Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Εθισμός στο σεξ

Δημοσίευση: :lol: :lol: :lol: θα σε φωναξω κι εσενα να τα φαμε μαζι...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:35:12

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: το θεμα ειναι οτι συνεχως δεν γινονται οντως η ζωη ειναι πουτανα και ο alwyn πουστης...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:36:05

Θέμα: Σεξ στο νερό...

Δημοσίευση: καλα θα μπορουσατε να μη χρησιμοποιησετε το τζακουζι. πήρα άλλη που ηταν και ποιο οικονομική ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:37:04

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: υπαρχουν και αλλα που δεν τα ξερουμε. ισως εκφοβισμος με κάποιο τρόπο...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:37:42

Θέμα: Ντεκαυλέ

Δημοσίευση: Πες πες το πιστεύουν. αν το πιστευουν φίλε μου λυπάμαι αλλά το iq είναι ραδικιού...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:39:20

Δημοσίευση: :tooth: :tooth: :tooth:  θα πεθανουμε απο χολιστερινη θα ναι αλμυρος ο θανατος...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:29:55

Θέμα: Τελικά τι είναι η σύγχρονη Ελληνέζα ;

Δημοσίευση: αμα ειναι εντος αττικης δεν εχω θεμα   :lol: :lol: :lol: κανονιζεται... σου στελνω που δουλευει οποτε θες σου λεω που συχναζει και ορμα... δε θα δυσκολευτεις...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:31:09

Θέμα: anal κάνετε στην σχέση σας;

Δημοσίευση: Κατά βάθος κρυφόγαυρος… :P ποτε δε θα αλλαξοπιστήσω....

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:38:10

Δημοσίευση: εμμ δεν κολλαει αυτο..αλλα αναλογα ποση ωρα κατσει και εαν προλαβεις να κανεις τπτ αν ξεντυθει πληρώνεις δυστυχώς...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:45:43

Θέμα: Ποιότητα έσκορτς στην Ελλάδα

Δημοσίευση: θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα .. δεδομενης της καταστασης νομιζω ειμαστε σε καλο επιπεδο και απο ποιοτητα και απο τιμες .. σε καλο  επιπεδο??? με 4 γραφεια να εχουν κλεισει σε ενα χρόνο και όσες πήγαν στο ya η ανεξαρτητες να ψωνίστηκαν και να ζητανε 200-300????

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:49:00

Θέμα: Αυτοϊκανοποίηση -πως τον παίζετε;

Δημοσίευση: πολλά μπορούν να συμβούν και τι δε θα δινα να ισχυε μια φορα η φραση: εκει που ημουν εισαι και εκει που εισαι θα ρθω...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:50:42

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: ορισμενες αξιζουν πολυ. παντα θα το λεω τοπιο vfm γραφειο και συγκρατημενο που ξερει τι του γινεται στις τιμες και σεβεται και τους οικονομικα λιγοτερο εχοντες. θα πρεπε σε καθε γραφειο να υπαρχουν επιλογες για ολα τα βαλαντια..

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 20:54:31

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 07:50:10

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Καιρό είχα να πάρω το τελευταίο νούμερο. Σε βλέπω νικητή  :)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 15:42:03

Δημοσίευση: Το είδα, αφού δεν δουλεύουν τι τις έχουν; Το είδα, αφού δεν δουλεύουν τι τις έχουν; τη ιδια απορία έχουμε ολοι φίλε μου.. ισως επειδη κανεις δε ασχολειται με την ιστιοσελίδα?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 15:45:26

Θέμα: Πρότυπα ομορφιάς στις γυναίκες

Δημοσίευση: Έχει και καλές μαύρες. δε σου ειπα ότι δεν έχει αλλά και τη Ναομι Καμπελ να μου φέρεις εμενα δε θα μου σηκωνόταν με μαύρη...και δε το λεω ρατσιστικά η υποτιμιτικά σε καμία περίπτωση

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 15:52:12

Θέμα: Αναζήτηση συμβουλών - Εργασία στον τομέα του σεξ

Δημοσίευση: Όχι βέβαια, αλλα δεν πιστεύω οτι θα βρώ κάτι επιπλέον εδώ προς το παρόν. Η προσπάθεια συνεχίζεται, φυσικά   :agelos: στη διαθεση σου οποτε θελησεις. στειλε και pm αν θες. να εισαι καλά.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 15:58:30

Δημοσίευση: το κλεισιμο των γραφειων δεν αναιρει την ποιοτητα των εσκορτ ουτε και τις τιμες που πληρωνουμε . δυσκολιες ο κλαδος ειχε εχει και θα εχει . τα γραφεια ξαναεμφανιστηκαν , οπως συμβαινει συνηθως , με νεα ονοματα. τα κοριτσια σκορπιστικαν αλλα ξανα μαζευονται στα νεα γραφεια . εγω αυτο που βλεπω με τις τιμες των γραφειων ειναι απολυτος φυσιολογικο δεδομενης της γενικης καταστασης αυξησεως τιμων , θα πω και παλυ καλα που κρατιομαστε στην ελλαδα και στα γραφεια σε αυτες τις τιμες . οσο για τις ανεξαρτητες απο προσωπικη εμπειρια βλεπω τιμες σε καλα επιπεδα απο 120 εως 150 την ωρα και με πλουσιο προγραμμα. και μην ξεχναμε την πρωτη παραγραφο των γραφομενων μου στο πρηγουμενο σχολιο μου .. παρακαλω μια ερωτηση μονο: όταν το νεο glamour ξανανανοιξε πριν κλείσει, θεωρείς ότι ποιοτικά ήταν στο ίδιο επίπεδο? πλην εξαιρεσεων παντα

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:10:01

Δημοσίευση: η κουβεντα μας εδω αφορα την ποιοτητα των εσκορτ στην ελλαδα κι οχι μενονομενα μια κοπελα η ενα γραφειο . ετσι κι εγω γραφω την αποψη μου την οποια κι εχω αποκτησει με κοστος και κοπο ..  :lol: υγ. γαμοντας εσκορτακια σε αρκετα μερη στην ευρωπη . για ευρωπη δε μπορω να παρω θεση.. για ελλαδα απλα συγκρινω τι ειχαν σα ποιοτητα το 2022 και τωρα γραφεια κι ανεξαρτητες σε σχεση με τιμες υπηρεσιες και συγνωμη βλεπω το 2022 καλυτερο...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:21:17

Θέμα: Σεξ και γυναικίες κάλτσες

Δημοσίευση: Ε όχι και σαγιονάρα. μου χει τυχει απο γραφει απο μικρα που δε ξερω αν υπαρει τωρα και σε συνδυασμο με υφακι μαγκια κλανια, εκανε μεταβολη οπως ηρθε κι εφυγε... (δε εφυγε για τη σαγιοναρα φυσικα)

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:42:25

Δημοσίευση: Ε τώρα γίνεσαι πεζός, εσύ έγραψες οτι κόβεις το σεξ για το πιτογυρο, εγώ σου το προσφέρω και εσυ μου λες για χρήματα,  απαπα  :hahaha: δε είπα ότι το κόβω είπα ότι είναι απλαυστικό σαν το σεξ...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:46:17

Θέμα: Πρότυπα ομορφιάς στις γυναίκες

Δημοσίευση: Γαμαμε Ότι  Βρούμε ευχαριστώ για τη γνωση!!! ΓΟΒΕΤΜ γαμαμε οτι  βρουμε εκτος τοφαλων μαυρων

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:50:22

Θέμα: Ντεκαυλέ

Δημοσίευση: Μια στις 100 δεν είναι άσχημα. παραπανω απο 100 σιγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:51:54

Δημοσίευση: πες τα ανθρωπε μου τα λεω αλλα δε με ακουνε...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:55:25

Δημοσίευση: καινουργια στο γραφειο..παλια στον χωρο ... δουλευε σαν μπιανκα adult club και μετεπειτα agn , μαζι με την αδερφη της καλή?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:56:49

Θέμα: Αυτοϊκανοποίηση -πως τον παίζετε;

Δημοσίευση: πήγαινε και έλα σαν να μου λες παρε φορα και ελα να μας κλασεις τα αρχδια....

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:57:37

Δημοσίευση: δεν νομιζω ολο τ ποσο..και ενα χερι να ριξεις , πληρωνεις το μισαωρο και φευγει νομιζω δε νομιζω οτι στα γραφεια γινεται αυτο που λες... πηγαινε καντο στο your angels να σε δω....

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 16:59:58

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Ανδρομαχη! λιγα λογια για το φανταστικο κοριτσι ! φανηκε χθες κ εσπευσα να την κλεισω αμεσα αφου με ζαλισε κ στα μεταξυ μας μηνυματα ο @Pe27 κ πραγματικα περσα τελεια , μακαρι να κανει καρτελα κ να της γραψω κ τις ωραιες μου κριτικες σεντονια  :hahaha: λιγα θα γραψω εδω , γιατι με ποναει το κεφαλι μου τωρα , πολυ ομορφο κοριτσι με ωραια βυζακια φυσικα , πολυ καλο επιπεδο ανθρωπου που θα μιλησεις κ θα πεις κ πεντε σοβαρες κουβεντες , δεν ειναι δηλαδη κανα τσολι , αν τη συναντουσα στην κανονικη μου ζωη δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει αυτη τη τη δουλεια κ σιγουρα δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο οτι κανει τετοια γαμησια  @geroksouras οταν συνελθεις να την παρεις μιλαμε για επικη πιπα , ακουραστη , δεν μου αφηνε την πουτσα σε ησυχια , σπατουλαρισμα εννοειται οτι το καραευχαριστηθηκα πρεπει να εχυσε 2-3 φορες κ με αφησε να το φχαριστηθω οσο ηθελα κ στο γαμησι πολυ ωραια συμμετοχη κ γλωσσοφιλα μου εδωσε φουλ , παροτι στην καρτελα της λεει οτι δεν δινει - μαλλον δινει σε οσους πανε με καθαρη αναπνοη . το κοριτσι αξιζει με τα χιλια κ αν μεινει στο χωρο θα κανει μεγαλο σουξε γιατι ειναι δουλευταρου κ θελει να περασει καλα ο πελατης κ να φυγει ευχαριστημενος , της ευχομαι τα καλυτερα  :heart: :heart: όταν επιμένω για κάτι να μαι ακούς εμένα.... και στη Ανδρομάχη είχα εμπιστοσύνη απόλυτα πως θα σε ικανοποιήσει. για αυτό επέμενα. χαίρομαι που πέρασες όμορφα και εύχομαι και να τη γνωρίσουν και πολλοί φίλοι μου ακόμη από εδώ μέσα , το αξίζει για εμενα..

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:03:57

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: απο μας εχει τα καλυτερα λογια! θελω και εγω να της γραψω κριτικη γιατι το αξιζει .. μακαρι να της ανοιξουν καρτελα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:06:47

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: το χρήμα ποιος θα βάλει είναι το θέμα εσυ κανονισε μου με το γραφειο αυτο που θελω που ειστε κολλητοι και θα στο βαλω εγω για τις αλλες..

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-09 17:10:08

Forum Tasks