Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25012)

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: Εχουν κάποιες στο σάιτ που δε δουλεύουν και έχουν σταματήσει και άλλες κρυφές τις προτείνουν σε πελάτες τους

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:13:49

Θέμα: Call Girls Athens chat

Δημοσίευση: αντριανα λενε οι φημες ..αν και προσωπικα γουσταρω αλλα σωματοτυπα Αντριάνα είχα πάρει σα εξαργύρωση ff από εδώ πρώτη μου επαφή με το γραφείο πολύ καλή κοπέλα η άλλη μου αγάπη είναι η Καλυψώ τη ξέρω από εποχές magic πολύ καλά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:18:59

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: Η Ελίζα 4 που είχα εξαργυρώσει δώρο πότε θα ξανάρθει ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:19:33

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: Προσωπικά θεωρώ κορυφή τη Βίκυ σε αυτές που είναι στο τωρινό ρόστερ δυσεύρετη βέβαια αλλά το αξίζει και έχει δουλέψει σωστά για αυτό σέβεται κάθε πελάτη

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:21:04

Θέμα: Joanna

Δημοσίευση: Καλησπέρα Τζοανα γλυκιά μου καλή βδομάδα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 18:21:38

Δημοσίευση: alizee δεν δουλεύει πια ε? Αυτή είχα ακούσει ότι είχε γίνει ανεξάρτητη και ότι το βαμπίρ της κάποια στιγμή είχε σταματήσει να δουλεύει και τη ψάχνανε .τωρα μου φαίνεται ότι γύρισε στο γραφείο και ότι τη είδα σε promo τους πρόσφατα αλλά δε παίρνω και όρκο

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 19:16:06

Θέμα: GDE chat

Δημοσίευση: στο ρόστερ φάτσα φόρα είναι. Είχα κοιτάξει προ ημερών και δε ήταν για αυτό ρώτησα …

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 19:17:04

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Συμφωνώ με τον @"Glory" ως προς το ότι είναι κρίμα να αποκλείουμε τόση νήματα. Αν περιοριστούμε στο να γράφουμε μόνο σε συγκεκριμένα θέματα τότε απλά θα καταλήξουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να λέμε τίποτα ουσιώδες στη τελική. Για μένα το πρόβλημα είναι κυρίως το ότι το φόρουμ έσφιζε από ζωή κάθε δευτέρα άντε και τρίτη και τις άλλες μέρες όχι, με αποκορύφωμα το σκ. Για εμένα αυτό θα έπρεπε να λυθεί. Και εγώ ήμουν μέρος αυτού φυσικά, γιατί όταν βλέπω ότι έσκασε διαγωνισμός και όλοι πέφτουν με τα μούτρα να πάρουν νούμερο θα τρέξω κι εγώ να προλάβω να πάρω. Και όταν τις υπόλοιπες μέρες που έχουν πάρει όλοι η σχεδόν όλοι και δεν υπάρχει κινητικότητα δεν θα ασχοληθώ. Οπότε το ζήτημα είναι αυτό. Το φόρουμ να έχει κινητικότητα όλη τη βδομάδα. Το να πρέπει να γράφουμε κάθε μέρα δεν είναι υλοποιήσιμο. Κάποιοι μπορούν, κάποιοι άλλοι όμως όχι. Δεν πιστεύω ότι θα κλείνουν οι διαγωνισμοί έτσι. Προτείνω λοιπόν το εξής : ανακοινώνεται ο διαγωνισμός τη δευτέρα 12/1 με ημέρα κλήρωσης τη Κυριακή 18/1  ζητώντας 40 ποστ. Οι συμμετοχές είναι δεκτές από το Σάββατο 17/1 και ώρα 10μμ πχ , οπότε όλη τη βδομάδα δεν μπορεί να δηλώσει κανείς παρά μόνο στο τελευταίο 24ωρο πριν τη κλήρωση . Με αυτό το τρόπο δεν θα βιάζεται κανείς να κάνει τα ποστ που χρειάζεται για τους διαγωνισμούς και θα ποστάρει ο καθένας με την ησυχία του όπως θέλει και όποτε θέλει. Δεν θα χρειάζεται να κάνει σπριντ αναγκαστικά κάθε δευτέρα. Πολύ καλή η τοποθέτηση σου φυσικα αποφασίζει άλλος αλλά εγώ άλλο φοβάμαι : Άτομα που δε έχουν πάρει κοπέλες συγκεκριμένες ποτέ ή δε έχουν δοκιμάσει γραφεία να αρχίσουν να σχολιάζουν ψέματα και να γράφουν ψεύτικες κριτικές και εμπειριες και το σάιτ γενικά ήταν έμπιστο σε αυτό το τομέα αν και ξέρω άτομο που έγραψε πρόσφατα κριτική με κοπέλα που δε πήγε ποτέ στη ζωή του . Και δε θα θελα να το γυρίσουμε σε ψέματα επειδή δε έχουμε τι να πούμε  Στο σημερινό κοντεύω να φτάσω το ζητούμενο τελικά δε ήταν τπτ δύσκολο αν κατεβάσει και το όριο ο admin όπως είπε νομίζω ότι και καλό θα γίνει με το κόψιμο των σπαμ και δε είναι τπτ ιδιαίτερο . Βέβαια εγώ έχω μια α εμπειρία σε γραφεία ανεξάρτητες και πιάτσες και έχω πράματα να δώσω ακόμα αυτοί που δε έχουν είναι το θέμα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 19:21:25

Δημοσίευση: Ναι θυμάμαι που είχε κάνει καινούργιο thread ένας εδώ και την έψαχνε. Δε τη γνώρισα προσωπικά είχε φύγει όταν ήμουν τακτικός πελάτης εβδομαδιαίος αλλά έχω μιλήσει με συναγωνιστές και έχω ακούσει καλά λόγια γενικά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 19:22:30

Θέμα: Πιατσα Γλυφάδα

Δημοσίευση: Θα κατέβει σήμερα το μωρό έξω από το κρεολή σήμερα με το κρύο ; Αμαντα … παλιά καραβάνα κλασσικη δύναμη … θα τη έχω πάρει και 20 φορές για πίπα στο αμάξι

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 19:23:35

Θέμα: ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δημοσίευση: Ας εγκαινιάσω πρώτος τη πρώτη κλήρωση με τους νέους όρους (τελικά δε ήταν τπτ δύσκολο) θα επιλέξω στη τύχη αυτή τη φορά τελείως το 4 και ευχαριστώ το γραφείο σας για τη προσφορά καλή χρονιά να έχετε

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 19:25:15

Θέμα: Clara Soccini

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 20:04:04

Δημοσίευση: φίλος κι εγώ που ποστάρω κυρίως γελιογραφίες και γκόμενες δεν ήταν σωστό αυτό που γίνοταν όχι ότι πρέπει να κοπούν αλλά οι μπαχαλάκηδες εγραφαβ εμπενα ωραίο μουνί συμπλήρωναν τα ποστ της κλήρωσης και η ενημέρωση των νέων θεμάτων ήταν από 1 με χαχα λολ εμπαινα κτλ φίλος κι εγώ σαφώς δεν θα κόψω να ποστάρω γκομενίτσες Επειδη αφορά άμεσα το θέμα και εμένα μιας και ήμουν ένας από τους πρωτεργάτες δε μαρεσε καθόλου το μπάχαλο που γινόταν του τύπου έμπαινα (λες και θα σου καθόταν ) η καυλα η τυπισσα από τη άλλη όμως ένιωθα μεσα μου ότι το έκανα για καλό για να δώσω πάσα για μια ουσιαστική κουβέντα . Δυστυχώς ελάχιστοι παίρναν το μήνυμα . Γράφτηκα πέρυσι και σε ένα χρόνο έφτασα 19000 ποστ παιρνωντας μέλη ετών . Αρα αυτό δείχνει ότι δε το έκανα για τις κληρώσεις αλλά γιατί το γούσταρα όπως και εσύ το ίδιο .  Θεωρώ ότι πρόσφερα περισσότερη διαφήμιση στο σάιτ και πάσες σε μέλη παρά το κέρδος από τα 3 ff. Ναι μεν χαιρόμουν όπως θα έκανε ο καθένας σας όταν κέρδιζα αλλά ο στόχος μου ήταν το κάτι παραπάνω . Είχα στόχο και έχω να μαι κάθε βδομάδα πρώτος γιατί το έβαλα από τη αρχή στοίχημα με το εαυτό μου . Και έβλεπα μέλη που με στήριζαν (τα περισσότερα) και μου λέγαν καλά κάνεις δώσε μας και άλλο υλικό και κάποια ελάχιστα που το κρίναν αρνητικά . Εφόσον όμως η ζυγαριά έκλινε στα θετικά το συνέχιζα και θα το συνεχίσω γιατί το γουστάρω. Απλά θα με ενδιέφερε πολύ ένας χωριστός μετρητής για τα ποστ της βδομάδας για να ξέρω τι κανω . Εσυ , ο zaui , ο sniper , ο Tom , ο mad max , o jimoscosus ο gpd είστε τα πρώτα άτομα που θυμάμαι με μια πρώτη σκέψη (συγχωρέστε με όσους λησμόνησα) που κρατάμε όλοι μαζί σε ένα σοβαρό επίπεδο το site και έχουμε να δώσουμε πολλά  Θα κλείνω τα σοβαρά ποστ για τους διαγωνισμούς αλλα θα συνεχίσω ότι ακριβώς έκανα για να δείτε όλοι ότι δε το έκανα για αυτούς . Ευχομαι όλα να έγιναν για καλό γιατί όντως είχε παραγίνει το κακό με κάποια μέλη ειδικά ένα που έμπαινε σε νήματα και απανταγε άλλα αντ άλλων άσχετα .

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 20:53:27

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:02:04

Θέμα: διάφορα bugs/ προβλήματα

Δημοσίευση: Θα το παρακαλέσω και εδώ να υπάρξει ξανά ένας χωριστός μετρητής εβδομάδας εκτός του μετρητή των ουσιωδών ποστ που καλώς υπάρχει από σήμερα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:09:47

Δημοσίευση: αντε που θα μας πεις και σοβαρούς και με επίπεδο, παραλληλεπίπεδο είμαστε  ! Φυσικά και θα σε πω σε σχέση με άλλους δε θα πω ονόματα είσαι άλλη πάστα άνθρωπος και χαρακτήρας Ήσουν και ο πρώτος που μου έκανε πάσα και πάντα είμαι ευγνώμων απέναντι σου  Και ξέρεις καλά ότι όταν κάνω σχόλια για το απύθμενο βάθος του πάτου σου το κάνω για πλάκα και με πολύ αγάπη στο άτομο σου

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:11:56

Δημοσίευση: α ναι ? δεν την θυμαμαι ποια ηταν στο magic ..ωραιο κορμακι παντως , για γλυψιμο Αθήνα φίλε μου .. από τη πρώτη φορά που τη πήρα στο magic με εκτίμησε και έκατσε αργά το βράδυ έξτρα ώρες ενώ σχολαγε συγκεκριμένη ώρα πάντα  Και όταν τη βρήκα στο CGA σαν Καλυψώ ήρθε αμέσως όταν έμαθε ότι τη ζήτησα αν και είχε ρεπό Και τη εκτιμώ για αυτούς τους δύο λόγους αφάνταστα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:14:45

Δημοσίευση: νομίζω ότι μάλλον κι εσύ είσαι της κουβέντας, αυτή μιλάει ακατάπαυστα :parla: Κοιτα εγώ παίρνω μίνιμουμ δυωρο ποτέ λιγότερο γιατί θέλω και η κοπέλα να νιώσει άνετα και να μη έχω αγωνία αν στη ώρα θα με εκτονώσει δύο φορές ο στόχος μου είναι 3 στο δίωρο . Οπότε έχουμε στα διαλείμματα χρόνο και για κουβέντα και το εκτιμάει αυτό η κάθε κοπέλα από το να τη έχεις μια ώρα σερί πίπα κωλο μουνι εναλλάξ  Και έχω καταφέρει πολλά έτσι οπότε δε βλέπω το κακό  Σίγουρα σε μια ώρα θα ταν χάσιμο χρόνου η όποια το έκανε

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:22:22

Δημοσίευση: να συμπληρώσω ότι έχουν πάει σε άλλα γραφεία όχι απλά έχουν σταματήσει Ναι αλλά όχι όλες υπάρχουν και άλλες που έχουν αποσυρθεί .

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:23:09

Δημοσίευση: γενικά έλεγε πολλά και μερικά δεν έβγαζαν νόημα Δε θα σου φέρω αντιπαράθεση είναι και θέμα χημείας όπως σου είπα με το κάθε πελάτη . Ούτε εμείς κάνουμε σε όλες ούτε όλες σε εμάς .. τυχερά είναι αυτά αλλά ανάφερα ήδη μόνο δύο παραδείγματα που έκανε εξαιρέσεις σε δύο διαφορετικά γραφεία για εμένα και μάλιστα τη μία δε με ήξερε καν . Αυτό μόνο του κάτι λέει νομίζω

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:26:04

Δημοσίευση: ξέρεις κάποιες που το παίζουν δίπορτο; Εννοείς σε δύο γραφεία ;  Απλά όταν είχα ρωτήσει για κάποιες συγκεκριμένες που έχουν σταματήσει μου είχα μάθει για κάποιες ότι είχαν πάει αλλού και για κάποιες ότι είχαν φύγει στη χώρα τους ή ότι κάναν σχέση παιδί κλπ . Για αυτό σου λέω πήγαν πολλές σε άλλα γραφεία και μάλιστα μια πρόσφατα αλλά κάποιες έχουν όντως φύγει γενικώς από το χώρο

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:28:41

Δημοσίευση: βρε μαζί σου δεν την κατηγορώ την κοπέλα επισήμανση κάνω Δε είπα ότι τη κατηγόρησες όυτε ότι ενδεχομένως δε μιλάει πολύ . Αυτό όμως κάποιες το κάνουν σκόπιμα και κάποιες επειδή νιώθουν άνετα και θέλουν να σου ανοιχτούν  Για αυτό παίρνω δύο ώρες να κάνουμε και οι δύο τη δουλειά μας  Αν μου καλύπτει το στόχο που είναι οι 3 φορές ας μιλάει όσο θέλει  Υπήρχε ανεξάρτητη παλιά που από το πρώτο ραντεβού πάνω από μιάμιση ώρα δε χρειαζόταν και σιγά σιγά το ρεκόρ της ήταν μια ώρα και πέντε λεπτά ε τη έδιωχνα μετά αφού είχα καταφέρει ότι ήθελα …

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:31:38

Δημοσίευση: φίλος μπορείς 3 φορές σε 2 ώρες; μπράβο Άνετα εκτός αν είναι φόλα η κοπέλα οπότε πάμε δύο στο δυωρο . Κάποιες καλές έχουν καταφέρει και 4 σε δυωρο για παραπάνω ώρες ανεβαίνει το σκορ ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 21:53:48

Δημοσίευση: φίλος 20 φορές; σχέση έχεις κάνει μαζί της Σκέψου ότι εμπειρία με γραφεία έχω τρία μέ 4 χρόνια όπως και με ανεξάρτητες  Ζούσα από τα 18 μου σε νησί ως τα 30 και όποτε ανέβαινα για σκ ή γιορτές στους δικούς μου πήγαινα πιάτσες στις καλές της Αθήνας που υπήρχαν τότε ( Σολωνος εποχή ) η ομόνοια όταν είχε μουναρες ως τις 0300 το βράδυ και όχι τραβελια και παραλιακή κυρίως  Τα κορίτσια της παραλιακής τα ξέρω από το 2010 κάποια όταν είχαν έρθει Ελλάδα από Αλβανία …. Η αμαντα με τις 20 πίπες εινα η κοπέλα που έχω πάρει λιγότερες φορές σε σχέση με κάποιες άλλες της παραλιακής αλλά στο διάστημα όλων αυτών των χρόνων . Μια φορά μόνο σεξ στο αμάξι  Γιατί αν σου πω νούμερα σε άλλες δύο μία του τριγώνου και μια που προς το παρόν ζει εξωτερικό σε άλλη χώρα θα τρομάξεις κυριολεκτικά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 22:07:31

Δημοσίευση: χαχαχχαχαχα Η κοπέλα του χαχαχαχαχα Καλά βρες τη νίκη αν την ξέρεις από τρίγωνο παραλιακή και ρώτα τη από περιέργεια από πότε τη ξέρω και τι έχω κάνει μαζί της … και μετά πες μου αν υπάρχει δεύτερος …

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 22:09:39

Δημοσίευση: Να, τέτοιες παπαριές λες στον @gpd και παίρνει θάρρος· πάλι καλά που η φύση του φόρουμ είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να σου ανέβει στο κρεβάτι :lol: Όσο για τον πάτο, τι να πω; Μια ελπίδα είχαμε να ενώσουμε τη γλωσσοφαγιά μας κι εσύ εκεί, αγάπες και γλυκουλιές και σπας την αρνητική αύρα… :hahaha: Φίλε άτομα που με ευεργέτησαν δε τα ξεχνάω και το ξέρεις σε κατιδίαν συζητήσεις . Και αναφέρομαι είτε σε μέλη είτε σε βίζιτες ανεξάρτητες ή γραφείων  Οταν μου δίνεις ένα παίρνεις δέκα από μένα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 22:11:51

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Εξοχικό σούβλας με πατάτες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 22:13:29

Δημοσίευση: Επειδή είσαι επιμελής παίκτης και στάνταρ -πέρα από την καλή σου μνήμη- θα κρατάς σημειώσεις, δε γράφεις κανένα βιβλίο; Αν ψηθείς ναλαμβάνω την επιμέλεια… :cool:: Πλάκα πλάκα θα μπορούσα πολύ άνετα πλέον μετά από τόσες εμπειριες καλές και κακές ….

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 10:17:23

Δημοσίευση: δεν την γνωρίζω την κυρία Χάνεις . Είναι η πιο παλιά πλέον στη παραλιακή τώρα έχει αποσύρει προσωρινά αλλά μαθαίνω νέα της και τη περιμένω να ανακάμψει . Μιλάμε για τριψήφιο αριθμό με τη συγκεκριμένη κυρία και μεγάλο τριψήφιο

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 10:20:19

Δημοσίευση: Μα δεν χρειάζεται να είναι 10μμ ακριβώς, απλά  Σάββατο. Μια ολόκληρη μέρα η έστω Σάββατο και Κυριακή μέχρι 21:00 είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να δηλωθούν οι συμμετοχές.Έτσι και χρόνος θα υπάρχει και επισκεψιμότητα καθ'όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη ήταν ούτως ή άλλως ορισμένα μέλη που δήλωναν πρώτοι συμμετοχή. Πιστεύω θα φανούν στην πορεία  τα σπαμ,τα off topic σχόλια με τα νέα κριτήρια.   Δεν με αναφέρεις μέσα στα μέλη που κρατούν το site σε ένα επίπεδο και έχουν να δώσουν... Μήπως να παρεξηγηθώ;  :cool:: Εννοώ πως είμαι πιο παλιός από τον sniperουλη και μου φαίνεται παράξενο που με ξέχασες. Η προσφορά η δική μου υπόκειται στο υλικό που έχω ανεβάσει όπως κι εσύ από την εγγραφή μου κι έπειτα και στο γεγονός πως έχω μεταβιβάσει το 50% των νικών μου ζητώντας από τα μέλη που έκανα πάσα να μην μου ανταποδώσουν τα FF. Ακόμα και όταν ήμουν ο Νο1 γκαντεμόσαυρος(μετά τον strato) συνέχιζα να ανεβάζω φώτο κτλ. Δήλωσα πως προσωπικά θα συνεχίσω να ανεβάζω υλικό είτε συμμετάσχω είτε όχι στους επερχόμενους διαγωνισμούς. Όπως εσύ είχες βάλλει από την εγγραφή σου και μετά ως στόχο την πρώτη θέση στα ποστ εγώ έθεσα ως δικό μου την πρωτιά  νικητές των διαγωνισμών κάτι που κατάφερνα αν δεν συμμετείχε και ο μπατζανάκης του πρώην Προέδρου της Αεκ(αστειεύομαι προφανώς). Έχουμε αρκετά κοινά σημεία γενικώς. Μου έκανε εντύπωση που με ξέχασες.. Έχει απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες και σου ζητώ και προσωπικά συγνώμη ήδη είχα αναφέρει στο ποστ ότι αναφέρω κάποια άτομα που θυμάμαι ενδεικτικά και είναι μεγάλη παράλειψη το ότι δε σε συμπεριέλαβα  Επίσης είναι αλήθεια ότι τις μισές νίκες τις μεταβιβάζεις κάνεις δε το κάνει αυτό και είναι προς τιμή σου δείχνει το ποιον σου και ότι δε το κάνεις για τα ff εννοείται ότι είσαι πιο παλιός από μέλη που ανέφερα έχεις προσφέρει πάρα πολλά και συνεχίζεις και το βλέπω καλά  Συγνώμη δε το έκανα σκόπιμα αλήθεια

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 10:25:13