εγω γενικα θελω να πω πως με ικανοποιει απολυτα ο τροπος λειτουργιας του σαιτ αυτη τη στιγμη κ θα ηθελα να μην αλλαξει τιποτα.
ειναι πραγματικα το σαιτ της επαγγελιας κ το λεω εχοντας πληρη επιγνωση οτι δυστυχως σε αυτη τη γαμημενη τη ζωη ολα καποια στιγμη εχουν ενα τελος.
σε εσας που εχετε το σαιτ η προτροπη μου μη ξεροντας φυσικα τι αποκομιζετε χρηματικα απο την ολη ιστορια,ξεροντας ομως οτι το κανετε για 5 χρονια,αρα κατι σεβαστο σας μενει,αλλιως θα το ειχατε κλεισει προ πολλου,ειναι καλυτερα να μην αλλαξετε το μοντελο σας.
γνωριζω πολυ καλα οτι περιμενατε πολυ μεγαλυτερη ανταποκριση με τα δωρα που δινετε , το εχω διαπιστωσει κ μονος μου διοτι χωρις καμια υπερβολη το εχω προτεινει σε τουλαχιστον 50 ανθρωπους που ειναι κ πουτανιαρηδες κ νομιζω πως μονο 3 ή 4 ασχοληθηκαν , δυστυχως εχετε φτιαξει το σαιτ σας σε μια χωρα τεμπελχαναδων που δεν θελουν ουτε το δαχτυλακι τους να κουνησουν προκειμενου να διεκδικησουν μια θεση στον ηλιο,στην προκειμενη στην 20αδα των κληρωσεων σας.
κανονικα θα επρεπε να σκοτωνομαστε 1000 νοματαιοι καθε δευτερα για το ποιος θα φτασει πρωτος τα απαιτουμενα ποστ.
εγω προσωπικα ειμαι αρκετα πορωμενος με το σαιτ κ αν δεν δουλευα 16 με 17 ωρες καθε μερα θα αφιερωνσ ακομα περισσοτερο χρονο.
θερμη παρακληση μην αλλαξετε το μοντελο σας,φανταζομαι οτι μπορει να πηρατε μια χαρα που τραβατε καποιες φαλαινες για λιγο απο διπλα οπως ο
@Kilimanjaros αλλα δεν νομιζω οτι αρκουν προκειμενου να σταματησετε τις κληρωσεις.
κρατηστε τις ωστε να αυξανονται τα μελη σας , που σιγουρα αυξανονται κ θα αυξηθουν σταδιακα κ τα εσοδα σας,προς Θεου μην τις σταματησετε ομως.