15-05-2026, 02:10 PM
(15-05-2026, 01:09 AM)TEA Μασάζ κατ οίκον Έγραψε: Καλησπέρα
Η ηλικία μου (ΤΕΑ)
αντικατοπτρίζει τα χρόνια που έχω επενδύσει για να φτάσω στο επίπεδο επαγγελματισμού που βλέπετε σήμερα μέσω των υπηρεσιών που προσφέρω αλλά και η εικόνα ξεκάθαρα μιλάει από μόνη της.
Έχω πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ευεξίας και της χαλάρωσης και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γεγονός που μου επιτρέπει να χειρίζομαι τις ανάγκες των πελατών χωρίς να τις κρίνω με απόλυτο σεβασμό,καύλα βγάζοντας γούστα αλλά και δίνοντας ποιοτικές υπηρεσίες όπου αφορούν το μασάζ και τη χαλάρωσή σας.
Και ΌΧΙ ξεπέτες, απάτες, πασαλείμματα με λάδι κλπ...
Αν σημασία για εσάς έχει το νούμερο και η ηλικία είμαι
40+(ΤΕΑ)
Ελληνίδα
Ύψος 1,64
Βάρος 55
Μαλλιά: μαύρα μέχρι μέση.
Μάτια: καστανά/μελι
Στήθος: D
Φωτογραφικό υλικό
Χωρίς photoshop
Υπηρεσίες/ κόστος/ διαθεσιμότητα/ extra υπηρεσίες
στη διάθεσή σου με γραπτό μήνυμα στο viber.
Η (ΚΑΤΙΑ) είναι 27
Ελληνίδα
Ύψος 1,64
Βάρος 55
Γυμνασμένο σώμα.
Μαλλιά: ξανθά
Μάτια: μελι
Στήθος B/C
Αν το κριτήριο λοιπόν είναι το νούμερο- ηλικία και μόνο η εμφάνιση μη μας επιλέξετε.
Αν η ερώτησή σας/ το κριτήριό σας αφορά το αν έχουμε ενέργεια, διάθεση,τεχνογνωσία, αν αγαπάμε να φροντίζουμε τους ανθρώπους εκεί έξω, αν γνωρίζουμε μασάζ, τότε σας διαβεβαιώνω ότι η διαδρομή μου μέχρι τώρα είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα.
Η ηλικία μου και η εμπειρία μου είναι το μεγαλύτερο πλεονεκτημά μου όσο αφορά την ποιότητα την εμφάνιση της συνέπεια και το επαγγελματικό επίπεδο.
Αυτό που σου μένει είναι να έχεις και εσύ αυτή την εμπειρία και το βίωμα όπως έχουν όλοι οι πελάτες μας τόσα χρόνια κοντά μας... Ώστε να απαντήσεις ο ίδιος στα όποια ερωτήματα σου και να ενημερώσεις και το forum -συναδέλφους. Αλλά και να έχεις και εσύ μέτρο σύγκρισης.....
Διαφορετικά ρώτα να σε ενημερώσουν.
Με εκτίμηση
ΤΕΑ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας
ΜΟΝΟ με γραπτό μήνυμα στο
viber
6979398952
![]()
αναλυτικοτατη , to the point !!!!

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)