Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του The Ark (1079)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Έχουμε και μια άκρως έντονη διαμαρτυρία από τον χρήστη @"Elganador" στο νήμα της τρέχουσας κλήρωσης. Υποστηρίζει, ότι οι κληρώσεις είναι στημένες. Θα με ενδιέφερε η οπτική του γωνία. είναι στημένες οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ...  :think:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-06 15:07:09

Θέμα: Έσκορτς πουτάνες που δεν θα ξεχασουμε ποτε

Δημοσίευση: Οσοι την εχουν παρει παρτουζα εννοεις  :xaxa: Υγ παντως μετα απο λιγο καιρο που σταματησε  Ειχε χαλασει πολυ εμφανησιακα  απο φιλο που ρην πετυχε εξω ε ήταν λιγάκι κινκι η Αννούλα μας , τι να κάνουμε...  :tooth:   και εγω έχω ακούσει ότι όταν σταμάτησε πήρε κιλά και χάλασε

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 10:28:20

Δημοσίευση: Καλη αλλα υπερτιμημενη  Αλλα απο πορνοαγαπιυληδες που την κλειναν  5ωρα  8ωρα και ολη τη βαρδια  για να πηδηξουν  2 ;; 3;; φορες ?? Τι να περιμενεις το 2ωρο ήταν πάντα το ταβάνι μου στα call girls. Το παραπάνω το θεωρουσα πάντα κοροιδία. Για τα 5ωρα κλπ και λίγα λες !!! και ΣΚ ολόκληρα την κλείναμε , περιουσίες ολόκληρες έχει φάει (και καλά έκανε) Υπήρχε μια εποχή που έπαιρνες χαρτάκι σαν τις δημόσιες υπηρεσίες , έπαιρνες τηλ και σού έκλειναν μετά από 2 - 3 μέρες  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 10:35:10

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα παιδιά

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 10:37:47

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 10:44:45

Δημοσίευση: Είναι εκείνο όμως το 5%, που μπαίνει ο άλλος στο δωμάτιο αποφασισμένος να γαμάει συνεχώς ξανά και ξανά, χωρίς να χύνει σοβαρά ποτέ, να ξέρει να βαστιέται, κι έτσι δεν προκύπτουν σχεδόν καθόλου σοβαρά διαλείμματα. Για την άσκηση και την ερωτικά φορτισμένη υπερένταση. δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το 5% , κάποιος που έχει την οικονομική άνεση να πληρώσει 4ωρο και 5ωρο εκ των πραγμάτων θα πρέπει να είναι 40+ οπότε λίγο δύσκολο (ακόμα και αν είναι χαπακωμένος) να γαμάει για 5 ώρες ακατάπαυστα. Αυτός πάλι που μπορεί να το κάνει αυτό πρέπει να είναι πιτσιρικάς που πολύ δύσκολα έχει την οικονομική άνεση για 5ωρα κλπ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 11:24:29

Δημοσίευση: τα πολυωρα ειναι για μοναχικους αντρες και μια κοπέλα για να την ζητάν για πολύωρα ραντεβού σημαίνει ότι εκτός από καλές υπηρεσίες και εμφάνιση έχει και άλλα χαρίσματα πχ είναι επικοινωνιακή κλπ δεν κάνουν όλες οι κοπέλες για πολύωρα ραντεβού

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 12:02:01

Θέμα: Μεταβίβαση δώρου

Δημοσίευση: Στην πρώτη σελίδα του νήματος είχα προτείνει μία καθαρή λύση ώστε να μην υπάρχουν καθόλου μεταβιβάσεις. Αν θέλετε το ξαναβλέπετε

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 12:55:36

Δημοσίευση: Στην πρώτη σελίδα βλέπω την πρόταση σου για αναπληρωματικούς. Προσωπικά δεν με εκφράζει, επειδή κάνει το θέμα σύνθετο. Για δυο φορές το πολύ το χρόνο, και σε διαφορετικά άτομα, είναι μια πιο απλή πρόταση, στο πνεύμα, ότι οι μεταβιβάσεις είναι η εξαίρεση του κανόνα, κι ως εκεί. Από κει και πέρα, ας πούνε και οι άλλοι, ή ας τα συλλογιστεί προσεκτικά ο αντμιν. Καθόλου σύνθετο, Στο δίπλα μαγαζί, όταν γινόντουσαν κληρώσεις μια χαρά εφαρμοζόταν για χρόνια Άλλη λύση θα είναι να μεταβιβάζετε μόνο σε κάποιο μέλος που συμμετέχει στην κλήρωση και δεν έχει κερδίσει ποτέ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 13:21:06

Δημοσίευση: το νημα αυτο ειναι καθαρα για οσους μεταβιβαζουν το δωρο οχι για προτασεις δεκτό , αλλά δεν νομίζω ότι είναι το μοναδικό νήμα που ξεφεύγει λίγο η συζήτηση , άλλωστε το να μιλάς στο νήμα για τις μεταβιβάσεις δώρων για το αν θα πρέπει να γίνονται μεταβιβάσεις και για τον τρόπο που αυτές θα γίνονται δεν είναι και τόσο εκτός θέματος

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 13:30:59

Δημοσίευση: ο @gpd πχ οταν ειχε δωσει δωρο το εδωσε τυχαια στο νουμερο κληρωσης που δεν ηταν σε διαγωνισμο τροποι υπαρχουν και τυχαιοι αλλα και για λογους φιλιας ή συμπαθειας εγω κάποιες ιδέες έριξα ώστε να μην ξαναγίνει αυτό το μαδομούνι, και σταματάω εδώ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 13:40:34

Θέμα: Όλα για την μπύρα

Δημοσίευση: υπάρχει νήμα στο φόρουμ για την μπύρα και δεν είχα δεί,  αόμματος ...

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-07 13:43:52

Δημοσίευση: Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-08 11:04:44

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-08 11:11:00

Δημοσίευση: Δήμητρα από AGN Πολύ καλή η Δήμητρα, ειδικά όταν δούλευε στο παλιό της γραφείο με το φυσικό της στήθος στα 120 ήταν τρελό VFM   Στο AGN όταν πλάκωσαν οι πορνοαγαπούληδες (που λέει και ο P.vim :xaxa: ) και το πήγε στα 200 την έκοψα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-08 11:30:34

Δημοσίευση: exactly!!! για να μην αναφέρω το πρωκτικό που από +20 το πήγε στα +50  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-08 11:55:38

Δημοσίευση: Σταματησε εδω μην σε παρουν τα σκαγια  :xahaxa: έχεις δει κάτι ταινίες με τον Βέγγο που βλέπει 2 να μαλώνουν και πάει να τους χωρίσει και στο τέλος τρώει ξύλο και από τους 2...  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-08 12:39:18

Δημοσίευση: Το αυτο Υγ εσυ  δεν ειχες μεταβιβασει ενα δωρο που ειμουν κι εγω αναμεσα στις επιλογες σου(τελικα το εδωσες αλλου)  η κανω λαθος ? ναι , όταν είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας και για να μην χαθεί έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε 2 φίλους μου (εσένα και τον Γιώργο). Τελικά το έδωσα στο Γιώργο, εσύ ψιλοπαραξηγήθηκες και με το δίκιο σου μιας και από εσένα έμαθα για την ύπαρξη του φόρουμ και ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση. Σαν κερασάκι στην τούρτα κάποιος είχε πεταχτεί και άφησε υπονοούμενα για πιθανές αγοροπωλησίες   Τότε ήταν που πρότεινα και το σύστημα με τους αναπληρωματικούς Εκτοτε δεν έχω ξαναλάβει μέρος σε διαγωνισμό

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-08 13:02:12

Θέμα: AGN chat

Δημοσίευση: εγώ ξέρω οτι κάνει κάποιες αρπαχτές ιδιωτικές συναντήσεις εκτός γραφείου. Μπορεί να μην ήθελε να το αναφέρει, Φίλος εν καιρώ καραντίνας την είχε πάρει 5-6 φορές οπότε δεν θα μου έκανε κάποια εντύπωση και έτσι να είναι ποιος ο λόγος να εκθέσει την κοπέλα στο γραφείο βάζοντας κριτική. Δεν υπήρχε κανένας λόγος μιας και η αμέσως προηγούμενη κριτική ήταν πάλι δικιά του...

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 16:15:24

Δημοσίευση: και μιας και μιλάμε για μούφα κριτικές ας κατεβάσει κάποιος admin την παρακάτω κριτική απο το προφίλ της Ξένιας του AGN ωραίες καμπύλες και όμορφα βυζιά η Ξένια !! γελάνε και τα τσιμέντα  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 16:19:27

Δημοσίευση: Την καλησπέρα μου

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 16:25:37

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 16:33:32

Δημοσίευση: συμφωνώ ότι αν την πήρε ιδιωτικά και αν είναι αληθινή η συνάντηση την εξέθεσε άρα όπως και να έχει ο τύπος έκανε μαλακία ή ανέβασε μια κριτική για μια συνάτηση που δεν έγινε ποτέ (το πιθανότερο) ή εξέθεσε την κοπέλα στο γραφέιο και όλα αυτά γιατί ? για να ανεβάσει ακόμα μια κριτική πάνω από την δικιά του κριτική , ποιός ο λόγος? πραγματικά απορώ ...

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 16:43:08

Δημοσίευση: Πολλά μπορεί. Εγώ νομίζω ότι μάλλον πάει για ανεξαρτησία και ίσως το ζήτησε η ίδια και τότε ποιός ο λόγος να αρχίσει την κριτική του με το "με το γραφείο όλα καλά"   όπως και να το δω άκρη δεν βγάζω

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 16:53:02

Δημοσίευση: Αυτό λες; τον πιο μεγάλο κώλο της ελληνικής βίζιτας του έχουν βάλει 10 τώρα γιατί πετάς την μπάλα στην εξέδρα, αν σε κάποιον αρέσουν οι μεγάλοι κώλοι ως βάλει και 20 αρκεί να το διευκρινίζει στο κείμενο (περι ορέξεως...) εδώ μιλάμε για την απόλυτη παραπλάνηση, όλοι ξέρουν ότι η Ξενια είναι skinny όσο δεν πάει και δεν έχει καθόλου βυζιά , φλατ τελείως και ο άλλος μιλάει για ωραίες καμπύλες και βυζιά  :xaxa: Αν διαβάσει κάποιος την κριτική και την φωνάξει θα βρίζει το φόρουμ για 100 μέρες.  τεσπα εγώ το χρέος μου το έκανα ας κάνουν οι υπεύθυνοι ότι θέλουν

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 17:04:50

Δημοσίευση: δεν ξέρω  έχει 100 παραμέτρους δεν θα γίνω ντετέκτιβ Ένα πιθανό σενάριο είναι να την συναντάει κάποιος μόνο ιδιωτικά και να μην ξέρει ότι έχει σταματήσει από το γραφείο όντως δεν θα κάνουμε τους ντεντεκτιβ, ας βγεί να μας πεί τι έγινε αν θέλει γιατί πολύ το κουράσαμε  εγω πάντως τις κριτικές του δεν θα τις ξαναπάρω στα σοβαρά

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 17:09:54

Δημοσίευση: μου γράφεις για κάτι που δεν ξέρω τι να σου απαντήσω; πάλι με μπορεί και σενάρια Άντε πάω πάλι στο μπορεί. Να έχει πεταχτό κώλο σε σύγκριση με το σώμα, μπορεί να είναι μικρό αλλά καλοσχηματισμένο δεν έχω τα μάτια του ΔΕΝ  την έχω δει Η περιγραφή της εμφάνισης της κοπέλας είναι τελειως άκυρη, μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο mad max που σίγουρα έχει πάει μαζί της και η κριτική του είναι 100% σωστή όπως είπα εγω το χρέος μου το έκανα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 17:13:17

Δημοσίευση: ψιτ

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 17:15:33

Δημοσίευση: Στα μάτια μου δεν είχε καμπύλες, όπως τις εννοούμε. Για κάποιους μπορεί να είναι το ιδανικό σώμα. ούτε και στα δικά μου, μου αρέσει το σώμα της γιατί μου αρέσουν οι skinny κοπέλες αλλά δεν θα γράψω ποτέ για ωραίες καμπύλες και στήθος φαντάζεσε να διαβασει την κριτική ο ξούρας που του αρέσουν οι γεματουλες και να την δει ξαφνικά μπροστά του  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 18:00:31

Θέμα: Διάρκεια στο σεξ

Δημοσίευση: όσο μεγαλώνει ο άντρας τόσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει, αλλά τόσο μεγαλύτερο χρόνο χρειάζεται για να ξαναπάει, εγώ πια (έχω περάσει τα 50) δεν μπορώ 2η φορά στην μια ώρα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-10 18:13:02