Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Malibu (536)

Θέμα: Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων;

Δημοσίευση: Και φυσικά την κορυφαία ταινία για την ανθρωπότητα στα χειρότερά της. :cool:

Δημοσιεύθηκε: 2021-10-29 10:38:31

Θέμα: MGTOW!! Γινε αντρας, μπορεις...

Δημοσίευση: Της γυναίκας ο καημός, πούτσα, λούσα και χορός, Την έχεις και στα τρία στην αμφισβήτηση και παρατείνεις την καταστροφή που θα έρθει έτσι κι αλλιώς. Μάγκες όλα τείνουν στο μηδέν. Μετά το εξάμηνο ή έτος, πολύ δύσκολα θα υπάρχει καλό κλίμα για κάτι καλύτερο. Σκληρό αλλά αληθινό, έχουν αλλάξει οι συνθήκες. Βασικότερο όλων μην ψαρώνετε όταν σας τσιγκλάνε για να σας κάνουν να ασχολείστε.  Μηδέν αντίδραση και ποτέ μην μπαίνετε σε επίδειξη ισχύος ή ανταγωνισμό με άλλους άνδρες  για την μούρη τους. Καθήστε όσο πάει και αν δεν πάει, πάμε στην επόμενη. Αυτά... :D

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-01 08:54:38

Θέμα: Άνδρες που γουστάρουν να βλέπoυν τις γυναίκες τους να γαμιούνται με άλλους άνδρες

Δημοσίευση: Το sub τι ειναι Subwofer ? Παράγεται από το submissive (sub) που σαν όρος αγγίζει τον αντίστοιχο του slave. Slave είναι το υποτακτικό άτομο όπου έχει παραδώσει απόλυτο έλεγχο σε κάποιον κυρίαρχο. Ουσιαστικά ακόμα κι οι ίδιοι οι bdsm-άκηδες δεν νομίζω ότι μπορούν να περιγράψουν με ακρίβεια την διαφορά μεταξύ των δύο λέξεων (γενικώς έχουν πρόβλημα στην ορολογία) πόσο μάλλον εμείς ως άσχετοι. :D

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-02 17:36:28

Θέμα: Πως πείθω τη γυναίκα μου να μου δώσει κώλο

Δημοσίευση: Η μαλακία με την κωλοτρυπίδα είναι ότι αν ανοίξει πολύ, χαλάει η αίσθηση. Οι καλύτερες κωλοτρυπίδες είναι μέχρι 20-25 ετών το πολύ, μιας που αργότερα ο σφιγκτήρας πιτσικάρει από το γαμήσι που τρώνε σε βάθος χρόνου σκουραίνει χάνοντας το ροζουλί ανοικτό χρώμα της νιότης και η ποιότητα του γαμησιού  αλλοιώνεται πολύ. Φυσικά οι κωλοτρυπίδες των άνωθεν ηλικιών είναι δυσεύρετες κι αποτελούν πόλο έλξης.  Αν βλέπετε γυναίκα ηλικίας 30 και πάνω να σας λέει δεν δίνει κώλο είναι σχεδόν πάντα δικαιολογίες της πούτσας για να σας κάνει να βάλετε το χέρι στην τσέπη με δωράκια και καραγκιοζιλίκια (συν την επιβεβαίωση από το κυνήγι) νιώθοντας τάχα την πρωτιά.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-02 18:03:34

Θέμα: MGTOW!! Γινε αντρας, μπορεις...

Δημοσίευση: Κλασσική περίπτωση μείωσης του ανδρός. Καταρχήν χρησιμοποιείται μαύρος στην διαφήμιση. Άνετα μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχει ισότητα δικαιωμάτων στους λευκούς - μαύρους. Μισό λεπτό ομως...τελευταία γίνεται φοβερή προώθηση στους μαύρους οι οποίοι παρουσιάζονται ως πρότυπα υποβοηθούμενοι από το στυλάκι "οι αγωνιστές, οι αδικημένοι, οι προικισμένοι, οι καλογυμνασμένοι κτλ". Ο πετυχημένος μαύρος αρχιτέκτονας παρατάει το διαμέρισμά του και πάει να ζήσει με την λευκή τύπισσα...ώπα ξανά μισό λεπτό. Ρε δημιουργοί, γιατί δεν βάλατε μαύρη; δεν σας βγαίνει το σενάριο; ή γιατί δεν βάλατε λευκό με μαύρη αν θέλετε αντίθεση; μυστήριο; όχι και τόσο. Ο νέος μπαμπάς λοιπόν...εεε ξανά μισό λεπτό, τι νέος μπαμπάς και ιστορίες; ο τύπος απλά πάει να ζήσει με, με, με και τέρμα. Ποια η ανάγκη της δήλωσης ως νέος μπαμπάς; περίεργα πράγματα. Αν δεν απατώμαι, ο τύπος παρουσιάζεται ως ιδανικός σε όλα, με εξαιρετική "λείανση" και είναι σημαντικό ότι πάει αυτός να ζήσει με την τύπισσα. Ας το δεχθώ λόγω παιδιών ότι να μην ξεβολευτούν αλλά πολύ συγκινησιακή θυσία θυσία πέφτει κι η τύπισσα πολύ στο ρελαντί είναι. Μάλλον ο ιδανικός άνδρας λοιπόν είναι ένας καλοσχεδιασμένος μαύρος άνδρας με προοπτική "ήρθα για να δώσω". Ρε μάγκες όλο στο δώσιμο θα είναι οι άνδρες; θα πάρουν τίποτα; εγώ πάντως ειμαι από την "Πάρο" με τις γυναίκες. Εσείς; ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-06 01:08:35

Θέμα: Βλέπουν οι γυναίκες πορνό;

Δημοσίευση: Βλέπουν μόνες τους, με φίλες τους και μην πιστεύετε αν λένε ότι δεν βλέπουν. Βλέπουν ακόμα και μαζί μας κάποιες φορές στο ξενοδοχείο που τις γαμάμε για να μας ωθήσουν στον ανταγωνισμό (γυναικεία λογική) έτσι ώστε να καταξεσκιστούν. Βλέπουν μέχρι και λάιβ σε σάιτ γνωριμιών όπου αναζητούν πούτσες διότι αυτές δεν φαντασιώνονται όπως εμείς με βυζιά και κώλους ως εξωτερικά σχήματα. Πρέπει να δουν την πούτσα ζωντανή για να έχουν πλήρη εικόνα. Και βέβαια πολλές γράφονται σε τέτοια σάιτ για να λαμβάνουν ντικ-πικ ή να βρίσκουν να πηδιούνται με ή χωρίς δωράκι εκτός των αυνανισμών που ρίχνουν κάργα. Το σώσε γίνεται μάγκες! ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-18 00:25:34

Θέμα: Top Site Γνωριμιών

Δημοσίευση: Σίγουρο σάιτ για γνωριμίες και σεξ είναι το waplog. Εκεί μέσα έχει τα πάντα και είναι στάνταρ δωρεάν. Ζητά επιβεβαίωση λογαριασμού με δύο τρόπους. Εύκολο αυτό. Τζι-μέιλ και φέισμπουκ ας πούμε. Με λίγη προσπάθεια θα εδραιωθείτε και θα βρείτε  ότι θέλετε. Μην θέλετε να βγάλετε κολατσιό σε μια μέρα. Θα φάτε όμως.  Δέχονται και βγαίνουν αρκεί να ρίχνεστε κάργα.  Υπαρκτά πρόσωπα σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Διαδικτυακή κουβέντα, φλερτ, σεξ, σχέσεις, γάμους και φυσικά βίζιτες. Τα πάντα όλα. Προσωπικά έχω γαμήσει πέντε φέτος με λίγη ενασχόληση. Θα μου πείτε είναι λίγες. Αμ δεν είναι λίγες.  Παίζει και μούφα με φώτο αλλά και πολύ κρυμμένη κατάσταση χωρίς φώτο που περιλαμβάνει βίζιτες  ή παντρεμένες η ντροπαλές.  Προδιαγραφές γυναικών στο πραγματικό επίπεδο βία 8άρια. Τα 10άρια που θα βλέπετε, για μένα δεν υπάρχουν ή δεν μου έκατσαν ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Κατά την γνώμη μου με συνδυασμό λάιβ καμάκι, πουτάνες και waplog (λίγο από όλα δηλαδή) κανείς άνδρας δεν μένει ανικανοποίητος.  Δοκιμάστε το.  :cool:

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-18 00:57:05

Θέμα: πόσο μας ενοχλεί το παρελθόν της δικιάς μας;

Δημοσίευση: Ρε παιδιά οι γκόμενες είναι σχεδόν όλες άχρηστες στην σημερινή εποχή κι απλά διαλέγετε την λιγότερο άχρηστη. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Με όσους και να έχουν γαμηθεί, εσείς απλά τις γαμάτε μέχρι να βγάλετε όλες σας τις επιθυμίες και τα βίτσια. Αν κάτσουν μαζί σας και πληρούν πολλές προδιαγραφές τότε (και μόνο τότε) ασχολείστε πιο σοβαρά. Μέχρι τότε μόνο γαμήσι κι αν δεν σας κάνουν, ρίχνετε αράουτ. Αν πάλι είστε ευαίσθητοι στο θέμα, βρείτε μια τελειωμένη ξεκωλιάρα που να έχει γαμηθεί αβέρτα, οπότε να μην αναρωτιέστε για τίποτα. Σε γενικές γραμμές, θεωρείστε δεδομένο ότι αυτή που βρήκατε έχει πάρει καμιά 30αριά ότι και να σας λέει για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ρίξτε γαμήσι βρώμικο γεμάτο προστυχιά και χυδαιότητα χωρίς άγχος ενώ τις υπόλοιπες στιγμές παίξτε τον ερωτευμένο χωρίς να γίνεστε γραφικοί. Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να συνδέει καταστάσεις και γεγονότα οπότε σύντομα θα καταλήξει να δεχθεί την συμπεριφορά σας ή να φύγει. Σας νοιάζει; φυσικά και όχι διότι την έχετε μόνο για γαμήσι. Μόνο αν την δείτε να σφάζεται για πάρτη σας, θα γίνετε κάπως ελαστικοί και βέβαια ποτέ δεδομένοι. Αλλιώς αν την βαρεθείτε, διώξτε την εσείς. ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-25 02:13:44

Δημοσίευση: Πολυ ευκολο στην θεορια αλλα δεν ισχυει το ιδιο και στην πραξη Κι όμως αγαπητέ φίλε είναι θέμα παλμού. Όλοι οι ανδρες μπαρουτοκαπνίζονται στην πορεία  μέσα από εμπειρίες. Ξεκινάει ρούκι αγαθός με πλασματικές αρλούμπες και καταλήγει έμπειρος να διαχειρίζεται καταστάσεις. Αρκεί να διακρίνει τα γεγονότα. Αν κάποιος ερωτεύεται και ευνουχίζεται, θολώνοντας διαρκώς το μυαλό του επειδή νομίζει ότι βρίσκει εκλεκτές, τότε δυστυχώς είναι υπεύθυνος για την κατάντια του. Όσο περισσότερο γαμάμε, τόσο περισσότερο βελτιωνόμαστε αποκτώντας αέρα και δυναμική. Ποιος ο λόγος να αναλωνόμαστε για μια γυναίκα; είναι ψευδαίσθηση. Ισχύει και το αντίστροφο για να είμαι δίκαιος αλλά εδώ μας νοιάζει το ανδρικό φύλο. Προσωπικά, η καλύτερη τακτική είναι η διόγκωση ανασφάλειας στην γυναίκα σε συνδυασμό με αδιαφορία και γαμήσι. Ότι κι αν λένε κι ότι κι αν κάνουν, με τα τρία παραπάνω δεν αντέχουν τον μαρασμό οπότε μας κυνηγούν από πίσω, τις σουτάρουμε ή κάποια στιγμή απογοητεύονται και φεύγουν. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η ίδια η ζωή. Όλα τείνουν στο μηδέν κι απλώς ζούμε τα μεσοδιαστήματα. Αν βρεθεί καμία και αποδείξει πράγματα τότε βλέπουμε. Αλλιώς πούτσα και καφέ. Όσο περισσότερο μαζεύεσαι και σέβεσαι τόσο περισσότερο απλώνονται. Νόμος! ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-26 10:36:34

Δημοσίευση: Πολυ ευκολο στην θεορια αλλα δεν ισχυει το ιδιο και στην πραξη Κι όμως αγαπητέ φίλε είναι θέμα παλμού. Όλοι οι ανδρες μπαρουτοκαπνίζονται στην πορεία  μέσα από εμπειρίες. Ξεκινάει ρούκι αγαθός με πλασματικές αρλούμπες και καταλήγει έμπειρος να διαχειρίζεται καταστάσεις. Αρκεί να διακρίνει τα γεγονότα. Αν κάποιος ερωτεύεται και ευνουχίζεται, θολώνοντας διαρκώς το μυαλό του επειδή νομίζει ότι βρίσκει εκλεκτές, τότε δυστυχώς είναι υπεύθυνος για την κατάντια του. Όσο περισσότερο γαμάμε, τόσο περισσότερο βελτιωνόμαστε αποκτώντας αέρα και δυναμική. Ποιος ο λόγος να αναλωνόμαστε για μια γυναίκα; είναι ψευδαίσθηση. Ισχύει και το αντίστροφο για να είμαι δίκαιος αλλά εδώ μας νοιάζει το ανδρικό φύλο. Προσωπικά, η καλύτερη τακτική είναι η διόγκωση ανασφάλειας στην γυναίκα σε συνδυασμό με αδιαφορία και γαμήσι. Ότι κι αν λένε κι ότι κι αν κάνουν, με τα τρία παραπάνω δεν αντέχουν τον μαρασμό οπότε μας κυνηγούν από πίσω, τις σουτάρουμε ή κάποια στιγμή απογοητεύονται και φεύγουν. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η ίδια η ζωή. Όλα τείνουν στο μηδέν κι απλώς ζούμε τα μεσοδιαστήματα. Αν βρεθεί καμία και αποδείξει πράγματα τότε βλέπουμε. Αλλιώς πούτσα και καφέ. Όσο περισσότερο μαζεύεσαι και σέβεσαι τόσο περισσότερο απλώνονται. Νόμος! ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-26 10:37:36

Δημοσίευση: Σόρρυ για διπλό ποστ αλλά μάλλον κόλλησε το φόρουμ. :P

Δημοσιεύθηκε: 2021-11-26 10:40:39

Θέμα: Άνδρες που γουστάρουν να βλέπoυν τις γυναίκες τους να γαμιούνται με άλλους άνδρες

Δημοσίευση: Επιστρέφοντας στην Αθήνα και στο φόρουμ, έχω να δηλώσω ότι μου έκατσε άλλη μια φάση στα μέσα του μήνα με άνδρα που ήθελε να παίρνει μάτι την γυναίκα του. Δεν τυχαίνει συχνά αλλά κωλο-λέει.  ;) Γνωριμία μέσω κάποιου σάιτ (πληροφορίες σε π.μ) και αφού πέρασα διερευνητική και καγκεμπίστικη ανάκριση, βρέθηκα σπίτι τους να κινώ άρματα μάχης. Τα πάντα όλα η κυρία και τελικά σπλας στο πρόσωπο όπως αρμόζει σε μια ξεσκίστρα. Ο άνδρας αρκετά χαρούμενος αυνανιζόταν και έχυνε αβέρτα στην πολυθρόνα του. Εντάξει μάγκες, ο τύπος εχυνε πολύ πράγμα λέμε. Κοίτα να δεις βίτσιο.   Να ξέρετε ότι χρήματα δεν παίζουν σε τέτοιες φάσεις εκτός μηδαμινών εξαιρέσεων διότι επιλέγεσαι με άλλα κριτήρια και θεωρείσαι συνεργάτης, όχι εργαλείο. Επίσης ξεκαθαρίζεις ότι πας ή δεν πας με τον σύζυγο διότι αλλιώς μπορεί να βρεθείς σε περίεργη θέση άρνησης.  Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι πολλοί εκ των συζύγων δεν θεωρούν ο ένας τον άλλον μαλάκες ή ανέραστους όπως πιστεύει αρκετός κόσμος αλλά το απολαμβάνουν  με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτό διότι νιώθουν και θεωρούν ότι η γυναίκα εξευτελίζεται μπροστά στα μάτια τους κάτι που γουστάρουν στο τέρμα (καθείς για δικούς του λόγους). Η επιχείρηση κράτησε τρεις ώρες περίπου μαζί με συζήτηση και ποτάκι ενώ σας γνωστοποιώ ότι συνήθως δεν επαναλαμβάνεται μιας που το κάθε ζευγάρι  θέλει ποικιλία. Οπότε μην το δείτε ως σταθεριλίκι αν σας τύχει.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-22 01:49:55

Δημοσίευση: Ωραια το περιγραφεις φιλε αλλα προσωπικα δεν θα ενιωθα ανετα να με κοιτανε να γαμαω Δεν το περιγράφω ωραίο, είναι ωραίο και βέβαια θέμα γούστου.  ;) Αυτές οι γυναίκες συνήθως δεν χαμπαριάζουν τίποτα (σπανίως είναι κότες) και βρίσκεσαι σε τέλεια αρμονία με τον άνδρα τους ο οποίος εκτός ότι θέλει κάτι τέτοιο  ή συμφωνεί, την βρίσκει κι από πάνω.   Η αδρεναλίνη του να σου λέει ένα αρσενικό "πήδα την γυναίκα μου", σε κάνει ταύρο. Είναι σαν να υποκλίνεται μπροστά σου. Σαν να σου λέει περάστε κύριε να γαμήσετε. Σαν να μπαίνεις σε αρένα με λιοντάρια αλλά κρατώντας πολυβόλο. Προσωπικά την καταξέσκισα σαν να την τιμωρώ για κάτι που δεν ξέρω, με ελευθερία κι όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Το τι βρισίδι και μείωση της έριξα δεν λέγεται, πρέπει να της τσάκισα  τον εγκέφαλο ενώ ο άνδρας της είχε ιδρώσει-καυλώσει στο μάξιμουμ. Αυτά βέβαια προκαθορίζονται για να ξέρεις τι και πως μην γίνει παρεξήγηση. Γαμάς μέσα στα όρια αλλά όπως θες. Σεβασμός δηλαδή. Δεν νομίζω να είχες πρόβλημα ούτε εσύ ούτε κανείς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εκτός βέβαια αν μας έβλεπαν φίλοι μας και γελούσαμε. Οκ, η αλήθεια είναι ότι γαμάς σχετικά μπροστά σε φίλους αλλά πως να γαμήσεις την γυναίκα φίλου μπροστά του; Γίνεται κι αυτό αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο. Δεν νομίζω να μπορώ.  Σε άγνωστους όμως τρελλαίνεται ο εγκέφαλος, πορώνεσαι πολύ.  Συνεπώς άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και αν σου τύχει δοκίμασέ το. Αισθάνεσαι ημίθεος. Στο εγγυώμαι προσωπικά.  Είναι φοβερά καυλωτικό ότι η γυναίκα θέλει να γαμηθεί οπότε συμμετέχει άριστα και έχεις επιλεγεί ως γαμιάς χωρίς να πληρώσεις ή να πληρωθείς. Μια που μπήκες στο σκηνικό και μία που το έκανες ρεαλισμό. Αυτό φίλε μου, δεν αγοράζεται και ακριβώς γι'αυτό σπανίζει πολύ. ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-23 00:29:38

Θέμα: Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα μέλη του φόρουμ

Δημοσίευση: Καλά Χριστούγεννα με πολλές ευχές για όλα καλύτερα. ;) ;) ;) ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-25 11:46:07

Θέμα: Έχεις κερατώσει ή έχεις υπάρξει 3ο πρόσωπο;

Δημοσίευση: Όποιος ψάχνει, βρίσκει ρε παιδιά. Συνεπώς μην ψάχνετε. Οι άνδρες είμαστε απλές συσκευές κι όχι όπως οι γυναίκες που βασίζονται στην ματαιοδοξία  και στην ανασφάλεια. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να δω κάτι περίεργο αλλά δεν ψάχνω. Είναι πιθανόν πίσω μου να με έχουν κερατώσει αλλά και τι έγινε; όπως και να'χει, όλα τείνουν στο μηδέν οπότε περνάμε καλά στο μεσοδιάστημα κι όταν δεν γουστάρουμε άλλο, κλείνουμε το κεφάλαιο. Θέλει προπόνηση η αναισθησία σε αυτά αλλά είναι εφικτή. Αυτές ειναι για λύπηση, δεν ξέρουν τι θέλουν οπότε γαμάτε όποια γουστάρετε κάντε το να γίνει κι αν κάτσει στραβή, κάντε τον κοριό. Ως πότε θα γαμάτε την ίδια ή αλλιώς κι αυτές ως πότε θα γαμιούνται από τον ίδιο; ειδικά σήμερα με τα σόσιαλ που πάνε και κρέμονται οι άνδρες σαν δολώματα στα προφίλ τους το πιο πιθανό είναι να βρίσκουν γαμιάδες. Μην ασχολείστε. Θα έχετε οδηγό την μαμά φύση, δηλαδή αν σας έλκει γυναίκα για γαμήσι σημαίνει ότι βρήκατε στόχο, οπότε βουρ. Αυτές συνήθως κοιτάνε 200 πράγματα για να γαμηθούν οπότε γίνονται θλιβερές, κουράζονται και βασανίζονται. Τρίτο πρόσωπο πάλι, κι αυτό ωραίο είναι κι έχει την γλύκα του. Συνήθως αυτές φοβούνται μην τις ανακαλύψουν και τις πουν πουτάνες μιας που ολόκληρη η κοινωνία σε αυτά εδώ και χιλιάδες χρόνια, τους απονέμει αυτή την λέξη. Ας κάτσουν με φεμινισμούς, ας πάνε σε κινήματα, τίποτα δεν αλλάζει. Ενώ εμείς αν πιαστούμε να κερατώνουμε, μας λένε μαλάκες και κάτι τέτοια. Δεν υπάρχει η λέξη πούτανος για εμάς και μόλις κουλάρει το πράγμα μας δικαιολογούν κι από πάνω. Άνδρας λένε είναι, τι θα κάνει; έτσι δεν λένε; Τόσο απλό.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2021-12-28 09:09:00

Θέμα: Τι ειδους σεξ μας αρεσει?

Δημοσίευση: Θεματάρα αλλά δεν γίνονται εύκολα όσα γράψω διότι θέλει ντουέτο να γουστάρεται. Χωρίς σειρά προτεραιότητας...προκαταρκτικά αργά με καυλάντα, φιλιά χωρίς σάλια και μαλακίες πίπα τεχνική όρθιος εγώ με χαστούκια στα μάγουλά της (ξεφτιλίκια, βρισίδια κτλ) και καλό ρούφηγμα αρχιδιών.  Πίπα λαρυγγωτή σε πλάγια αραχτή στάση με χειρομαλακία αργή ρυθμική ή άνευ χεριού για πιο εξτρίμ αίσθηση. Στην καβάλα γαμήσι να μου ρίχνει κι εμένα μπάτσες συνοδεία μπες πιο βαθιά ρε μαλάκα κτλ ώστε να κοπανάω ουρήθρα, ντε και καλά ότι με τσίτωσε, κάτι που όντως με τσιτώνει.  Στα τέσσερα 45 μοίρες όργωμα και στα σκληρά γαμήσια τελείως κάθετα με κωλοσφάλιαρα.  Κώλος δεν με πολυκαίει όπως έχω ξαναπεί, οκ καλό αλλά το θεωρώ ψυχολογικό ξέσκισμα ή πάνω στην καύλα  για να πιάσει ρεαλιστική απόδοση αλλιώς δεν λέει. Ιεραποστολικό με σβέρκωμα να την κάνω γιογιό και να χτυπάνε τ αρχίδια, καλά αυτό το γουστάρω παντού.  Χύσιμο μούρη επιβάλλεται, δεν θέλω να τα πίνουν ή να τα κρατάνε μέχρι φτύσιμο αλλά να βλέπω τον κόπο μου μιας που εκεί τρελλαίνομαι ή να τρέχουν πάνω της που είναι ωραίο χαλαρωτικό τελείωμα. Τρίψιμο μουνιού-κώλου καθισμένη στο στόμα μου, 69 δηλαδή μέχρι πνιγμού κάτι που αποφεύγουν  πολλά μαλακισμένα, δεν ξέρω γιατί και ξενερώνω. Γλυφομούνι σε καναπέ με τα πόδια ανοικτά  κι εγώ θέση στο πάτωμα μούρη μουνί-κώλο, αργός εργάτης να τα μαζεύω όλα, δεν μου φεύγει τίποτα. Σε όλα αυτά εναλλάξ γλωσσόφιλα κι αν πέσει φρένο, σπάζομαι. Θέλω τα υγρά μας στα φιλιά μας. Καρεκλάτο βαρύ γαμήσι μέχρι να περπατήσει η καρέκλα ή να σπάσει κιόλας.  Δαγκώματα με λύσσα και νυχιές να με πορώνει. Ομοίως κι εγώ. Πάνω κάτω αυτά κι αν ξεχνάω κάτι δεν πειράζει αρκεί να την βρίσκει το ντουέτο αλλιώς δεν περπατάει το πακέτο. Σε πολύ ιδιαίτερες φάσεις μελιστάλαχτο έρωτα αργό και παθιασμένο  αλλά αυτό προυποθέτει συναίσθημα, κάτι που αργεί όπως γνωρίζουμε και σπρωχτό δεν θα βγει ποτέ αυθεντικό. ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-05 23:15:36

Θέμα: Ποια ψέματα λένε οι άνδρες όταν θέλουν ή δεν θέλουν σεξ!

Δημοσίευση: εμένα όταν μου τύχει να έχουν προφυλακτικά, κατανοώ ότι πάνε παντού....χιχι Τα έχουμε για να κερδίζουμε μερίδιο εμπιστοσύνης από εσάς (γενικώς ως γυναίκες). Μην εμπιστεύεστε ποτέ τους άνδρες στην αρχή, μόνο αν προχωρήσουν κι ασχοληθούν. Στην αρχή είμαστε παντοδύναμοι, μετά έχουμε ευαισθησίες (όσοι δηλαδή). ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-05 23:21:35

Δημοσίευση: το καταλαβαίνουμε το fake, είβαι ξενέρωμα όταν συνοδεύεται κι από άλλες χοντράδες... Αν το κάνουμε πιστευτό, δεν το καταλαβαίνετε πάντα ή το δέχεστε ως επιβράβευση μας.  Και τα δύο φύλα έχουν λαμόγια ανάμεσά τους. Γοητεία απαραίτητη.  :P

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-05 23:25:37

Θέμα: Πέρασα τα 40, είναι αργά για οικογένεια

Δημοσίευση: Όποιοι έκαναν οικογένεια, ήθελαν κι έκαναν ή έψαχναν υπηρέτρια. Όσοι δεν έκαναν, δεν θα ήταν σωστοί και το ήξεραν. Ισχύει σε μεγάλο βαθμό αν όχι απόλυτα. :cool:

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-05 23:32:58

Δημοσίευση: μπα...εγώ νομίζω ότι είναι γαμίκουλες χιχι!!! εγώ έχω πάντα μαζί μου Eίναι άλυτο όλο αυτό. Αν έχουμε εμείς, είναι όπως σου είπα για να κάνουμε τους αξιόπιστους. Αν εξαιρέσουμε στράβωμα με κάτι του καθενός που να μας φορέσει καπότα τον χώνουμε χαλαρά αν βρεθεί έδαφος κι άσε τι λέμε για να κάνουμε τα καλά παιδιά.  Αν πάλι έχετε εσείς, τότε λέμε αααααααα τον παίρνει οπότε μας κάνει κάπως ότι είστε  πολύ περπατημένες και μας βάζει σε σκέψεις. Αν είστε άχρηστες στο σεξ, λέμε ότι είστε πιπίτσες και ξενερώνουμε αλλά αν κάνετε τούμπες θεωρούμε ότι είμαστε άλλος ένας στην λίστα. Εσείς αν μας δείτε πολύ ενεργούς, θεωρείτε ότι είμαστε άπιστοι και λιγούρια κάτι που αρχικά φαίνεται θελκτικό αλλά μετά γίνεται κουραστικό. Ισχύει όμως. Κανένας άνδρας δεν γαμάει μόνο μία. Τα τελευταία χρόνια επήλθε μια ισορροπία και τον παίρνετε χωρίς πολλές αναστολές όπως παλιά που το ζυγίζατε και τελικά όλα είναι μια χαρά. Θα γινόταν κάποια στιγμή.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-06 17:05:17

Θέμα: Ξεπετα με γειτονισα.

Δημοσίευση: Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, βλέπω ότι έχετε πάρει λίγο με φόβο τα ματς με γειτόνισσες. Μάγκες το ξέρετε γιατί δεν είστε χθεσινοί ότι την στύβουν την πούτσα αν την βρουν διαθέσιμη και δέσει το γλυκό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι είστε παντρεμένοι και όπως και να κάνουμε  καταλαβαίνω την αγωνία μήπως τύχει η γειτόνισσα να είναι η δική σας γυναίκα.  Η αλήθεια όμως είναι ότι αν η γειτόνισσα δεν είναι φίλου, την γρασάρουμε άνετα (όλοι μας) χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, οπότε βαράτε αλύπητα.  ;) Στην ανάγκη κάντε και τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο ακούγοντας το παράπονο  της φιλόξενης μουνάρας της για την βρύση ή την λάμπα, μπείτε σπίτι και αυτό ήταν. Θα τον πάρει μέχρι ρίζα και θα σας κοπούν τα γόνατα. Η γυναίκα αν γουστάρει κάποια όρθια ψωλή  και δεν την βλέπει κανείς τριγύρω για να την κακοχαρακτηρισει, κάνει τρελλά πράγματα  οπότε φανταστείτε τι θα κάνει μια στερημένη. 50-50 να πέσετε σε στερημένη αλλά με λίγη τόλμη, θα περάσετε ζάχαρη έτσι κι αλλιώς. Το σπιτικό γαμήσι είναι σαν το κέηκ της μαμάς, άπαιχτο!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-11 01:40:31

Δημοσίευση: επαναλαμβανω αυτο που εγραψα ποιο πανω το να πας με παντρεμενη το θεωρω προσωπικα μεγαλη αμαρτια και αδικία σε εναν αλλο αντρα Αν η γειτόνισσα ειναι ελεύθερη φυσικά ντου από παντού Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς όμως στην σημερινή κοινωνία πάνε όπου βρουν όλοι μέχρι το τέρμα. Δεν περιμένατε εμένα να σας το πω. Συνεπώς το να πηγαίνουμε με γυναίκα άλλου (ως γειτόνισσα στο παράδειγμα) ναι μεν είναι κάπως αλλά αν δεν είναι φίλος ή γνωστός (ορισμένοι ξεπερνούν κι αυτό) δεν βλέπω ηθικό πρόβλημα. Επίσης ευθύνη φέρουν κι οι γυναίκες οι οποίες δεν θα απαλλαχθούν όπως πιθανόν νομίζουν.  Συνήθως κολλάνε από ανασφάλεια όταν τις πηδάμε ως γκόμενοι επειδή πρόδωσαν τον άνδρα τους  κι εκεί η τιμωρία αν μας ζαλίσουν την πούτσα, είναι η κλασσική ατάκα "τράβα μωρή στον άνδρα σου".  ;) Αυτό είναι μαχαιριά, στρέψη και σπάσιμο λαβής. Για κάτι τέτοια όμως ορισμένοι δεν παντρευτήκαμε. Για να μην γίνουμε κερατάδες. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να ζήσω κάτι τέτοιο με γκόμενα  (πίσω μου δεν ξέρω) αλλά αν ήμουν παντρεμένος και το πάθαινα, θα μου κακοφαινόταν πάρα πολύ. Είναι στην φύση μας να μην μας κερατώνουν αλλά να χωρίζουμε αν θέλουν άλλον ή εμείς άλλη. Απλώς εμείς γαμάμε με τέτοια άνεση και κρύο αίμα οπότε και δεν καρφωνόμαστε εκτός αν είμαστε μαλάκες. Αυτές είναι ψυχολογικά ερείπια και συνήθως συνδέουν το γαμήσι με το συναίσθημα ευθύς εξαρχής κι αυτό τις καρφώνει.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-11 16:16:38

Θέμα: Διάρκεια στο σεξ

Δημοσίευση: Για να ξέρουμε που βαδίζουμε, τα έχουμε ξαναπεί. Στο αγοραίο η επαγγελματίας θέλει γρήγορα  διότι απλώς μας ανέχεται στην δουλειά της πλην ελαχίστων εξαιρέσων που πάει κάτι τέντα στα πάντα. Εμείς αντιθέτως θέλουμε τα πάντα όλα. Όλο αυτό ονομάζεται αντικρουόμενα συμφέροντα.  ;) Στην περίπτωση γκομενοδουλειάς, και τα δύο μέλη θέλουν κάργα χρόνο στο ρελαντί ή σχετικά κάπου εκεί μέχρι να φτάσουν στην φυσική φθορά και συνήθεια όπου συνήθως έρχεται η καταστροφή. Η αλήθεια είναι πικρή αλλά μία και μοναδική.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-11 16:27:54

Δημοσίευση: Μάγκες, βάζω στοίχημα ότι όλες οι φραγκόκοτες παντρεμένες που έχετε γαμήσει σας λένε ότι λένε σε όλους μας. Ότι με τον άνδρα τους έχει επέλθει κορεσμός και φταίει αυτός ή ότι τις πρόδωσε κτλ ή δεν λένε τίποτα για να βγαίνουν αλφάδι.  ;) Πρόκειται για στημένο σύστημα να τις παρηγορήσουμε και να τον φάνε δήθεν τυχαία ή έμμεσο πουσάρισμα να μας βγάζουν καλύτερους έτσι ώστε να επιτεθούμε στο κοτέτσι. Γεγονός είναι ότι ποτέ μια γυναίκα δεν παραδέχεται σε άνδρα ότι θέλει να φάει άλλη πούτσα. Αν το έχετε ακούσει ξερά, να βγει ένας να το πει. Έχουν (και θα έχουν) κατάλοιπα. Και τέλος αν το ψάξετε βαθιά, θα διαπιστώσετε ότι είναι λάθος να ευθύνεται μόνο ο γαμιάς ο οποίος σίγουρα τον έχωσε αλλά κυρίως η παντρεμένη που στήθηκε.  Αν το θηλυκό δεν θέλει να γαμηθεί, δεν γαμιέται με τίποτα.  Οπότε σόρρυ που αναμίξαμε το θέμα της παντρεμένης με το θέμα της γειτόνισσας  αλλά ήταν καλή λαβή να ακούσουμε γνώμες.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-12 11:07:29

Θέμα: Αποτυχια στυσης με επαγγελματια

Δημοσίευση: Σε όλους έχει συμβεί και θα ξανασυμβεί. Δεν είναι δικιά μας η επαγγελματίας για να τα έχουμε  και να τα έχει όλα όπως πρέπει αναφερόμενος στο σέρβις. Γι'αυτό άλλωστε και λέγεται εκτόνωση.  Άγχος, πίεση, διατροφή, τσιγάρο, οργανικά, βαρετή επαγγελματίας κτλ φρενάρουν την καύλα. Ο άνδρας κάποια στιγμή παρουσιάζει διακυμάνσεις και οφείλει να σταθεροποιηθεί για να ρίχνει κορυφαία γαμήσια. Όλοι ξέρουμε τον αρχικό δείκτη επιτυχίας στο ανδρικό ταμπεραμέντο. Πούτσα που κοντεύει να σκάσει από αίμα. ;)  Μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα. Τσεκάρετε λοιπόν απόδοση πακέτου σε ικανό αριθμό με επαγγελματίες και μη. Αν και στα δύο διαπιστώσετε πρόβλημα, τότε κοιτάξτε το καλύτερα. Αλλιώς όλα καλά.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-12 11:34:53

Θέμα: Έχεις πάει με πρώην φίλου/κολλητού σου;

Δημοσίευση: Προσωπικά το αποφεύγω αλλά συνήθως κάνω τον μαλάκα μη αναφέροντας το περιστατικό. Αν ο φίλος είναι επιστήθιος και η φιλία δυνατή όπου ο ένας πιστεύει ακαριαία τον άλλον την καρφώνω με την μία για να τον προστατέψω. Αν ο φίλος είναι χλιαρός κι ερωτευμένος παράφορα, δεν λέω τίποτα γιατί ΚΑΙ δεν θα γαμήσω ΚΑΙ θα μου πουν ότι γάμησα. Να τα λέμε όπως είναι.  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-12 11:48:34

Θέμα: Ποιος (κακώς) ανακάλυψε το photoshop;

Δημοσίευση: Δεν πάει άλλο η κατάσταση. Από την μία οι εκδιδόμενες αλλά τουλάχιστον αυτές κάνουν δουλειά κι έρχεσαι και λες κι εγώ το ίδιο θα έκανα όσο κι αν στην χαλάει η φοτοσοπιά. Οι άλλες όμως; οι έτσι; οι αλλιώς; οι εκτός πορνείας; έχετε δει ρε μάγκες πως είναι στο facebook  και πως σκάνε στην πραγματικότητα; ρε τι γίνεται; πολλές είναι θεές με μακιγιάζ, τι πρόσωπο, τι σώμα τι στυλ, τι τύπο, τι γοητεία και μόλις έρχονται ζωντανά βλέπεις ένα τάπερ ή μια μετριότητα.  ;) Και κάθονται κιόλας και δεν μιλάνε, καλή κουβέντα δεν λένε τα γαμιόλια, περιμένουν να τις αποθεώσεις. Πολύ ψηλά τον αμανέ έτσι;  :(

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-13 01:06:13

Δημοσίευση: Εντάξει αυτό συμβαίνει επειδή με απλές κινήσεις και η κουτσή Μαρία πια μπορεί με φίλτρα να σουλουπωθεί. Απλά θέλουν πετσόκομα, από την αρχή μέχρι το τέλος.. ευγενικά και χωρίς πολλά μα και μου. Ότι σκέφτεσαι και τα όρια σου τα επικοινωνείς και τελειώνει η υπόθεση. Eίχα βγει με μία τις προάλλες και καθόταν σαν πριγκηποπούλα. Μωρή σάπια, η για χορηγία βγήκες ή για ψωλή ή και για τα δύο, τι το παίζεις μούρη; έπεσε γερό δούλεμα κι όταν έκανα νύξη για ξενοδοχείο την έπιασε τρέμουλο και τσαντίλα. Της έριξα αράουτ λέγοντας να πάμε κι αν μείνει ευχαριστημένη να με συστήσει και στις φίλες της για παρτούζα. ;)  Μόνο που δεν έμεινε στον τόπο από ντροπή.  Όπως το'πες, πετσόκομα από την αρχή. Μουρλοποιούνται όταν αντιμετωπίζονται σαν σκεύος ηδονής. Όμως αυτή είναι η αλήθεια. Λες και την ξέραμε κι από χθες που ήρθε να το παίξει πριγκηποπούλα. :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-13 19:26:09

Δημοσίευση: Βέβαια και στις επαγγελματίες παίζει φοτοσοπιά που δεν είναι σωστό διότι το μήλο που παρήγγειλες θες να είναι στάνταρ για να το φας όπως πρέπει αλλά τους δίνω ένα μίνι τικ (σε μικρό φότοσοπ) λόγω ανάγκης να προτιμηθούν στην εργασία τους. Τις άλλες δεν μπορώ να καταλάβω εκτός πορνείας που υποτίθεται βγαίνουν και ψάχνουν σύντροφο (εδώ γελάμε).  :D Ρε πως βγαίνουν παγανιά-βόλτα και δεν ντρέπονται που είναι άλλες από τις φωτογραφίες τους;  τι μαλακίες είναι αυτές;  :haxa: :haxa:

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-13 19:37:45

Δημοσίευση: πες τα αδερφέ ετών το σαπάκι; 40άρα καλοστεκούμενη με ανασφάλειες. Ήρθε και νόμιζα ότι έφερε αναπληρωματική.  ;) Περισσότερα κιλά (+10 τουλάχιστον) και βάψιμο κλόουν, χείλη και πρόσωπο έντονα βαμμένο. Που πας μωρή έτσι; Αμίλητη και ανέκφραστη. Σκέτη απονεύρωση.  Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας στο νετ, νόμιζα ότι μιλούσα με την θεία μου για κληρονομικά  κι όχι με υποψήφια ψωλαρμέχτρα. Βγήκα τελικά και δεν γάμησα. Δεν θα γαμούσα ούτε σε τρία ραντεβού όπως το ζύγισα. Ξενέρα στο τέρμα.   Αντίθετα με μία άλλη προ μηνός που γάμησα και κάτι κινείται, της είχα δώσει ραβασάκι  με μια καλή κουβέντα και το τηλέφωνο μου. Μακράν η καλύτερη μέθοδος δαγκώματος.  Όλες γοητεύονται, κάποιες ανταποκρίνονται. Συμπέρασμα: αν δεν δεις το θήραμα, δεν πετάς το δόρυ.  :D

Δημοσιεύθηκε: 2022-01-14 20:12:02