Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 17:11:24

Θέμα: Να ξεμπερδεύουμε με το 69

Δημοσίευση: προτιμάω να ειναι ξαπλωμένη η αλλη να παιζω μπαλα μονος μου ε ξαπλωμενη ειναι και στο 69 απλα πανω σου... κι αν τη καυλωσεις θα φας και καλυτερα μετα... νομος 4682 ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 19:45:16

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Ίσως είχαμε το χρόνο να ασχολούμαστε περισσότερο. Προσωπικά βαρέθηκα να πρέπει να κάνω ψυχανάλυση στην κάθε πικραμένη. Και δεν θελω αποτοξίνωση συνεχίζω έτσι. τωρα μας κανουν ψυχανάληση οι βίζιτες  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 19:51:29

Θέμα: πληρωμένο σεξ

Δημοσίευση: Ναι, και σε εμένα είχε αναφέρει ότι πλέον μένει μόνιμα στην Ελλάδα.  Μάλλον πρέπει να έχει πολύ κλειστό κύκλο… εν αναμονή λοιπόν του ανοίγματος ξανά του γραφείου για να την ξανά συναντήσουμε… δε ξερω αν ειναι αληθεια αλλα εχω την ιδεα οτι επι glamour τη ειχα γνωρισει σα ρωσιδα αλλα τελικα ειναι ουκρανεζα και λογω του πολεμου ξεκινησε να μενει μονιμα αθηνα κατι τετοιο εχω καταλαβει.

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 19:54:57

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Απλά δεν μου καίγεται καρφί, Αδιαφορώ, όχι απο κακία περισσότεροι αυτό που λέει ο ο Pe. Προτιμώ να μου πει την αλήθεια. Εκεί δεν ξενερώνω και το σέβομαι. πες μωρη καρια δε μαρεσεις εμφανισιακα στα ισα , ολα τα αλλα εισαι το καλυτερο παιδι αστα να τα λεει κανεις Πλουταρχος...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 19:57:12

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Δεν βγάζεις άκρη σε άλλα ζητήματα και περιμένεις να σου δώσουν 2η ευκαιρία ; δευτερη ευκαρία δε το λεω γιατι δευτερη ειναι οταν εχει κανει κατι και σε κοβει... το θεωρω οτι δε σου δινει καν τη πρωτη χωρις λογο εφοσον λεει οτι εισαι καλος και τελειος σε ολα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:13:27

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: τί έγινε καλέ; εχει γινει ενα μπερδεμα ο @Sniper εγραφε και αποθηκευε προχειρα και ενω δε ποσταρε επαιρνε ποντους μεχρι να το καταλαβουμε καναμε πλακα οτι μας χακαρανε κι εγω φυσικα κατηγορουσα το συνηθη υποπτο, εσενα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:19:25

Θέμα: Spider noir

Δημοσίευση: δεν παίζει το βίδεο ρε χαλβά να σου καει το βιντεο εσενα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:23:44

Θέμα: Τελικά τι είναι η σύγχρονη Ελληνέζα ;

Δημοσίευση: άσε ρε που τα ξέρεις εσύ κατι ξερει, κατι  ξεεεεεερειιιιιι

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:25:02

Θέμα: Τι κοιτάει μια γυναίκα σε ένα άντρα εμφανισιακά

Δημοσίευση: Πρέπει να παίρνει πολλά χάπια…  :s ςιπαμε, δοκιμαζει οσα χαπια πουλαει, κατω τα χερια απο τον Μητσαρα!!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:27:25

Δημοσίευση: αμεσως να τα ριξεις στον κωλοφαρδο , αυτος ειναι ικανος να κερδισει κ σημερα  :hahaha: :hahaha: Άνετα … έχει ξεχειλώσει ο πάτος του

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:32:57

Δημοσίευση: Μου έχει τύχει  :P Α και εμένα … και μάλιστα δύο που μιλάμε και εκτός ραντεβού φιλικά μια περίοδο που ήμουν στα κάτω μου ήρθαν χωρίς ραντεβού για να δουν τι έχω και ήμουν στα κάτω μου … αυτό δε το πετυχαίνεις εύκολα πίστεψε με

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:34:38

Δημοσίευση: Μου είχε πει ότι είναι από Κριμαία που ήταν στην Ουκρανία και από το 2014 ελέγχεται από την Ρωσία.  Δηλώνει ότι είναι Ουκρανέζα. Και εμένα μου το είχε πει ότι είναι ουκρανεζα . Το γραφείο λέω όταν τη γνώρισα ότι μου τη πάσαρε για Ρωσίδα . Αν θυμάμαι έχει και διπλή υπηκοότητα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:35:42

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: i am the king of the topic  :hahaha: αφου στις συμμετοχες πρεπει να ειμαι ο μοναδικος στην πρωτη 20αδα που δεν εχω σταυρωσει νικη ρε γκαμωτη κ σημερα τελειωνει το εξαμηνο να ουμε... Πέρυσι θύμισε μου πόσες έκλεισες νίκες ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:37:51

Θέμα: Ποια ψέματα λένε οι άνδρες όταν θέλουν ή δεν θέλουν σεξ!

Δημοσίευση: Φαντάσου να πεις σε γυναίκα δε μπορώ έχω πονοκέφαλο θα έχουν έρθει τα ύστερα του κόσμου …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:38:37

Θέμα: Νικητές κληρώσεων/Στατιστικά 2026

Δημοσίευση: offside διορθωση του πινακα μετα τη διορθωση του ανωτερω λαθους. 1.Pe27 3 2.Glory 2  TheOnlyOnePlayer 2 gpd 2 Underworldsexmachine7 2 TOMCRUISE 2  nothorny 2  nesjacobs 2 Sotiris1973 2  Tiger21 2 11.giorgos2226 1 Pontikas 1 Clonarius 1  Mourgas 1  15.Georgios 1 Επιτέλους είμαι και σε κάτι πρώτος !!  Για πες και τα δοκάρια γιατί καλά πρέπει να πηγαίνω και εκεί για να πλησιάσω κορυφή

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:40:43

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Βράδυ πίτσα με τόνο συνοδεία corona

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:41:27

Δημοσίευση: Μάλλον θα εννοούσε ότι είναι από Ρωσία που ανήκει πλέον η Κριμαία  ;) Άλλο σχολιάζω ότι γενικά τα γραφεία λένε ψέματα περί εθνικότητας τη στιγμή που οι ίδιες οι κοπέλες δε ντρέπονται και στο λένε μόνες τους  Και μολδαβεζα μου χε πασάρει για Ρωσίδα το ίδιο γραφείο ήταν και αυτή προσαρτημένη ; Η βλεπαν μακριά για κάτι που έρχεται ίσως ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:43:26

Δημοσίευση: Αν κερδίσει κάποιος που του έχει πασάρει, σαν να κερδίζει δεν είναι; ;) Και τώρα, τα κανονικά μου ποστ είναι κάτω από 95. Εχεις πρόχειρα πάλι τα υπόλοιπα ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:45:29

Δημοσίευση: pid='399417' dateline='1782841953' Δεν θέλω να πω ότι έλεγαν αλήθεια, αλλά, στην Μολδαβία υπάρχει η περιοχή της Υπερδνειστερία (Transnistria): - Αποσχίστηκε από τη Μολδαβία μετά από ένοπλη σύγκρουση το 1992. - Διαθέτει δική της κυβέρνηση, στρατό και νόμισμα. - Υποστηρίζεται πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά από τη Ρωσία. - Στην περιοχή παραμένουν Ρώσοι στρατιώτες. - Καμία χώρα-μέλος του ΟΗΕ δεν αναγνωρίζει την Υπερδνειστερία ως τμήμα της Ρωσίας. Διεθνώς θεωρείται μέρος της Μολδαβίας. Πολύ ενδιαφέροντα όσα ανέφερες και συγχαρητήρια καταρχήν αλλά δε πιστεύω ότι τα σκέφτηκαν όλα αυτά στο γραφείο της  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:54:17

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Από 4 αμφότεροι είχατε, αλλά η κλάψα, κλάψα… Πέρυσι 4 νίκες στους 12 μήνες εγώ και 4 στους 12 ο Τομ .. Άρα δύο κάθε 6 . Φέτος 1 στους έξι εγώ και 0 ο Τομ  Στατιστικά λοιπόν και μαθηματικά δε πρόκειται να φτάσουμε τις 4 Συνεπώς δε έχουμε άδικο στη κλάψα  Απλά μαθηματικά που λέει και ο Βέγγος πόσα σου ζήτησα ; Πόσα μου έδωσες ; Είμαστε πάτσι

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-30 20:57:43

Θέμα: ΚΛΗΡΩΣΗ FREE FUCK! YOUR ANGELS

Δημοσίευση: Το 11 ευχαριστούμε

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 13:15:41

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: Μάγκες μαζευτείτε έχω ανακοίνωση : Πήρα ανδρομαχη ίσως ήμουν ο πρώτος δε το ξέρω και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα νέα στο χώρο , αν παραμείνει θα γίνει άνετα το πρώτο όνομα στο γραφείο δε έχει καρτέλα για αυτό θα πω δυο λόγια μόνο προς το παρόν  Είναι η πιο όμορφη από όσες έχω πάρει του γραφείου και ίσως και από τις Ελληνίδες που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια . Στη συμμετοχή δε κλέβει λεπτό από το πρώτο λεπτό που μπήκε ως το τελευταίο και είναι πεντακάθαρη και ευδιάθετη . Αυτά έχω να πω προς το παρόν και πάρτε τη όλοι και θα με θυμηθείτε . Ευχαριστώ και το γραφείο που μου τη πρότεινε αξίζει με τα χίλια !!

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 13:38:24

Δημοσίευση: Θα μας τιμήσεις με την κριτική σου (που το έχεις εύκολο, όχι σαν κάτι βλαμμένους…), όταν με το καλό ανοιχτεί καρτέλα, ναι; Αν ανοιχτεί ευχαρίστως

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 13:53:47

Δημοσίευση: μπραβο ρε παικτη μακαρι να κατσει να βρεθουμε,σπατουλαρισμα γουσταρει? Έκανα και ήταν υπέροχη …

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 14:44:30

Δημοσίευση: ηταν φωτια στο κρεβατι πλακα πλακα Αυτή που μίλησα έχει φόντα να τη φτάσει πάντως

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:13:56

Δημοσίευση: Ήρθες δεύτερος  Μια ζωή δεύτερος θα είσαι , την έχουμε δει την νεαρά μας Ναι με την d έρχεσαι πολύ δεύτερος Δε πειράζει δε έχει σημασία ποιος τη είδε πρωτος μου φτάνει που τη γνώρισα και πέρασα τέλεια και θα τη ξαναδώ σίγουρα  Όσο για σένα είναι γνωστό ότι είσαι ο εκλεκτός παντού …  :D

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 17:23:50

Δημοσίευση: Ο εκλεκτός του Θεού είναι; Είναι κωλοφαρδος παντού τελικά  :D Να μου λέγε κάνενα νούμερο στο τζόκερ χαλάλι του

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 19:49:41

Θέμα: Να ξεμπερδεύουμε με το 69

Δημοσίευση: μονο σε σχεση το κανω αυτο...σε εργαζομενη δεν ζηταω 69 γιατι δεν γλυφω με την ωρα , ουτε τις γλυφω ολες Ουτε Εγω όλες και αν μου το λεγες πριν ένα δυο χρόνια θα σου λεγα καμία. Ομως με λίγες συγκεκριμένες το αποζητω όταν μου βγάλουν καθαριότητα και βλέπω ότι καυλωνουν στα αλήθεια

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 19:51:25

Δημοσίευση: καλα εκανες αλλα πρεπει να κοιταξεις να βρεις την επομενη...δεν ειναι ολες ιδιες Μα δε είπα ότι έκλεισα από σχέσεις ή δε θα έκανα οικογένεια αν τύχαινε … και πρόσφατα δοκίμασα μια γνωριμία που τελικά δε προχώρησε .. Απλά είπα πως ξεκίνησα τη δεδομένη στιγμή τα γραφεία και τις ανεξάρτητες .

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 19:52:41

Forum Tasks