Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Αιωνία τους η μνήμη

Δημοσίευση: R. I. P. κριμα πάει και αυτή...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:14:11

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: αντε να δουμε ... ισως να μη θελει επειδη ειναι ελληνιδα και μενει εδω... θα γινει γνωστη συντομα και περιζητητη το πιστευω παντως..

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 19:18:29

Θέμα: Tanya La Gatta

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 19:24:02

Θέμα: Vanessa Zayda Claudio Rodríguez

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 19:24:57

Δημοσίευση: @Pe27 @TOMCRUISE καταρχήν ευχαριστούμε που μας προτείνετε αξιόλογες κοπέλες που αξίζει να συναντήσουμε και εγώ την έχω ήδη βάλει στα υπόψην, απλά βλέπω να έχει διαθεσιμότητα αργά το βράδυ που είναι απαγορευτικό για εμένα… Ναι όντως μετά τις 23.00 την έχουν μακάρι να καταφέρεις μια φορά να κάνεις τη υπέρβαση / εξαίρεση και να τη συναντήσεις στο εύχομαι …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 20:36:51

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Κοτογυρο σε μερίδα

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 22:07:01

Δημοσίευση: εμενα απο την αλλη κουτι μου εκατσε που κλεινω το παγοπωλειο μετα τα μεσανυχτα  :hahaha: εσενα σκεφτηκα με το που σε γνωρισα που ριχναν χυλοπιτα ολες  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 23:59:46

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 11:17:13

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: για ποια ποιότητα μιλάμε? όταν την μία την παίρνεις τηλέφωνο και σε αρχίζει στα καντήλια, η άλλη είναι 50 φεύγα και λέει ότι είναι 46 εδώ και 3 χρόνια!! όταν οι άλλες λένε τους πελάτες τους παιδεραστές!!!! είναι πολύ λίγες η κοπέλες που αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν. και γενικά νομίζω ότι με τα site που μπαίνουν μέσα και γράφων μόνο η πολύ αγαπούληδες από τις κοπέλες, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη παραμόνο εάν δοκιμάσεις μόνος σου οποιαδήποτε κοπέλα. και για να μην πω βέβαια και για κάποια γραφεία που η φόλα πάει σύννεφο αλλά και εκεί δέχεσαι επίθεση εάν γράψεις κάτι Πεστα χρυσοστομε !!! Για να μη πω για γραφεία που γίνεται όντως κάτι στραβό με τη κοπέλα κάνεις παράπονο και η το διαβαζουν και δε απαντάνε ή σου πετάνε ένα ξερό λυπούμαστε πολύ  Λυπουσαστε μωρι καριες αλλά δε με αποζημιώνετε !  Για γραφεία που σου λένε ψέματα ότι δε δουλεύει κάποια ή ότι είναι κλεισμένη ενώ δε είναι για να σου πασάρουν άλλη  Για ανεξάρτητες που την είδαν και σου λένε α εγώ μόνο bill η αλλού που θέλω εγώ οχι μαντάμ για αυτό λέγεσαι call girl και ζητάς παραπάνω από τα στούντιο για να σε καλέσω εγώ εκεί που θέλω όχι εσύ  Χαίρομαι που συμφωνεί άλλος ένας μαζί μου όσα ανέφερες εννοείται ότι ισχύουν

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 13:04:37

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Εγώ απο την άλλη, ευελπιστώ να υποβιβαστεί κατά μία δεκάδα ;) Κατά εξάδα φτάνει φτάνει …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 14:10:49

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Τορτελίνια τέσσερα τυριά

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 14:14:53

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: ξερω φιλο π ελεγε στα γραφεια την θελω για μιση ωρα να δω αν αξιζει κ εαν ειναι καλη θα την κρατησω 1-1,5 ωρα , αλλα κ αλλον π εφυγε νωριτερα κ δεν εδωσε ολα τα λεφτα αν δηλαδη δε ηταν καλη και εμενε μιση ωρα θα πληρωνε πχ 80 ευρω αντι 160? θα πρεπει να ηταν ο καλυτερος πελατης τους και να του παιρναν πιπες για να γινει αυτο...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-10 18:57:31

Forum Tasks