Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sikelos (4717)

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-14 22:56:42

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 18:05:06

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Γαβρο και μελιτζάνες

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 18:05:57

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-15 18:10:23

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:40:47

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: Συγχαρητήρια @"jimuscocus", καλογαμητο το δωράκι

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:42:07

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:44:04

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:44:59

Θέμα: Ευχές γενικότερα μέρα που'ναι

Δημοσίευση: Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες και στους sugardaddys

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:47:02

Θέμα: Πόλεμος σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:48:54

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:51:33

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:53:55

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!) Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο...διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. -Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε; -εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή. Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 00:55:33

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:02:43

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:04:01

Δημοσίευση: Συνομιλούν μια μπανάνα, ένα αγγούρι και ένα πέος. Λέει η μπανάνα: - "Εμένα μου κάνουν τα χειρότερα. Μου βγάζουν τη πέτσα και μετά με δαγκώνουν." - "Σιγά", λέει το αγγούρι, "εμένα με γδέρνουν, με κόβουν κομματάκια και μετά με τρώνε." -"Σιγά ρε", λέει το πέος, "εμένα με βάζουν σε μια σακούλα, με χώνουν σε μια σπηλιά και με κουνάνε μέχρι να ξεράσω."

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:05:19

Θέμα: Αρκάς

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:08:50

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:09:21

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:11:53

Δημοσίευση: Μια νεαρή κοπέλα απ’ το Κολωνάκι ρωτάει τη μαμά της: «Μαμά τι είναι έρωτας;» «Έρωτας… κορίτσι μου είναι να γνωρίσεις έναν πλούσιο κύριο, με ακριβό αυτοκίνητο και τεράστιο σπίτι, να σε πηγαίνει για φαγητό σε σικ εστιατόρια, να σου αγοράζει ακριβά κοσμήματα, …να σε πηγαίνει ταξίδια στην Ιταλία και στις Μαλδίβες… Αυτό είναι έρωτας!» Και λέει η κόρη με απορία: «Μαμά ο ενθουσιασμός, η αγάπη, ο πόθος, το πρώτο φιλί δεν είναι έρωτας;» «Όχι κόρη μου, μην είσαι χαζή… Αυτά τα βγάλανε οι κουμουνιστές για να πηδάνε τζάμπα!»

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:13:06

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:13:49

Θέμα: Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Δημοσίευση: Θα σκάσουν οι παίκτες, με κάτι τέτοια δεν θα υπάρχουν καλοκαίρια όπου να ξεκουράζονται σαν άνθρωποι.Θα μου πείς, τόσα που παίρνουν ας παίζουν ασταμάτητα, αλλά έτσι δεν θα βλέπουμε κι εμείς ποιοτική μπάλα. 108 μύρια είναι αυτά για τους νικητές άμα θέλουν ας μην παίξουν  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:17:00

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:23:08

Δημοσίευση: Κάποτε σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι, μπαίνει ένας πολύ καλοντυμένος άντρας έτοιμος για την βραδινή εξόρμηση προς αναζήτηση γυναίκας. Σ’ένα από τα τραπέζια κάθεται μία πολύ όμορφη κοπέλα μόνη της και πίνει το ποτό της κοιτάζοντας νωχελικά τριγύρω. Με το που τη βλέπει ο τύπος, θολώνει από την ομορφιά της και την πλησιάζει. – Καλησπέρα, της λέει. – Καλησπέρα, του απαντάει και αυτή. – Θέλω να σου πω ότι είσαι πολύ όμορφη και πολύ γλυκιά. Τα μάτια σου είναι τέλεια, τα μαλλιά σου μεταξένια, το δέρμα σου λάμπει… όσο για το κορμί σου… τι να πει κανείς… Θεέ μου είσαι τόσο, μα τόσο όμορφη… πες μου μόνο το όνομά σου. – Αναϊς, λέει η κοπέλα. – Το περίμενα, απαντάει εκείνος, μια κούκλα σαν και σένα μόνο ένα τόσο όμορφο όνομα θα μπορούσε να έχει. Μα αλήθεια, από πού βγαίνει αυτό το θεσπέσιο όνομα; – Από το Παναής!

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:24:33

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:25:13

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:27:38

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:28:23

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:29:05

Θέμα: Επικαιρότητα Ελλάδα

Δημοσίευση: Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης, σώοι και οι πέντε επιβαίνοντες - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της πτώσης Το ελικόπτερο είχε προορισμό τη Μύκονο - Κατέπεσε λίγο μετά την απογείωση - Ένας Έλληνας πιλότος και δύο ζευγάρια Αμερικανών οι επιβαίνοντες Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στις Αρχές, έπειτα από πτώση ελικοπτέρου σε θαλάσσιο χώρο στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο της Μαρίνας και λίγο αργότερα επιχείρησε να απογειωθεί. Ωστόσο, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποκόλληση από το έδαφος, κατέπεσε ξαφνικά, για λόγο που προς το παρόν παραμένει άγνωστος. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς η περιοχή ήταν γεμάτη με λουόμενους και επισκέπτες, ενώ οι εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr αποτυπώνουν τη στιγμή της πτώσης και την αναστάτωση που προκλήθηκε. Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άνθρωποι, οι οποίοι είναι σώοι. Πρόκειται για έναν Έλληνα, που ήταν ο πιλότος και δύο ζευγάρια Αμερικανών, που είχαν προορισμό τη Μύκονο.  Στο σημείο έσπευσαν σκάφος του Λιμενικού, Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε και δεύτερη παρέα Αμερικανών τουριστών που ήταν μαζί με τα δύο ζευγάρια και θα πετούσαν αμέσως μετά από το ίδιο σημείο με ελικόπτερο άλλης εταιρείας. Ωστόσο μετά το ατύχημα, Οπως η πτήση ακυρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, τα τέσσερα από τα πέντε άτομα είναι ελαφρά τραυματισμένα με μώλωπες, ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, στο σημείο έπεσε και ιδιώτης δύτης προκειμένου να ανασύρει τιμαλφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αυτό είχαν προσγειωθεί και απογειωθεί σήμερα στη Μαρίνα τουλάχιστον άλλα τρία ελικόπτερα χωρίς πρόβλημα, σύμφωνα με μαρτυρίες λουόμενων. Την ίδια ώρα, από θαύμα, φαίνεται ότι δεν σημειώθηκε κάποια τραγωδία, καθώς μόλις 15 μέτρα από το σημείο της πτώσης ήταν ο σταθμός ανεφοδιασμού για τα σκάφη της Μαρίνας. Το Λιμενικό απλώνει ειδικό φράγμα για να αποφευχθεί τυχόν ρύπανση από διαρροή καυσίμων του ελικοπτέρου Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το ατύχημα Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου έξωθεν Μαρίνας Βουλιαγμένης εντός της θαλάσσης. Οι 5 επιβαίνοντες εξήλθαν σώοι στην ξηρά. Στο σημείο βρίσκεται ένα πλωτό σκάφος και ένα όχημα του Λιμενικού Σώματος, ενώ μεταβαίνει και ιδιώτης δύτης.

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:37:32

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:38:17

Forum Tasks