02-10-2021, 09:40 PM
(02-10-2021, 08:43 PM)Nikteros Έγραψε: Δυστυχως εχω να ανεβω Ουκρανια απο το 2011 και διαβαζω με ενδιαφέρον οσα γραφει ο δρ Ιωσηφ και ο Χαρηςνυκτερε μου τα εγραφα στον σινοχαρα πριν 4 χρονια οτι καθε περσι και καλυτερα.
του εγραφα οτι ειναι καιρο εκτος παιχνιδιου εκει για αυτο δεν βλεπει ποσο δραματικα εχουν γινει.εχουν εξαφανιστει ολες
ακομα και οι γνωστες πουτανιτσες που ξεραμε.εχω λιγα χρονια να τις δω στο κεντρο ουτε εστο να βολταρουν.οι πιο πολλες συγκεκριμενες σπονσορετες
η βιζιτουδες ειναι γνωστες και δυστυχος εχουν ολες εξαφανιστει.ακομα και αυτες που μας παρακαλουσαν
να τις ταισουμε εστω και μακτοναλτς η καμια πιτσα της βλεπω να βαζουν στορι στο φεισπουκ με μερσεντες η μια και κυριλε μερηστην πολη και η αλλη να οδυγα πορσε σε οδυσσο και γερμανια.αυτες ηταν οι παφτωχες που γνωριζαμε οδυσσο!σκεψου οι εμφανισημες και διαστημικες
που θα ειναι σε παρισι μιλανο με φραγκατους τυπους.η μια η κοπελα με την πορσε ειναι αυτη που βολταρε με το αλογοστην ντιριπασοσκαγια μαζι με την ομορφη τσιγγανα φιλη της.αυτη που οδυγα μερσεντες τωρα με τον γκομενο στην πολη!.
η αδερφη της μουνιτσα,τωρα θα ειναι 21-22την γνωρισα πριν 3 χρονια και πηγαμε ολοι μαζι για φαι.επαιζε το ματακι της αλλα λεω μικρουλα ειναι ειμαι αρκετα μεγαλος για αυτην.τελικα γνωρισε μετα απο λιγο ενα ν παμπλουτο γαλλοεβραιο 62 και την πηρε μαζι του ισραηλ!
απο τοτε και η αλλη αδερφη μου αρχισε η αδερφη μου ετσι και εγω ετσι και με αποφευγε.μετα αρχισε να βαζει φωτο αρκαδια,μετα ντουπαι,κυπρο,τουρκια,γερμανια και τωρα με το πορσε οδυσσο!αυτες ειναι οι αποτυχημενες γκομενες που βρικαν την καλη χαχαχαχασκεφτειτε οι επιτυχημενες τι τυχη θα ειχαν

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)