Φήμη: 730
(28-05-2026, 07:10 PM)Pe27 Έγραψε: Ενα διάστημα πέρυσι τις είχα πάρει όλες που έπρεπε να πάρω από το adult και έπαιρνα και κάθε βδομάδα . Οπότε θυμάμαι με ρώταγε η τονια ποια να μου στείλει εκείνη τη μέρα και λέω περίμενε έχουμε κλήρωση . Έγραψα τέσσερα ονόματα σε τέσσερα χαρτάκια με αριθμό το έβγαλα μια φωτό για να χω απόδειξη μετά και της λέω πες νούμερο από ένα ως το 4. Και όποια διάλεξε ήρθε …
Δεν παιζεσε .
Κάτι άρχισα να καταλαβαίνω.
(02-06-2026, 01:03 AM)Pe27 Έγραψε: Αστέ το τι έχω κάνει ….. ανεπανάληπτες στιγμές ….. να παίρνω κοπέλα που ξέρω ότι θα φάω φόλα στο adult και να έχω συνεννοηθεί εκ των προτέρων με τη τηλεφωνήτρια τη τονια να μου έχει καβάτζα έτοιμη τη επόμενη …. Και να φεύγει η επόμενη 4 το πρωί και 7 να σηκώνομαι για δουλειά …
Τζογαρεις κιόλας, . Όσο για το 4 με 7:αν πέρασες καλά χαλάλι.
(02-06-2026, 01:11 AM)Pe27 Έγραψε: Κοιτα σε κάθε διαγωνισμό υπάρχουν κάποιοι όροι ….
Σου λέει αν κερδίσεις δικαιούσαι μια κοπέλα μέχρι 150 ή 160 (κάποια γραφεία)
Η σου λέει αυστηρά incall
Τώρα από κριτικές που έχω διαβάσει καμία φορά ίσως γίνονται εξαιρέσεις
Αλλά προσωπικά δε θα θελα να πιέσω καταστάσεις και να δημιουργήσω πρόβλημα εδώ μέσα και να μου λένε αφού το ξέρες γιατί δε μας σέβεσαι και να χω θέματα
Δεν λέω να πιέσεις , αλλά μια ερώτηση δεν νομίζω ότι θα δημιουργούσε θέμα. Αν αρνηθούν οκ προχωράμε παρακάτω. Είναι σα να ζητάς extra ωρα η κάποιο extra. Έχω καταλάβει κατι λάθος?
Φήμη: 59252
Εμμανουέλα ή Elisaveta από CGA
Assou, Eleaonora ή Σίλβια από Angels.