Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: ΛΑΓΩΝΙΚΟ Κ9

Δημοσίευση: μεχρι και μεϊλ εστειλα  :@ Σε μενα δεν εστειλες! :@

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:25:07

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: σημερα εστειλα και μεϊλ :@ τι φταιω αν δεν το διαβασες :very-angry: Ξανακοιτα το γιατι ντεν μου εστειλες! :@ Το μονο μαιλ που πηρα ηταν απο τον φιλο @"TOMCRUISE" ενα πουλακι μου ειπε οτι ο @"TOMHANKS"  εστειε πμ στον @"AlfaArsenico"  aka mitsotakis  για την κληρωση αλλα δεν το ειδε ισχυει; Εισαι μια αλεπου!  :lol crying:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:27:45

Δημοσίευση: μεϊλ εστειλα οχι πμ :spank: Την επομενη φορα να μου κρατας αριθμο! Αντε να φανεις και χρησιμος αν θες να μην γκρινιαζω !  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:31:36

Θέμα: Μάτι, Γλωσσοφαγιά, Γκαντεμόσαυροι και Αρνητική Ενέργεια

Δημοσίευση: @"AlfaArsenico" Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός του Glamour πριν λίγο.  Τις δύο από τις τρεις πρόσφατες φορές κέρδισε εκείνος που πήρε τον αριθμό τελευταίος-τελευταίος. Θέλει τέχνη το πράγμα. Έχουν και τα μαγικά τη διαδικασία τους, τι νόμιζες! :tooth: :at: Magic_Alpha_!✅ :tooth: Αμα προλαβεις αριθμο!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:33:51

Δημοσίευση: :tooth: τι να γινει σου εχει αδυναμια το μισο φορουμ και εισαι επικεντρο συζητησης αντε μην πω να σε κανουν μοντερατορα :xahaxa: να εχουμε και τα κονε :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:34:33

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: :idiot: :JA: Πες του τα γιατι δεν με ακουει!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:36:04

Θέμα: Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;

Δημοσίευση: Rchel κακη συμπεριφορα;;;;;; εμενα μονο μεζε δεν μου εβγαλε Και δεν μου λες, γιατι κανεις δεν μου απηντησε, οι φωτο ειναι πραγματικες; Το προσωπο της ειναι αντπροσωπευτικο;  :xahaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:39:12

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: τι να ακουσει κι αυτος κι αυτος παντοφλα τρωει οπως εσυ Ναι αλλα υπαρχει αισθημα!   :lol:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:40:32

Δημοσίευση: καλα  βρες μου αυτην και στην επομενη κληρωση θα βαλω οριο να παρεις πρωτος νουμερο Να βαλεις κληρωση και να μου δωσεις τους πρωτους 20 αριθμους, και οχι τιποτα 60αρες για να αισθανθω οτι μετανοησες! :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:42:28

Δημοσίευση: εκτος απο 2 οχι εχει ταταρικα χαρακτηριστικα εγω εγραψα πια θεωρω οτι ειναι δικια της μου την εδειξε κιολας χωρις το φωτοσοπ στο κουνητο της Απο εδω και περα θα ζηταμε απο τους παιχτες που πανε, φωτο απο το προσωπο για επιβεβαιωση. Ολοι κανατε τον ασχετο οταν ρωτησα!   :DD:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:45:44

Δημοσίευση: εγω οχι επεμενα κι επιμενω κιολας να διαβαζεις καλυτερα Και αυτο ποτε το ειπες; Η φωτο που εβαλες εδειχνε μανουλομανουλο! εχει ταταρικα χαρακτηριστικα

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:50:30

Δημοσίευση: αν ειναι ετσι ξεσκονιζω εγω ολο το πορταλ :exclamation: Εσυ να πας απο το μασαζιδικο με τις 60αρες που μου θελεις και τις πιτσιρικες του γλαμουρα! :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:52:09

Δημοσίευση: αν μου την βρεις δεσμευομαι 2 αριθμους στον επομενο διαγωνισμο γραφειου ;) Να βαλεις διαγωνισμο με γλαμουρα, αγγελους η τους χρυσους για αυτους που δεν εχουν κερδισει. Ασε τα ψοφια! :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:54:46

Δημοσίευση: Ντιανα εξαιρετικο μιλφ :erwtas: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:55:33

Δημοσίευση: ναι ειναι κορμαρα και μουναρα την συμπαθησα και λιγο παραπανω μεχρι και μεζε προσφερε με το ουισκακι ανανα βεβαια που δεν παει Δηλαδη εσυ πας και να φας στις μικρες! :axaxaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 00:56:39

Δημοσίευση: και να τον βαλω θα ξεχναει να παρει μερος :dodgy: Βαλε εσυ ενα διαγωνισμο της προκοπης για αυτους που δεν εχουν κερδισει, και εμεις θα κανουμε τα υπολοιπα! :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 01:02:11

Δημοσίευση: δεν φταιω εγω που ειμαι γλυκουλης και με αγαπανε για μερικους εγω ειμαι πριμιουμ πελατης :lol: Ναι δεν τις ταλαιπωρεις, μηδεν θερμιδες και ενα γρηγορο στοματικο :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 01:03:38

Δημοσίευση: το αλλο σουκου σειρα εχουν τα χρυσα διαμαντια βρες την και εχεις 2 νουμερα και δεν θα παρει μερος κανενας μεχρι να διαλεξεις εσυ πρωτος Το αλλο Σαββατο η αυριο;

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 01:42:29

Δημοσίευση: απαξιω :@ Αφου ξερεις σε τρολαρουμε! :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 01:44:10

Δημοσίευση: το αλλο σουκου σειρα εχουν τα χρυσα διαμαντια βρες την και εχεις 2 νουμερα και δεν θα παρει μερος κανενας μεχρι να διαλεξεις εσυ πρωτος Αν ειναι το αλλο Σαββατο, εχασα! Θα ειμαι εκτος Ελλαδος σε επαγγελματικο ταξιδι και θα παρω την αγαπη μαζι μου. Αδυνατον να μπω στο φορουμ! :sick:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 01:47:38

Δημοσίευση: το αλλο σουκου σειρα εχουν τα χρυσα διαμαντια βρες την και εχεις 2 νουμερα και δεν θα παρει μερος κανενας μεχρι να διαλεξεις εσυ πρωτος Για κοιτα καλυτερα στον διαγωνισμο του γλαμουρα! Εχεις δωσει θεση σε παιχτη που δεν εχει τις απαραιτητες δημοσιευσεις!  :@

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 01:56:17

Δημοσίευση: Εχει δυο αριθμους διαθεσιμους  στον διαγωνισμο του γλαμουρα. Για να μην φαινομαι κακος, ο ενας παιχτης δεν εχει τις απαραιτητες δημοσιευσεις και ο αλλος τις απαιτουμενες κριτικες! Που ειναι ο σεξακιας να βοηθησει με τους διαγωνισμους;  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:14:06

Θέμα: Εξετασεις για ΣΜΝ

Δημοσίευση: Βλέπω στο σύνδεσμο που λέει, ότι η πιο επικίνδυνη μορφή της ηπατίτιδας, η Ηπατίτιδα C, για την οποία δεν υπάρχει εμβόλιο, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά δε βρίσκω που λέει, ότι μεταδίδεται σπάνια με τη σεξουαλική επαφή. Είχα ακούσει, ότι μεταδίδεται συχνά με γλειφομούνι. Ίσως να κοιτάξω σε άλλη φάση, αν το επιβεβαιώνουν ενημερωτικές πύλες από το χώρο της δημόσιας υγείας. Με το αιμα μεταδιδεται σεξακια, και ναι εχει εμφανιστει σε ομοφυλοφιλους απο το σεξ! Ακαποτο πρωκτικο μεταδιδει το ιο!  ;)

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:20:45

Δημοσίευση: Δεν είναι έτσι καλέ ! Λέει είτε 300 δημοσιεύσεις, είτε 8 κριτικές. Καλημέρα! Και καλή Κυριακή! Με τη τσίμπλα στο μάτι είμαστε όλοι μας. Δεν εβαλε και ο αντμιν;  :haha: Τι διαγωνισμος ειναι αυτος; :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:22:17

Θέμα: Εθισμός στις πουτάνες και αποτοξίνωση!

Δημοσίευση: Εγώ εδώ και κάτι εβδομάδες έχω μια νέα σχέση. Μια χαρά κοπέλα είναι. Αλλά το βίτσιο με τις πουτάνες μένει. Προσπαθώ να απεξαρτηθώ από την πόρωση και την καύλα, που έχουν όλες τούτες οι φάσεις με το πουταναριό, με το να γράφω συχνά για αρρώστιες, μήπως και απεξαρτηθώ. Ως τώρα δεν τα έχω καταφέρει. Έχω δουλίτσα μπροστά μου ακόμη. :—) :DD: Σιγουρα!   :cool::

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:23:30

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:24:54

Θέμα: Προφυλακτικά και αλλεργίες

Δημοσίευση: Σωστό. Πολλοί νομίζουν, ότι θα πάρουν αντιβιοτικά και τελείωσε. Αμ δε. Συχνά τα ίδια προβλήματα επιστρέφουν σε νέα μορφή, και νέα προβλήματα προστίθενται μαζί, λένε πολλοί. Οπότε ναι, σίγουρα θέλει προσοχή . Ακάποτο με τυχαίες πουτάνες ούτε για αστείο. Διαβασε εδω!  :DD:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:31:26

Δημοσίευση: Πρεπει να μαθω να διαβαζω, και ανμιν να ειδοποιει εγκαιρως για διαγωνισμους!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-14 09:34:53

Δημοσίευση: Εγω θα τους ελεγα οι διαγωνισμοι του παραλογου!  :tooth: Πρωτα ανακοινωνονταν μερικες μερες πριν και κλειδωνονταν μεχρι το Σαββατο Μετα ξαφνικα μηδεν ανακοινωση και ελαχιστο πηχη για συμμετοχη. Οι αριθμοι εφευγαν σε 5-6 ωρες Ανακοινωση οτι οι διαγωνισμοι θα μπαινουν Σαββατο Ξαφνικα καινουργιος διαγωνισμος σκαει Κυριακη μετα απο τον διαγωνισμο Σαββατου Ανακοινωση οτι δεν θα κληρωθουν και οι δυο με το τζοκερ της Πεμπτης Ανακοινωση οτι δεν θα μπουν αλλοι διαγωνισμοι Ξαφνικα σκαει καινουργιος διαγωνισμος Σαββατο με ακομα χαμηλοτερο πηχη! Συμπληρωνονται ολοι οι αριθμοι σε 4 ωρες Τετοια κοροιδια για τα παλια μελη που εχουν συνεισφέρει στο φορουμ, και δεν εχουν προλαβει να κερδισουν τιποτα, πως να κερδισεις με τετοιους αλλοκοτους ορους, δεν εχω ξαναδει!  :@ Αααα και να μην ξεχασω και τον διαγωνισμο με τις 60αρες για αυτους που δεν εχουν κερδισει.   :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 00:07:41

Θέμα: πρόβλημα στη στύση

Δημοσίευση: ημουν λιγο μελατος τωρα σφυρι και εχτες εριξα και 2ο στην μια ωρα Αντε ρε, εριξες 2 σε μια ωρα;  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-15 00:10:23