να χύνουν χωρίς να κάνει κάτι όπως λέει. Την συνάντησα, δεν κάναμε κάτι αλλά κατάλαβα γιατί το κάνει.  Έχει φάει γερή απόρριψη και τρελλό κέρατο και της βγαίνει αντίδραση να μην προσπαθεί παρά μόνο όταν την κυνηγήσουν πολύ και νιώσει ποθητή.  Δεν δείχνει μούρη παρά μόνο αν γνωριστεί και έχει πάει κατά δήλωσή της με 35 άνδρες στην ζωή της!!! Ηλικία 38 ετών. Όμορφη αλλά αρκετά παχουλή.   Καλά ρε...αυτός ο άνδρας της τόσο μαλάκας είναι να μην παίρνει πρέφα η την έχει μόνο για φρικασέ;  στο μεταξύ σχεδιάζει να τον ξεκάνει οικονομικά, το λέει κιόλας, τι λες εσύ δεν ξέρω.  Αυτά προς ενημέρωση και μόνο. Όταν δεν έχει φωτογραφία ο λογαριασμός σε σάιτ γνωριμιών, να ξέρετε είναι παντρεμένη  ή 300 κιλά (ή και τα δύο). :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 00:28:49

Δημοσίευση: Δυστυχώς τα πρότυπα και τις συμπεριφορές των γυναικών δεν της καθορίζουμε εμείς που είμαστε μια μικρή μειοψηφία.Τα σοσιαλ μίντια διαστρεβλώνουν την εικόνα του εαυτού μας και τα αμέτρητα like κάνουν την κάθε σαύρα να αισθάνεται θέα.Κλακαδόροι και ανούσιοι πεφτούλες έκαψαν τα πάντα. Φοβάμαι πως δεν χάθηκε απλά μια μάχη αλλά ο πόλεμος. Συμφωνώ! Βλέπεις κάτι θηλυκούς ρινόκερους και το παίζουν πριμαντόνες που το μουνί τους έχει πιάσει μούργα και για να μπεις θέλεις σφυροκάλαμο.  ;) Γι'αυτό όλοι σιγά σιγά οδηγούνται στο γαμήσι και δρόμο ή κατευθείαν δρόμο (ghosting). Δεν έχει νόημα πια να ψάχνεις τις εξαιρέσεις. Ας πέσουμε όμως μαχόμενοι.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 00:41:30

Δημοσίευση: Παντος η εκδηκηση της γυναικας ειναι κατι που κανενας δεν θελει να δοκιμασει, τα ακουω αυτα και ανατριχιαζω Ελεύθερες ή παντρεμένες είναι να μην σου τύχουν τέτοιοι χαρακτήρες γιατί και να γαμήσεις σου μένει μια σιχαμάρα. Εσύ τι νομίζεις; ότι όλα τα έκτροπα που γίνονται γύρω μας τα κάνουν επειδή μας λαχταρούν σαν γκόμενους;   ναι μεν θέλουν να γαμηθούν αλλά η κύρια αιτία είναι να εκδικηθούν τους άνδρες τους. Γι'αυτό έλεγαν οι παλιοί να γαμάμε βασιλικά τουλάχιστον κι ότι γίνει έγινε.  ;) Κι έτσι μάγκες λύνεται κι ένας μεγάλος γρίφος του γιατί βλέπεις κάτι ωραία μουνιά και κάθονται κλαρίνο ενώ οι πατσαβούρες κάνουν κόλπα. Ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Απωθημένα και κόμπλεξ φίλε μου. Όταν η γυναίκα έχει απωθημένα και κόμπλεξ, άστα να πάνε. Αν έχω να ευχαριστήσω σε κάτι τις παντρεμένες, είναι που μου άνοιξαν τα μάτια άθελά τους τι θα τραβήξω αν παντρευτώ. Απόλυτη δεν είναι η αποτυχία αλλά σίγουρα σε επηρεάζει μιας που μετά πως θα φύγεις; ενώ αν είσαι ελεύθερος, παίρνεις δρόμο σε χρόνο dt. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 05:34:26

Δημοσίευση: Γενικώς στην σημερινή εποχή είτε λάιβ βγάλεις μουνί, είτε από νετ, έχουν αγριέψει τα πράγματα. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο λάιβ, κάτι γνωρίζεις ή βλέπεις και είναι κάπως πιο στρωτό χωρίς να υπάρχει βέβαια εγγύηση. Έχουν πολλά απωθημένα σήμερα οι γκόμενες. Άλλες ελαφρά κι άλλες πιο βαριά. Οι κουβέντες πάντως στα σάιτ γνωριμιών, σπανίως έχουν να κάνουν  με νορμάλ γνωριμίες. Μην ελπίζετε στο γλυκό κορίτσι που θα ερωτευτεί εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.  Έχει πολύ τρέλλα και ξέσκισμα η υπόθεση.  ;) Συνήθως πέφτουν χαιρετούρες, καυλόλογα κτλ, έχει και συναλλαγές τύπου "θα ήθελα αυτό (σεξ)"  όπου σου λέει τιμή η άλλη αν δέχεται κι αφού σε τσεκάρει, μέχρι και κορίτσια 20-23 ετών το δίνουν με φράγκα. Πέφτει επίσης πολύ αυνανισμός με κάμερες που ξεκινούν με την ατάκα: "θέλεις να παίξουμε;"  ενώ δεν λείπουν αραιά και κάποιοι καφέδες με πιθανό γαμήσι αν βγεις βόλτα κτλ.  Ξέρω γυναίκες που βγαίνουν για πλάκα 2-3 ραντεβού καφέ ημερησίως ψάχνοντας ότι θέλει η καθεμιά. Οι άνδρες δεν έχουν την ίδια συχνότητα φυσικά. Αρκετές θέλουν απλά να παντρευτούν, το μόνο που τις νοιάζει  είναι ο γάμος κι ας μην σε έχουν συναντήσει ποτέ. Ψάχνουν δηλαδή αποκατάσταση ενώ δεν λείπουν  και τα μποτ σε ορισμένα σάιτ που απλά σε καυλαντίζουν για να πάρεις πακέτο μηνυμάτων. Τέλος έχει μέσα κι εκδιδόμενες που δουλεύουν ως ανεξάρτητες και που αν κάνεις το λάθος να τους πεις  ότι τις γνωρίζεις από παλιά, κάνουν τα παγώνια ή γκαρίζουν. Έχει πολύ γέλιο το σύστημα. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 05:53:34

Δημοσίευση: Κατά την ταπεινή μου άποψη, ζητούν πολλά σε κάθε τομέα, οπότε ας εισπράξουν κάτι τέτοιο και ας μας δώσουν τα ρέστα. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 09:52:26

Δημοσίευση: live να βγαλεις μουνι πλεον ειναι δυσκολο μονο απο σχετικα κοινη παρεα προσεχεις και τα λογια σου και το λεω εγω που ειναι πολυ μπρουταλ οσον αφορα το πεσιμο Τρέφω μεγάλο σεβασμό στο μπρουταλίκι geroksouras, μου άρεσε αυτό που έγραψες.  ;) Η αλήθεια είναι ότι όλα έχουν δυσκολέψει αλλά θα τα καταφέρουμε ότι κι αν κάνουν τα μουνιά. Τελευταία για να μένω στην μνήμη τους αν ηττηθώ με άκυρο, την πέφτω σε τριάδες και τετράδες διαλέγοντας μία, κάτι που είναι οδυνηρό τσεκούριασμα για τις υπόλοιπες αλλά και πολύ δύσκολο στην επιτυχία. Το ένας εναντίον μίας δεν περπατάει καλά πια μετά τα τελευταία ξεντεριάσματα και δολοφονίες που έχουν γίνει κι έχουν κλάσει μέντες τα μουνιά.  Τις παρέες δεν τις πολυεμπιστεύομαι (αν και βρίσκω σωστή την λογική σου) γιατί με χαλάει ότι με βλέπουν ως προτεινόμενο. Τι να κάνουμε όμως; κρατάμε την σημαία όσο μπορούμε ψηλότερα.  Στο νετ πάλι, την πέφτεις σε τουλίπα και σκάει πολλές φορές τσουκνίδα ενώ και οι επαγγελματίες  έχουν κλατάρει από αναδουλειά με ψυχολογία στα τάρταρα.  Δεν έρχεται νέο αίμα κι όταν έρχονται και δεν μένουν ευχαριστημένες την πουλεύουν για Γερμανία κτλ.  Κάτσε να γράψω και κάτι για τα σάιτ γνωριμιών να γελάσουμε.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 15:11:14

Δημοσίευση: Πριν μια εβδομάδα σε σάιτ γνωριμιών, μιλούσα με μία που στο τρίτο μήνυμα μου είπε ότι έχει γενέθλια  και θα ήθελε να με συναντήσει ενώ στο πέμπτο μου ζήτησε paysafe card για να μου δείξει την μουνάρα της.  Της ευχήθηκα καλό κουράγιο εξηγώντας της ότι είμαι μικρομεσαίος βιοπαλαιστής αλλά όχι και μαλάκας.  ;) Μία άλλη ήταν πιωμένη στο τέρμα και όταν με πήρε μου είπε ότι ψάχνει μια τριακοσάρα  για να πληρώσει υποχρεώσεις ενώ από μέσα ακουγόντουσαν κάποιοι να παίζουν τάβλι και να βρίζονται.  Όταν της απάντησα ότι ήρθα για να γαμήσω κι όχι να με γαμήσουν, μου το έκλεισε στην μούρη με απαξίωση. Περίοπτη θέση στην πρόσφατη αυτή λίστα είχε μία εμφανίσιμη βλαχάρα που ενώ λέει ότι είναι ελεύθερη  και μιλάμε τηλεφωνικά, όταν παίρνω βράδυ δεν το σηκώνει ποτέ άρα παίζει να είναι παντρεμένη  ή πιασμένη. Σιγά μην ρωτήσω κιόλας. Με αυτή ίσως μπει το νερό στ'αυλάκι γιατί θα έρθει Αθήνα για δουλειές  και έδειξε κάποιο ενδιαφέρον μετά από αναλυτική συζήτηση που είχαμε ενώ όταν μιλάμε ξερογλύφεται.  Ποιος ξέρει όμως τι ανωμαλίες θα κουβαλάει πάνω της κι αυτή; την κόβω για βουνίσιο ζωντόβολο. Καφέ ήπια μόνο με μία 35άρα πακέτου 7 πριν δυο μέρες που ήταν ελεύθερη όπως δήλωσε  αλλά κάθε πέντε λεπτά βαρούσε το μέσεντζερ λέγοντας ότι έχει πέραση ενώ κορδωνόταν.  Άλλη τρελλή αυτή. Πως να της την πέσεις με αυτά τα καραγκιοζιλίκια; διαγωνισμό θα κάνουμε ή θα γαμήσουμε; :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 15:27:18

Δημοσίευση: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΌ για λόγους υγιεινής και των 2,αλλά και για πολλούς άλλους λόγους!!Δεν παθαίνει κάτι κανένας με το να περιμένει 4,5μερες...βάλτε μια τσοντα παιδιά και ευχαριστηθείτε για πάρτη σας! Προσωπικά, δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα αν και δεν το συνηθίζω αλλά κάποιες φορές στα τελειώματα είναι πειρασμός να τελειώνουμε μέσα σας αν το θέλουν κι οι δύο.  ;) Αλλιώς στην νορμάλ κατάσταση με μέτρημα ημερών (πάλι αν τύχει και το θέλουν κι οι δύο). Επίσης οι σπασμοί του οργασμού, ανακουφίζουν τους πόνους της περιόδου, κάτι που αρκετές γυναίκες  το έχουν ανάγκη. Οκ, ισχύει όντως αυτό αλλά το φορτσάρουμε λιγάκι παραπάνω για να σας πείσουμε. Από την άλλη, δε νομίζω να είναι τόσο επικίνδυνο αν και σίγουρα υπάρχουν μικρόβια που γουστάρουν αίμα για να κάνουν ζημιά (το οποίο βρίσκουν στην περίοδο). Σίγουρα αν συμβεί, θέλει πολύ σχολαστική καθαριότητα.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 16:49:27

Δημοσίευση: Ένα κακό του σεξ με περίοδο ,ενδομητρίωση, μαζεύει το αίμα σε μια μεριά στη μήτρα ,δεν φεύγει σωστά και είναι επώδυνο..όσο για μικρόβια ,το νούμερο 1..εγω πάντως αν θα κάνω σεξ, όταν τελειώσω μια μέρα μετά, αλλά περί ορέξεως που λένε...ότι κάνετε με προσοχή παιδιά Καλά κάνεις και προσέχεις ως γυναίκα διότι έχετε πιο πολύπλοκο σύστημα αλλά μην θεωρηθεί κιόλας  ότι τον παρκάρουμε μόνο με περίοδο.  Πιστεύω ότι τυχαίνει και κάποιες φορές την βρίσκουν αμοιβαία τα ντουέτα με το "πότισμα" στα ζουμερά σας τριαντάφυλλα. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 20:44:49

Θέμα: Ξεπετα με γειτονισα.

Δημοσίευση: Αν η γυναικα δεν εχει παιδια ειναι ελευθερη πραγαμτικα να κανει οτι θελει αλλα αν κανει μετα ολα αλαζουν, και το κερατο γινεται δυσκολο. Αν η παντρεμένη έχει παιδιά και ειδικά κόρες, δεν χωρίζει σχεδόν ποτέ σε διαλυμένο γάμο αλλά γαμιέται αβέρτα. Τα νεαρά μόμολα δεν θα αφήσουν την γλυκιά μανούλα να χωρίσει (ακόμα κι αν θελήσει αυτή) μην χάσουν το χαρτζηλίκι  ;) και μη τυχόν δεν μπορούν να μοστράρουν στο facebook φώτο της "τέλειας" οικογένειας.  Άσε που στις παρέες τους θα νιώθουν μειονεκτικά, κάτι που οι μικρές μουνίτσες απεχθάνονται  διότι πέφτουν οι μετοχές ωραιοπάθειας. Το κέρατο όμως της μανούλας θα συνεχίσει να πέφτει σαν χαλάζι. Αντίθετα αν η παντρεμένη δεν έχει παιδιά και βρει γκόμενο, είναι πολύ πιθανό να χωρίσει.  Δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν την σταματάει τίποτα στο να το κάνει με άλλον.  Το κέρατο λοιπόν θα δώσει την θέση του σε μια νέα σχέση. Αυτή με τον γκόμενο.  Συμπέρασμα: πηγαίνετε με παντρεμένες που έχουν παιδιά για να φεύγετε πιο εύκολα χωρίς να σας τρελλαίνουν.  Και θα σας τα κάνουν όλα χωρίς να το ζητήσετε και θα σας φροντίζουν σαν αγαπητικούς.  Μην ψάχνετε το γιατί. Απλά συμβαίνει. Και μακριά από τρελλές.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 20:50:52

Δημοσίευση: Εχω μια γειτονισα γυρο στα πενηντα και μου αρεσει αλλα δεν μπορω να σκεφτω εναν τροπο να την ριξω. Αν εχετε καμια ιδεα σας ακουω, θα εκτιμησω τις συμβουλες σας 'Εχουν δωθεί οδηγίες για κάθε περίπτωση. Από'κει και πέρα έχει να κάνει με τον γκόμενο στο κατά πόσο έξυπνος είναι για να ξεκινήσει κάτι με γνώμονα ότι η άλλη κερατώνει τον άνδρα της (αν έχει άνδρα) άρα πρέπει να της έχει μηδενική εμπιστοσύνη αφού το γνωρίζει ήδη.  ;) Βέβαια οι περισσότεροι το βλέπουν ανταγωνιστικά και δικαιολογούν την παντρεμένη (αν μιλάς για παντρεμένη) σε ότι μπαρούφα τους ρίχνει για να τους έχει στην πρίζα. Μάγκες...μόνο πούτσα!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 21:02:32

Δημοσίευση: Απο σαιτ εδω και πολλα χρονια δεν ψαχνω γνωριμιες, μονο βλαμενα παιζουν και αυτες που θελουν λεφτα. Συμφωνώ και το έχω αναλύσει. Όχι μόνο βλαμμένα και χρηματορουφήχτρες αλλά ότι θες. Μπαίνεις (και σε αυτό το σπορ) μόνο για πούτσα. Δεν δίνω σχεδόν καμία τύχη για κάτι ολοκληρωμένο. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-31 21:09:05

Δημοσίευση: Είναι και η νοοτροπία και τα ήθη  που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο να σου δώσω ένα παράδειγμα π χ. Βάζοντας δίπλα δίπλα ένα ελληνικό και ένα ρωσικό σάιτ γνωριμιών  καθαρα μονο για σεξ  καταλαβαινεις το τεράστιο χάσμα που υπάρχει.                  Όπου στο ελληνικό σάιτ υπάρχουν 3 αγγελίες   :haxa:   όπου γυναίκες ψάχνουν άντρες για σεξ ενώ στο ρωσικό ο αντίστοιχος αριθμός είναι 19.260  :s Θα μου πει κάποιος οπαδός της θεωρίας του ορθολογισμού : Τι συγκρίνεις ρε σύ μια χώρα 145 εκατομμυρίων με μια μόλις 11 εκατομμύριων ; Στο διαδίκτυο όμως τα στατιστικά στοιχεία δεν βγαινουν έτσι αλλά σύμφωνα με την επισκεψιμότητα της κάθε ιστοσελίδας. Βάζοντας λοιπόν και τις δύο στο βλέπουμε ότι το ρωσικό σάιτ έχει 526 χιλιάδες επισκέψεις τον μήνα  έναντι του ελληνικού άκουσον -άκουσον που εχει 2 εκατομμυρια  :s :s :s επισκεψεις τον μηνα. Υπό αυτές της συνθήκες θα έπρεπε να υπήρχαν περίπου 80 χιλιάδες δικές μας στο εγχώριο σάιτ που ψαχνούνται για σεξ :s :s :s Άψογος στην σκέψη σου. Και βέβαια αν μπεις στο κάνεσεξ αυτή την στιγμή, έχει εκτός των πολλών κατηγοριών μόλις 14 αγγελίες γυναικών να ψάχνουν στην μπροστινή σελίδα σε αντίθεση με των ανδρών που είναι 14.427  :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 01:06:54

Θέμα: Πως ξεπερνιέται ένας έρωτας μεγάλος;

Δημοσίευση: Το καλύτερο φάρμακο γενικώς για όλα κι όχι μόνο για έρωτες είναι αυτό εδώ το γνωστό ζουμερό... :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 01:22:10

Δημοσίευση: Πολυ σωστος! Είχα καλές δασκάλες και μεταφέρω τα λάφυρα της γνώσης. Αρκετά με τα κινήματα φεμινισμού κτλ ξεράσματα. Θα πάρουν τα παπάρια μας.  ;) Ενώ λοιπόν με παντρεμένη χωρίς παιδιά, η κατάσταση είναι light και διαχειρίσιμη, δεν συμβαίνει το ίδιο  όταν έχει παιδιά. Αν μάλιστα η παντρεμένη έχει κόρες και σπάσει ο γάμος, τα θηλυκά στο σπίτι  συνεννοούνται με έναν πολύ ιδιαίτερο κώδικα όπου υποστηρίζονται μεταξύ τους με χειρουργική ακρίβεια. Όχι μόνο θα κάνει τον άνδρα της τρόλευ (το κερατάς είναι λίγο) αλλά θα στρέψει τις κόρες εναντίον του  φτάνοντας  στο σημείο να τους πει ότι ξενογαμιέται με γαργαλιστικές λεπτομέρειες κι αυτές θα την καλύπτουν. Μόνο ως γκόμενος μπορείτε να τα δείτε αυτά και ποτέ ως σύζυγος.  Οι άπειροι γκόμενοι ψαρώνουν και μάχονται ενώ οι έμπειροι μόλις δουν μαλακίες, τις σουτάρουν με απαξίωση έτσι ώστε να έχουμε αξιοπρέπεια. Με τον τρόπο που κινούνται και την μηδενική εμπιστοσύνη, καταντούν τσαμπέ πουτάνες. Τι το καλύτερο;  Γιατί επιστρέφουν όμως όταν φάνε αράουτ; διότι έχασαν τον σύζυγό τους (τα γνωστά μοιρολόγια)  και δεν αντέχουν να χάσουν και τον γκόμενο (η μεγάλη αλήθεια). Είναι φοβερό ένα τέτοιο χτύπημα στην ψυχολογία τους.  Συνεπώς γαμήστε τες με κάθε τρόπο, βγάλτε βίτσια που έτσι κι αλλιώς έχουν κι αυτές  και στο τέλος πείτε τους "καλά γαμήσαμε". Περαιτέρω ενασχόληση, σας τρώει χρόνο.  Βρείτε άλλη κι όλα καλά κι αφήστε τες να ψάχνουν τον επόμενο. Γιατί με παντρεμένες; πρώτον αν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνει ο ακριβώς επόμενος  και δεύτερον όπως έχουν γίνει οι ελεύθερες, καλύτερα μπήχτης παρά ψυχολόγος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 10:59:34

Θέμα: Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

Δημοσίευση: Χάρη χαλάρωσε και άσε το σκληρό μαρκάρισμα με οποία φλερτάρεις. Δεν παντρευτήκες και δεν ανταλαξες όρκους αιώνιας πίστης για να κανείς τον ντεντέκτιβ να παρακολουθείς και να έχεις απαιτήσεις από κάποια που πίνει καφέ μαζί σου.  Οι γυναίκες όταν φλερτάρουν ουσιαστικά σε κοσκινίζουν, σου δίνουν την ευκαιρία να τους δείξεις πως θα είναι η ζωή τους μαζί σου. Σκηνές ζηλοτυπίας και ασφυκτική πίεση μόνο αντίθετα αποτελέσματα φέρουν.Υπερβολική ζηλια δείχνει ανασφάλεια. Και εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι άντρες όπου βλέπουμε σκηνικά και υστερίες φεύγουμε τρέχοντας. Όλες οι γυναίκες από όπου κι αν είναι, έχουν έναν θανατηφόρο αντίπαλο. Τον χρόνο. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, γερνάνε. Είναι ο μόνος τρόπος να τις ισοπεδώσεις.  Μπαίνεις μέσα στον εγκέφαλό τους και κάνεις όργια. Ο άνθρωπος είτε άνδρας είτε γυναίκα ξεκινά και τελειώνει από το κεφάλι. Όποτε δω γυναίκα να υψώνει ανάστημα, φέρομαι σαν δρεπάνι. Ο νόμος της φύσης είναι να με ακολουθεί και ότι πάει ενάντια, συντρίβεται η αποβάλλεται.  Είναι θέμα επιβολής του άνδρα κι ο τρόπος είναι ένας όχι λόγω αυστηρότητας αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παραμείνετε ήρεμοι σακατεύοντας κάθε πιθανή αντίδραση για να βγείτε νικητές.  Οι Ουκρανές συγκεκριμένα είναι καθυστέρια λόγω κόμπλεξ απέναντι στις Ρωσίδες που ζηλεύουν λόγω θέσης. Όταν θέλετε να αποτελειώσετε μια Ουκρανή, θα την συγκρίνετε με Ρωσίδα κοιτώντας την στα μάτια διαπεραστικά με υποτιμητικό τρόπο. Οι παλμοί σας σταθεροί και το ύφος σας θεικό σαν να μιλάτε σε κατσαρίδα. Ο πλανήτης είναι δικός μας κι αυτές υπηρέτριες (όλες).  Όποια δεν προσκυνά, αποβάλλεται και πάμε στην επόμενη.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 16:26:33

Θέμα: Sex-Tour Ουκρανια, Εμπειριες, Συμβουλες, Γενικη κουβεντα

Δημοσίευση: Οι Ουκρανές συνήθως γίνονται εκδιδόμενες και σπανίως κάνουν για κάτι άλλο. Αν κάνω λάθος, να ζητήσω και συγνώμη, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Προ πενταετίας είχα μια Ουκρανή βιζιτού για γκόμενα που οι γνώστες ξέρουν ότι μαζί με τις Ρουμάνες είναι η ελίτ της δυναμικής στην πουτανιά. Ράτσες πολύ δυνατές σε πονηριά - ευελιξία και τέλειες ηθοποιοί.  ;) Αν θέλετε να δοκιμάστε τις αντοχές σας και την μαεστρία σας στην ισοπέδωση, βρείτε τέτοιες.  Η νίκη έρχεται όταν θα αρχίσει να σας τα σκάει χωρίς να τα ζητήσετε.  Δεν είναι τυχαίο ότι οι κορυφαίοι αγαπητικοί (όχι αποτυχημένοι νταβατζήδες) ξέρουν ακριβώς το σημείο που φεύγουν  από μια εκδιδόμενη για να την κάνουν να έρθει να τους τα στάξει διπλά και τρίδιπλα με τρέλλα και πάθος.  Μην τα πάρετε όμως για να τρελλαθεί τελείως. Όταν σας δίνει λεφτά μια εκδιδόμενη, σημαίνει ότι έχει τελειώσει μέσα της και σπαρταράει σαν ψάρι. Διασκεδάστε το σεβόμενοι την συναλλαγή σε θολό τοπίο. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-02-01 16:55:51

Forum Tasks