Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του Sikelos (4717)

Θέμα: Ποιο τραγούδι ακούτε αυτή την στιγμή;

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 01:50:56

Θέμα: Ανέκδοτα

Δημοσίευση: Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι: το τρίβει το πιπέρι; :hahaha: Άνετα, νυμφομανα πρέπει να είναι  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 13:15:25

Θέμα: Αστείες φωτογραφίες,γελοιογραφίες

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 13:26:31

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα 

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:14:54

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:16:48

Δημοσίευση: Ένας άνδρας και μία γυναίκα κάθονταν δίπλα-δίπλα στην πρώτη θέση του αεροπλάνου. Η γυναίκα φτερνίστηκε, έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκούπισε προσεκτικά τη μύτη της και μετά άρχισε να τρέμει για δέκα - δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ο άντρας συνέχισε να διαβάζει. Λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα φτερνίστηκε πάλι, έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκούπισε τη μύτη της και μετά άρχισε να τρέμει ξανά. Πέρασαν μερικά ακόμη λεπτά όταν η γυναίκα φτερνίστηκε και πάλι. Όπως και πριν έβγαλε ένα χαρτομάντιλο, σκούπισε τη μύτη της, ενώ το σώμα της έτρεμε ακόμα περισσότερο από πριν. Ανίκανος να συγκρατήσει την περιέργειά του, ο άντρας στράφηκε στη γυναίκα και είπε: - Δεν μπόρεσα να μην προσέξω ότι φτερνιστήκατε τρεις φορές, σκουπίσατε τη μύτη σας και μετά αρχίσατε να τρέμετε βίαια. Είστε καλά; - Λυπάμαι αν σας ενόχλησα, αλλά πάσχω από μία πολύ σπάνια ασθένεια. Όποτε φτερνίζομαι, έχω οργασμό! - Παίρνετε κάτι για αυτό; - Ναι... Πιπέρι...

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:20:03

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:21:55

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:23:42

Δημοσίευση: Ένα ζευγάρι είχε πρόσκληση για ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων. Την σύζυγο την τελευταία στιγμή την έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος κι έτσι είπε στον σύζυγο να πάει μόνος του. Σαν αφοσιωμένος σύζυγος που ήταν, διαμαρτυρήθηκε, αλλά εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, γι' αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του. Έτσι, ο σύζυγος μεταμφιέστηκε κι έφυγε. Η σύζυγος, μετά από μιας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτυ. Και μια και ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του όταν δεν ήταν παρούσα. Φτάνοντας στο πάρτυ, σύντομα εντόπισε τον σύζυγο που χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, χουφτώνοντας λίγο από 'δω και κλέβοντας κάποιο φιλί από κει. Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτεναίρ του σύξυλη και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε. Ήταν φυσικό, μια και ήταν ο σύζυγός της. Τελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε. Έτσι βρέθηκαν μέσα σ' ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου το έκαναν στα γρήγορα. Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι αναρωτώμενη τι εξήγηση θα έδινε ο σύζυγός της για τη συμπεριφορά του. Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε. Τον ρώτησε πως πέρασε. Εκείνος απάντησε, "Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου. "Χόρεψες καθόλου;", τον ρώτησε εκείνη. "Μπα!", της απάντησε, "ούτε μια φορά. Όταν έφτασα στο πάρτυ, βρήκα τον Δημήτρη, τον Γιώργο και μερικούς από την παρέα. Ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά. Αλλά δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου...!"

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:24:41

Θέμα: Heavy metal - Hard rock videos

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:30:41

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:31:23

Δημοσίευση: Δύο τύποι, έχουν χάσει πολλά λεφτά στο καζίνο, οπότε πιάνουν την κουβέντα και ακολουθεί ο εξής διάλογος: -«Πόσες φορές κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου την εβδομάδα;» – «Έξι» -«Και εγώ επτά. Έξι και επτά μας κάνει δεκατρία. Δεν παίζουμε το δεκατρία να ρεφάρουμε;» Παίζουν λοιπόν το 13, αλλά η μπίλια κάθεται στο …0. «Ρε συ -λέει ο πρώτος- άμα λέγαμε την αλήθεια, θα ‘χαμε κερδίσει τώρα!».

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 09:33:48

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 11:33:16

Δημοσίευση: Μια ξανθιά πηγαίνει για πρώτη φορά στη δανειστική βιβλιοθήκη. Εντυπωσιάζεται από το μέγεθος της και τον όγκο των βιβλίων που υπήρχαν. Γυρίζει όλους τους διαδρόμους σαν να ήταν στο σούπερ μάρκετ και μετά από 3 ώρες ανακαλύπτει το πιο χοντρό βιβλίο που υπάρχει στη βιβλιοθήκη, το παίρνει παραμάσχαλα και φεύγει. Μετά από μία εβδομάδα η ξανθιά επιστρέφει στη βιβλιοθήκη και λέει στη βιβλιοθηκάριο… «Πήρα ένα βιβλίο και το διαβάζω μια βδομάδα τώρα… αλλά δυστυχώς δεν βγάζει κάποιο νόημα.» Η βιβλιοθηκάριος παραξενεύεται και τη ρωτάει: «Θυμάστε τον τίτλο του βιβλίου;» «Όχι…» της απαντάει η ξανθιά «… όμως έχει υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες και καθόλου υπόθεση…» Και απαντάει η βιβλιοθηκάριος: «Α! εσείς είστε λοιπόν που μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!»

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 11:35:13

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 11:36:48

Θέμα: Παναθηναικός B.C

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 11:39:01

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 11:43:58

Θέμα: Τι φαγητο εφαγες σημερα

Δημοσίευση: Μπριζόλες με πατάτες

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 17:39:06

Δημοσίευση: παμε για το 8ο Μακάρι, παρότι Ολυμπιακός χαίρομαι όταν το παίρνει Ελληνική ομάδα και ο Παναθηναΐκος έχει καλό ρόστερ και ιστορία στην Ευρωλίγκα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 17:41:34

Δημοσίευση: Μπα, πλέον δεν χαίρομαι τόσο  :lol: Όπως νιώθει ο καθένας

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 18:35:12

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-16 19:43:46

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημέρα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 09:14:02

Θέμα: Σάσα Μπάστα

Δημοσίευση: Πολύ δυνατή. Πάντα ήταν δυνατόν μουνι, τουλάχιστον από όταν τη θυμάμαι

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 09:15:11

Θέμα: Κυριάκος Μητσοτάκης απόψεις και γνώμες

Δημοσίευση: Μόνο πόλεμο δεν έχουμε δει στην διακυβέρνηση του. Κοντά είναι και αυτό με τέτοιο γκαντεμοσαυρο

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 09:18:14

Δημοσίευση:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 09:19:38

Δημοσίευση: Πάει μια π%τάνα να εξομολογηθεί στον παπά του χωριού της.Της λέει ο παπάς για πες μου τέκνο μου τις αμ@ρτίες σου. Μεγάλη η αμ@ρτία μου πάτερ πήγα με τον άντρα της… γειτόνισσας μου της Μαρίας δεν πειράζει τέκνο μου συγχωρείται η αμ@ρτία σου,της λέει ο παπάς Έκανα όμως και μια ακόμη αμ@ρτία πήγα και με τον μανάβη του χωριού. Συγχωρούνται οι αμαρτίες σου. Εκανα και μια άλλη αμαρτία πήγα και με τον χασάπη του χωριού…. τέλος στον πάτερ με όλους όσους πήγε. Η πιο μεγάλη μου αμαρτία είναι ότι πήγα με τον παπά του διπλανού χωριού. Και της λέει ο παπάς. Γιατί μωρή το δικό σου το χωριό δεν έχει παπά;

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 09:20:32

Θέμα: Κλήρωση από το CallGirlsAthens

Δημοσίευση: Το 17 παρακαλώ, ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 13:04:00

Θέμα: Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Δημοσίευση: Αδυσώπητος ο φακός κατέγραψε τη σκηνή, καθώς και τα επιφωνήματα του ερασιτέχνη κάμεραμαν και προφανώς ενός φίλου του. Το βιντεάκι αυτό έχει κάνει το γύρο του νησιού και αποτελεί το θέμα προς συζήτηση στα καφενεία και τις καφετέριες. Αδυσώπητος ο φακός κατέγραψε τη σκηνή, καθώς και τα επιφωνήματα του ερασιτέχνη κάμεραμαν και προφανώς ενός φίλου του. Το βιντεάκι αυτό έχει κάνει το γύρο του νησιού και αποτελεί το θέμα προς συζήτηση στα καφενεία και τις καφετέριες. Οι Κύπριοι ασχολούνται με το ζευγαράκι των αστυνομικών και έχουν ξορκίσει τον πόλεμο που μαίνεται στη γειτονιά τους…

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 21:14:51

Δημοσίευση: Δεν θα φύγει ποτέ! Με Κυριάκο αρχηγό θα πάμε μπροστά. Ελλάδα 3.0 Να πάς να σε δει κανένας γιατρός εσένα

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 21:34:09

Δημοσίευση: Έχω ραντεβού στο ΙΚΑ την Δευτέρα! Με πέθανες  :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-17 22:48:07

Forum Tasks