(01-04-2026, 05:44 PM)bigmountain89 Έγραψε: Να σου θυμίσω αγαπητέ πώς κάποτε ουσιαστικά έπαιρνες το μέρος του όταν διαφωνούσα με κάτι και του τα έχωνα.
Τελοσπάντων τώρα όλοι ξέρουμε τι ήταν εκείνος.
Όσον αφορά τη Ντίντα πάντα θα βρεθούν 1-2 ανύπαρκτοι να τη θάψουν γιατί δεν τους έκανε κάποια επιθυμία τους. Που ξέρεις, ίσως ο συγκεκριμένος να ήταν βιαίος; Εκεί δε νομίζεις ότι θα χαλαστεί η διάθεση της κοπέλας να κάτσει να γαμηθεί;
Πραγματικά βρε τύπε δε σε πιάνω πουθενά εσένα .
Λέω κάτι που δε σαρεσει το σχολιάζεις λέω κάτι καλό πάλι μου τη λες . Ε δε σε πιάνει κανείς πουθενά
Οσο αφορά αυτό που λες για το συγκεκριμένο τύπο έτυχε να τον γνωρίσω προσωπικά και από προσωπικές μου φίλες ανεξάρτητες που εσύ δε γνωρίζεις ούτε και οι περισσότεροι κατάλαβα ότι έλεγε ψέματα και τον μπλόκαρα από παντού .
Στη μία έλεγε ότι πήγε μαζί της πέντε λεπτά πριν ενώ δε είχε βγει καν από το σπίτι της αυτή και μίλαγα στο τηλ μαζί της και ήξερα ότι είναι σπίτι .
Στη άλλη είπε ότι πήγε μαζί της χωρίς να έχει πάει ποτέ
Και σε μια άλλη γνωστή γραφείου την έθαψε με τα χειρότερα λόγια , ενώ η ίδια είχε θέματα εξαρχής μαζί του όσο αφορά τη καθαριότητα του και τη συμπεριφορά του και με το που έφυγε τον μπλόκαρε από το γραφείο και αμέσως μετά τη έθαψε κανονικά
Όταν αυτές τις κοπέλες τις ξέρω τόσο καλά ειδικά τις δύο πρώτες οπότε τα ζω όλα αυτά από πρώτο χέρι ακόμα και αν είχα πάρει το μέρος του ενώ τα έχω διαπιστώσει ιδίοις ομασοι και τον έχω μπλοκάρει θα ήμουν η δε θα ήμουν μαλακας αν συνέχιζα να τον υποστηρίζω ;
Οταν κάποιος έχει δίκιο όπως στη προκειμένη περίπτωση εσύ το αναγνωρίζω και αντί να μου πεις μπράβο μου τη λες από πάνω . Ναι έκανα ένα λάθος τότε και το διόρθωσα γιατί διαπίστωσα τη αλήθεια που είναι το κακό ;;;