Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του anna24 (158)

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: χωρίς να ξέρω τόσο καλά την κοπέλα θέλω να κάνω μία ερώτηση.αν γραφτεί κάτι ας πούμε αρνητικό είναι ''βγάζω χολή''?και αν γραφτεί κάτι θετικό σημαίνει ότι μόνο αυτό ισχύει και είναι επιβεβαίωση της πραγματικότητας?γιατί έχω παρατηρήσει στον άλλο χώρο που λέτε ότι όταν γραφτεί κάτι λίγο αρνητικό γίνεται οργανωμένη επίθεση. Κ μόνο τα σχόλια κάτω από αυτές τις αρνητικές εμπειρίες σε αυτό τον άλλο χώρο θα έπρεπε να θεωρούνται διαδικτυακό μπουλινγκ, το γεγονός ότι η διαχείριση του σαιτ τα επιτρέπει αυτά κ άλλες τόσες εξευτελιστικές λεκτικές επιθέσεις προς τις εργαζόμενες is all you need to know για αυτόν τον "χώρο".

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 00:02:30

Δημοσίευση: Όχι βέβαια! Χολή για μένα τουλάχιστον σημαίνει να επιμένεις ότι το αρνητικό είναι το μόνο που ισχύει, να είσαι εμμονικός να το αποδείξεις και να φτάνεις μέχρι το σημείο να βγάζεις αγαπούληδες και προμότορες όσους λένε κάτι καλό, σε αντίθεση με το δικό σου! Η απλή παράθεση μιας κακής εμπειρίας δεν είναι κακό, κάθε άλλο. Το να ρίχνεσαι όμως -εξίσου «οργανωμένα»- σε όποιον γράφει κάτι καλό, είναι! Είναι κ ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να εκφράσεις την αρνητική σου εμπειρία. Μπορεί να είμαστε εδώ με την υπόσταση του "προϊόντος" αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι πέραν από προϊόν είμαστε Κ άνθρωποι Κ ότι αυτά που γράφουμε θα τα διαβάσει άνθρωπος όχι κάποιος μάνατζερ or whatever αν μιλάμε για ανεξάρτητες. Οπότε ακόμη Κ στην εξιστόρηση μιας αρνητικής εμπειρίας ΠΡΈΠΕΙ να υπάρχει ένα συγκεκριμένο τακτ.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 00:05:44

Δημοσίευση: Πρέπει να υπάρχει σεβασμός εξάλλου μπορεί να πετύχουμε κάποια κοπέλα σε κακή μέρα. Ε ναι! Μερικοί γράφουν λες και τους σκότωσες τη μάνα οκ σεξ εκανεςυκ δεν σου βγήκε! Αν στην τελική περνάς ΤΌΣΟ άσχημα πες το μου να διακόψουμε, η ακόμη καλύτερα κλείσε μισάωρο για πρώτο ραντεβού να τεσταρεις τη φαση Εν πάση περιπτώσει το μένος με το οποίο γράφουν μερικοί κάνει εμφανές ότι δεν πρόκειται απλά για "καταγραφή εμπειριών"

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 03:51:43

Δημοσίευση: Η Αννα έχει ξεκαθαρίσει ότι δε κάνει δίπλα …. Ναι πολύ σωστά δεν κάνω διπλά, Κ επίσης η φίλη Μαλβίνα είναι σε διάλειμμα για άγνωστο ακόμη χρονικό διάστημα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 14:33:41

Δημοσίευση: θα διαφωνισω μαζι σου καθετα οι κοπελες δεν ειναι προϊοντα ουτε εντος ουτε εκτος εισαγωγικων εμπιπτουν στην κατηγορια παροχης υπηρεσιων :hi: Θα συμφωνήσω. Γνωρίζω όμως ότι μια μεγάλη μερίδα των πελατών δεν το βλέπει έτσι  Άντε που ήσουν εσύ μας έλειψεςςς

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 18:06:36

Δημοσίευση: χωρίς να έχω την διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου,φαντάζομαι ότι εννοείς και διαδικτυακό bullying, όταν η κοπέλες του χώρου βρίζουν χυδαία έναν πελάτη σωστά?δεν έχω κατι  μαζί σου, διάλογο θέλω να κάνουμε αν θέλεις βέβαια Αν βρίζουν τον πελάτη χωρίς να έχει υπάρξει κάποια κακοποιητικη συμπεριφορά η κάτι παρόμοιο ναι φυσικά αντίστοιχο μπουλινγκ είναι

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 18:07:52

Δημοσίευση: πάρα πολλές κοπέλες στην κακή τους μέρα δίνουν τα λεφτά πίσω ή δεν παίρνουν καθόλου ;) Αν κάποιος δεν περνάει καλά μπορεί να το πει ώστε να λήξουμε το ραντεβού στο μισάωρο. Με την λογική σου αυτή θα μπορούσε ο καθένας να κάνει τη δουλειά του μετά να παραπονιέται Κ να τη βγάζει τζάμπα, όχι κ πολύ κομπλέ αυτό ε? Επίσης εγώ προσωπικά το έχω ξαναπεί ότι οι περισσότερες αρνητικές κριτικές με αφήνουν έκπληκτη διότι ΠΑΝΤΑ ρωτάω αν ήταν όλα οκ κ αν πέρασε καλά ο πελάτης μαζί μου Κ πάντα λαμβάνω θετική απάντηση οπότε πραγματικά δεν θα μπορούσα Κ να έχω κάνει κάτι να διορθώσω την κατάσταση μιας Κ δεν γνώριζα καν ότι κάτι πάει λάθος! Υπάρχουν Κ κάποιες περιπτώσεις που δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος Κ απλά δεν τραβάει η χημεία με τίποτα για κάποιον λόγο, αν παρόλα αυτά ο πελάτης επιμείνει να εξαντλήσει το χρόνο του ραντεβού του τότε είναι τελείως άδικο να μην πληρωθώ ή να πληρωθώ μισά για κάτι πέραν του ελέγχου μου. Εγώ όταν έχω κακή μέρα απλως ακυρώνω τα ραντεβού μου εξαρχής Κ τέλος. Σημαντικό κομμάτι του να περάσει κάποιος καλά είναι να ΘΕΛΕΙ να περάσει Κ να με βοηθάει να τον βοηθήσω. Υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία πελατών που έρχονται αποφασισμένοι από πριν ότι δεν θα περάσουν καλά Κ ότι θέλουν να γράψουν μια κακή κριτική.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 18:13:57

Δημοσίευση: περίπου συμφωνούμε... περίπου όμως.δηλαδή αν γράψω εγώ σε ένα ραντεβού ότι μία κοπέλα που λέγονται καλά λόγια οτι εγώ προσωπικά δεν πέρασα καλά,και προσπαθεί η εκάστοτε κοπέλα και οι  διάφοροι τριγύρω να με βγάλουν ψεύτη ε αυτό πιστεύω ότι τσιτώνει τους περισσότερους :P Εγώ πάντα θα απαντήσω σε μία αρνητική κριτική με το δικό μου POV, είναι αναφαιρετο μου δικαίωμα

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 18:16:30

Δημοσίευση: Απόλυτα συμφωνούμε. Η περιγραφή της εμπειρίας που είναι πραγματική χωρίς εμμονή να αποθεώσεις ή να ισοπεδώσεις είναι σαφώς αποδεκτή! Το να προσπαθείς να «σβήσεις» τις αντίθετες φωνές/απόψεις -απ’ όποια πλευρά κι αν είσαι- είναι πρόβλημα… Αποδεκτή σίγουρα αν εκφράζεται με σεβασμό προς την κοπέλα! Αλλά αυτό κ πάλι δεν σημαίνει ότι είναι αθέμιτο να εξηγήσει Κ η κοπέλα την πλευρά της όσον αφορά το γιατί πήγαν τα πράγματα στραβά, αυτός είναι κ ένας από τους λόγος ύπαρξης μας στα σαιτ εξάλλου! Πάντα έχει δυο πλευρές το νόμισμα.  Το θέμα των φιλιών είναι πολύ χτυπητό παράδειγμα πχ αν σχεδόν όλες οι κριτικές μιλάνε για μια κοπέλα που δίνει άπλετα φιλιά Κ στο δικό σας ραντεβού δεεεεν Ε δεν σου πάει το μυαλό ότι κάτι πήγαινε στραβά Κ με σένα ρε παιδάκι μου?

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-23 18:20:06

Δημοσίευση: ασε μας με ορισμενους υπερκριτικους . Που θα ριξουν εναν και μετα θα πουν δεν περασα καλα δωσε μου τα λεφτα πισω. Συμμορια σιχαματων ειναι και απορω με τα συκωτια σας ορισμενα κοριτσια που τους αντεχετε κι απαντατε ευγενικα. Ρε ουστ BTW για να ελαφρυνουμε λιγο το θεμα πες στον @clonarius οτι αν ειναι να δωσεις καπου κωλο θα δωσεις σε εμενα πρωτα :haha: Σε ευχαριστώ που τα λες εσύ αντί για μένα!! Να δω ποιός θα την πρωτοπαρει αυτήν την πρωτιά αν γίνει ποτέ χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-24 02:25:14

Δημοσίευση: κάπου εδώ νομίζω ότι γίνεται το ''λάθος'' γιατί, αν ότι αυτός λέει ψέματα σίγουρα το κάνει με σκοπό να σε προσβάλλει ή να δημιουργηθεί κάποιο θέμα.αν εσύ του επιτεθείς κάνεις αυτό ακριβώς που θέλει,και του δίνεις τροφή και χαρά ώστε να συνεχίσει ακόμα πιο σκληρά την επίθεση του! οι πελάτες της κάθε κοπέλας,και προφανώς και οι ανθρώποι που έχεις εσύ για πελάτες ξέρουν και θα καταλάβουν αμέσως αν αυτό που γράφει είναι αληθινό η ψεύτικο.και εφόσον έχεις στην επιβεβαίωση από τους πελάτες σου,κάθε τι ψεύτικο που θα γραφτεί θα ξεχαστεί γρήγορα. Καθόλου δεν με νοιάζει αν τρέφεται ο κάθε παπάρας Κ αν θα συνεχίσει την επίθεση του. Εγώ θα πω όσα έχω να πω Κ όποιος έχει reading comprehension θα καταλάβει ότι είναι να καταλάβει. Οι υπόλοιποι δεν με νοιάζουν ούτως ή άλλως. Ξέρεις με πόσους έχω συνευρεθεί που μου λένε σε διάλεξα γιατί μου αρέσει πως απαντάς? Δεν είναι κακό να έχουμε ισχυρή προσωπικότητα.

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-24 20:23:52

Δημοσίευση: Αν έρθει ποτέ αυτή η Άγια ώρα θα είσαι δίκαιη θα το κληρώσεις σε διαγωνισμό εδώ σαν ff-anal να παίξουμε είκοσι παίκτες και ο καλύτερος ας τον απολαύσει …. Ο μικρότερος θα έλεγα χαχαχαχαχαχαχ

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-25 03:34:10

Δημοσίευση: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-28 18:34:43

Δημοσίευση: ειμαι βέβαιος. Ρωτα να σου πει η ιδια μετα απο την πρωτη συναντηση μαζι της ποσοι τις γραφουν να πιουν μαχι της καφε γιατι την γουσταραν και ειναι και γαμω τα άτομα; 8/10 για να μηνπω ολοι πανε να την βγαλουν γκομενα, οχι γιατι γουσταρουν αλλα γιατι οι αντρες ημαστε μσλακες, και καλα να βγαλουμε γκομενα γυναικα που αλλοι τα σκανε να την γαμησουν κιεγω την εχω τσάμπα. Αυτη ειναι η λογικη τους Για να είμαι ειλικρινής ελάχιστες φορές μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο

Δημοσιεύθηκε: 2026-04-29 03:13:27

Δημοσίευση: Καλό μήνα @anna24. Τελικά κάτι η μέση, κάτι το πρόγραμμά μου, πάλι με σορτσάκι μου φαίνεται θα σε ξαναδώ… Δεν πειράζει γιατί μου πάνε τα σορτσάκια χιχιχι

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-06 21:56:37

Δημοσίευση: Καλή εβδομάδα στα γλυκά μου τα αγόρια που μου μιλάνε τόσο όμορφα  :blush: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-12 22:42:12

Δημοσίευση: Ούτε εγώ θα τη έχω δει σίγουρα δέκα φορές και πάνω  μια δερμάτινη φούστα μαύρη σχεδόν όλες φόραγε , παντελόνι ποτέ , σορτς επίσης ποτέ ίσως μια ένα φόρεμα να είχε αλλά νομίζω εκτός μια όλες ήταν με τη δερμάτινη Ναι ισχύει δεν τα προτιμώ τόσο τα σορτσάκια, μαρεσουν όμως

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-12 22:43:30

Δημοσίευση: Εμένα μαρεσει η δερμάτινη σου φούστα δε θα μπορούσα να σε φανταστώ με σορτσάκι είσαι πολύ πιο σεξυ Συμφωνωωω αλλά το δέρμα το καλοκαίρι είναι υπερβολικός χοτ με την κακη έννοια χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-12 23:46:54

Δημοσίευση: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το video δεν παίζει στο κινητό …. Μμμ δεν ξέρω εμένα μου το παίζει κανονικα μπορώ να σου το στείλω βαιμπερ αν θέλεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-12 23:48:25

Δημοσίευση: μα δε έχω κάτι να ζηλέψω ….. όπως τη έχω δει είμαι υπέρ καλυμμένος ….,. ούτε εμένα μου ανοίγει το βίντεο ενημερωτικά Στείλε μου να στο στείλω βαιμπερ αν θέλεις

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-13 14:38:35

Δημοσίευση: ωωω ρε γκαβομάρα Χαχαχα δεν πειράζει Ευχαριστώ γλυκιά μου με το που σου έστειλα με αποζημίωσες στο δευτερόλεπτο …. Εξυπακούεται ♥️

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-13 19:19:11

Δημοσίευση: Και εγω η αληθεια ειναι , μονο σε μας εχει ξεφυγει ? :s Να το διορθώσουμε άμεσα χιχιχι

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 16:40:14

Δημοσίευση: Έστειλα κι απάντηση δεν πήρα («ο σορτσάκιας» χαχαχα) Είμαι στις μέρες μου τώρα κούκλε οπότε το κινητό είναι κλειστό! Περιμένω να επιστρέψω Πέμπτη οπότε Τετάρτη θα απαντηθούν Κ όλα τα μηνύματα!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-16 19:44:44

Δημοσίευση: αν το εσωτερικο ειναι οπως πρεπει το αμπαλαζ θα αφαιρεθει στο λεπτο. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι το οποιοδήποτε ρούχο όντως αφαιρείται όσο πιο γρήγορα γίνεται για να τρέξω στο ντους χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-17 00:04:18

Δημοσίευση: Ευχαριστώ για την απάντηση. No pro. Μου άλλαξαν κι εμένα κάποια σχέδια, αλλά θα το βρούμε, πού θα πάει; Πλάκα-πλάκα μας βλέπω για επετειακό, αφού σε κανένα 20μερο κλείνει χρόνος από τότε που είχαμε συναντηθεί :P Να μου φέρεις παστακι με κερακι χεχεχεχε Ρε και σαμπάνια θα ανοίγουμε! Μόνο "κούκλε" που με είπε, μού φτάνει :shy: Δερμάτινη φούστα μόνο να φοράει, για να έχω δει σορτσάκι-φουστάκι που οι άλλοι έχετε δει ένα από τα δύο :P Αν μου θυμίσεις στο μηνύματα ποιός είσαι θα το φροντίσω!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-18 20:58:13

Δημοσίευση: Καλή εβδομάδα αγόρια μου γλυκαααα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-25 15:07:46

Δημοσίευση: Νύχι υπερπαραγωγή.... Πάντα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-26 16:37:34

Δημοσίευση: Τα μεγάλα της νύχια με ξενερώνουν. Δεν κάνουμε όλοι για όλους!

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-26 18:47:15

Δημοσίευση: Μεγάλο . Σε σύγκριση με τι? Πρόσφατα έχει βρεθεί κανείς με το κορίτσι? Ο νηματοθετης σίγουρα

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-28 01:48:05

Δημοσίευση: Ίσως να μην ευχε τύχει! Όπως είπα δεν το προτιμώ πολύ στα ραντεβού τα σορτσάκια γιατί το καλοκαίρι στην Αθήνα πραγματικά όλα κολλάνε πάνω σου, οπότε όταν είμαι στο βάλε βγάλε με τα ραντεβού προτιμώ κάποιο αέρινο φορεματακι για καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε: 2026-05-28 13:18:00