Φήμη: 904
Να το κανουν και αθλημα στους ολυμπιακους
Φήμη: 25647
Η 15χρονη Sidakdeep Singh Chahal από το Uttar Pradesh στην Ινδία σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακριά μαλλιά μεταξύ των εφήβων αγοριών, ανέφεραν την Κυριακή οι Times of India.
Τα μακριά μαλλιά του Chahal είναι περίπου 146 εκατοστά.
Μιλώντας για την αφοσίωσή του στα μαλλιά, ο Chahal έδειξε ότι χωρίς την υποστήριξη της οικογένειάς του στη συντήρηση των μαλλιών, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό το ρεκόρ.
"Θα μου έπαιρνε μια ολόκληρη μέρα αν δεν ήταν η βοήθεια της μητέρας μου. Η υποστήριξη της οικογένειάς μου ήταν σημαντική στο ταξίδι μου", είπε.
Ο λόγος για την τριχοφυΐα του είναι βαθιά ριζωμένος στην πίστη των Σιχ. Οι Σιχ δεν κόβουν ποτέ τα μαλλιά τους, θεωρώντας το θείο δώρο από τον Θεό.
Αν και πολλοί από την οικογένεια και τους φίλους του Chahal μοιράζονται την πίστη των Σιχ, κανένας από αυτούς δεν έχει μαλλιά τόσο μακριά όσο τα δικά του.
Καθώς έχει δείξει ότι στα παιδικά του χρόνια αντιμετώπιζε τον χλευασμό από τους φίλους του, ο Chahali είπε ότι δεν σκοπεύει να κόψει τα μαλλιά του «μέχρι να πεθάνω».
Φήμη: 11084
άλλος μακραίνει μαλλί άλλος τραβάει μαλακιες και άλλος διοργανώνει παροτυζες! γάμω είναι τα ρεκόρ Γκίνες