Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (25012)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση:  Για εσενα θα ήταν κρίμα και άδικο να μην υπάρχει ειδική θέση-συμμετοχη  σε ολους τους διαγωνισμούς με τόσον χρόνο που , φαντάζομαι, αφιερώνεις για όλα αυτά που ανεβάζεις εδω!   Μην τσαντίζεται αδερφέ.. και εγώ ξενερώνω κάθε φορά που δεν κλείνουν οι διαγωνισμοι αλλα κάποιοι έχουν λιγοτερο χρόνο, ίσως,  ή διανύουν δυσκολη-πιεσμένη περίοδο..   Αυτό που σκέφτομαι γοατι ειμαι κ κουρασμένος πολύ σημερα,  ειναι , εάν συμφωνούσε και ο αντμιν, να υπάρχει όρος ξερω γω 50 ποστ για τους διαγωνισμούς αλλα με την προϋπόθεση ότι τα συνολικά εβδομαδιαία να είναι τα διπλάσια των ποστ  που απαιτούνται για να λάβουμε μέρος..  Το λεω αυτο γιατι, θα μιλησω σε προσωπικό επίπεδο, δεν πάω σε μπουρδελα, σε στούντιο ή μασάζ, δεν παω σε πιατσες.. μονο στριπ παω και εσκορτς.. Ε ποσα να γράψω για αυτά? Μακάρι να γαμουσα 3 φορες την μερα διαφορετική εσκορτ και να πήγαινα και σε 3 στριπ την μερα για να βγουν τα ποστ. Ακόμα και έτσι οπως διαφαινεται ότι θα οδηγηθούν πλεον οι  διαγωνισμοι, πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο να σπαμαρουμε στα "σημαντικά" θέματα του σαιτ για να βγουν τα ποστ που απαιτούνται! Προσωπικά, ακόμα και 80 ποστ να ζήταγε καποιος διαγωνισμος, πάντα τα ποστ μου ήταν πολύ μεγαλύτερος αριθμος από αυτά. 1 χρ8νο σχεδον που ειμαι κελος, δεν με λες και ανενεργο..Σιγουρα για να πιάσω τα ποστ των διαγωνισμών, σπαμαρά και εγω , αλλα μετα συνέχιζα να γράφω και  ας μην ειχα "λόγο" να το κανω!  Οποια αποφαση παντως του @"old admin", σεβαστη και θα ακολουθησω! Αυτά απο εμενα! Σε ευχαριστώ ειλικρινά για το είπες για εμένα η αναγνώριση έστω από λίγα μέλη μου δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζω ότι προσπαθώ εδώ μέσα . Μπορεί κάποιοι να με βρίζουν ή να είναι εμπαθείς μαζί μου αλλά ευτυχώς είναι ελάχιστοι

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 10:27:43

Δημοσίευση: Αν θες να σπαμαάρεις  υπάρχουν θέματα πχ εδώ στις κληρώσεις και γενικά παντού το ότι έκλεισε γεκιογραφίες και μοντέλα δεν χάθηκε ο κόσμος. Δες την όμορφη κουβέντα που κάναμε διαφωνώντας με την Καλυψώ. Έφτασε ήδη 60+ ποστ ουσίας ο @"Pe27" Εχουμε ακόμα τρίτη δε υπάρχει περίπτωση να μη πάω στα 100 με 120 ποστ ουσίας ως τη Κυριακή . Άσχετα που πήρα ήδη συμμετοχή ο στόχος μου δε είναι μόνο να παίρνω ένα νούμερο θα το δεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 10:29:32

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 13:21:20

Θέμα: Adult Club chat

Δημοσίευση: το βαμπιρ της τι εννοείς ; Το autocorrect μου μέσα !!!! Το Viber είχα γράψει χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 13:22:11

Θέμα: Your Angels chat

Δημοσίευση: αδερφες και κανουν ντουο μαζι ; Ναι και αν δε κάνω λάθος κάναν μόνο μεταξύ τους όχι με άλλες του γραφείου

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:44:14

Δημοσίευση: Δεν είναι ιδέα σου· το είχα παρατηρήσει κι εγώ (η δική μου εμπειρία ήταν ευτυχώς καλύτερη και ff) Ήταν κορίτσι που ερχόταν επαναληπτικές συχνά . Τη είχα πάρει δε μπορώ να πω ότι ήταν στις κορυφαίες του γραφείου που γνώρισα όμως δε έκλαψα και λεφτά σε αντίθεση με άλλες του γραφείου που έχω κλάψει . Μη ξεχνάς ότι το γραφείο έχει τις ίδιες κοπέλες και στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης ίσως να βρίσκεται και εκεί

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:45:56

Δημοσίευση: ξέρω είναι αδερφές είσαι σίγουρος ότι είναι δίδυμες; Ναι φίλε μου μου το είχαν πει οι ίδιες που είχα κάνει αρκετές συναντήσεις ειδικά με τη Βλαντά . Βέβαια αν τις έβλεπα στο δρόμο δε θα καταλάβαινα ότι είναι δίδυμες ίσως λόγω χρώματος στο μαλλί και σημαντική διαφορά στα βυζια έχουν και οι δύο βυζαρες αλλά η μια μεγαλύτερα  Εκτός αυτού η Βλαντά μου φαίνεται πιο γλυκιά στο πρόσωπο

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 19:48:29

Δημοσίευση: Με τι όνομα είναι η αδερφή της βλαντας? Πολυ καυλωτικο αυτο, να γαμας δύο αδερφές Rita ginger την έπαιρνα εγώ (ginger από το μαλλί ) τώρα ίσως είναι σκέτη Rita μη σε γελάσω

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:25:18

Θέμα: Πιατσα Γλυφάδα

Δημοσίευση: Ωραίος, παίζει πθν φώτο της ή αγγελία? Η μόνο αν την πετύχεις στην πιάτσα? Όλες της παραλιακής δε έχουν αγγελίες και φωτο πουθενά … ότι πετύχεις αλλά είναι μοιρασμένες σε συγκεκριμένα πόστα η καθεμία δε παίρνει η μια το πόστο της άλλης

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-13 20:34:51

Δημοσίευση: Τόσες πολλές φορές με μια εργαζόμενη; Ναι αλλά σε δεκάλεπτα στο αμάξι για μια απλή πίπα τις περισσότερες . Οποτε σα κόστος τπτ διαίρεσε το όμως με τα χρόνια και θα δεις οτι δε ειναι τπτ Τόσες πολλές φορές με μια εργαζόμενη; Ναι αλλά σε δεκάλεπτα στο αμάξι για μια απλή πίπα τις περισσότερες . Οποτε σα κόστος τπτ διαίρεσε το όμως με τα χρόνια και θα δεις οτι δε ειναι τπτ

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 03:18:18

Θέμα: Call girls με παρουσίαση υπηρεσιών στα social

Δημοσίευση: Αυτές που θέλουν προκαταβολή είναι απάτη. Καλά εκεί πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να απαντήσεις καν με το που στο σκάσει … Επίσης όπου βλέπεις αγγελίες γενικά 70-100 ευρώ κάτι παίζει δε θα σου ρθει ποτέ η κοπέλα της αγγελίας  Λίγες είναι οι εξαιρέσεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 17:41:59

Δημοσίευση: ηταν για καιρο εξαφανισμενη παντως...δεν ξερω εαβ οντως επεστερψε...και σε γραφειο που της ανεβαζαν φωτο , οσες φορες πηρα δεν ηταν ποτε διαθεσιμη και καλα Αυτο με τα γραφεία ειναι γενικότερο θέμα έχουν κάποια κοπέλες που έχουν σταματήσει για να φαίνονται πολλές πχ μπορεί στις 15 να υπάρχουν οι 7-8 των φωτο και μιλάω γενικότερα όχι ειδικά για εδώ

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 17:44:11

Δημοσίευση: αυτη την εχω παρει παροτι οχι του γουστου μου την καταγαμησα κατι με καυλωνε Οι βυζαρες σίγουρα όπως και εμένα στη συγκεκριμένη βούλιαζες μέσα χανόσουν …. Και γενικά γλυκιά κοπέλα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 17:45:57

Δημοσίευση: Για το παρόν σύστημα έθεσα κι εγώ τους προβληματισμούς μου για πιθανά spam,off topic σχόλια σε μείζονος σημασίας για το forum νήματα. Ακόμα κι αν αυτό περιοριστεί, θεωρώ από ένα σημείο και έπειτα στους επόμενους διαγωνισμούς με εξαίρεση 2-4μέλη,  οι υπόλοιποι θα κουραστούν να γράφουν τα ίδια και τα ίδια στα συνήθη θέματα. Αναφέρομαι σε ουσιώδη σχόλια. Ως αποτέλεσμα, είτε δεν θα κλείνουν οι διαγωνισμοί είτε θα καθυστερούν αρκετά για να κλείσουν λόγω ασυνέπειας των μελών. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σύστημα πόντων. Καμία συγνώμη δε χρειάζεται. Δεν με πρόσβαλες με κανέναν τρόπο απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με ανέφερες γιατί και ενεργό μέλος είμαι και έχουμε τόσα κοινά στην προσφορά μας στο φορουμ και τα είχαμε πει και σε π.μ. σχετικά πρόσφατα. Αυτό μόνο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω ό,τι έγραψες για μένα. Θα ήθελα όμως να αναφέρεις ποια μέλη έχουν εμπάθεια με σένα ή σε βρίζουν γιατί δεν θυμάμαι να έχεις βρεθεί σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιον ή να σε κατέκρινε έμμεσα ή άμεσα. Το γράφεις για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και καλό θα ήταν να είμαστε ξεκάθαροι και σταράτοι σε αυτά που λέμε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, καθώς τα ενεργά μέλη που συμμετέχουν σταθερά στο φορουμ χωρίς διαλείμματα είναι 20-25 άτομα όλα κι όλα. Χρειαζόταν η συγνώμη καταρχη προς εσένα γιατί ήταν όντως σημαντική η παράλειψη και όχι σκόπιμη φυσικά Όσο για τα μέλη που λέω είναι ευτυχώς ελάχιστα και όχι στα 20-25 ενεργά που λες . Ευτυχώς ο admin σε αυτό το σάιτ έχει κρατήσει ένα πολύ καλό έπιπεδο οπότε και εγώ όταν δω ότι κάποιος ξεφεύγει απαντώ ευγενικά στα 1-2 πρώτα ειρωνικά σχόλια και μετά αν δω ότι δε καταλαβαίνει το κόβω για να μη γίνει η έντονη αντιπαράθεση που είπες . Εδώ δε με έχουν πολεμήσει έντονα όμως υπάρχουν λίγα μέλη που διατηρούν προφίλ σε άλλο φόρουμ και με πήγαιναν κόντρα όταν ασχολιόμουν πολύ . Γιατί από όταν γράφτηκα εδώ έχω κόψει σχεδόν τελείως από αλλού . Όμως εδώ δε με ειρωνεύονται τόσο γιατί ξέρουν ότι δε τους παίρνει να κάνουν αντιπαραθέσεις επειδή διατηρείται το επίπεδο από τη διαχείρηση που σου είπα

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 19:06:44

Θέμα: Η ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ SEXCLUB

Δημοσίευση: Μονίμως δεν τον βρίζει; Ναι είμαι στη λίστα των 4-5 εκλεκτών του για beef αλλά δε σκάω … ξέρω ότι δε είναι στα άτομα που έχουν κακία ή εμπάθεια οπότε τον αφήνω να λέει ..

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 22:14:14

Δημοσίευση: Επιμένω πως δεν με πρόσβαλες με κανέναν τρόπο. Για τα 25 μέλη εννοούσα πως όλοι κι όλοι που συμμετέχουμε ενεργά και με συνέπεια χωρίς μεγάλα διαλείμματα είμαστε 25άτομα περίπου. Επομένως, αν κατάλαβα καλά αναφερόσουν κυρίως σε μέλη άλλου φορουμ και όχι στο συγκεκριμένο. Το διευκρινίζω γιατί δεν θυμάμαι όσο καιρό είμαι μέλος κάποιο περιστατικό να σε βρίζει κάποιος εδώ μέσα ή να εκφράζει έμμεσα ή άμεσα εμπάθεια προς εσένα. Συμφωνώ και επαυξάνω για το επίπεδο του φορουμ. Άλλωστε  ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να κάνω εγγραφή στο συγκεκριμένο  και όχι σε παραδιπλανα sites παρόμοιας θεματολογίας που έχουν κακακλυστεί από άτομα "καμμένα" που δεν έχουν κάτι ουσιαστιακό να προσφέρουν, παρά μόνο ψάχνουν αφορμή για διαδικτυακό καυγά. Ακριβώς εδώ δε έχουν βρίσει γιατί ξέρουν ότι δε τους παίρνει για ίντριγκες και αντιπαραθέσεις . Έχουν όμως προφίλ και μάλιστα δε συμμετέχουν και σε κληρώσεις συχνά οπότε μη πάει το μυαλό σου στα 20-25 ενεργά . Ευτυχώς είναι λίγα και θεωρώ ότι οι περισσότεροι με συμπαθούν και θέλουν να συνεχίσω αυτό που κάνω με όλα τα νήματα γενικά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-14 22:16:30

Δημοσίευση: Θα συνεχίσουν γκρινιάρη, αλλά στις εκτός διαγωνισμών μέρες! @pe27 κάτι δε θα κάνουμε για τον φίλο; Εννοείται δε σταμάτησα άσχετα αν μετράνε για ποστ ή όχι απλά λόγω υπερωριών έμεινα πίσω αλλά θα ανεβασω πολύ υλικό από αύριο βράδυ

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:39:39

Θέμα: Dream Girls chat

Δημοσίευση: Βέβαια δυστυχώς σε γραφεία με λίγες κοπέλες τις βρίσκεις και πιο δύσκολα συνήθως τις καλές! Να ισχύει απόλυτα αυτό που λες . Ένα γραφείο που ξέρω δε τη έχει καν στις αγγελίες του τη καλύτερη του ένα άλλο οπότε να τη ζητήσεις τρως άκυρο και ένα από τα μεγάλα γραφεία που ήταν για μένα στα δύο καλύτερα έχει μεν πολλές αλλά πλέον έχει ποσότητα χωρίς ποιότητα και με ακριβότερες τιμές χωρίς να το αξίζουν

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:46:25

Θέμα: Το φαινόμενο <με έσωσες>

Δημοσίευση: εσυ σωθηκες ποτε; εγω παντως οχι γιατι κανω του κεφαλιου μου Θες να μου εξηγήσεις λίγο παραπάνω τη ερώτηση ;  Έχει τύχει πχ να έρθει κοπέλα που με απογοήτευσε εμφανισιακά σε σχέση με τη αγγελία του γραφείου (το τρώγε όλο το φαΐ της ) αλλά είπα δε γαμιεται θα τη κρατήσω το δυωρο και ότι γίνει θα κοιτάξω να περάσω όσο καλά μπορώ . Ε απλά αντί για 3 φορές που ναι  ο στόχος στο δίωρο τελείωσα 2. Γενικά σκέφτομαι όταν έρθει μια που δε μου αρέσει ότι αν τη διώξω ίσως χάσει λεφτά από πελάτη που πιθανό να τη έκλεινε αν δε τη έκλεινα εγώ και από σεβασμό σε αυτή και ας μη τη ξέρω το παλεύω και ότι βγει  Μόνο δύο φορές έχω διώξει λόγο συμπεριφοράς τη μια στη αρχή τη άλλη στη μέση  Αν θες όμως εξήγησέ μου τη ερώτηση σου να σου δώσω παραπάνω στοιχεία

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:50:28

Θέμα: Γραφεία ή μούφα;

Δημοσίευση: Πάντως το glamour το έχω πετύχει με δύο κλώνους του χωρίς να έχω πάρει από αυτούς αλλά οι κοπέλες οι ίδιες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:54:16

Δημοσίευση: Το καλοκαίρι θα έχει περισσότερα κορίτσια. Και περισσότερα έχει και παραπάνω ώρα κάθονται  Τουλάχιστο για το τρίγωνο που ξέρω όσο κανένας ενώ το χειμώνα είναι το ωράριο 2300 με 0300 το πολύ αν δε έχει δουλειά ως 0200-0230 το καλοκαίρι το κάνουν 2230 με 0430 ή και 0500 αν πάει καλά η βραδιά

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:56:18

Δημοσίευση: αυτα ειναι σαιτ δορυφοροι Και τι εξυπηρετούν ; Έχουν αλλά τηλ αν έχω καταλάβει . Αν πάρω σε αυτά μου κλείνουν τη ίδια κοπέλα ;  Και το adult στη ούσια είναι δύο γραφεία με τις ίδιες κοπέλες  Όταν φίλος κέρδισε εδώ και ζήτησε μια συγκεκριμένη του είπαν ότι δε γίνεται γιατί ανήκει στο άλλο

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 22:58:15

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα μάγκες

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 23:00:45

Δημοσίευση: τι δεν καταλαβες ακριβως; εχεις επηρεαστει απο κριτικη ανυπαρκτου μελλους ωστε να την ειχες βαλει στο ματι και να μην πας; εγω παντως οχι διοτι κανω του (κατω) κεφαλιου μου και θα παω κι ας εχει ολο ασσους Α τώρα το πιασα με συγχωρείς ήμουν και από ούζο-κατάποση  Όχι ίσα ίσα . Επειδή πολλές κριτικές καταλαβαίνω ότι είναι από μέλη που δε έχουν περάσει ούτε καν έξω από μπουρδελο όχι να πάρουν εσκορτ των 150 από γραφεία όταν δω κάτι τέτοιο μπορεί όσο αρνητική και να είναι να τη προτιμήσω σε σχέση με κάποια που έχει διθυραμβικές κριτικές για να διαπιστώσω ιδιοις ομασοι τι παίζει δλδ παίρνω μια που τη έκραξε κάποιος για να δω αν έλεγε αλήθεια σα τζόγο  Και τις περισσότερες φορές σε εμένα και ανάποδα λειτούργησε δλδ πήγε πολύ καλά ή καλά (δε έκλαψα λεφτά) και έβγαλα και λαγό ξέρω προφίλ που ποτέ δε πήγαν με τις συγκεκριμένες αποδεδειγμένα . Ή πήγαν πχ να βγάλουν τη καπότα και έληξε το ραντεβού η κοπέλα και μετά γράψαν τα όσα εναντίον της . Οποτε αν δε δω με τα μάτια μου τι παίζει δε κρίνω καμία

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-15 23:07:39

Δημοσίευση: παντος και κριτικες με μετριο υφος και αξιολογηση καλο ειναι να γραφονται .. δινουν μια εξτρα πληροφορια ου μπορει και να βοηθησει .. δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα κακολογησω την κοπελα .. μπορω να μεταφερω την εμπειρια  μου με ωραιο τροπο .. Οπως ειπα και σε άλλο σχόλιο παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες  1. Μπορεί όντως να είχε μια άσχημη μέρα ψυχολογικά ή σωματικά και να μη απέδωσε  2. Μπορεί να μη είχαμε χημεία χωρίς απαραίτητα να φταίει κάτι συγκεκριμένο  Οπότε όλα είναι σχετικά . Αν δε πάρω πάνω από το 70% αυτού που προσδοκούσα δε γράφω κριτική γιατί θα πει ο άλλος τι μαλακιες μας λες . Από τη άλλη όταν μου ρθει μια (που έχει συμβεί) τιγκα στη κόκα από το που ανοίξει η πόρτα και σε όλο το ραντεβού πάει κάθε δύο λεπτά τουαλέτα και σνιφάρει και εγώ τα γράψω δημόσια σε κριτική για να σας προφυλάξω σκέψου μετά όταν θα ζητήσω από το ίδιο γραφείο κάποια καλή του κοπέλα με ζήτηση αν θα μου τη κλείσουν ή όχι …

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:39:59

Δημοσίευση: την τονια θα ηθελα πολυ να την παρω , εχει υπεργκαβλωτικη φωνη ! Τη τονια τη θέλουμε όλοι όσοι την έχουμε ακούσει !

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:41:11

Δημοσίευση: μηπως λες αυτες που εχουν κατω κατω σαν αγγελιες ? Οταν έπαιρνα σε εβδομαδιαία βάση ρώταγα πχ για τη Claudia ή την alizee και μου λέγαν ότι δε δουλεύουν πλέον  Η κάτω κάτω μια λιζα που έχει και κάνα δυο ακόμα θα σε γελάσω ονόματα δε υπάρχουν (τουλάχιστο τότε)  Αν άλλαξε κάτι δε ξέρω . Αλλα το έχω εντοπίσει και σε άλλα γραφεία να υπάρχουν φωτό αγγελίες που έχουν σταματήσει

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:44:25

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: φίλος έφερε μια που γαμάει και δέρνει Δοκίμασες ; Σε ποια αναφέρεσαι ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:46:35

Δημοσίευση: Αυτό πρέπει να είναι κανονικό για τα άλλα επιφυλάσσομαι. Αυτή κάπου τη ξέρω εγώ από ποιο γραφείο είναι ; Πρέπει να τη έχω πάρει

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:48:15

Δημοσίευση: Υπάρχουν ακόμα ; Τώρα εσύ αναφέρεσαι στα παπαρια του @"geroksouras" που ανέφερε ο @"gpd" αν υπάρχουν ακόμα ή στο τρίγωνο ;

Δημοσιεύθηκε: 2026-01-16 19:52:21