|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 64 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,568
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Dream Girls chat
|
Φήμη: 32776
(23-03-2026, 02:23 AM)Glory Έγραψε: Όσο κλείνεις το ραντεβού ξεκαθάρισε στο γραφείο πως θέλεις αυτή την υπηρεσία και πως αν εν τέλει δεν την τηρεί(ενώ αναγράφεται στις υπηρεσίες της) θα αναγκαστείς να ακυρώσεις το ραντεβού χωρίς να φέρεις καμία ευθύνη. Με το που έρθει η κοπέλα στον χώρο σου ή πας εσύ σε εκείνη ρώτησε την κι αν σου πει όχι ενώ το γραφείο σου είπε άλλα, το ακυρώνεις επι τόπου.
τοτε το ειχα ρωτησει στο γραφειο κ η κοπελα το ειχε κ στις υπηρεσιες της , αλλα δεν το ρωτησα επιτοπου γιατι δεν θελω να χαλαει η ψευδαισθηση οτι εσκασε η τυπισσα για ρομαντικο γαμησακι μιλωντας για τα διαδικαστικα, ε κ οταν μου εριξε το ακυρο το ραντεβου ειχε προχωρησει αρκετα γιασ να ζητησω ακυρωση....
Φήμη: 11759
(23-03-2026, 02:26 AM)TOMCRUISE Έγραψε: τοτε το ειχα ρωτησει στο γραφειο κ η κοπελα το ειχε κ στις υπηρεσιες της , αλλα δεν το ρωτησα επιτοπου γιατι δεν θελω να χαλαει η ψευδαισθηση οτι εσκασε η τυπισσα για ρομαντικο γαμησακι μιλωντας για τα διαδικαστικα, ε κ οταν μου εριξε το ακυρο το ραντεβου ειχε προχωρησει αρκετα γιασ να ζητησω ακυρωση....
Αναγκαστικά θα πρέπει να το ρωτάς από εδώ και στο εξής για να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.
Φήμη: 59074
(23-03-2026, 02:23 AM)Glory Έγραψε: Όσο κλείνεις το ραντεβού ξεκαθάρισε στο γραφείο πως θέλεις αυτή την υπηρεσία και πως αν εν τέλει δεν την τηρεί(ενώ αναγράφεται στις υπηρεσίες της) θα αναγκαστείς να ακυρώσεις το ραντεβού χωρίς να φέρεις καμία ευθύνη. Με το που έρθει η κοπέλα στον χώρο σου ή πας εσύ σε εκείνη ρώτησε την κι αν σου πει όχι ενώ το γραφείο σου είπε άλλα, το ακυρώνεις επι τόπου.
Κάνε το εικόνα...
- Hi Elvira. My name is Tom Cruise.
- Hi Tom. How are you baby?
- Great! Can I lick your pussy tonight or... ?
Φήμη: 32776
(23-03-2026, 02:32 AM)Sniper Έγραψε: Κάνε το εικόνα...

or i will have to do harakiri again?
what is harakiri tom?
ε μα ειναι κατασταση αυτη ρε πουστη μου???????????????
Φήμη: 59074
(23-03-2026, 02:51 AM)TOMCRUISE Έγραψε: or i will have to do harakiri again?
what is harakiri tom?
ε μα ειναι κατασταση αυτη ρε πουστη μου???????????????
I have written a relevant review... "what do we... pull for one gleifomouni re gamwto?"
Φήμη: 63500
(23-03-2026, 02:32 AM)Sniper Έγραψε: Κάνε το εικόνα...

Αφού έκανε τη ερώτηση μετά που είπε και το όνομα του και καλά είναι ικανός να τη κάνει με το που ανοίξει τη πόρτα του ξενοδοχείου αυτός
(23-03-2026, 04:09 AM)Pe27 Έγραψε: Αφού έκανε τη ερώτηση μετά που είπε και το όνομα του και καλά είναι ικανός να τη κάνει με το που ανοίξει τη πόρτα του ξενοδοχείου αυτός
"Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε."
(23-03-2026, 04:33 AM)Glory Έγραψε: "Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε."
Πάντως πέρα από τη πλάκα οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται
Καταρχήν ξεκαθαρίζεις από το οποίο τηλεφώνικο κέντρο τι ζητάς ακριβώς
Από κει και πέρα είσαι κατοχυρωμένος να ακυρώσεις το ραντεβού γιατί είχες ενημερώσει τι περιμένεις
(23-03-2026, 04:40 AM)Pe27 Έγραψε: Πάντως πέρα από τη πλάκα οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται
Καταρχήν ξεκαθαρίζεις από το οποίο τηλεφώνικο κέντρο τι ζητάς ακριβώς
Από κει και πέρα είσαι κατοχυρωμένος να ακυρώσεις το ραντεβού γιατί είχες ενημερώσει τι περιμένεις Ακριβώς αυτό. Έτσι, δεν φέρεις καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.
(23-03-2026, 04:44 AM)Glory Έγραψε: Ακριβώς αυτό. Έτσι, δεν φέρεις καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.
πχ dress code ξεκαθαρίζεις τι θες γτ πχ μπορεί να θες πολύωρο για συνοδεία και σου σκάει με αθλητικά ρουχα και παπούτσια και σου λέει συγνώμη δε μου το παν (και καλά)
γτ μου χει τύχει να ξέρω καλά ότι της το έχουν πει (με απόδειξη συνομιλίας) και να ισχυρίζεται ότι δε ήξερε τπτ μετά
φταίω μετά να γίνω Τσουκαλάς? Αντέ γειααααα
|
|
|