Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Ολα καλα, ευ΄χομαι να περασες τελεια! Δε μετάνιωσα για τη επιλογή που έκανα και δε ξεχνάω είμαι ευγνώμων και με τη πρώτη μου νίκη θα στη εξαργυρώσω σε ευχαριστώ και πάλι για όλα αλλά περισσότερο για τη σκέψη σου σε εμένα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:06:23

Θέμα: Top 3 χώρες που θέλετε να ζήσετε

Δημοσίευση: Σε ποια πόλη;Αγία Πετρούπολη; Και εκεί γιατί όχι Ρωσία να ναι και ότι να ναι …. Μαρεσουν και τα κτίρια τα ψηλά οι δρόμοι με τα δέντρα από φωτο που έχω δει

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:07:14

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Είχε νευράκια και ένα εκνευριστικό ύφος με το που πέρασε την πόρτα. Σνομπ . Σαν να σου λέει χάρη σου κάνω που ήρθα … καλά ξηγηθηκες φίλε

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:08:02

Θέμα: Έχεις πάει με πρώην φίλου/κολλητού σου;

Δημοσίευση: Δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Οχι παράπονο δε έχω …. Γενικά επειδή ήμουν ξένος τότε εκεί στα 18-19 μου όλες είχανε πάει με όλους τους ντόπιους οι πιτσιρίκες Ενοω οπότε κάθε έναν που ερχόταν από Αθήνα πχ ήταν σα ξερολουκουμο για αυτές ποια θα τον πρωτο πηδήξει . Πέρασα αξέχαστα δύο χρόνια πραγματικά . Μετά δούλευα και σε ξενοδοχεία ρεσεψιόν με πενταημερες από Ελλάδα και Γαλλία έφαγα ακόμα καλύτερα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:09:52

Δημοσίευση: Ετοιμάσου για πολύ κρύο... Το κρύο μαρεσει ντύνεσαι … τη ζέστη και όλα να τα βγάλω πάλι ζεστάνομαι … εδώ και χειμώνα σε αμάξι και σπίτι βάζω a/c 21-22

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:10:59

Δημοσίευση: Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σνομπ. Φαινόταν να είχε ενοχληθεί για κάτι πριν έρθει σε μένα. Πολλά μπορεί να παίξαν . Ξέρω κοπέλες από συγκεκριμένα γραφεία που τις ανάγκαζαν να δουλεύουν παραπάνω από τις ώρες που χαν συμφωνήσει ή εκτός ωραρίου τους επειδή δε είχαν άλλες διαθέσιμες . Θα μου πεις δε είναι δικαιολογία αυτό δε σου φταίει ο πελάτης βρες τα με το γραφείο σου και μόνο …αλλά δυστυχώς η έχουν ανάγκη η μπορεί να κρύβεται οτιδήποτε άλλο που τις αναγκάζει

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:13:02

Θέμα: Αναμνήσεις από γραφεία που έκλεισαν

Δημοσίευση: Ενδιαφέρον ακούγεται. Μπορείς να το ανεβάσεις σε ηλεκτρονική μορφή. Θέλει πολύ χρόνο να ψάξω από δυο κινητά όλα τα Buber what’s up και messenger να βρω όλα τα ραντεβού από γραφεία και ανεξάρτητες αλλά κάποια στιγμή από περιέργεια θα το κάνω

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:14:49

Δημοσίευση: Θα συμφωνήσω. Έχεις κι έναν παραπάνω λόγο να κάνεις σεξ! Για να ζεσταθείς! Σου χω και δεύτερο ! Καις θερμίδες και φεύγει η μπυροκοιλια

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:15:39

Θέμα: Σεξ και γυναικίες κάλτσες

Δημοσίευση: Καλύτερα να τα φορέσουν στον χώρο σου. Θα είναι λιγάκι σαν να κάνουν στριπτίζ. Πάνε στο μπάνιο ή σε ένα άλλο δωμάτιο και σου έρχονται σαν έκπληξη μετά ενώ είσαι αραγμένος στη καναπεδάρα σου και πίνεις το ποτακι σου να χαλαρώσεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:17:00

Δημοσίευση: Ναι, σαφώς διάφοροι λόγοι μπορεί να ισχύουν.  Ωστόσο, στη δουλειά μας κι εμείς δεν έχει τύχει να είμαστε κουρασμένοι, εκνευρισμένοι για κάτι αλλά προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οποιοδήποτε θέμα υπάρχει μεταξύ της κοπέλας και του γραφείου(εφόσον είναι αυτός ο λόγος) οφείλουν να το λύσουν. Φοβούνται κάποιες (όχι όλες) δε είναι όλα τα γραφεία σωστά από πίσω στη διαχείριση των κοριτσιών …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:19:07

Θέμα: καμακι τη σημερον ημερα

Δημοσίευση: Και μετά λένε ότι δεν τους την πέφτουμε. Δε ξέρουν τι θέλουν φίλε μου ακόμα και να είσαι αυτό που θεωρητικά θέλουν και ψάχνουν θα βρουν κάτι να ψάχνουν σε άλλον από εσένα .  Και όταν σου λέει γκομενα εγώ δε κοιτάω εμφάνιση αλλά χαρακτήρα είναι το μεγαλύτερο ψέμα . Μετά θα πάει να πέσει στο χειρότερο μαλακα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:21:34

Θέμα: Τελικά τι είναι η σύγχρονη Ελληνέζα ;

Δημοσίευση: Οι περισσότερες είναι για το χαμό. Να συμπληρώσω οι περισσότερες είναι για το πουτσο …

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:22:24

Δημοσίευση: Φοβούνται να αρνηθούν τον φόρτο εργασίας(ραντεβού στην προκειμένη περίπτωση) ή να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και να φύγουν; Στη σήμερον ημέρα που φαίνεται υπερβολικό..Τέτοια περιστατικά έχουν εκλείψει.. Και τα δύο , ξέρω κοπέλα πολύ δυνατή που έχει ένα σωρό παράπονα σε συγκεκριμένο γραφείο και όμως δε το αλλάζει για κανένα λόγο . Αρα κατι παίζει . Και άλλα παραδείγματα που δε λέγονται δημόσια

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:24:36

Θέμα: Ευτραπελα που εχουν συμβει κατα τη διαρκεια του σεξ

Δημοσίευση: βεβαια οταν μου το ειπε πεθανα στα γελια! Εμένα μπορεί να μου φεύγε και κλανια από τα γέλια !!!

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:27:37

Θέμα: Πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση: και εγω ετσι πιστευω! 1998 ναι για κάποια χρόνια εμένα εκτός Αθηνών ανέβαινα κανα σκ και πήγαινα με το αμάξι έπαιρνα μουναρες που ούτε σε γραφεία δε έχω συναντήσει πολωνεζες Ουγγαρέζες Ρουμάνες Βουλγάρες αλλά άλογα κούρσας όχι πρεζονια και γύφτισσες γαμησα αξέχαστα μουνια πραγματικά

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:29:26

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Άτυχοι οι @Pe27 και @Sniper που έπαιζαν το 19 στους τελευταίους διαγωνισμούς και όταν το άφησαν αυτό κληρώθηκε. Και πέρυσι με το 11 θα το χα παίξει καμία πενηνταριά φορές ίσως τη μια που το πρόλαβε άλλος βγήκε

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:31:24

Θέμα: Ντεκαυλέ

Δημοσίευση: Τι κάθονται και λένε ορισμένες. Το κακό δε είναι να το λένε φίλε το κακό είναι ότι το πιστεύουνε όντως ….

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:32:28

Θέμα: Ποια ψέματα λένε οι άνδρες όταν θέλουν ή δεν θέλουν σεξ!

Δημοσίευση: Εμφανισιμες; Για τη ηλικία τους οι δύο ναι ήταν σχετικά η άλλη ήταν πιο γεματούλα ψηλή βέβαια τη ήθελα σε φάση αγαμιας για κανένα χοντρό αυτή βέβαια ήθελε παραπάνω

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:33:47

Θέμα: Τι κοιτάει μια γυναίκα σε ένα άντρα εμφανισιακά

Δημοσίευση: Έχει κάψει φλάντζα. Γιατί καλέ ο μητσος μας ; Το παλικάρι μας ; Απλά δοκιμάζει ότι πουλάει στη φαρμακοβιομηχανία του πρώτα λίγο από όλα να ξέρει τι δίνει

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:35:42

Θέμα: Ποια ψέματα λένε οι άνδρες όταν θέλουν ή δεν θέλουν σεξ!

Δημοσίευση: εσύ θα κάνεις την Χιονάτη Εσύ τον μπάρμπα στρουμφ στα στρουμφάκια και ο ξουρας τον Δρακουμέλ που μας μισεί όλους

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:37:11

Δημοσίευση: δεν λέω τίποτα Μολογα ξερνά τα όλα αρτεμη ματσα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:39:05

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: Σωστά, απλά αναμένω από το γραφείο να υπάρχει σεβασμός προς τον πελάτη. Σε λαθος γραφείο τότε θα το περιμένεις αυτό .. και εγώ της ίδιας θεωρίας είμαι ακριβώς για αυτό έχω κόψει . Οταν σέβομαι και είμαι σωστός ζητάω το ίδιο τπτ παραπάνω

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:44:02

Δημοσίευση: εκτος απο την Αγαπη ποιες αλλες βάζεις στην τετραδα απο τις υπαρχουσες ; Ζετα αλλά δε τη δίνουν στα ff γιατί λένε δε υπάρχει η αγγελία της στα σάιτ  Εμμανουέλα , ζλατα , Αννα μολδαβεζα η οποία από ότι ξέρω είναι εκτός τώρα , και είδα και μια νέα μολδαβεζα που είχαν παλιά και φαίνεται καλή  Πάντως αν πλήρωνα αντί για ff σίγουρα θα παιρνα ζετα με κλειστά μάτια αντί μια λατίνα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:46:26

Θέμα: Ποια είναι η καλύτερη ατάκα "χυλοπιτας" ;

Δημοσίευση: Σε τέτοιου είδους ατάκες, γίνομαι κακό παιδί και χάνω κάθε ενδιαφέρον ακόμα και φιλικό. Και εγώ ξενερώνω και τις σιχαίνομαι μετά όχι απο εκδίκηση ή κακία που δε μου κάτσαν αλλά  σαν από λύπηση δε αξίζουν τπτ στα μάτια μου

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:48:52

Θέμα: Αρνί ή προβατίνα/χοντρό;

Δημοσίευση: Προσωπικά προτιμώ αρνί και σε παϊδάκια και σε αρνί αρνί και παντού  Αλλά χτυπάω καμιά φορά κανένα μπιφτέκι προβατίνας αλλά δε με τρελαίνει ιδιαίτερα

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 19:52:37

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Και επειδή απογοητεύτηκες/ απογοητευτήκαμε, το αφήσαμε και βγήκε ξανά σε μέρα κλήρωσης (τρίτη σε έναν μήνα, εκεί που δεν είχε βγει από την αρχή της χρονιάς). Κοινώς, άμα θέλει, θα κάτσει… Δε απογοητεύτηκα απλά στατιστικά δε περίμενα να βγει τόσο νωρίς . Είχα σκοπό να το ξαναπιάσω σε κάνα μήνα . Και βγήκε δύο φορές !

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 20:19:30

Θέμα: καταμέτρηση εργατικού δυναμικου σε γραφεία

Δημοσίευση: Ακόμη και κάποιες που υπαρχουν στα Site δεν ειναι ενεργές. Ναι ειδικά σε ενα γραφείο πάνω από τις μισές δε υπάρχουν

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 20:23:25

Θέμα: πληρωμένο σεξ

Δημοσίευση: Και η κοπέλα μέχρι να ανοίξει το γραφείο δεν δουλευει ή έχει τους πελάτες της ; Είναι σε λιγεσ Που ποτέ δε επιδίωξα να αποκτήσω επαφή μαζί της αν και έκανα πολλά ραντεβού και πολύωρα γιατί μου χαν πει ότι δε δίνει σοσιαλ ή τηλ σε κανένα οπότε δε το δοκίμασα να ζητήσω . αλλά σίγουρα θα έχει κάποιους δικούς της ..από ότι ξέρω από άλλη κοπέλα μένει μόνιμα Αθήνα ακόμα και όταν ήταν στο glamour και ήταν εκτός γραφείου για μέρες

Δημοσιεύθηκε: 2026-06-29 20:26:00

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 07:26:23

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @qube καλογαμητη οποία πάρεις !

Δημοσιεύθηκε: 2026-07-01 07:26:09

Forum Tasks