Οι υπηρεσιες ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειναι τυπικες. Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι σε καθε μπουρδελο του 10ρικου ολες οι πουτανες δινουν το ιδιο μουνι?
Δεν πρεπει το καθε μεlος του φορουμ να ξερει περιπου τι θα παει να γαμησει? Το πως ειναι, τι βυζια εχει, τι κωλο εχει αν δαγκωνει πουτσο με χρυσο δοντακι αν δινει κωλο αν δινει αφαλο αν ειναι ασχημη κλπ κλπ κλπ? Τι λες ρε φιλε....Απο που τα εμαθες αυτα? Αυτα εδω δεν υπαρχουν φιλε. Εχουμε τοση εμπειρια στο χωρο που γνωριζουμε οτι η καθε καριολα πουτανα δινει ξεχωριστο προγραμμα. Η πιπα ειναι πιπα. Συμφωνω....Αλλα αυτο ισχυει μονο για τα 12χρονα. Για μας πιπα απο πιπα εχει μεγαλη διαφορα.
Θα μπορουσες να να μου απαντησεις πολυ ευκολα αλλα δεν θελησες. Αντι αυτου μας λες για επεξεργασμενες εικονες και διαφορες παπαριες. Και μας τη λές και απο πανω λες και τυχαια βρισκομαστε εδω για να γραφουμε για το αν νικησε ο Παναθηναικος τα Ανω Γαμηδια..... Θα μπορουσες να πεις 2 λογια για ενα κρεβατι που εστρωσες εκει μεσα....Αλλα μαλλον δεν εχεις εμπειρια με καμια απο κει μεσα.....
Ακου φιλε τι ευκολο που θα ηταν μου ελεγες.....Συναντησα την κοκκινοσκουφιτσα, ειχε ωραιο σωμα (η καθολου καλο σωμα) εκανε σεξ με ορεξη, ειχε και ενα ταττου στο αριστερο μουνοχειλο. Η πιπα της ηταν εξαιρετικη αλλα με δαγωσε στο πετσακι μου και πονεσα πολυ. Την εχυσα στο στομα μου τα πηρε στηθος και καταπιε. Η μου εκανε μια αεροπιπα και εφυγα....
Καλο θα ηταν να αναφερομαστε σε εμπειριες που εχουμε με πουτανες και να λεμε δυο λογια παραπανω ωστε ο καθενας απο μας να εχει απποψη πριν παει να γαμησει....
ΥΓ Η πουτανα φιλε ειτε ειναι των 20 γουαν ειτε των 10 ειτε των 300 ενα μουνι εχει. Ενα γαμησι θα κανει σε ολους....Απο κει και περα απο το γαμησι που ριχνει καποιος μεχρι να πει "περασα καλα" απεχει απο την Κατω Βρυσουλα μεχρι την Ανω Βρυσουλα....Δλδ πολλα χιλιομετρα..... Comprente?
Αντε και καλες συνεχειες!