(29-04-2026, 01:45 AM)geroksouras Έγραψε: μασάζ και πιπες, και γαμω. Η πιπα χωρις προφυλακτικο νσ φανταστω
Καλημέρα στην παρέα
Επειδή λοιπόν
Εγώ δεν σας έχω μπροστά μου δεν έχω την εικόνα σας
Και δεν θα μιλήσω για τα βασικά που είναι προϋπόθεση που αφορούν την
καθαριότητα και την σωματική και στοματική υγιεινή.
Η απάντηση είναι ότι είναι στην
ελεύθερη ευχέρεια της θεραπεύτριας πώς θα πράξη και με ποιους.
Ανάλογα τι έχουμε μπροστά μας
Ανάλογα τι βλέπουν τα ματάκια μας γιατί τα ματάκια μας βλέπουν
πολλά....
Όταν έρχονται από το διπλανό site και είναι γεμάτοι κονδυλώματα που κρέμονται σαν σταφύλια μέχρι τον πρωκτό
Και ζητούν ελεύθερο στοματικό και όχι μόνο
Καταλαβαίνετε ότι εγώ στα 5 λεπτά έχω ακυρώσει και έχω φύγει. Όταν εμείς οι ίδιες κάνουμε εξετάσεις κάθε τρεις μήνες και είναι φυσικά και στην διάθεσή σας όμως γνωρίζουμε ότι οι περισσότερες ανεξάρτητες και όχι μόνο δεν κάνουν καμία εξέταση, και ξανα διαβάζουμε αναρτήσεις ότι πηγαίνετε σε στούντιο ακόμα και σε μπουρδέλα ακόμα και με ανεξάρτητες αμφιβόλου καταγωγής και ποιότητας και κάνετε γλυφομουνιά και blow jod ακόμα και σεξ ελεύθερο διαβάζουμε ,βλέπουμε αναρτημένα σχόλια και δημοσιεύσεις να λένε πελάτες κόλλησα το ένα κόλλησα το άλλο και μετά εσείς όλοι να ερχόσαστε σε μας και να ζητάτε ελεύθερο χωρίς προφύλαξη στοματικό και να φέρουμε εμείς σε κίνδυνο και τους πελάτες και τον εαυτό μας καταλαβαίνετε για τί διασπορά μιλάμε ?
Εγω λοιπόν σε προσωπικό επίπεδο επειδή ο κόσμος με γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια είμαι υπεύθυνη και για τον εαυτό μου και για τους πελάτες μου.
Και δεν διαπραγματεύομαι την υγεία σας και την υγεία μου
Για κανένα λόγο.
Τουλάχιστον κάνουμε ότι κάνουμε να είμαστε υπεύθυνοι όλοι για αυτό που γίνεται.
Και όχι η καύλα να παρασύρει καταστάσεις γιατί η υγεία όσα χρήματα και να έχεις δεν γυρίζει πίσω.
Είναι γνωστό λοιπόν τι ακριβώς μεταδίδεται με το στοματικό από άνδρα σε γυναίκα και από γυναίκα σε άνδρα με τα υγρά με τα φιλιά, τα δάχτυλα τα νυχάκια που δεν κόβονται, κακή στοματική υγιεινή και πάμε λέγοντας..
Επιπλέον η
ύπαρξη ελκών, εκδορών ή η κακή στοματική υγιεινή π.χ. ούλα που αιμορραγούν αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα μετάδοσης των παραπάνω παθογόνων.
Οπότε το ξανα λέω είναι στην
ελεύθερη ευχέρεια της θεραπεύτριας πώς θα λειτουργήσει. Και όπως γνωρίζετε δεν παίρνουν όλοι οι πελάτες τα ίδια ως υπηρεσίες από μας εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες.
Για να μην έχουμε τα παρακάτω και τρέχουμε παρέα όλοι μαζί... Σας παραθέτω τι κολάτε και τι κολλάμε με το ελεύθερο στοματικό κ ας αναλάβει ο καθένας στην ευθύνη του.
Χλαμύδια
Γονόρροια
Σύφιλη
Έρπης (HSV-1, HSV-2)
Ιός HPV (Κονδυλώματα)
Ηπατίτιδα Α
Ηπατίτιδα Β
Ηπατίτιδα C
HIV
Μυκόπλασμα
Τριχομονάδες
Με εκτίμηση και σεβασμό στον εαυτό μου και στους πελάτες μου