Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του The Ark (1079)

Θέμα: Συζήτηση για τους όρους για ανέβασμα κριτικών

Δημοσίευση: Πῶς δέ σημαίνει: σημαίνει ὅτι εἶναι βαλτός προμότορας καί ἠλίθιος καί αὐτός καί αὐτοί ποὺ τὸν βάζουν διότι νομίζουν ὅτι δέν τὸ βλέπουμε Δηλαδή αν κάποιος παίρνει πχ συνέχεια από τον γλάμουρα και έχει γράψει και καλές και μέτριες και κακές κριτικές για κοπέλες του γραφείου και αυτές οι κριτικές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί να έχω πρόβλημα μαζί του. Τροχονόμος στον πούτσο του θα μπώ.Για αυτό είπα από μόνο του δεν σημάινει τίποτα.  Αν τώρα ο γλάμουρας λόγω τζίρου θέλει να του κάνει κάποια έκπτωση χωρίς να του βάλει σαν προϋπόθεση να ανεβάσει κριτική που είναι το πρόβλημα ?

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 10:23:11

Δημοσίευση: Εἶναι σά νά χειραγωγῆ τὸ χρηματιστήριο μὲ βάση τὰ δικά του γοῦστα.  τώρα σε έχασα  :s

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 10:45:17

Δημοσίευση: Ὡς ἀναγνώστης κριτικῶν σέ διαβεβαιώνω ὅτι οἱ διαφορές μεταξύ τῶν δύο φαίνονται ἀπ'τὸ φεγγάρι. σωστό, αλλά το αποτέλεσμα για αυτόν που τρώει την φόλα είναι το ίδιο , είναι σαν τον "φόνο εκ προθέσεως" και τον "φόνο εξ αμελείας", ενώ έχει τεράστια διαφορά για τους δικαστές για το θύμα είναι ακριβώς το ίδιο

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 10:48:34

Δημοσίευση: Ἄν βλέπει τὶς διαφορές δέ θά φάη φόλα... Ἄν δέν τίς βλέπει, κακό τοῦ κεφαλιοῦ του. συνήθως μετά την φόλα βλέπεις ότι αυτός που έγραψε την κριτική και σε παρέσυρε ανήκει στην μία ή στην άλλη κατηγορία  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 10:57:04

Δημοσίευση: Ἀλλάζει τὸν μέσο ὅρο τῶν κοριτισιῶν καί τῶν πρακτορείων, ἰδιαιτέρως ἄν ἀνάμεσα στὶς κριτικές του παρεμβάλλονται καί οἱ κριτικές ἄλλων μελῶν ὁπότε οἰ πιθανότητες νά περάσουν ἀπαρατήρητες οἱ δικές τους αὐξάνονται (ποιός διαβάζει καί/ἤ θυμᾶται δύο-τρεῖς κριτικές πίσω; ). Καί σίγουρα τό ὅτι τέτοιοι τύποι διαγράφονται δείχνει ὅτι ὑπάρχει πρόβλημα. πάλι δεν σε καταλαβάινω ρε συ Χόρνι , δηλαδή κάποιος που για τον χ ψ λόγο παίρνει μόνο από ένα γραφείο δεν πρέπει να γράφει κριτικές ακόμα και αν αυτές είναι οκ ΥΓ δεν έχω ιδέα σε ποιά νικ αναφέρεσε , στείλε πμ μπάς και καταλάβω τι θές να πεις

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 11:01:03

Θέμα: Νέα πλατφόρμα στο φόρουμ

Δημοσίευση: Να μπορούμε από το φόρουμ να έχουμε πρόσβαση στις κριτικές, μηνύματα και θέματα ενός μέλους από τα στατιστικά που είναι κάτω από το avatar του με ταυτόχρονη κατάργηση του κουμπιού αναζήτηση για τα μηνύματα. Είναι πολύ πιο πρακτικό

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-17 15:41:11

Θέμα: Νέα πλατφόρμα στο φόρουμ

Δημοσίευση: 1. επίσεις τα likes given είναι μια μάλλον υπερβολική πληροφορία για να υπάρχει στο φόρουμ κάτω από το avatar του χρήστη, ας υπάρχουν πιο βαθεία στο προφίλ 2. δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και αντιδράσεις (thumps up κλπ) και κουμπί για like - πλεονασμός που μπερδεύει, ας υπάρχουν θετικές , ουδέτερες και ίσως και αρνητικές αντιδράσεις (προσωπικά είμαι εναντίων των αρνητικών αντιδράσεων) Οι θετικές να ανεβάζουν την φήμη , οι ουδέτερες να μην κάνουν τίποτα και οι αρνητικές να αφαιρούν φήμη. Επίσεις με κάποιον τρόπο οι αντιδράσεις στις κριτικές να επηρεάζουν την φήμη.

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-17 16:39:10

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό ΣΚ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-20 11:24:18

Θέμα: Ελλάδα - Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023 -

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-20 11:26:19

Θέμα: ποιός το έκανε καλύτερα; (cover songs)

Δημοσίευση: Φρέσκο πράμα!!!  Phantom Of The Opera   :rock: 1980 Iron Maiden 2023 Ghost

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-20 11:30:31

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-25 12:47:00

Θέμα: Πως βρήκατε το SexClub;

Δημοσίευση: Αυτός ο ανεπρόκοπος ο @p.vim μου το σύστησε Δεν του έχω ξαναμιλήσει από τότε...  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-25 12:48:56

Θέμα: Πέθανε η θρυλική Τίνα Τάρνερ

Δημοσίευση: R.I.P.

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-25 12:50:52

Θέμα: Κάπνισμα. Κόβεται ή όχι;

Δημοσίευση: Μόνο μαχαίρι, όλα τα άλλα είναι μαλακίες

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-25 12:53:39

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-27 09:57:49

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Αρκετές φορές γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά από τις φώτο. Αυτό όμως που μου έχει μείνει στην μνήμη ήταν μία φορά γιατί η κοπέλα όταν πήγα να την φιλήσω γύρισε μάγουλο. Θυμάμαι ότι είχα ρωτήσει την τηλεφωνήτρια για το αν ισχύει η υπηρεσία dfk και με είχε διαβεβαιώσει για αυτό. Όταν ήρθε η κοπέλα και πήγα να κάνω την κίνηση μου γύρισε μάγουλο και μου είπε ότι κακώς αναγράφετε στις υπηρεσίες της το dfk γιατί αυτή ¨νιετ νιετ ποτέ ντεν φιλάει πέλατος" :uglycry:   Θα μπορούσα να την κρατήσω γιατί μου άρεσε αλλά μου την έδωσε η κοροιδία. Πλήρωσα σαν μαλάκας το πατροπαράδοτο "20ρικο του οδηγού", έμεινα με το πουλί στο χέρι (γιατί την τελευταία στιγμή δεν  βρήκα κάτι άλλο καλό), πλήρωσα το ξενοδοχείο και την έκανα για σπίτι  :bike:  Την άλλη μέρα το dfk σβήστηκε από τις υπηρεσίες της κοπέλας.

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-27 10:17:33

Θέμα: Star Trek franchise

Δημοσίευση: Τελικά η 5η σεζόν του Star trek Discovery θα έιναι και η τελευταία

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-27 10:23:45

Δημοσίευση: Καλησπέρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-29 12:26:08

Θέμα: Star Trek franchise

Δημοσίευση: ειναι πολυ γλυκαναλατο συγκριτικα με τα αλλα 1η σεζόν καταπληκτική, εκεί που στα μισά της περιόδου από εκεί που νικήσαν τους κλιγκον και κατάστρεψαν το ship of the dead βρεθήκαν από το πουθενά στο παράλληλο σύμπαν και ο Λορκα αποδείχτηκε καθίκι έμεινα μαλάκας. 2η σεζόν επίσης πολύ καλή, από την 3η παρόλο που αρχίζει πολύ καλά παρόλο στο τέλος έκανε κοιλιά , να φανταστείς την 4η δεν άντεξα να την δω όλη, την παράτησα στην μέση

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-29 12:34:28

Θέμα: Πως βρήκατε το SexClub;

Δημοσίευση: Ελα, αφου σου αρεσε τωρα, μην κρυβεσαι  :haxa: ναι αλλά τζούζει  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-29 12:38:49

Δημοσίευση: Άλλη μια δύσκολή επιλογή War pigs απο Βlack Sabbath με τον ozzy στα φωνητικά και η διασκευή του από τους ELF  με τον DIO!! στα φωνητικά

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-29 12:53:53

Δημοσίευση: Ο πούστης ο ξούρας άνοιξε το νήμα με έβαλε στο τρυπάκι και τώρα ποστάρω μόνο εγώ...  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-29 12:59:09

Δημοσίευση: Καλησπέρα και καλό ΣΚ

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-03 13:01:05

Θέμα: Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Δημοσίευση: Καλοφαγοτος !!!! Αμα του βαλουν κ σημαια ,προσοχή μην την παρει ο αερας..... Του βάλανε αλλά δεν φύσαγε όπως στα Ίμια να την πάρει ο αέρας πάντως τα σκουλήκια θα κάνουνε πάρτι, μιλάμε για πολύ φαί

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-03 13:06:44

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-03 13:08:20

Θέμα: Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Δημοσίευση: Ζήτησε να τον κάψουνε, να μην μείνει τπτ... Ουτε σε ένα σκουλικακι να μην δώσει φαΐ... Ήταν π ήταν προδοταρος, έφαγε μόνος του όλο το χρημα κ από αυτόν ούτε ένα σκουλήκι δεν βγήκε κερδισμενο... Μακάρι να μην μπορεί να αρπάξει φωτιά με τπτ.. Σαν θεία δίκη έλα μωρέ Γιώργο προδόταρος τώρα, τι έκανε ο άνθρωπος το μισό αιγαίο γκρίζαρε με τα Ίμια και τον "τρομοκράτη" οτζαλάν παρέδωσε στα καρντάσια του τους Τούρκους σιγά το πράμα, άκου προδόταρος... υπερβολές  :xaxa: κανονικά έπρεπε ο Κούλης να τον κηδέψει δημοσία δαπάνη

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-03 20:59:01

Θέμα: Τα ύστερα του κόσμου: 1 στους 8 άντρες παίρνει μαζί του προφυλακτικό σε κηδεία

Δημοσίευση: 1 στους 8 άντρες παίρνει μαζί του προφυλακτικό σε κηδεία :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-05 08:46:30

Θέμα: The Witcher

Δημοσίευση: Η τρίτη σεζόν ξεκινάει τέλος τού μήνα . Τελευταία δυστυχώς , από ότι φαίνετε, σεζόν με τον Henry Cavill στον ρόλο του Gerald

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-06 12:34:41

Θέμα: The Witcher

Δημοσίευση: Δεν το έχω δει. Λέει κάτι; πολύ καλό , μία μίξη του game of thrones και του lord of the rings

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-09 11:24:09

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-10 11:41:21