Φήμη: 32935
(30-09-2024, 05:13 PM)P.vim Έγραψε: Ειχα μια προαισθηση, για να μην πω ειμουν σιγουρος
Κλαιω παντως με καποιος ψηφους σε ατομα που μπαινουν μια φορα το μηνα και αν και γραφουν καλημερα
προλαβαν και εγιναν νο1 συμπαθεις ;

για ποιους λες;
αυτη η δεκαα εχει τους πιο πολυγραφοτατους εκτος τον
@TheOnlyOnePlayer
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32935
(01-10-2024, 11:42 PM)The Ark Έγραψε: από αυτήν την δεκάδα έχω ψηφίσει
1, τον geroksouras γιατί έτσι γουστάρω...
2. τον pvm γιατί τον είναι το άτομο που μου μίλησε για το φόρουμ και έχουμε και πολλούς κοινούς γνωστούς
3. τον TOMCRUISE γιατί συμμετέχει στο φόρουμ χωρίς να τρολάρει για να πιάσει τα ποστ για τους διαγωνισμούς
με το νο3 που ειπες μου εβαλες μαχαιρια βαθια στη καρδια
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 18285
Go up
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 11692
Και ο τρίτος πλησιάζει τον δεύτερο.
Φήμη: 64093
καλημέρα ας ψηφίσουν κι οσοι δεν το έκαναν είναι πολλοί ακόμη , καλή επιτυχία σε όλους
Φήμη: 64093
Βλέπω οι ψήφοι είναι στάσιμες στο σύνολο πολλές μέρες . Και δε μιλάω μόνο για εδώ αλλά για όλες τις ομάδες . Υπάρχουν δεκάδες μέλη γραμμενα και ψήφισαν ελάχιστοι . Και να θυμίσω στους καινούργιους ότι αν δε συμμετέχουν ενεργά και αδιαφορούν σε μελλοντική παρόμοια ψηφοφορία δε θα τους προτείνει κανείς όποτε κερδισμένοι είναι μόνο . Ένα λεπτό θα σας πάρει μη αδιαφορείτε . Και μιλάω γενικά για κάθε δεκάδα . Καλή επιτυχία σε όλους !