Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 76 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
old admin's profile old admin
Administrator

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Adult Club chat

Ξένια φαίνεται δυνατή
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(07-04-2026, 12:49 PM)rocco65 Έγραψε: Τώρα ούτε για αστείο.

Ε ναι!! Τώρα που σίτεψε τι να την κάνουμε!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(07-04-2026, 10:22 AM)clonarius Έγραψε: ωραία λοιπόν η Έφη και πιτσιρίκα...
στο δια ταύτα λοιπόν...
κώλο έδωσε? δίνει?
τα πήρε στο στόμα/μάπα?

Κωλο δε τη ρώτησα να σου πω τη αλήθεια 
Στη μάπα τα παίρνει με έξτρα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μακάρι φτύσιμο στα μούτρα να το ευχαριστήθηκε καλύτερα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(06-04-2026, 01:27 AM)Pe27 Έγραψε: Να καταλάβεις το ραντεβού έγινε αργά ήμουν ο τελευταίος της και είχε προηγείθει ρακομελοκατασταση εκ μέρους μου και όμως με κατάφερε τρεις φορές άνετα η ρουφιανα

εισαι και εσυ καλος ομως.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-04-2026, 12:35 AM)sotiris1973 Έγραψε: εισαι και εσυ καλος ομως.

Προσπαθώ … κρατάω καλά μου λένε οι κοπέλες δλδ σε σχέση με πελάτες τους νεότερους 
Αλλά και η αγάπη έχει το τρόπο της όσο κουρασμένος αν είμαι να με ανασταίνει από το πρώτο ραντεβού μας θυμάμαι με είχε τελειώσει 4 φορές
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-04-2026, 12:44 AM)Pe27 Έγραψε: Προσπαθώ … κρατάω καλά μου λένε οι κοπέλες δλδ σε σχέση με πελάτες τους νεότερους 
Αλλά και η αγάπη έχει το τρόπο της όσο κουρασμένος αν είμαι να με ανασταίνει από το πρώτο ραντεβού μας θυμάμαι με είχε τελειώσει 4 φορές

δεν ξερω αλλους πανω απο 45 να εχουν τετοιες επιδοσεις.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-04-2026, 12:46 AM)sotiris1973 Έγραψε: δεν ξερω αλλους πανω απο 45 να εχουν τετοιες επιδοσεις.

Μιλάμε για δυωρο με τρίωρο βέβαια . Πάντως κοπέλες της δουλειάς μου έχουν πει ότι έχουν και πελάτες κάτω των 30 η συνομήλικους που στη μια ώρα ίσα ίσα τους φτάνει η πρώτη φορά 
Και τους λέω δε σας πιστεύω αποκλείεται να μπορώ εγώ και να μη μπορούν αυτοί ..
Άλλη βίζιτα μου πε ότι με τον πρώην άντρα της το κάνανε τρεις φορές στη νύχτα το πολύ ενώ σε εμένα έχει να θυμάται στη πρώτη μας γνωριμία 6 φορές σε 3 ώρες . Και όταν είχε ξαναέρθει δεύτερη φορά μετά από μήνες είχε να το θυμάται πόση εντύπωση της είχε κάνει .
Και της έλεγα αποκλείεται με το άντρα σου ή με πελάτες σου που έχεις άπειρους να μη έκανες το ίδιο .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(09-04-2026, 12:51 AM)Pe27' Έγραψε: Μιλάμε για δυωρο με τρίωρο βέβαια . Πάντως κοπέλες της δουλειάς μου έχουν πει ότι έχουν και πελάτες κάτω των 30 η συνομήλικους που στη μια ώρα ίσα ίσα τους φτάνει η πρώτη φορά 
Και τους λέω δε σας πιστεύω αποκλείεται να μπορώ εγώ και να μη μπορούν αυτοί ..
Άλλη βίζιτα μου πε ότι με τον πρώην άντρα της το κάνανε τρεις φορές στη νύχτα το πολύ ενώ σε εμένα έχει να θυμάται στη πρώτη μας γνωριμία 6 φορές σε 3 ώρες . Και όταν είχε ξαναέρθει δεύτερη φορά μετά από μήνες είχε να το θυμάται πόση εντύπωση της είχε κάνει .
Και της έλεγα αποκλείεται με το άντρα σου ή με πελάτες σου που έχεις άπειρους να μη έκανες το ίδιο .

Χωρίς να θέλω να το μετριάσω, απλά να πω ότι είναι και θέμα στυλ του καθενός. Δηλαδή αν -όχι μόνο για τη συγκεκριμένη- ο πρώην της «βάραγε» όλη νύχτα για τα 3, με τα 6 θα ήθελε 24ωρο! Αυτό που θέλω να πω είναι, από τη στιγμή που την πηδάς για 3 ώρες σχεδόν ακατάπαυστα, παίζει ρόλο για εκείνη πόσες φορές τελειώνεις;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(07-04-2026, 12:26 AM)Pe27 Έγραψε: 0900-1500 το πρωί και λίγες συγκεκριμένες μέρες .
Και γώ που κατάφερα να τη δω ήταν άλλο σπόντα έκτακτη αλλιώς δε θα τη γνώριζα ποτέ μου

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν σεξ τόσο νωρίς ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]