Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25012)

Θέμα: Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:15:31

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:15:59

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Συζυτούν δυο φίλοι : - Ρε συ τις προάλλες έγινα ρόμπα. - Γιατί, τι έπαθες; - Να, πήγα να κόψω ένα εισιτήριο για το χωριό μου στο Κορφοβούνι και όταν πήγα να το ζητήσω από την πωλήτρια στον γκισέ, καρφώθηκα στο στήθος της και αντί να της πω "ένα εισιτήριο για το Κορφοβούνι" της είπα: "έναν κόρφο για το στηθοβούνι σας παρακαλώ"... - Αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτό που έπαθα εγώ. - Σώπα ρε συ, τι έπαθες; - Την Κυριακή έτρωγα πρωινό με τη γυναίκα μου και διάβαζα εφημερίδα. Όταν σε κάποια φάση θέλησα να της ζητήσω το βούτυρο, αντί να της πω "αγάπη μου, σε παρακαλώ, μου δίνεις το βούτυρο", ξέρεις τι της είπα; - Τι της είπες ρε συ; - "Μωρή πουτάνα μου έχεις καταστρέψει τη ζωή..."

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:16:33

Θέμα: Κάτια Ταραμπάνκο

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:18:21

Θέμα: Διαφημισεις

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:18:42

Θέμα: ξεκαρδιστικές ατάκες απο ελληνικες ταινιες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:19:17

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:20:24

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:20:46

Δημοσίευση: Πηγαίνει ο Αχμέτ για πρώτη φορά στο Λονδίνο. Εκεί στον έλεγχο του κάνουν τις καθιερωμένες ρωτήσεις. - Όνομα; - Αχμέτ - Επίθετο; - Χουσεϊν. - Εθνικότητα; - Αραβική. - Σεξ; (φύλο, στα αγγλικά) - Α, 7 ή 8 φορές την εβδομάδα. - Όχι, δεν καταλάβατε, άνδρας ή γυναίκα; - Ο,τι να 'ναι, δε με νοιάζει.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:23:49

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:24:04

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: καλο παντως ειναι να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο με το τι θελει το σαιτ απο τους χρηστες ωστε να μην υπαρχουν γκρινιες γιατι εγω αυτο που εχω καταλαβει κ νομιζω το ανεφερε κ αλλος ενας πιο πανω ειναι να εχουμε καθε μερα μια στοιχειωδη παρουσια κ οχι να γραφουμε σε μια μερα ολα τα ποστ κ να μην εξαφανιζομαστε μετα τωρα αυτο οτι θα μετρανε μονο τα ποστ σε συγκεκριμενα τοπικς , ενω σε αλλα δεν θα μετρανε δεν το πολυκαταλαβαινω κ αν εφαρμοστει τοτε απλα τα τοπικς που δεν μετρανε τα ποστ για τους διαγωνισμους απλα θα πεθανουνε.... γενικα η πολυ εξειδικευση των διαγωνισμων νομιζω οτι θα φερει τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελει ο αντμιν για τον απλο λογο οτι αν τα σχολια που θα μετρανε για τους διαγωνισμους θα ειναι πχ τα σχολια που αφορουν γραφεια κ στουντιο ,μπουρδελα μασαζ στριπτιτζαδικα απο ενα σημειο κ μετα οταν καθε εβδομαδα πρεπει να γραφουμε 50 σχολια μονο για αυτα τα θεματα μοιραια απλα παλι θα σπαμαρουμε ανακλυκλωνοντας τα ιδια κ τα ιδια. ΕΜΕΝΑ η αποψη μου ειναι οτι για να ικανοποιηθει κ το παραπονο του αντμιν κ για να ειναι πραγματικα το σαιτ ζωντανο καθε μερα κ οχι πεθαμενο τις μερες αφου εχουν κλεισει οι συμμετοχες , το σωστο κριτηριο θα ειναι οτι για να λαβεις συμμετοχη θα πρεπει να βαζεις καθε μερα 10-15 ποστ οσα τελος παντων γουσταρει ο αντμιν με ισως 1-2 μερες ρεπο-ας το ονομασουμε την εβδομαδα , διοτι ανθρωποι ειμαστε κ μπορει μια μερα να μην μπορουμε να ασχοληθουμε . οποτε την τελ.ημερα οσα μελη εχουν πραγματοποιησει τον ημερησιο στοχο θα μπορουν να παρουνε νουμερο συμμετοχης. αν φυσικα βρεθουνε 20 ατομα , γιατι εμενα το παραπονο μου ειναι οτι ειμαστε ολοι τεμπελχανεια εδω μεσα κ με το ζορι συμπληρωνονται οι συμμετοχες ετσι κ αλλιως κ σας το υπογραφω οτι αυτες οι καινοτομιες που θελετε να περασετε θα αποτυχουν στο τελος γιατι ολοι εδω μεσα ειναι τεμπελοσκυλα,το 90% τουλαχιστον κ συγγνωμη αμα το κωλοβαραω κ λιγο τελευταια κ βγαινετε κ απο πανω κατι πουθεναδες που ειστε γραμμενοι κανα χρονο κ καποιοι αλλοι που ενω ειστε γραμμενοι απο το 2019 θυμηθηκατε να εμφανιστειτε τον τελευταιο μηνα αλλα εγω τα 50 μινιμουμ ποστ τα βαζω απο το 2019 καθε εβδομαδα χωρις να εχω χασει ουτε μια εβδομαδα . συμφωνώ μαζί σου στο ότι δυστυχώς θα έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. αν με τόση ελευθερία δε μαζευόταν 20 άτομα, φαντάσου τώρα...

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:26:57

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:27:36

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:28:04

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:28:27

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:28:44

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:29:24

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Καυλοπάπαρα, μέρος… έχω χάσει το μέτρημα… :hahaha: Πλάκα πλάκα εσύ κυνηγάς το Στρατο μου φαίνεται ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:50:45

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Καλησπέρα και καλή βραδιαααααααααα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:52:10

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Δηλώνω και ενεργοποιω πλήρως στο 100 % την ατέλειωτη ευχαρίστηση και απέραντη ευγνωμοσύνη μου για τις υπέροχες ευχές με σκοπό να έρθουν και τα υπόλοιπα πιστόλια ανταποδίδοντας στο έπακρο με αγάπη και θετικότητα στο εδώ και τώρα που βιώνουμε Όταν γράφτηκα πέρυσι ήσουν ο πρώτος που με καλωσόρισε και μου έστειλε αίτημα φιλίας εδώ και δε το ξεχνάω . Για αυτό θέλησα να σου ευχηθώ πρώτος .

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:53:44

Θέμα: Συλλογος Γκαντεμηδων Κληρωσεων

Δημοσίευση: Ε όχι κι έτσι… είχε ήδη 0/85 όταν εγώ ήμουν στο 2/10! Χαίρω πολύ για το μετά λέω… γιατί αν νικήσει θα τον περάσεις αν συνεχίσεις έτσι …  Είχα κόλλημα με το 11 είχες με το 2 δε κερδίζαμε και μας λέγαν ότι φταίει αυτό . Το αλλάξαμε αλλά έχεις κολλήσει γαμοτο εγώ έστω κάτι κατάφερα στο τέλος

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 00:56:30

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:06:05

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:06:21

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:06:59

Δημοσίευση: Κατηγορία:  Πρόστυχα ανέκδοτα Ένας μπασκετμπολίστας ήταν αραχτός σ' ένα μπαρ. Την έπεσε σε μια πανέμορφη κοπέλα και χωρίς πολλά-πολλά φεύγουν από το μπαρ και πάνε σπίτι της. Κατά την διάρκεια των προκαταρτικών και ενώ η κοπέλα του βγάζει το πουκάμισο, βλέπει ένα τατουάζ στο μπράτσο του που λέει REEBOK. Αυτός της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους και ότι η REEBOK τον πληρώνει καλά γι' αυτό. Ύστερα από λίγο, ενώ του βγάζει το παντελόνι, βλέπει στο μπούτι του ένα τατουάζ που λέει PUMA. Αυτός πάλι της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους. Ενώ συνεχίζουν, αυτή του βγάζει το μποξεράκι και βλέπει στο πουλί του ένα τατουάζ που λέει AIDS. Τρομάζει το κοριτσάκι και κάνει να φύγει. Την προλαβαίνει αυτός και της λέει: -Μη φοβάσαι. Αν το χαϊδέψεις λίγο θα δεις πως γράφει AdIDaS!

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:07:32

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:08:20

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:08:38

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:09:07

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:13:44

Δημοσίευση: Μία καθολική γυναίκα πάει να εξομολογηθεί. (Η εξομολόγηση στους καθολικούς ναούς γίνεται σε κλειστά παραβάν με διαφορετική είσοδο του παπά και του πιστού). -Παπά μου αμάρτησα.... -Εξομολογήσου τέκνων μου και ο Θεός θα σε συγχωρέσει. -Να, τις προάλλες βγήκα ραντεβού με έναν άντρα και .... μου έπιασε το χέρι. -Το χέρι; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Χ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει: -Μία μετάνοια και δύο προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει. -Παπά μου, ο άντρας όμως μετά άφησε το χέρι μου και μου έπιασε το βυζί. -Το βυζί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Β). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει: -Δύο μετάνοιες και τρεις προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει. -Παπά μου συγχώρα με. Δεν σταμάτησε εκεί. Μετά το χέρι κατέβηκε και μου χάιδεψε το μ***ί. - Το μ***ί; Ανοίγει ο παπάς το ευρετήριο, ψάχνει στο (Μ). Το βρίσκει. Γυρίζει προς στην κοπέλα και λέει: -Τέσσερις μετάνοιες και επτά προσευχές και ο Θεός θα σε συγχωρέσει. -Μετά παπά μου δεν άντεξα και εγώ γιατί είχα πολλές κάψες και γονάτισα και του πήρα πίπα. -Πίπα; (Επαναλαμβάνει ο παπάς με έκπληξη), και ανοίγει το ευρετήριο να ψάξει την λέξη "πίπα". Δε βρίσκει τίποτα. Μήπως την έχουνε, σκέφτεται, σαν "πεοθηλασμός". Ψάχνει πάλι αλλά και πάλι μάταια. Έκανε ακόμα δύο - τρεις προσπάθειες να βρει την τιμωρία για την "πίπα", αλλά πουθενά. Εκείνη την ώρα έξω από το παραβάν της εξομολόγησης περνούσε ο πατέρας Ακάκιος. Όταν τον αντιλήφθηκε ο παπάς της εξομολόγησης, ανοίγει την κουρτίνα και του λέει: -Πατέρα Ακάκιε για την "πίπα" τι δίνουμε; -Αν είναι καλή 15 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:15:42

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-12 01:16:13

Forum Tasks