Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Pe27 (24882)

Θέμα: Κορυφαίες Έσκορτς πουτάνες που δεν θα ξεχασουμε ποτε

Δημοσίευση: μαλβινα ανεξαρτητη

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 21:37:03

Θέμα: Alexia

Δημοσίευση: καλησπερα κουκλα καλη βδομαδα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 21:37:34

Θέμα: Καλύτερη τιμή για πιο πολλές ώρες καθημερινή βράδυ που είναι μειωμένη η δουλειά

Δημοσίευση: Πολλές δεν αξίζουν για τόσα λεφτά και ειδικά κάποια πρακτορεία προωθούν με μεγάλες τιμές κοπέλες που δεν αξίζον υην δουλειά που κάνουν αυτο που λες ειναι η μεγαλυτερη αληθεια. υπαρχει συγκεκριμενη κοπελα σε γραφειο παιρνει τα περισσοτερα τη προωθουν και δε αξιζει τπτ απο υπηρεσιες

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 21:39:20

Θέμα: Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο που το προσωπικό πληρώνεται για να είναι αγενές

Δημοσίευση: και τι κερδιζεις σα πελατης ποιος ο λογος να πας?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 21:42:08

Θέμα: Νέα απ το χώρο Auto/Moto

Δημοσίευση: Δεν ξέρω εάν θα προλαβαίνω να γράψω δημοσιεύσεις για τους διαγωνισμούς γραφτους μαζεμενους οταν γυρνας εξαλλου δε εχει καθε μερα νεο διαγωνισμο προφταινεις ανετα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 21:43:41

Θέμα: Γυναίκες περνάνε ωραία και βγάζουν χρήματα…Δείτε πως!

Δημοσίευση: Αυτό φοβάμαι και εγώ. και ξερεις καλα οτι μετα τα 40 δε περναει η μπογια τους το ιδιο ουτε μπορει να ζητανε 150αρια.. οταν ολη τους τη ζωη την εχουν φαει στις βιζιτες που θα καταληξουν? σε κανενα μπουρδελο...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 21:54:56

Θέμα: Σειρές που αξίζει να δεις

Δημοσίευση: πολυ ωραιο το sky rojo και ψιλοσχετικο με το χωρο εδω μεσα. του επαγγελματος οι πρωταγωνιστριες...

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:03:15

Θέμα: Κοστος Service και ανταλλακτικών

Δημοσίευση: ειναι επικινδυνο αυτο ναι για να μη αναφερω αν σου σκασει τρομπα πετρελαιου πας για ταληρο.. εγω ευτυχως το πουλησα στα 11 χρονια κι ησυχασα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:04:15

Θέμα: Τα καλύτερα κοντοπούτανα της πιάτσας.

Δημοσίευση: οι κοντες ειναι οι καλυτερες εξαρταται αν εισαι σχετικα ψηλος εχεις ενα θεματακι στο κρεβατι πρακτικο με που κοντες.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:05:58

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση: μπορει να ηταν και ατυχημα μπορει αλλα με οσα εχουν προηγηθει τους τελευταιους μηνες το θεωρω τρομερη συμπτωση..

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:19:54

Θέμα: Κοστος Service και ανταλλακτικών

Δημοσίευση: παιρνεις ρισκο ουσιαστικα μην σου κατσει η στραβη οποτε μεινε στη βενζινη σου να μη παρεις το ρισκο.... καλυτερα να τα δινεις λιγα λιγα γτ οταν ερθει η ωρα να σκασεις ταλιρακι μπορει να μη το εχεις και να μεινεις χωρις αμαξι να πηγαινεις στη δουλεια σου..

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:21:29

Θέμα: Ποιος ειναι ο αγαπημένος GR ηθοποιος

Δημοσίευση: Βέγγος ηταν και σεμνος σαν ανθρωπος. θυμαμαι οταν τρακαρε με το τρενο που ζηταγε συγνωμη που αναστατωσε διασωστες νοσηλευτες γιατρους για χαρη του.

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:23:29

Θέμα: Παναθηναικος

Δημοσίευση: χρειαζεται να πεσει γερο χρημα πρωτα

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:25:29

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: τη diva των αγγελων εχω διωξει οχι απο την αρχη αλλα για το θεμα με τα μαντιλακια και τα φτυσιματα με εκοβε συνεχεια

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:30:31

Θέμα: Οταν η πουτάνα λέει οχι στα λεφτά.

Δημοσίευση: εγώ προσπαθώ για πρωκτικό και δεν εννοεις προσπαθεις να μη στο χρεωσουν?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:31:34

Θέμα: Πως να πηδήξεις την κολλητή της γκόμενας σου

Δημοσίευση: αυτα μονο στις ταινιες γινονται στη ζωη δυσκολο

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:33:15

Θέμα: Ομόφυλα Ζευγάρια | Πατέρας-πατέρας και Μητέρα-Μητέρα

Δημοσίευση: δε σκεφτεται κανεις τι δουλεμα και bulling θα φανε αυτα τα παιδια στο σχολειο σε μια τρυφερη ηλικια?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:35:47

Δημοσίευση: όχι να πλωρωσω αλλα μου λένε ότι είναι μεγάλο αυτο το κανουν παρα πολλες λενε στις υπηρεσιες οτι το κανουν κι απο κοντα σου λενε too big baby στη πραγματικοτητα ποτε δε το κανουν... εγω εχω λιγες που πλεον μου το ζητανε απο μονες τους

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:37:40

Δημοσίευση: εγώ πολλές φορές τις παίρνω γι αυτό τον λόγο και τρώω άκυρο μου εχει τυχει καποια που μου το δινει μονη της καθε φορα να μη μπορει στα αληθεια γτ καποιος απο εδω τη γαμαγε σα ζωο μιαμιση ωρα συνεχεια μονο απο κωλο και ντρεποταν να του πει οτι ειναι ανθρωπος και να κανει πιο σιγα. αλλα ειναι μια εξαιρεση αυτο. και οταν σου λενε τον εχεις μεγαλο μη παραμυθιαζεσαι. οταν δε εχουν σκοπο να το κανουν σε ολους το ιδιο λενε. απλα το αναφερουν για να τις διαλεξεις... παρε αριανα πχ υπαρχει περιπτωση να σου πει οχι?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-20 22:43:23

Θέμα: Χριστίνα XXXX

Δημοσίευση: ωραίος άξιζε; καλή ήταν αλλα θέλει προσοχη με το μπανιο κλεβει χρονο οταν μπαινει ξεκαθαρα τη πηρα δυο φορες αυτος ηταν ο λογος που δε υπηρξε τρίτη..

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 08:35:34

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: παίζει ρόλο και το ότι έχουν  ανοίξει προφίλ πολλά κορίτσια καλα δε τα ανοιξαν μονες τους... με το γραφειο τα ανοιγουν συμφωνα με αυτες που ειναι για προωθηση. για αυτο οταν φευγουν τους τα κλειδωνουν δε μπορουν να σου μιλησουν

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 08:37:05

Θέμα: Τηλεφωνήτριες

Δημοσίευση: πάρτην σήμερα τηλ γιορτάζει τα πιτσιρίκια του βιπ ; και αυτές μιλφάρες ;  όλα στον κουβά λες να δουλευει σημερα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 08:37:48

Θέμα: Τηλεφωνήτριες

Δημοσίευση: ποιος καλέ; η ελενα του glamour δε ειπες πριν να τη παρω για ευχες?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 09:17:06

Θέμα: Magic Girls chat

Δημοσίευση: kalhspera Παιδια ποια εχετε δοκιμασει τωρα τελευταια Δαναη φιλε

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 09:17:49

Δημοσίευση: Αυτή κανονικά θέλει διώξιμο με το άνοιγμα της πόρτας με τις φώτος που έχει στο σάιτ το γραφείο... αντε τις φωτο να τις δεχτω οπως και εκανα. την συνεχεια δε τη φανταζομου με τιποτα. και ακομη δε πιστευω δηλαδη τι εζησα εκεινο το βραδυ

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 11:13:35

Δημοσίευση: ωραιο δωρακι .. ενα εξτραδακι καθε τοσο .. το ειχε δεχτει αυτη? εσυ εκανες πισω η αυτη?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 11:28:53

Δημοσίευση: Φίλε το έχω ξαναπει, αν δεν είχα πάει σε ξενοδοχείο με φακέλωμα είχα φύγει τρέχοντας. Εν τω μεταξύ η τηλεφωνήτρια μου έλεγε να την κλείσω για ώρα, ευτυχώς την είχα κλείσει για μισάωρο, έστειλα μήνυμα μετά, της λέω πρέπει να αλλάξετε φωτογραφία προχθές, ούτε καν απάντησαν φυσικά! προλαβες να τελειωσεις τουλαχιστο στο μισαωρο? σου εκανε κι εσενα μαλακιες με μαντηλακια?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 12:00:26

Θέμα: Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο που το προσωπικό πληρώνεται για να είναι αγενές

Δημοσίευση: μπορει να εισαι λατρεις τις ταπεινωσεις .. εχει ο κοσμος φετιχ ... αυτο αντε να το καταλαβω στο σεξ να τη βρισκεις ετσι... αλλα σε ενα εστιατοριο σε δημοσιο χωρο ποια ακριβως η καυλα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 12:01:53

Θέμα: Νέα απ το χώρο Auto/Moto

Δημοσίευση: ζούσαμε μια χαρά και ποσα επαγγελματα καταργηθηκαν απο  αυτο.. φωτογραφος πχ χαρτες αθηνας λογω αντικαταστασης απο gps εμποριο φωτογραφικες - βιντεοκαμερες αλληλογραφια τηλεκαρτες οτε ιντερνετ καφε

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 12:04:01

Δημοσίευση: Έκανε κάτι ψιλά, αλλά με είχαν προετοιμάσει κριτικές. την πήδηξα για λίγο και μετά την είπα να ξαπλώσει ανάσκελα και να κρεμάσει πίσω κεφάλι, της πηδούσα στόμα για πολύ ώρα, την έβαλα να μου γλύφει αρχίδια ενώ τον έπαιζα και την έχυσα στα βυζιά.... ούτε απ΄ έξω από το ξενοδοχείο δεν ξαναπέρασα! δε σε εκοβε συνεχεια στο στομα?

Δημοσιεύθηκε: 2024-05-21 13:55:13