Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: Τι εντυπώσεις εχούμε απο το Your Angels;
Άριστη
30.30%
10 30.30%
Καλή
48.48%
16 48.48%
Μέτρια
15.15%
5 15.15%
Κακή
6.06%
2 6.06%
Σύνολο 33 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,773

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Your Angels chat

(04-03-2026, 06:00 AM)Pe27 Έγραψε: Μπες στη σελίδα δες τιμές και μετά πες μου αν έχω δίκιο και σύγκρινε τες με πριν κλείσουν τα άλλα δύο

τα δα ,τα δα...δεν σχολιάζω
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(17-03-2026, 11:40 PM)nothorny Έγραψε: Όντως τις θυμάσαι όλες βρε θηρίο???

Σχεδόν τουλάχιστο σα ονόματα ή φάτσες . Τώρα σας είπα ανάλογα τη εμπειρία αλλού θυμάμαι αναλυτικές ιστορίες άλλου όχι …..
Εξάλλου όπου πέρασα καλά παίξανε επαναληπτικές …
Θυμάμαι πχ μια ιστορία από αυτό το γραφείο που είχε πλάκα πριν δύο χρόνια παίρνω τη Mia τη ουκρανεζα (από ya) έρχεται με κοιτάει συστήνομαι μου λέει σε ξέρω εσένα της λέω πρώτη φορά σε παίρνω 
Επέμενε ότι με είχε πάρει παραμονή πρωτοχρονιάς σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο δυόμιση ώρες 
Θυμόμουν ότι ήμουν με κοπέλα άλλου γραφείου όντως εκείνη τη ημέρα και επέμενα επέμενε και αυτή ότι ήταν εκείνη η κοπέλα αναγκάστηκα να ψάξω τα μηνύματα όλα και είχε δίκιο 
Απλά εκείνη η συνάντηση ήταν και για τους δύο μας ψιλό αδιάφορη και δε θυμόμουν καν ότι έχω πάει μαζί της νόμιζα ότι ήμουν με άλλη 
Ε από τη δεύτερη φορά και μέχρι που σταμάτησε έζησα τα καλύτερα ραντεβού μαζί της να ναι καλά όπου αν είναι
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 08:22 AM)Pe27' Έγραψε: Σχεδόν τουλάχιστο σα ονόματα ή φάτσες . Τώρα σας είπα ανάλογα τη εμπειρία αλλού θυμάμαι αναλυτικές ιστορίες άλλου όχι …..
Θυμάμαι πχ μια ιστορία από αυτό το γραφείο που είχε πλάκα πριν δύο χρόνια παίρνω τη Mia τη ουκρανεζα (από ya) έρχεται με κοιτάει συστήνομαι μου λέει σε ξέρω εσένα της λέω πρώτη φορά σε παίρνω 
Επέμενε ότι με είχε πάρει παραμονή πρωτοχρονιάς σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο δυόμιση ώρες 
Θυμόμουν ότι ήμουν με κοπέλα άλλου γραφείου όντως εκείνη τη ημέρα και επέμενα επέμενε και αυτή ότι ήταν εκείνη η κοπέλα αναγκάστηκα να ψάξω τα μηνύματα όλα και είχε δίκιο 
Απλά εκείνη η συνάντηση ήταν και για τους δύο μας ψιλό αδιάφορη και δε θυμόμουν καν ότι έχω πάει μαζί της νόμιζα ότι ήμουν με άλλη 
Ε από τη δεύτερη φορά και μέχρι που σταμάτησε έζησα τα καλύτερα ραντεβού μαζί της να ναι καλά όπου αν είναι

Ο Pe27 δεν ξεχνιέται ποτέ! Tongue
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 06:00 PM)Sniper Έγραψε: Ο Pe27 δεν ξεχνιέται ποτέ! Tongue

Μου το εξήγησε μετά και γίναμε τα καλύτερα φιλαράκια σε πληροφορώ 
Θυμόταν ότι δε το είχαμε και οι δύο μας πολύ στο σοσιαλ ήμουν και εγώ στις αρχές στη πρώτη μας συνάντηση και η ίδια είχε ξεκινήσει πριν δύο μήνες οπότε ήταν όλα κάπως αμήχανα εκατερωθεν 
Και θυμόταν η ρουφιανα ώρες (2000-2230) , 31/12 , το ξενοδοχείο και το δωμάτιο παρακαλώ !( και έλεγε αλήθεια γιατί αυτό ζητάω εκεί πάντα και αν δε το έχει παίρνω τη σουίτα) 
Από το δεύτερο μας ραντεβού σε αυτό το γραφείο λύθηκε τελείως τέτοια φιλία πχ ούτε κοπέλα μου να ταν 
Επαναλήφθηκαν και άλλα ραντεβού πολύωρα αλλά δυστυχώς αποσύρθηκε
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 06:23 PM)Pe27' Έγραψε: Μου το εξήγησε μετά και γίναμε τα καλύτερα φιλαράκια σε πληροφορώ 
Θυμόταν ότι δε το είχαμε και οι δύο μας πολύ στο σοσιαλ ήμουν και εγώ στις αρχές στη πρώτη μας συνάντηση και η ίδια είχε ξεκινήσει πριν δύο μήνες οπότε ήταν όλα κάπως αμήχανα εκατερωθεν 
Και θυμόταν η ρουφιανα ώρες (2000-2230) , 31/12 , το ξενοδοχείο και το δωμάτιο παρακαλώ !( και έλεγε αλήθεια γιατί αυτό ζητάω εκεί πάντα και αν δε το έχει παίρνω τη σουίτα) 
Από το δεύτερο μας ραντεβού σε αυτό το γραφείο λύθηκε τελείως τέτοια φιλία πχ ούτε κοπέλα μου να ταν 
Επαναλήφθηκαν και άλλα ραντεβού πολύωρα αλλά δυστυχώς αποσύρθηκε

Δεν χρειάζεται να εξηγείς. Καταλαβαίνουμε…
Να σχολιάσω μόνο ότι το δωμάτιο που ζητάς όταν δεν παίρνεις σουίτα το ξέρουμε όλοι και πως ραντεβού που κοντέψατε να κάνετε ρεβεγιόν μαζί δεν ξεχνιέται!
lol
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 07:55 PM)Sniper Έγραψε: Δεν χρειάζεται να εξηγείς. Καταλαβαίνουμε…
Να σχολιάσω μόνο ότι το δωμάτιο που ζητάς όταν δεν παίρνεις σουίτα το ξέρουμε όλοι και πως ραντεβού που κοντέψατε να κάνετε ρεβεγιόν μαζί δεν ξεχνιέται!
lol

Ίσως είχα πει νούμερο σε άλλο νήμα παλαιότερα τώρα που το λες .
Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει πάντως πολύ καλή μνήμη γενικά . Τη γνώρισα καλύτερα στα ραντεβού που ακολούθησαν είχαμε άνεση χρόνου για συζητήσεις και το διαπίστωσα .
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 08:00 PM)Pe27' Έγραψε: Ίσως είχα πει νούμερο σε άλλο νήμα παλαιότερα τώρα που το λες.

Voila!
Εσένα είχα διαβάσει το καλοκαίρι που χρειάστηκε να κατέβω κάτω για να συναντήσω το φολίδι.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 08:22 AM)Pe27 Έγραψε: Σχεδόν τουλάχιστο σα ονόματα ή φάτσες . Τώρα σας είπα ανάλογα τη εμπειρία αλλού θυμάμαι αναλυτικές ιστορίες άλλου όχι …..

Άλλαξε το nickname και κάντο "Ανεξίτηλος"!!!
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
μαζεύει κόσμο το γραφείο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(18-03-2026, 08:22 AM)Pe27 Έγραψε: Σχεδόν τουλάχιστο σα ονόματα ή φάτσες . Τώρα σας είπα ανάλογα τη εμπειρία αλλού θυμάμαι αναλυτικές ιστορίες άλλου όχι …..
τρομακτική μνήμη η τύπισσα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]