Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του anna24 (155)

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Να μην ξεχνιόμαστεεεε :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-04 21:11:58

Δημοσίευση: Ναι εντάξει, δεν φάγαμε δα και ψωμί κι αλάτι μαζί, αλλά όμορφη και σέξυ κοπέλα, που κάνει καλό πρόγραμμα.  :sexfinger1: Ε με κάποιους έχει δημιουργηθεί άλλο δέσιμο

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-04 22:39:19

Δημοσίευση: Τι κάνουν εδώ τα αγόρια??

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-24 22:48:16

Δημοσίευση: Γειαααα σας αγόρια long time no see!  Επειδή βλέπω ρωτάτε ας κάνω τις διευκρινίσεις μου.  Το δωράκι μου είναι ίδιο δεν έχει αλλάξει κάτι, κώλο δεν παίζει να δώσω ποτέ μην περιμένετε, μοντέλο δεν είμαι ούτε Kim K μια απλή κανονική κοπέλα (όσον αφορά σώμα κλπ), στην ώρα περιλαμβάνονται δύο εκτονώσεις, το swallow είναι δεδομένο μαζί μου, οι ώρες που δουλεύω συνήθως είναι ανάμεσα σε 18:00 με 00:00 εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που θα κάνω και κάποια μεσημεριανα, μπάλα παίζω κυρίως στο Bill αλλά κατόπιν συνεννόησης και με το ταξί έξτρα έρχομαι και αλλού, ως πρώτη συνάντηση θα επιμείνω για χοτελ,. μετά σε επόμενη συνάντηση έρχομαι και στον χώρο σας, ναι δέχομαι χαστουκακια σε κωλαρακι (σε λογικά πλαίσια) ΔΕΝ δέχομαι στο πρόσωπο, όπως ούτε φτυσιματα στο πρόσωπο ούτε cof, γενικά όχι πρόσωπο χαχαχαχαχαχαχ αααυταα Αποριες?

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:03:59

Δημοσίευση: Αυτό με τις ανεξάρτητες και το κέντρο έχει καταντήσει κουραστικό… Εεε δεν εχουν ολοι το χρονο να τραβιουνται κεντρο  Και να  ακολουθουν τα καπριτσια της καθε μιας Αγόρια δεν είναι κάποιο βίτσιο ούτε κάποιο καπρίτσιο. Έχουμε ζωές και full time jobs εκτός από τα ραντεβού (πολλές από μας τουλάχιστον) λογικό είναι να προτιμάμε όπου μας βολεύει και επίσης λογικό είναι αν δεχθώ να έρθω κάπου που μόνο το ταξί μου θα πάρει 40 ευρώ πήγαινε έλα και μια ώρα να ζητήσω το ταξί να είναι έξτρα. Μην τρελαθούμε.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:08:34

Δημοσίευση: εισαι για εμενα η καλυτερη στην ηλικια σου να μας ερχεσε ποιο συχνα βολτα απο εδω Αχχ εσυυυ  Υπόσχομαι  :heart: ειχα σκοπο να σε καλεσω για μια επαναληπτικη πιπουλα :hahaha: Χαρά μου πάντα!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:09:45

Δημοσίευση: μου ηρθε και μια φαντασιωση στο μυαλο αλλα ξερω δεν το κανεις παρεα με την @"Malvina" Σωστά δεν το κάνω αλλά τη συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:12:21

Δημοσίευση: οριστε και προσφατες φωτοο :erwtas: :erwtas:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:25:45

Δημοσίευση: :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:29:43

Δημοσίευση: φιλενάδα τα νύχια σου όλα τα λεφτά εεεευχαριστωωω :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:32:08

Δημοσίευση: τα πατουμενα σου ολα τα λεφτα to trademark είσαι φινετσάτη παρουσία ευχαριστω πολυ!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 01:52:32

Δημοσίευση: να τονίσω ότι χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός πιστεύω ότι είσαι αξιοπρεπέστατη και απορώ με την υπομονή σου με αυτά που σου γράφουν Συγχαρητήρια (δεν σε έχω δει για να μην παρεξηγηθώ) καθολου γραφικος το εκτιμω πολυ! η ενασχοληση αυτη ειναι για γερα στομαχια και εχω το προσον να μην παιρνω καθολου προσωπικα η κατακαρδα την αποψαρα του καθενος ευτυχως!

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-06 02:26:46

Δημοσίευση: Νομιζω υποχρεωση σου ειναι να ευχαριστησεις/ικανοποιησεις  το πελατη  Για το λαβρακι διαβασε τι εγραψες πρωτα και θα καταλαβεις  Ισως ηταν ατυχης εκφραση οποτε παω πασο Ναι υποχρέωση μου είναι και την ακολουθώ πιστά. Αν κάποιος χρειάζεται Κ εκπτώσεις για να νιώσει ότι εκτιμάω την προτίμηση κρίμα  Ξέρω μια χαρά τι έγραψα.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-30 18:20:21

Δημοσίευση: Αυτο συμβαινει για υπαρχει ζητηση  προς το προσωπο σου και το δεχονται οι πελατες . Δεν ειναι ο κανονας για ολες , αν και τελευταια το ακολουθουν πολλες  Οσο αφορα το ταξι συμφωνω οτι πηγαινε ελα ειναι πολλα τα 40ε αλλα αυτο προυποθετει  μεγαλη απισταση  πχ συνταγμα γλυφαδα ελληνικο κηφησια ιλιον αχαρνες βρηλισια κλπ  εγω μιλησα ακομα και για ευρυτερο κεντρο πχ καισαριανη καλιθεα αμπελοκηποι σεπολια  που δεν ειναι ουτε 20ε πηγαινε ελα Εγώ ζητάω το ακριβές αντίτιμο του ταξί μου και φυσικά μπορώ να δείξω και απόδειξη εάν μου ζητηθεί  Πιθανώς αν δεν δεχόντουσαν όμως οι πελάτες 9/10 να με δουν εκεί που βολεύει γιατί με φουλ time job και τα 2-3 μόνο ραντεβού που κάνω την ημέρα δεν αξίζει να με τρώνε οι δρόμοι. φίλος σε κόβω μετά για νοσοκομείο  :axaxaxa: Γιατί καλέ τι θα του κάνω

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 03:44:17

Δημοσίευση: Άννα καλησπέρα !  Κάνεις συναντήσεις για πάνω από μια ώρα? Και αν ναι πόσο είναι το δωράκι για 1,5 η 2 ώρες πχ? Κάνω ναι με μαξ το τετράωρο.  Δεν αλλάζει κάτι στο δωράκι είναι 150 η ώρα, 250 η 1,5, 300 το δυωρο κλπ Πολύ καλά χαρακτηριστικά. 1,69 για την ακρίβεια

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-10 03:46:12

Δημοσίευση: Η τρίτη φωτο  με το μπλέ φως απο ποιο ξενοδοχείο ειναι;; Mary plaza

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-14 18:22:42

Δημοσίευση: Εε οχι βεβαια  απο την μερια μας , απο την μερια των κοριτσιων να εισαι σιγουρος  :axaxaxa: Δεν ειναι το 20αρικο απλα σαν ενδειξη της ευχαριστισης που διαλεγει καποιος 2ωρο μπορει να κοψει ενα 20αρικο το κανουν καποιες  κυριως σε πολυωρα  αλλα και 300 δεν ειναι διολου  ευκαταφρονητο  ποσο αλλοι δουλευουν 10 μερες γι αυτο μην τρελαθουμε Μμμμ ναι όχι εγω δεν βλέπω κάποιον λόγο να "ευχαριστησω" κάποιον απλά επειδή θέλει περισσότερη ώρα μαζί μου? Ούτε να παζαρεψω κάποιο ντιλ. Ευκαταφρόνητο δεν είναι αλλά αυτή είναι η τιμή μου

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-14 18:25:22

Δημοσίευση: Για παραφραζετε αυτα που γραφω ή τα μεταφραζετε κατα το δοκουν ;  Καποιος ρωτησε  τι τιμη εχει στα 2ωρα κλπ  Και αφου απαντησε  εγω ειπα οτι καποιες οπως και καποια γραφεια κανουν  στα 2ωρα+ καλυτερη τιμη πιο δελεαστικη πες το, για να ευχαριστησουν το πελατη λογω διωρου πεστο, το κανουν  Η ιδια λεει δεν εχει λογο να ευχαριστησει πελατες  Και λεω ας τα ακουσουν αυτα οι πελατες της  Γιατι δεν εχει νοημα ; Ισα ισα εχει και παραεχει εδω πιασαμε λαυρακι Φυσικά και κοιτάω να ευχαριστήσω και να ικανοποιήσω τον κάθε πελάτη μου εξίσου σε πολύωρο η μονοωρο ραντεβού αυτό λέω δεν έχει κάποια διαφορά για μένα και ούτε βλέπω τον λόγο να γίνει κάποια έκπτωση. Η διάθεση μου να ευχαριστήσω φαίνεται στην απόδοση και τη συμπεριφοράς μου και αυτό το επιβεβαιώνουν οι κριτικές μου αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω τι λαυράκι νομίζεις ότι έβγαλες.

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-28 20:17:22

Δημοσίευση: Και μερικές φωτό να μην σας ξεχνάω

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-28 20:22:08

Δημοσίευση: εχει κτισει καλο ονομα εχει καλες υπηρεσιες οποτε δεν το χρειαζετε ακομα Κ ελπίζω να μην το χρειαστώ και σύντομα.... Γενικά νομίζω αν έρθει η ώρα που πρέπει να κάνεις εκπτώσεις λόγω ανάγκης καλύτερα να σταματάς γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις πλέον με την ίδια όρεξη

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-28 20:25:49

Δημοσίευση: Κανείς δεν αλλάζει την τιμή όσο υπάρχει ζήτηση. Ακόμα και αν η ζήτηση πέσει έχεις επιλογές - θα διαφημιστείς, θα κάνεις άνοιγμα σε νέο κοινό, θα προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες κλπ. Η τιμή θα πέσει μόνο όταν αποτύχουν ολα τα προηγούμενα και στο τέλος της ημέρας όταν πέσει η τιμή θα πέσει αυτόματα και η ποιότητα του προϊόντος-υπηρεσίας. Δεν είναι προσωπική γνώμη αυτά, είναι νόμοι της αγοράς. Ακριβώς. Και στην τελική τι προτιμάτε απλά χαμηλότερη τιμή η καλές υπηρεσίες??

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-28 20:28:05

Δημοσίευση: οταν λες αναγκης προφανως εννοεις προφανως κατι που σε αναγκαζει να ριξεις την τιμη γιατι αναγκη δεν ειναι οτι επεσε η δουλεια ολες αυτες οι υπηρεσιες απο κοπελες εχουν τα πανω τους και τα κατω τους Ναι αυτό εννοούσα να έχεις άμεση ανάγκη τα χρήματα. Προφανώς η δουλειά δεν είναι ποτέ σταθερή για καμια μας

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-29 17:49:53

Δημοσίευση: τα κεφτεδάκια στα μαλλια ειναι γκαβλα σκέτη Χαίρομαι που σαρεσουυνν, Κ γω τα συμπαθώ πολύ κ με βολεύουν

Δημοσιεύθηκε: 2024-11-29 20:03:17

Δημοσίευση: να σε ρωτησω ο @"rsotos7"  με ειπε επιφανειακο αντρα γιατι δεν τον εκανες ντα; :tooth: Let you fight your own battle prove your alpha maleness hahahahha

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-04 00:06:07

Δημοσίευση: Κάτσε φρόνημα, μας έχεις αρρωστήσει Ελααα τώρα αφού σας αρέσει

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-12 19:19:24

Δημοσίευση: Έχω κάνει τουλάχστον 4-5 ραντρεβού στο παρελθόν με την δεσποινίδα αλλά κάτι με είχε ξενερώσει που δεν θυμάμαι.. Γενικά όμως το πρόσημο ήταν θετικό. Λυπάμαι πολύ γι αυτό αν μπορούσες να θυμηθείς λεπτομέρειες θα χαιρομουν να μάθω και να το διορθώσω Ίσως ήταν κακή μου μέρα? Αν δεν είναι τεράστια τα τατουάζ δεν θα παραπονεθώ ούτε εγώ. Τα δικά μου είναι πολλά και μεγάλα όλα οπότε ιιιχχχ δύσκολο να τα βρούμε μάλλον

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-12 19:22:07

Δημοσίευση: η Αννουλα ειναι Άντε βρε κοοολαακαα Missed mee? ❤️

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-12 19:23:43

Δημοσίευση: ε οχι και κολακας I'm just teasing ya sugar lumps

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-13 16:07:44

Δημοσίευση: Καλά δεν θα τα χαλάσουμε για τα τατουάζ άλλα είναι τα σημαντικότερα. Αααακριβως

Δημοσιεύθηκε: 2024-12-14 17:26:48

Δημοσίευση: Όχι δεν έτυχε.. Ε και τι περιμένεις ντεεεε

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-30 20:20:29

Forum Tasks