Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sikelos (4717)

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-21 14:10:59

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ένας Πόντιος μπαίνει σ ένα ταξί “Mercedes” και αρχίζει τις ερωτήσεις: – Τι είναι αυτό;, ρωτάει τον ταξιτζή – Τιμόνι, του απαντάει. – Και τι κάνει; – Με αυτό στρίβει το αμάξι. …Μετά από λίγο – Τι είναι αυτό;, ξαναρωτάει – Λευγές ταχυτήτων. – Και τι κάνει; – Αλλάζει τις ταχύτητες. …Αυτή η ιστορία συνεχίστηκε για όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου μέχρι που ο Πόντιος ρωτάει τον ταξιτζή… – Τι είναι αυτό εκεί μπροστά; (εννοώντας το σήμα της “Mercedes”) – Είναι αμίρα, του λέει ο ταξιτζής. – Και τι κάνει; – Με αυτό στοχεύω όποιον πεζό θέλω και τον χτυπάω…να κοίτα. Ο ταξιτζής αυξάνει ταχύτητα και τρέχει προς έναν πεζό και την τελευταία στιγμή στρίβει για να μην τον χτυπήσει και… ακούει έναν θόρυβο. – Τι ήταν, ρωτάει τον Πόντιο; Και ο Πόντιος απαντάει – Σκατά αμίρα έχεις, αν δεν άνοιγα εγώ την πόρτα…δεν θα τον είχες χτυπήσει!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-21 14:12:46

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:48:35

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Παΐδακια και μπιφτέκι στα κάρβουνα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:50:36

Δημοσίευση: Ο Μήτσος μπαίνει να εξομολογηθεί: -Πάτερ αμάρτησα με μια γυναίκα τσούλa. -Και με ποια αμάρτησες; -Δεν μπορώ να σας πω πάτερ, θα καταστρέψω την τιμή της. -Καλά, είμαι σίγουρος ότι θα το βρω, μήπως ήταν η Γιάννα Καρεκλά-Τραπεζάκη; -Δεν μπορώ να πω. -Μήπως ήταν η Ντόλυ Κλωνοπούλου-Προβάτου; -Δε θα σας πω. -Μήπως ήταν η Λίζα Κορνίζα-Πορτραίτου; -Λυπάμαι, δεν μπορώ να πω το όνομά της. -Μήπως ήταν η Καίτη Μούργα-Ελαιολάδου; -Τα χείλη μου είναι κλειστά. -Μήπως ήταν η Σούλα Ξιφία-Τσιπούρα; -Δεν λέω τίποτα. -Είσαι ένα σταθερός νέος και σε θαυμάζω. Αλλά αμάρτησες και πρέπει να διορθωθείς. Μπορείς να φύγεις τώρα. Ο Μήτσος επέστρεψε στο στασίδι του δίπλα στον φίλο του Γιάννη: -Έλα ρε, τι σου είπε ο παπάς; -Πάμε ρε…έχω πέντε καλούς προορισμούς!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:51:45

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπέρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-22 20:52:34

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: συγχαρητήρια @"Sikelos" καλογάμητη όποια πάρεις! Ευχαριστώ πολύ @"Pe27" συγχαρητήρια @Sikelos Ευχαριστώ πολύ @"gpd"

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:12:34

Δημοσίευση: συγχαρητήρια @"Sikelos" Ευχαριστώ πολύ @"jimuscocus"

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:14:50

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια στον μαφιόζο του club, aka @Sikelos Μπήκες κι εσύ στο γκρουπ των 2 νικών! Να περάσεις… μαγικά παίκτη! Ευχαριστώ πολύ @"Sniper", να εισαι καλά !

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:17:53

Θέμα: Εθισμός στο διαδύκτιο

Δημοσίευση: Ήθελα φίλος να το περάσω στις γελοιογραφίες αλλά μου φάνηκε πιο σοβαρό το θέμα Πόσο θλιβερό αλλα πόσο αληθινό ! Εδώ μέχρι και τουαλέτα έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε με το κινητό μαζί. Για τα σημερινά παιδιά εντομεταξυ άστα βραστά ο απόλυτος εθισμός μιλάμε

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:28:56

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:33:48

Θέμα: ΗΠΑ-ΙΡΑΝ θα πεσουν οι μουλάδες;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:37:21

Θέμα: Νέα Δημοκρατία

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 00:42:47

Θέμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:01:23

Δημοσίευση: μπραβο σου μαγκα να περασεις σουπερ ντουπερ! Ευχαριστώ πολυ @"TOMCRUISE" , έχω καλό προαίσθημα ?

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:03:32

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:06:04

Δημοσίευση: συγχαρητήρια @"Sikelos" Ευχαριστω πολύ @"giorgos2226"

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:06:57

Δημοσίευση: Πεθαίνει ένας χασικλής και πάει στην κόλαση. Δεν ήταν όμως έτσι όπως την είχε φανταστεί, αλλά ένας μακρύς και περίεργος διάδρομος γεμάτος πόρτες. Κοιτάει την πρώτη πόρτα και έγραφε πάνω: «ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ». – Χριστέ μου, τι με περιμένει; αναρωτήθηκε. Πάει παρακάτω και βλέπει μια άλλη πόρτα που έγραφε: «ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ». – Θεέ μου, συγχώρα με, πού ήρθα; Στο τέλος του διαδρόμου περνώντας πολλές πόρτες, βλέπει μια που έγραφε: «ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ». Αρχίζει να ιδρώνει από αγωνία. Ανοίγει την πόρτα και τι βλέπει; Τεράστιες ποσότητες χασισιού. Δεν πιστεύει στα μάτια του ο χασικλής. Η τύχη του ήταν βουνό. Πάνω σε ένα βουνό από χασίς καθόταν ένας τύπος ατάραχος και «έστριβε» τσιγαριλίκια. Τον πλησιάζει διστακτικά και του λέει: – Ρε φιλαράκο, να πάρω λίγο χόρτο για να στρίψω και εγώ ένα τσιγάρο; – Και το ρωτάς; Πάρε, του λέει αδιάφορα. Αφού στρίβει το πρώτο τσιγάρο ο χασικλής, μετά από λίγη ώρα του ξαναλέει: – Ξέρεις, να πάρω λίγο παραπάνω, για να έχω και για το βράδυ να στρίβω τσιγαριλίκια; – Άκου, λέει. Όλα αυτά δικά μας είναι, ξέρεις. Πάρε χωρίς να ντρέπεσαι. Παίρνει μπόλικο χόρτο και στρίβει καμιά δεκαριά τσιγάρα. Χωρίς να το σκεφτεί ξαναρωτάει τον τύπο: – Μήπως έχεις μια φωτιά για να ανάψω τα τσιγάρα; Τον κοιτάζει περίεργα ο άλλος και του λέει: – Ρε φίλε, αν είχαμε και φωτιά εδώ μέσα, θα ήταν παράδεισος

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 01:08:55

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα, καλή εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:35:55

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:37:47

Δημοσίευση: Καλα γαμησια @"Sikelos"!! Ευχαριστώ πολύ @"nothorny" Συγχαρητήρια στον  @Sikelos Καλά να περάσεις!!! Ευχαριστώ πολύ @"mad_max"

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:40:08

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:47:18

Θέμα: ΗΠΑ-ΙΡΑΝ θα πεσουν οι μουλάδες;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:49:56

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:51:15

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:56:03

Δημοσίευση: Ήταν ένας άνθρωπος με πολλές ψείρες. Πάει στο γιατρό και του ζητάει βοήθεια. Του λέει ο γιατρός: – “Πήγαινε στο Βόρειο Πόλο και ξάπλωσε γυμνός κάτω. Τότε θα φύγουν οι ψείρες.” Τι να κάνει ο ασθενής κάνει ότι του είπε ο γιατρός. Πάει στο Β. Πόλο και ξαπλώνει κάτω. Τότε βγαίνουν οι ψείρες και λένε: – “Μπράβο αφεντικό, μας έφερες διακοπές στο Β. Πόλο!” Πηγαίνει ο ψειριάρης ξανά στο γιατρό θυμωμένος. Ο γιατρός του λέει: – “Θα πας στην έρημο και θα ξαπλώσεις κάτω γυμνός.” Πάει στην έρημο και βγαίνουν οι ψείρες: – “Α! αφεντικό μας έφερες διακοπές στην έρημο!” Ξαναπάει στο γιατρό. Τότε του λέει: – “Η μόνη λύση είναι να πας στα φανάρια και να περιμένεις μέχρι να δεις έναν με πολλές τρίχες. Τότε θα ορμήξεις επάνω του για να πάνε οι ψείρες σ` αυτόν.” Πάει στα φανάρια και βλέπει έναν με πολλές τρίχες. Κολλάει επάνω του και σε λίγο εκείνος ο άνθρωπός φεύγει. Βγαίνουν οι ψείρες και λένε: – “Αφεντικό τους νικήσαμε και πήραμε 50 αιχμαλώτους.”

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 09:58:54

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 10:04:42

Θέμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δημοσίευση: είναι ωραία γυναίκα Μουνα είναι αλλά ρίχνει πολύ σοβατισμα στο πρόσωπο, χωρίς μακιγιάζ μια απλή θνητή είναι

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 10:06:49

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 10:09:31

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-23 10:14:55