Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του anna24 (158)

Θέμα: Αnna24, το απολυτο tiny/petit αλανι!

Δημοσίευση: Τα χουμε πει , κανει λιγα ραντεβου , συνηθως ζηταει κεντρο αλλιως ταξι εχτρα + δεν απανταει αμεσα Κ εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι έχω full time job και να υπάρχει μια κατανόηση

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-30 20:22:18

Δημοσίευση: Για να μην με ξεχνατεεε Κ από δωωω :blush:

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-30 20:25:07

Θέμα: Τσιμπουκοπνίχτρες - Champions League

Δημοσίευση: φίλος η @"anna24" όλοι λένε ότι είναι τσάμπιονς λίγκ Ε όχι να το παινευτω αλλααα

Δημοσιεύθηκε: 2025-01-30 20:28:34

Δημοσίευση: Το ξερουμε εδω και χρονια τι μου το λες ;  :xaxa: Τα ίδια και τα ίδια σου λέω γιατί τα ίδια και τα ίδια μας λες κι εσύ λολζ

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-02 15:41:59

Δημοσίευση: Αχου το !!  Ασε μας κουκλιτσα μου !!   :xaxa: Εσύ άσε μας κουκλε. Ο μόνος λόγος που πετάγεσαι στο νήμα μου είναι για να αφήσεις snide remarks, λέει το άλλο το παιδί ότι είμαι το καλύτερο στοματικού πχ τσουπ να τος ο κύριος να μας πει ότι θα υπάρχουν Κ καλύτερες, υπάρχει κάποιο θέμα με την πάρτη μου?

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-02 19:55:06

Δημοσίευση: Μπα θα παρουμε την αδεια σου να σχολιασουμε ; Αλλο και τουτο παλι  Αφου υπαρχουν τι θες τωρα ; Οπως υπαρχουν και καλυτεροι μπηχτες απο μενα  Κανενα θεμα μου εισαι παντελως  αδιαφορη  Αυτο δεν σημαινει  οτι δεν μπορω να σχολιασω.  Σε ολα τα θεματα σχολιαζω δεν εισαι το κεντρο του κοσμου. Κ εσύ που το ξέρεις ρε φίλες ότι υπάρχουν αφού δεν έχουμε βρεθεί? Φυσικά και ΜΠΟΡΈΙΣ να σχολιάσεις το θέμα είναι γιατί επιμένεις να το κάνεις για μένα μόνο όταν έχεις κάτι αρνητικό η ειρωνικό να πεις  Δηλαδή θα έρθει κάποιος να πει ότι γι αυτόν είμαι τοπ Κ εσύ λες ωωωωωωπ think again, lol

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-02 20:36:06

Δημοσίευση: Νομιζεις  :xaxa: Δεν νομίζω, με βάση τα λεγόμενα σου μίλησα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-02 21:05:20

Δημοσίευση: Νομιζεις  :xaxa: Δεν νομίζω, με βάση τα λεγόμενα σου μίλησα.

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-02 21:05:30

Δημοσίευση: εμενα προσωπικα μου απανταει αμεσα και για να πω την αμαρτια μου την εχω ακυρωσει εγω 1 φορα τουλαχιστον και δεν εχει προβλημα με αυτο Καλά εννοείται αυτό άνθρωποι είμαστε life happens! Όταν υπάρχει καλός τρόπος και μια συγγνώμη δεν θα πειραχτω ποτέ με αυτό εμενα προσωπικα μου απανταει αμεσα και για να πω την αμαρτια μου την εχω ακυρωσει εγω 1 φορα τουλαχιστον και δεν εχει προβλημα με αυτο Καλά εννοείται αυτό άνθρωποι είμαστε life happens! Όταν υπάρχει καλός τρόπος και μια συγγνώμη δεν θα πειραχτω ποτέ με αυτό εμενα προσωπικα μου απανταει αμεσα και για να πω την αμαρτια μου την εχω ακυρωσει εγω 1 φορα τουλαχιστον και δεν εχει προβλημα με αυτο Καλά εννοείται αυτό άνθρωποι είμαστε life happens! Όταν υπάρχει καλός τρόπος και μια συγγνώμη δεν θα πειραχτω ποτέ με αυτό

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-02 21:07:13

Δημοσίευση: Τα οποια ειναι; Εσύ είπες πως δεν έχουμε βρεθεί

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-03 21:29:37

Δημοσίευση: Είσαι πολύ ψηλή. Σε σχέση με τι είμαι πολύ ψηλη

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-04 13:56:21

Δημοσίευση: δεν έχω πάρει Άννα... πρέπει? Γιατί βρε τι φοβάσαι δεν δαγκώνω, unless I'm asked to

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-06 15:30:37

Δημοσίευση: Μην μας βγαλεις off Όχι θα προσέξω

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-21 20:30:51

Δημοσίευση: Καλησπέρα. Επειδή θα ήθελα πάρα πολύ να συναντήσω την κοπέλα, πόσο εύκολη είναι η επικοινωνία για να κλείσω ραντεβού; Το ρωτάω επειδή πρόσφατα έκανα μια προσπάθεια χωρίς να καταφέρω να βγάλω άκρη. Δηλαδή, ενώ είχαμε κανονίσει για μέρα/ώρα κλπ, ζήτησα επιβεβαίωση την ημέρα του ραντεβού, και από εκείνο το σημείο η κοπέλα εξαφανίστηκε. Είναι κάτι που έτυχε σε αυτή την περίπτωση ή είναι γενικά δύσκολη η επικοινωνία; για να ξέρω αν έχει νόημα να προσπαθήσω ξανά. Ελπίζω, βέβαια, να μη συνέβη στην κοπέλα κάτι τόσο απρόοπτο που να μην ήταν σε θέση να με ενημερώσει θετικά/αρνητικά εάν θα έρθει. Καλησπέρα αγάπη μου, αν όντως σου συνέβη κάτι τέτοιο στείλε μου ένα πμ με τον αριθμό σου να το κοιτάξω και θα επικοινωνήσω μαζί σου ώστε να υπάρξει κάποια έκπτωση αποζημίωσης για την ταλαιπωρία σου! Δεν είναι κάτι που συνηθίζω

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-21 20:31:52

Δημοσίευση: Για τον Βαλεντίνο που μας πέρασεεεε  :heart:

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-21 20:34:13

Δημοσίευση: αν και δεν ειναι του στυλ μου φαινεται καλη περιπτωση Μια δοκιμή θα σας πείσει χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-02-21 20:38:59

Δημοσίευση: Ναζιαρα Το έχω αυτό χεχεχεχε Θα συμφωνήσω και εγώ. Όντως εξαιρετική στις υπηρεσίες και πολύ γλυκιά κοπέλα. Τη συνάντησα λίγες μέρες αφότου ζήτησα πληροφορίες εδώ.  Θα γράψω μια κριτική μέσα στις επόμενες μέρες, μόλις καταφέρω να βρω λίγο χρόνο. Και εσύ ήσουν εξαιρετικά κύριος!! ❤️❤️

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-11 00:31:50

Δημοσίευση: Hiiiii

Δημοσιεύθηκε: 2025-03-21 02:08:30

Δημοσίευση: Όταν βρεθήκαμε ίσως δεν μας βγηκε φουλ χημεία, ή ίσως ηταν η πρώτη φορά.  Αλλά στοματικό σου ακόμα το θυμάμαι...! Συμβαίνει Κ αυτό, κ σίγουρα η παραπάνω οικειότητα με βοηθάει κ μένα πάντα να λυθω παραπάνω αλλά σε ευχαριστώ για το κομπλιμεντο!! ομορφη ειναι Τρώγομαι που βρίσκουμε το προγραμμα της? Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει dfk,69, ελεύθερο στοματικό+cim+swallow, foot fetish, cob, δέχομαι δάχτυλα μπροστά. No anal no cof. Περιλαμβάνονται όλα στην τιμή δεν έχω κάτι έξτρα  να εμπιστευτει οτι εισαι σοβαρος αποψη μου φυσικα απο οσο ξερω εχει δουλεια γενικα Σωστά τα λες, σίγουρα προτιμώ πρώτο ραντεβού να είναι στο χώρο που νιώθω πιο άνετα! Και δόξα το θεό έχω δουλειτσα ναιιι

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-24 04:13:03

Δημοσίευση: Σκληρός!! Και αμείλικτος  :(

Δημοσιεύθηκε: 2025-05-27 01:44:48

Δημοσίευση: ΑΓΌΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΉ ΝΈΟΣ ΑΡΙΘΜΌΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ ΜΌΝΟ WHATSAPP, viber από αύριο) 6933446327

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-13 13:06:06

Δημοσίευση: ΑΓΌΡΙΑ ΠΡΟΣΟΧΉ ΝΈΟΣ ΑΡΙΘΜΌΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ ΜΌΝΟ WHATSAPP, viber από αύριο) 6933446327 Από σήμερα και βαιμπερ κανονικά

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-14 20:33:53

Δημοσίευση: Aννα καλημέρα!!!..μπορώ να ρωτήσω με ποια κοπέλα απο τής παρακάτο θα έκανες τριο??...Νικολ ,Μαλβίνα,Ιωαννα34 ,Σαντρα η Αριαννα? η οχι μονό τριο και παραπάνω αν ηθελες!! Όπως ξέρετε όλοι δεν κάνω αλλά θεωρητικά μιλώντας θα πω τη Μαλβίνα που αγαπώ πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2025-06-24 22:44:59

Δημοσίευση: Anna 24 κάπου πήρε το μάτι ου ότι σφάζονται για πάρτη σου! ζουνε? :nosokomoi: Όλο τσακωμούς προκαλώ τελευταία

Δημοσιεύθηκε: 2025-07-08 16:00:44

Δημοσίευση: Προκαταλήψεις… Υπάρχει και κάτι που το λέμε προσωπικά γούστα  Εσύ πχ θέλεις κάτι στον δικό σου κωλο?

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 16:42:45

Δημοσίευση: ΛΟΙΠΌΝ ΑΓΌΡΙΑ λίγη προσοχή γιατί θέλω να πω κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ο προηγούμενος αριθμός μου ΔΕΝ ανήκει πλέον σε μένα και ούτε ξέρω και σε ποιόν ανήκει, ΜΗΝ πέσετε θύματα αν σας στείλει γιατί τον έχουν χακαρει και δεν κρύβεται τίποτα καλο από πίσω Κάτι μου είπε κάποιος ότι υπάρχει μια υποτιθέμενη Μαρία δεν υπάρχει καμία Μαρία όποιος μιλάει με τον παλιό μου αριθμό μιλάει σίγουρα με κάποιον τρελό και ανώμαλο Τέλος πάντων ο καθένας θα πράξει όπως νομίζει αλλά ο αριθμός δεν έχει ΚΑΜΊΑ σύνδεση με μένα και παρακαλώ προσέξτε πολύ

Δημοσιεύθηκε: 2025-08-05 16:45:05

Δημοσίευση: Καλησπεριζω την κομπανία χαχαχα

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-16 22:01:09

Δημοσίευση: Γεια σου όμορφη! Τι έκανες παιδί μου το καλοκαίρι και στέγνωσες έτσι; (για καλό το λέω) Δεν θα έλεγα ότι άλλαξε κάτι στα κιλά μου ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω εδώ και 2-3 μήνες

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-17 04:52:21

Δημοσίευση: μήν είσαι τόσο σίγουρος :proktiko: Άντε πάλι τα ίδια  Ναι να είναι σίγουρος δεν ΠΑΊΖΕΙ αυτό με την καμία όμως και ξενερώνω κ φουλ με τις συνέχειες πιέσεις

Δημοσιεύθηκε: 2025-09-21 13:43:50

Δημοσίευση: είναι λογικό κάθε κοπέλα να δίνει αυτά που θέλει μόνο στους καλους πελάτες δεν είναι κακό. Μήν το παίρνεις προσωπικά όλες οι κοπέλες το κάνουν!απλά επειδή δεν το κάνεις με όλους δεν το αναφέρεις ωςι υπηρεσία σου δικαίωμά σου :heart: Can you prove this? Για εμένα προσωπικά? Αν όχι μπορείς να σκασεις

Δημοσιεύθηκε: 2025-10-09 23:44:58