Φήμη: 4298
Σαν ένας από τους διαχειριστές του φόρουμ και επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο άμεσο μέλλον να κοπούν οι κληρώσεις για τα free fuck, τι νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερο να φτιάξουμε ώστε το φόρουμ μας να διατηρήσει ή και να αυξήσει την επισκεψιμότητα του!
Διαβάζω κατά καιρούς σχόλια ότι αν δεν είχαμε αυτές τις κληρώσεις, δεν θα πάταγε ψυχή!
Φήμη: 32899
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν κερδίζω. Οπότε δεν με νοιαζει
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 496
06-11-2024, 01:38 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 06-11-2024, 01:41 PM από Abdul Salam.)
Όπως και να το κανείς σε δώρα τον 160 μέχρι 200 ευρώ δύο φορές την κάθε εβδομάδα, σίγουρα μετράνε και μαζεύουν κόσμο. Αλλά πέρα από αυτό αν το φόρουμ κρατήσει επίπεδο και δεν γίνει καφενείο τον φιλάθλων σίγουρα έχει μελλον
Φήμη: 63500
Εγώ προσωπικά θα στεναχωρηθώ σίγουρα αν τις κόψετε αλλά θα συνεχίσω να συμμετέχω όπως και πριν . Ο λόγος τον έχω αναφέρει ξανά είναι ότι βρήκα ένα φιλικό κλίμα που δεν αφήνετε οι διαχειριστές να γίνονται ίντριγκες και ειρωνείες και διαμάχες . Δεσμεύομαι να συνεχίσω είτε με κληρώσεις είτε χωρίς . Βέβαια είναι κρίμα αλήθεια
Φήμη: 106
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ
Φήμη: 946
Υπάρχει κάποιος λόγος που θα κοπούν οι κληρώσεις;