Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του The Ark (1079)

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα σε όλους

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 12:44:05

Θέμα: Ελλάδα - Κοινοβουλευτικές Εκλογές 2023 -

Δημοσίευση: Σχετικά με το ντιμπέιτ (που ο θεός να το κάνει) Σούπα, ό ορισμός της ξευτίλας, μονόλογοι της συμφοράς και απαντήσεις ότι να είναι highlight η απάντηση του Μπαρουφάκη στην ερώτηση "τι θα κάνετε αν μπουν Τούρκοι κομάντος σε ελληνικό έδαφος;" "Πολλά τηλέφωνα!!!"  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 12:49:22

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 12:52:15

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: Εγώ γαμαω τα πάντα όλα Ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα...  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 13:17:30

Θέμα: ποιός το έκανε καλύτερα; (cover songs)

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 16:17:05

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 16:19:47

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 16:21:21

Δημοσίευση: το ηξερα οτι θα ησουν εσυ αυτος που θα απαντησει πρωτος :blush: ναι το παραδέχομαι είμαι μουσικομανής, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν σταματάω να ακούω

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 16:24:21

Δημοσίευση: :topezo:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 16:26:27

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 16:28:29

Θέμα: Ιsaac asimov foundation

Δημοσίευση: Φρέσκο τρειλερ (σήμερα βγήκε) για την δεύτερη σεζόν. Επίσημη ημερομηνία έναρξης η 14η Ιουλίου.Το πλάνο μιλάει για 10 σεζόν!!! και οι αλλαγές από τα βιβλία έχουν γίνει με την έγκριση της κόρης του Asimov

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-11 18:18:27

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλό ΣΚ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 09:24:32

Θέμα: Συζήτηση για τους όρους για ανέβασμα κριτικών

Δημοσίευση: Αὐτό τὸ διαπίστωσα μιά φορά πρόσφατα: ὅτι ὑπάρχει καί τὸ ἀντιπρομοτάρισμα ποὺ δέν ἐντοπιίζεται μέ ΤΙΠΟΤΑ.  Μια χαρά εντοπίζεται και αυτό , μάλιστα τις περισσότερες φορές κρύβετε πίσω από σοβαρούς λογαριασμούς δήθεν αυστηρών και με πολλές εμπειρίες μελών. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του είναι ότι συνήθως γίνετε η τρίχα τριχιά πχ έχει η κοπέλα κάποιες ανεπαίσθητες ραγάδες τον πωπό που με το ζόρι εντοπίζονται και αυτό το πράμα στην κριτική υπερτονίζετε.Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν 2 διαφορετικούς λογαριασμούς έναν για να κάνουν προμοτάρισμα και ένα για να θάβουν τις κοπέλες ή τα μέλη που έχουν βάλει καλη βαθμολογία σε μία κοπέλα ώστε να τους "κάψουν το προφίλ". Στον πρώτο λογαριασμό το παίζουν άνετοι και ότι περνούν καλά με όλες τις κοπέλες και στον δεύτερο λογαριασμό χτίζουν το προφίλ του αυστηρού και παράξενου πελάτη που έχει φοβερές απαιτήσεις από τις κοπέλες ώστε να δικαιολογήσουν τις χαμηλές βαθμολογίες. Το να είσαι αυστηρός δεν σημαιναι ότι είσαι και δίκαιος

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 09:42:20

Δημοσίευση: πιο επικίνδυνοι κατά την γνώμη μου είναι οι λεγόμενοι εκπτωσάκηδες που παίρνουν μόνο από ένα γραφείο με αντάλλαγμα πολύ καλής κριτικής και δεν κακολογώ αυτούς καλό στην τσέπη τους κάνουν Το να παίρνει κάποιος συνέχεια από το ίδιο γραφείο από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε και η όποια έκπτωση σημαίνει απαραίτητα κάτι. Όπως πολύ σωστά αναφέρεις το θέμα είναι η προϋπόθεση για την έκπτωση να είναι η καλή κριτική. Τότε ναι υπάρχει θέμα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 09:51:25

Δημοσίευση: Σχετικά με το θέμα των επαναλαμβανόμενων κριτικών από το ίδιο μέλος η γνώμη μου είναι να μην μπορεί να βάλει κάποιος 2ή κριτική για την ίδια κοπέλα πριν περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες και να υπάρχει το όριο των 2 κριτικών ανά κοπέλα για κάθε μέλος. Αν δεν μπορεί κάποιος να περιγράψει μια κοπέλα σε 2 κριτικές άστα να πάνε, στην 3ή τι παραπάνω θα μας πεί  :s Εξαίρεση στο παραπάνω να αποτελεί μόνο η περίπτωση που κάτι έχει αλλάξει δραστικά στις υπηρεσίες ή την εμφάνιση της κοπέλας και μόνα κατόπιν συνεννόησης με τον αντμίν

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 09:59:59

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό στην όλη συζήτηση. Είναι πολύ δύσκολό να είσαι αντικειμενικός όταν η κοπέλα γνωρίζει ποιός είσαι στο φόρουμ. Όταν ο άλλος συστήνετε στην κοπέλα με το νικ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 10:11:27

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: Για σας είμαι ο Αναπουρνας απο το bou και είμαι γλομβεάρχης   :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 10:24:21

Δημοσίευση: πιστεψε με οσοι ειχαν διπλους λογαριασμους εντοπιστηκαν γενική παρατήρηση έκανα για το πως λειτουργεί πολλές φορές το σύστημα , δεν αναφερόμουν στο sexclub

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 11:20:59

Δημοσίευση: Αν εγώ δηλαδή βλέπω την ίδια κοπέλα 3-4 φορές τη βδομάδα, πρέπει να γράψω 3-4 κριτικές κολλητά; Δε συμφωνώ. Επιπλέον έχω φτάσει στο σημείο να συνειδητοποιώ ότι ΜΑΓΚΑΣ είναι αυτός που ΔΕΝ γράφει κριτική για μια κοπέλα, αν η συγκεκριμένη είναι στανταράκι. Το πολύ πολύ να την αναφέρει διακριτικά. Ή έστω να γράψει κριτική με λίγα λόγια χωρίς πολλά μέλια. ακριβώς, η κριτική έχει να κάνει με την ενημέρωση, αυτός είναι και ο λόγος που την γράφει κάποιος, δεν έχει το νόημα προσωπικού πορνοημερολογίου

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 11:29:40

Δημοσίευση: αυτο ειναι οτι πιο ηλιθιο μπορει να κανει καποιος δηλαδη να ακυρωσει με κλωνο τον ιδιο του τον εαυτο;;;; Μα δεν θα το κάνει για την ίδια κοπέλα  μαλλον δεν κατάλαβες το νόημα του ποστ μου (ούτε και ο αντμίν)

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 11:40:17

Δημοσίευση: για κανε το εξπλεϊν Πες ότι θέλει κάποιος να προμοτάρει συγκεκριμένες κοπέλες και ταυτόχρονα να θάψει κάποιες άλλες , δεν μπορεί από έναν λογαριασμό άλλες φορές να το παίζει καλόβολος πελάτης και αγαπούλης που περνά καλά και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία σε κάποια αρνητικά που έχει η κοπέλα βάζοντας υψηλές βαθμολογίες και ταυτόχρονα από τον ίδιο λογαριασμό να το παίζει αυστηρός και αδέκαστος που θα υπερτονίσει τα όποια αρνητικά σε κάποιες άλλες κοπέλες ώστε να δικαιολογήσει τις χαμηλές βαθμολογίες. Αναγκαστικά θα διαχωρίσει αυτούς του ρόλους σε 2 διαφορετικούς λογαριασμούς.  και δεν αναφέρομαι στο sexclub, μια απάντηση έδωσα στον χόρνι ότι πολλές φορές πίσω από ένα προφίλ πολύ αυστηρό μπορεί να κρυβετε αυτό που αυτό απεκάλεσε αντιπρομοτιον

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 11:58:59

Δημοσίευση: το επιασα τι εννοεις να μπουσταρει με το ενα προφιλ όσες θέλει να μπουστάρει να θαβει όσες θέλει να θάψει με το άλλο οκ μου ακουγετε πολυ χαζο ομως να μπεις στην διαδικασια να κανεις κλωνους για αυτο τον λογο ομως το έφτιαξα λίγο  όταν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα τίποτα να μην σου φαίνετε παράξενο

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 12:05:09

Δημοσίευση: ποσοι να ειναι αυτοι; εγω ειχα εντοπισει καποιους νομιζω δηλαδη αλλα τους καταλαβαινεις απο τον τροπο που γραφουν νομιζω ιδιες εκφρασεις ιδια ορθογραφικα λαθη εγώ αυτό που ήθελα να εξηγήσω στον χόρνι είναι ότι πολλές φορές πίσω από ένα λογαριασμό που όλες του βρωμάνε και όλες του ξινίζουν πιθανότατα βρίσκετε ένας λογαριασμός "ειδικού σκοπού" όσο παράξενο είναι να βλέπεις κάποιον που βάζει συνέχεια 9αρια και 10αρια άλλο τοσο παράξενο είναι να βλέπεις κάποιον που βάζει όλο 4αρια και 5αρια

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 12:20:53

Δημοσίευση: Αλλά είναι και εκτός θέματος του νήματος  από ένα σημείο και πέρα. ✌️ δεν φταίω εγώ για αυτό  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 12:26:09

Δημοσίευση: η φωτογράφιση παραπέμπει σε agn ποια μπορεί να είναι; αν κρίνω από τα πόδια μπουκάλες και τα τατουάζ Αντριάνα , είχε δουλέψει και σε άλλα γραφέια με άλλα ονόματα. Σαν μελανία στο dream και το yours και σαν Μιλένα σε άλλα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-13 18:27:58

Δημοσίευση: Καλησπέρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 13:34:51

Δημοσίευση: Mistreated ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει γράψει ο Blackmore Παρακαλώ πολύ διαλέξτε εσείς μεταξύ Coverdale και Dio, εγω δεν μπορώ και οι 2 είναι υπέροχοι

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 13:43:23

Δημοσίευση: αρκει να ειναι γενους θυληκου :modelo: ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί πιο πάνω με απεκάλεσες κινητή εγκυκλοπαίδεια και είχα αρχίσει να ανησυχώ  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 13:47:40

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 10:12:45

Δημοσίευση: Ὄχι ἀπαραίτητα. Θά μποροῦσε νά γράψη καί 3η κριτική ἄν ἔχουν περάσει π.χ. 18 μῆνες γιά νά ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ὅτι εἶναι ἀκόμη καλή ἤ ὅτι ἔχει ΒΕΛΤΙΩΘΗ. Χρήσιμο ἄν δέν ἔχουν ἀνέβη νέες κριτικές στό μεταξύ ἤ ἄν ἡ κοπέλα γιά κάποιο λόγο ἔλειψε αὐτό τὸ διάστημα. αν έχουν περάσει 18 μήμες και πάνω χωρίς κριτική για την κοπέλα ναι θα μπορούσε και 3η έχεις δίκιο, σωστή σκέψη

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 10:14:40