Φήμη: 5933
Αν εγώ δηλαδή βλέπω την ίδια κοπέλα 3-4 φορές τη βδομάδα, πρέπει να γράψω 3-4 κριτικές κολλητά;
Δε συμφωνώ.
Επιπλέον έχω φτάσει στο σημείο να συνειδητοποιώ ότι ΜΑΓΚΑΣ είναι αυτός που ΔΕΝ γράφει κριτική για μια κοπέλα, αν η συγκεκριμένη είναι στανταράκι. Το πολύ πολύ να την αναφέρει διακριτικά. Ή έστω να γράψει κριτική με λίγα λόγια χωρίς πολλά μέλια.
Φήμη: 20863
(13-05-2023, 09:59 AM)The Ark Έγραψε: Σχετικά με το θέμα των επαναλαμβανόμενων κριτικών από το ίδιο μέλος η γνώμη μου είναι να μην μπορεί να βάλει κάποιος 2ή κριτική για την ίδια κοπέλα πριν περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες και να υπάρχει το όριο των 2 κριτικών ανά κοπέλα για κάθε μέλος. Αν δεν μπορεί κάποιος να περιγράψει μια κοπέλα σε 2 κριτικές άστα να πάνε, στην 3ή τι παραπάνω θα μας πεί 
Εξαίρεση στο παραπάνω να αποτελεί μόνο η περίπτωση που κάτι έχει αλλάξει δραστικά στις υπηρεσίες ή την εμφάνιση της κοπέλας και μόνα κατόπιν συνεννόησης με τον αντμίν
Ὄχι ἀπαραίτητα. Θά μποροῦσε νά γράψη καί 3η κριτική ἄν ἔχουν περάσει π.χ. 18 μῆνες γιά νά ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ὅτι εἶναι ἀκόμη καλή ἤ ὅτι ἔχει ΒΕΛΤΙΩΘΗ. Χρήσιμο ἄν δέν ἔχουν ἀνέβη νέες κριτικές στό μεταξύ ἤ ἄν ἡ κοπέλα γιά κάποιο λόγο ἔλειψε αὐτό τὸ διάστημα.
Καί ὁ Θεός ἔπλασε τίς πουτάνες
Φήμη: 6735
μην ξεφευγετε απο το νοημα
ευχαριστω

old admin aka παλιοδιαχειριστής
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Ένα βασικό ζήτημα που είχε προκύψει, είναι, αν υπάρχουν γραφεία που δίνουν εκπτώσεις σε άτομα για να γράφουν καλές κριτικές.
Οι κανονισμοί θα πρέπει να προνοούνε κατά το δυνατό, να μην μπορεί ένας τυχαίος χρήστης να παραπλανηθεί από κάποιον στημένο κριτή, δηλαδή.
✅