Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ολα τα Posts του AlfaArsenico (2267)

Θέμα: Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις

Δημοσίευση: Μωρέ, μια χαρά η πρόταση σου,✅ αλλά εγώ προτιμώ προϋποθέσεις με πολλές δημοσιεύσεις ❣️μαζί με τις κριτικές,  για να αρπάζουν κάμποσες αναρτήσεις και τα δικά μου ιατροφαρμακευτικά νήματα, από εκείνους που θέλουν να συμπληρώσουν τον αριθμό των ποστ τους. :tooth: :lol crying: :tooth: • Εγω εβαλα 10 δημοσιεύσεις για να αποφύγουμε τα σπαμαρισματα. Ξερεις εσυ!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-17 14:12:50

Θέμα: Λέμε το καθημερινό μας γεια

Δημοσίευση: Καλησπερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-17 14:19:22

Δημοσίευση: θα πηξουμε στις αναδρομικες κριτικες και θα με πεταξουν εξω απο το τοπ 5 του μηνα παλι :@ Εσυ δεν μετρας, εισαι της μισης ωρας και αν!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-17 14:21:43

Θέμα: Συζήτηση για τους όρους για ανέβασμα κριτικών

Δημοσίευση: το μονο αντικειμενικο οπως εχω ξαναγραψει ειναι το υψος το βαρος το μεγεθος του βυζιου και τα τατουαζ οτι ειναι δηλαδη εμφανες και μετρησιμο ολα τα αλλα ειναι θεμα προσωπικου γουστου Δηλαδη τα γλωσσοφιλα, η καθαριοτητα, η διαθεση, και ποσο ενεργη ειναι υποκειμενικα;  :haha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-17 14:28:02

Δημοσίευση: Άλλη μία πρόταση επί των νέων κανονισμών είναι η ακόλουθη: Εκείνοι οι χρήστες που φτάνουν τις συνολικά 300 (!) κριτικές, να έχουν έναν περιορισμό στις μάξιμουμ τρεις κριτικές ανά μήνα. Ασχέτως δηλαδή με τον περιορισμό της μίας κριτικής ανά κοπέλα ανά μήνα. Ο λόγος είναι, ότι ίσως μετά από τόσες κριτικές να τυγχάνουν διαφορετικής μεταχείρισης από τα γραφεία, καθώς είναι καλοί πελάτες. Συζητήθηκε αυτό έμμεσα και στο τμήμα του νήματος που μεταφέρθηκε, καθώς διατυπώθηκε εκεί η θέση, ότι ορισμένοι παίρνουν κρυφά εκπτώσεις, εφόσον ανεβάζουν θετικές κριτικές, και εφόσον δεν κάνουν θέμα με φορολογικές αποδείξεις για την παροχή των ερωτικών υπηρεσιών σε τέτοιο εύρος. Μου φαινεται οτι εισαι λαθος εδω. Τα γραφεια κοιτανε την δουλεια τους και παντα θα εχουν παιχτες που τους τα δινουν απανωτα ασχετως αν έχουν εκπτωση η οχι. Το ιδιο ισχυει και για τους διαγωνισμους. Ποιος ειναι ο σκοπος των διαγωνισμων; Να δινουν φρι φακ απο γραφειο σε νικητη που θα παρει μια φορα τον χρονο, η σε παιχτες που θα παρουν δυο και τρεις φορες τον μηνα, για να μην σου πω την εβδομαδα! Αυτο φαινεται απο τις κριτικες, ειτε συμφωνεις με αυτα που γραφουν ειτε οχι!

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-19 00:13:05

Θέμα: Κέρδισα Διαγωνισμό του Forum

Δημοσίευση: kerδισε ο σπυρος κ μπραβο του,καλογαμητο το δωρο!!! εγω φταιω που σταματησω να διαλεγω το διπλανο νουμερο απο αυτο που εχει διαλεξει ο γεροξουρας... Εγω θα διαλεγα τον Στρατο! Εχει κερδισει 9 φορες!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-19 00:16:49

Δημοσίευση: Καλο βραδυ σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-19 00:27:01

Θέμα: Σαντορίνη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας

Δημοσίευση: Ε, να μην πάμε τότε στη Σαντορίνη. :tooth: Αφού δεν το είχαμε για φέτος στο πρόγραμμα με τα εξεζητημένα νησιά ούτως ή άλλως. :—) Σκεψου να συμβει και στην Μυκονο!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-05-19 00:29:37

Δημοσίευση: Καλησπερα μαγκες!

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-25 12:33:03

Θέμα: Ιστοριες για αγριους και κινκι πηδηματα

Δημοσίευση: Δήλωσε την απουσία του από πριν ότι θα φύγει με την γυναίκα εξωτερικό :haha: Γυρισα να ψηφισω!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-25 12:37:21

Δημοσίευση: Alpha arsenico θα το δεχτω το δωρακι σου αν κερδισεις και θα εχεις την τιμητική στην κριτικη ;) Τερμα, δεν ασχολουμαι πλεον. Ατυχησες μου φαινεται αλλα σου αξιζει ενα φρι φακ. Που ειναι ο αντμιν να παραπονεθω;  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-25 12:39:23

Δημοσίευση: αν ηταν οπως το λες θα το εδιναν τα γραφεια οπου ηθελαν το φρι φακ τωρα ειναι διαφανη με αριθμο του τζοκερ που ολοι το βλεπουν Και ποιος σου ειπε οτι τα γραφεια δεν δινουν εκπτωσεις και φρι φακ; Απλως βαζεις ενα λουστρο και τα μοιραζεις βαση ενος διαγωνισμου που λιγοι παιρνουν μερος. 20 θεσεις εχει ο διαγωνισμος.  :bluesmile:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-25 12:43:29

Θέμα: Ιστοριες για αγριους και κινκι πηδηματα

Δημοσίευση: Αντε για να αναψουν τα αιματα!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-25 12:49:57

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: Δυο φορές μου έτυχε και πραγματικά το καταχάρηκα. Με Μαρίνα60 και Ιωάννα34 Και η μονιμη πεταει!  :D Μπαινει στην λιστα!  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-06-25 12:52:43

Δημοσίευση: ΣΕβασμος στον αρχηγο πανω απο ολα! Ποιον αρχηγο βρε;  :xaxa:

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 00:51:16

Δημοσίευση: Καλο βρεδυ σε ολους! Οπως παω θα ξεχασω και τον κωδικο να μπαινω στο φορουμ.

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 00:53:25

Θέμα: Σας αρέσει να ακούγεται η γυναίκα στο κρεβάτι;

Δημοσίευση: Εγω αφηνα τα παραθυρα ανοιχτα να ακουνε οι γειτονες! Μεγαλη καυλα να ουρλιαζει η μικρη!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 00:56:23

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: Εδω να πατε!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 01:01:06

Θέμα: Squirt

Δημοσίευση: Εδω μιλαμε για κατουρημα. Το πραγματικο χυσιμο ειναι μικρο σε ποσοτητα, διαφανες και στεγνωνει εντελως καθαρο ακομα και σε σκουρα σεντονια! Καιρος να μαθαινετε γατακια!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 01:05:55

Θέμα: Ποια κοπέλα θα διαλέξετε αν κερδίσετε τον διαγωνισμό!

Δημοσίευση: Τι εγινε κερδισα οσο ελειπα και δεν μου το ειπε κανεις; Που ειναι ο αντμιν;  :hahaha:

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 01:08:16

Θέμα: Εχετε διώξει ποτέ call girl;

Δημοσίευση: Η πολιτικη των γραφειων ειναι, αν ειναι να διωξεις κοπελα χωρις να πληρωσεις αλλα μονο τον οδηγο, αν εγινε οποιαδηποτε διείσδυση ακομα και με δαχτυλο. Αν ομως περασουν 15-20 λεπτα και την κρατησεις γιατι εισαι αναποφάσιστος, θα ζητησουν να πληρωσεις για τουλαχιστον μισαωρο. Αν απλως την ειδες και δεν σου αρεσε γιατι διέφερε απο τις φωτο, η κανει αγγαρια, τοτε δεν πληρωνεις!

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 01:19:24

Δημοσίευση: ενας ειναι,μην τον αμφισβητεις! τον αμφισβητησανε κ αλλοι κ δεν ειχανε καλη καταληξη :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Σιγα βρε τον αγαθουλη! Αυτος παει για μπλαμπλα και οχι για να τις ταλαιπωρησει!  :tooth: :tooth: :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 01:22:07

Θέμα: Σας ενδιαφέρει να ικανοποιήσετε εργαζόμενη;

Δημοσίευση: Εγω ειχα φτασει να βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου αν θα τα καταφερω να χυσει η οχι. Μεγαλη επιμονη στην γλειφαδα!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 01:27:03

Δημοσίευση: Καλησπερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-08 13:55:33

Δημοσίευση: παντρευτηκες ή οχι ακομα; :prosefxi: Συντομα το βλεπω  :D Καλησπερα σε ολους!

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-15 22:47:27

Θέμα: Τι έχει το μενού σήμερα; Ποιά σκέφτεστε για γαμησάκι;

Δημοσίευση: προμοτορα :haha: Περνα απο εδω γιατι βλεπω την μικρη να φευγει αγαμητη!  :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-15 22:51:25

Θέμα: Μαύρες Call Girls

Δημοσίευση: ΓΙΑτι καλε,μουνι δεν εχουνε κ αυτες? Μην τον ακους! Γλειφε οσο θελεις. Εγινε αρχαιος τωρα.  :xaxa: Αυτη θα ηθελα να πδηξω!  :D

Δημοσιεύθηκε: 2023-07-15 23:01:51

Θέμα: Vicky Sol

Δημοσίευση: :P :P :cool:: θα πάρεις; Καλησπέρα σε όλους!!? Καλως το κοριτσι μου! Σε πεθυμησα  :shy:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-30 12:10:46

Δημοσίευση: το τριο μητσοτακη εσυ @"Paparovicz" @"AlfaArsenico" Ειναι φτιαχτοι οι διγωνισμοι! :D  Ακους εκει να μην ειχα κερδισει για εναμιση χρονο;  :@ Για ολα φταιει ο αντμιν!   :tooth: :tooth: :tooth:

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-30 12:13:43

Δημοσίευση: Καλημερα σε ολους και ιδιως στον αντμιν.

Δημοσιεύθηκε: 2023-08-30 12:15:19

Forum Tasks