Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: ποτε ξαναδουλευει ξερουμε ? @Pe27 που την πηρες , την συστηνεις ανεπιφυλακτα ή να παρω καμια αλλη καλυτερα ? Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και να τη πάρεις άμεσα σου λέω θα με θυμηθείς

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 22:49:43

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: τελεια,μακαρι να φανει μεχρι την πεμπτη  :heart: Ε λογικά είναι ήδη 4 μερες εκτος …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:12:43

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: αυτή την Ζλάτα δεν την διαφημίζουν στο σάιτ... οχι αλα πηγαινοερχετε συχνα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:40:41

Δημοσίευση: πως σου ξεφυγε ? :hahaha: ε τωρα ξεκινησε...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:42:13

Θέμα: Ντεκαυλέ

Δημοσίευση: μα χωρις προκαταρκτικα πως θα περασει μια ωρα? αμα δεν τα γουσταρει να παει να δουλεψει σε μπουρσελο απορω πως (ΚΑ-ΥΛΩ_ΝΟΥΝ) στα μπουρδεα χωρις προκαταρτικα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:45:15

Θέμα: Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα άντρα στη σχέση

Δημοσίευση: ετσι πιστευω εγω , οτι αμα εδειχνα πιο χαλαρος και οτι δεν θα με χαλαγε να περασω καλα χωρις πολλα πολλα ισως ηταν αλλη η αντιδραση της οτι εγινε εγινε .. ολα για καοιο λογο γινονται (η δεν γινονται) στην ζωη...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:46:15

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: πρεπει να παρεις μια αφου θα την εχω παρει εγω κ θα της εχω κανει ενα ταχυρρυθμο στις βασικες ελληνικες εκφρασεις πανω στο γαμησι  :hahaha: :hahaha: :hahaha: προσεξε μη παρεις εσυ καμια που εχω παρει εγω πρωτα μονο..... και της εχω κανει αλλα ταχυρυθμα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:47:36

Δημοσίευση: στον πούτσο μου απάνω? :D στη χωρα της και στο adult..

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:49:30

Δημοσίευση: χμμμ κρίμας... πιό καλά θα πέρναγε με τον πούτσο μου Ε πάρε τη όταν είναι εδώ η βασικά μπορεί και να είναι ρώτα το γραφείο …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:54:49

Θέμα: Τελικά τι είναι η σύγχρονη Ελληνέζα ;

Δημοσίευση: τα βλέπω και επαυξάνω! Ξέρω μια 36 έτων που το παίζει σοβαρή και έχει πάρει όλους τους φίλους του αδερφού της (10 άτομα ) γελάνε όλοι μαζί της και τη κάνουν πάσα ο ένας στον άλλο γαμιεται τώρα μέ έναν γιατί κατά βάθος γουστάρει το κολλητό του τη γαμησα και εγώ στο ενδιάμεσο ….  Κατά τα άλλα ψάχνει κάτι σοβαρό για αυτό είναι μόνη λέει δύο χρόνια μετά από δέκα χρόνια σχέση … Και μιλάμε τι είναι η σύγχρονη έλληνεζα ; Και έχει τελειώσει και θεολόγος ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:58:04

Δημοσίευση: την ζήτησα για φφ παλιότερα και μου είπαν δεν κάνει φφ η ψηλομύτα Δε είναι θέμα δικό της το ff. Οταν ζήτησα εγώ ζετα δε τη δίναν γιατί δε είναι στο σάιτ των δύο γραφείων δε δίνουνε μου είπαν κοπέλες που δε διαφημίζονται

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:59:16

Δημοσίευση: ευλογημένη Ναι ευλογημένος ο πάτος της .., του Κυρίου Δεηθωμεν …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-07 23:59:59

Δημοσίευση: Άρα ποιος ειναι ο λόγος; Δε θέλουν να ασχοληθούν προφανώς ;;; Νήμα έχουν για τσατ ξέρεις τι ωραία δουλίτσα θα καναν αν ασχολιόταν κάποιος πιο ενεργά να απαντάει σε σχόλια πελατών όπως έκανε ο Μάγος παλιά και να βγάζει πρόγραμμα ημερήσιο με ώρες όπως έκανε ο μάγος και κάνει το CGA ?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 00:02:05

Δημοσίευση: μαλακίες... αν την δίνουν σε άλλους γιατί δεν την δίνουν φφ? Επι πληρωμή τις δίνουν και τις δύο αυτό σου λέω και τις έχω πάρει πολλές φορές

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 00:04:50

Δημοσίευση: έχει και στα μπουρδέλα προκαταρκτικά από τις καλές πουτάνες Ναι αλλά δε τι ρισκάρεις όπως και δε ξέρεις τι θα πετύχεις μέσα … για αυτό δε πάω …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 00:06:41

Δημοσίευση: άρα περιορίζουν την επιλογή στο φφ αμαρτία... Η ζετα παρόλο που δε είναι στο σάιτ είναι περιζήτητη και σχεδόν πάντα κλεισμένη … οπότε τους συμφέρει να μη τη δίνουν σε ff..και να προωθούν άλλες …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 00:08:03

Δημοσίευση: έχει ενημερώσεις αναλυτικές για τα διαμάντια... δεν έχεις ακούσει πχ για την θρυλική Ροντίκα Οχι είναι η αλήθεια δε έχω ασχοληθεί με το σπορ .. για πες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 00:17:06

Δημοσίευση: τα παλτό? Καλά δε είναι όλες παλτά έχει και καλύτερες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 00:17:50

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 07:41:05

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μεσημέρι Γιουβέτσι μοσχάρι

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 17:48:59

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: -Πατέρα, γιατί το σεξ είναι τόσο αρεστό πράγμα? -Επειδή η αίσθηση του μοιάζει με αυτήν που έχεις όταν σκαλίζεις τη μύτη σου, παιδί μου! -Γιατί οι γυναίκες ευχαριστιούνται το σεξ περισσότερο από τους άντρες? -Όταν σκαλίζεις τη μύτη σου τι νοιώθει πιο καλά, το δάχτυλο σου ή η μύτη σου? -Γιατί οι γυναίκες μισούν το βιασμό? -Αν περπατάς στο δρόμο, και κάποιος άγνωστος έρθει και σου σκαλίσει τη μύτη θα σου αρέσει? -Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν σεξ όταν έχουν περίοδο? -Άμα αρχίσει και τρέχει αίμα η μύτη σου, συνεχίζεις να τη σκαλίζεις? -Γιατί δεν αρέσει στους άντρες να φορούν προφυλακτικό? -Εσένα σου αρέσει να σκαλίζεις τη μύτη σου όταν φοράς γάντια? -Γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ δημόσια, και πάντα κρύβονται? -Θα σκάλιζες τη μύτη σου μπροστά σ όλη την τάξη? ...Βλάκα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:17:08

Θέμα: Σεξ και γυναικίες κάλτσες

Δημοσίευση: Είναι καλό να προσπαθούν να σε ανάψουν. Δε εχω παραπονο απο οσες το ζητησα παντως...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:18:40

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Τέτοιες συμπεριφορές τις κόβουμαι  αμέσως ώστε να είναι καλύτερες στον επόμενο που θα τις πάρει. αν ειναι στο χαρακτηρα της δε προκειται να βαλει μυαλο και να φερθει καλα στομ επομενο.... η μονη λυση που ισως τη τσουξει να διορθωθει ειναι να γραψεις μια αναλυτικη σοβαρη κριτικη που να εξηγεις τι συνεβει... προς παραδειγματισμο...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:20:02

Θέμα: Εθισμός στο σεξ

Δημοσίευση: Μου παραχωρείς τα FF, οπότε κερδίζεις και σε κερνάω πιτογυρα. κατσε το ff κανει 160 το πιτογυρο 3,5 μέσο όρο  βρισκεις αρα θελω 45,714 πιτογυρα... δωσε 45 εσυ και με το 0,714 μια κοκα κόλα εναμιση λίτρο για χωνεψη...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:22:11

Θέμα: Πρότυπα ομορφιάς στις γυναίκες

Δημοσίευση: Πρόεδρος του ΓΟΒ ΓΟΒ??? μεταφραση?

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:24:39

Δημοσίευση: δεν την κανεις πασα προς τα εδω ?  :tooth: :tooth: :tooth: μένει μακριά σου....

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:25:24

Θέμα: Σεξ και καύσωνας

Δημοσίευση: Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει. ουτε εμένα γιατι κάνω μόνο outcall.. φαντασου να χω παρει μια μουναρα απο γραφειο που ονειρευόμουν καιρο και να ξενερώσω από το κλιματιστική η επειδή ειναι βρωμικό το δωμάτιο η δε εχει πετσέτα.. τι κάνεις ακυρωνεις αυτό που περίμενες με λαχτάρα??

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:28:46

Θέμα: Είναι οι Ελληνίδες γυναίκες, πουτάνες?

Δημοσίευση: αυτες που ειναι στην ψυχη ειναι οι χειροτερες. και δε το παραδέχονται τουλάχιστο σε αντίθεση με τις άλλες...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:29:33

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: το μαλλί διορθώνεται ευκολα. θελει καιρό η για να μακρύνει η να βαλει περούκα.. αλλά για να το κόψει έτσι πάει να πει ότι της αρέσει...

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:30:35

Δημοσίευση: με οποιον βρει απλως πιστευω και ας μην ειναι ο καλυτερος. με όποιον βρει μέχρι να βρεθει κάτι λίγο καλύτερο απο αυτό που γαμιέται τώρα....

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-08 18:34:38