(09-04-2026, 01:10 AM)Sniper Έγραψε: Σαφής, αν και το χωρίς Χ dress code, extra, κ.λπ.=στούντιο/μπουρδελο είναι κάπως τραβηγμένο κατά τη γνώμη μου. Οπότε, τι είναι σημαντικό για σένα που πρέπει οπωσδήποτε να τηρηθεί;
Το απάντησα ήδη αυτό το dress code είναι σημαντικό που θα τηρηθεί εάν συμφωνηθεί και συγκεκριμένα λέω πάντα οτ αν δε μπορεί να το προσφέρει ειλικρινά δε υπάρχει κανένα προλβλημα προτιμώ να μου το πείτε και να επιλέξω κάποια άλλη και το κάνουν .
Δεύτερο το τελείωμα στο στόμα ή το αναλ αν ρωτήσω αν το προσφέρουν και μου πουν ναι θα είναι και ναι . Γενικά ότι ρωτάω και παίρνω απάντηση ναι θα είναι ναι . Προτιμώ να μου πουν εξαρχής δε το προσφέρει δε θα πω τπτ .
Και όσο μπορώ πλέον έχω απαιτούμενο και τα χρήματα στο τέλος αν και τις περισσότερες φορές το κάναν από μόνοι τους . Και σε μια κοπέλα που το ίδιο το γραφείο της έλεγε σε εμένα να μη τα ζητάει ποτέ και ότι είναι δική τους η ευθύνη και τα ζήτησε (γιατί είχε ξεχάσει ο οδηγός της να το πει που μου έδειξε το γραφείο μήνυμα οτ τον είχε ενημερώσει) το έκανα θέμα και από τη επόμενη φορά έστρωσε και αυτή .