|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,788
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Your Angels chat
|
Φήμη: 11759
(23-03-2026, 02:03 AM)Sniper Έγραψε: Dasha Blonde όποτε έρχεται, ενώ έχουν γίνει -όχι μόνο σε μένα- ακυρώσεις δύο ώρες πριν (και καλά αδιαθέτησαν)
Καλά αυτό δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το γεγονός πως την "δίνουν" σε λίγους και εκλεκτούς.Εννοώ από την στιγμή που σου έκλεισαν ραντεβού.
Ίσως κάποιος την έκλεισε για πολύωρο και προτίμησαν να στο ακυρώσουν.
Φήμη: 59237
(23-03-2026, 02:09 AM)Glory' Έγραψε: Καλά αυτό δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το γεγονός πως την "δίνουν" σε λίγους και εκλεκτούς.Εννοώ από την στιγμή που σου έκλεισαν ραντεβού.
Ίσως κάποιος την έκλεισε για πολύωρο και προτίμησαν να στο ακυρώσουν.
3 στα 3;
(23-03-2026, 02:13 AM)Sniper Έγραψε: 3 στα 3;
Δηλαδή σου έκλεισαν ραντεβού με την ίδια κοπέλα και στο ακύρωσαν και τις τρεις φορές;
Φήμη: 32925
(23-03-2026, 02:13 AM)Sniper Έγραψε: 3 στα 3; too much ....
23-03-2026, 02:24 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 23-03-2026, 02:25 AM από Sniper.)
(23-03-2026, 02:16 AM)Glory Έγραψε: Δηλαδή σου έκλεισαν ραντεβού με την ίδια κοπέλα και στο ακύρωσαν και τις τρεις φορές;
Όχι... 3 διαφορετικές κοπέλες, τρεις ακυρώσεις.
Στην τρίτη μάλιστα (τον Δεκέμβριο), αφού μου είπαν ότι αποφάσισε τελικά να πάρει την επόμενη μέρα (εκείνη που είχα κλεισμένο ραντεβού) ρεπό, κλασικά έπαιξε αντιπρόταση! Σκάλωσα τόσο πολύ, που είπα ότι "δεν πειράζει, συνήθως πάω με τις επιλογές μου. Θα σας ρωτάω μέχρι να είναι διαθέσιμη" (ήμουν και τυχερός, γιατί είχε πάει μία μέρα πριν φίλος και ήξερα πως η συγκεκριμένη θα πήγαινε σερί μέχρι να φύγει, γι' αυτό και το είχα κλείσει 2 μέρες πριν)
Και -ω του θαύματος- ανήμερα της συνάντησης τελικά δεν είχε ρεπό, το έμαθα όμως 2 ώρες πριν. Ήμουν όμως τόσο σίγουρος που είχα ήδη ετοιμαστεί, γιατί το περίμενα ότι θα γίνει έτσι.
Ακολούθησε βέβαια τη μέρα της συνάντησης δεύτερο καψόνι, το οποίο έχω αναφέρει αναλυτικά στο νήμα με τον Priamo Μεταμόρφωσης.
Φήμη: 580
(23-03-2026, 02:27 AM)Γρηγορης Έγραψε: Καρτέλα για ραγια γιορς.
εφτασεεεεεεεε
περαν της πλακας νομιζω οτι ο αντμιν εδω , ισως κ να μη το δει , καλυτερα να του στειλεις π.μ.
(23-03-2026, 02:24 AM)Sniper Έγραψε: Όχι... 3 διαφορετικές κοπέλες, τρεις ακυρώσεις.
Στην τρίτη μάλιστα (τον Δεκέμβριο), αφού μου είπαν ότι αποφάσισε τελικά να πάρει την επόμενη μέρα (εκείνη που είχα κλεισμένο ραντεβού) ρεπό, κλασικά έπαιξε αντιπρόταση! Σκάλωσα τόσο πολύ, που είπα ότι "δεν πειράζει, συνήθως πάω με τις επιλογές μου. Θα σας ρωτάω μέχρι να είναι διαθέσιμη" (ήμουν και τυχερός, γιατί είχε πάει μία μέρα πριν φίλος και ήξερα πως η συγκεκριμένη θα πήγαινε σερί μέχρι να φύγει, γι' αυτό και το είχα κλείσει 2 μέρες πριν)
Και -ω του θαύματος- ανήμερα της συνάντησης τελικά δεν είχε ρεπό, το έμαθα όμως 2 ώρες πριν. Ήμουν όμως τόσο σίγουρος που είχα ήδη ετοιμαστεί, γιατί το περίμενα ότι θα γίνει έτσι.
Ακολούθησε βέβαια τη μέρα της συνάντησης δεύτερο καψόνι, το οποίο έχω αναφέρει αναλυτικά στο νήμα με τον Priamo Μεταμόρφωσης.
Άρα, αυτά τα περιστατικά έγιναν πριν κλείσουν τα άλλα 2 γραφεία.
(23-03-2026, 02:24 AM)Sniper Έγραψε: Όχι... 3 διαφορετικές κοπέλες, τρεις ακυρώσεις.
σαν να λεμε δεν ηταν η μερα σου...
(23-03-2026, 02:48 AM)TOMCRUISE Έγραψε: σαν να λεμε δεν ηταν η μερα σου...
Όσα κι αν δεν το πιστεύεις, πέρασα πολύ καλά (θα μπορούσα και καλύτερα, αν δεν είχα φάει στήσιμο 40΄ κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν σπάσει τα νεύρα μου...)
|
|
|