|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,697
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Πόσο εμπιστεύεστε τις κριτικές των μελών;
|
Φήμη: 32906
εγω ειμαι ο πιο φερεγγυος εδω μεσα .
Φήμη: 8318
(23-03-2026, 05:01 AM)Pe27 Έγραψε: Σε αυτό το σάιτ εμπιστεύομαι κριτικές εκτός εξαιρέσεων που έχω διαπιστώσει ότι πήγαν μόνο στη φαντασία τους
εχουμε και τετοιους.
Φήμη: 20584
(30-03-2026, 01:54 PM)Pe27 Έγραψε: Και εγώ σου λέω ότι σε αυτό το σάιτ έχει γραφτεί κριτική που μόνο στη ύπνο του τη συνάντησε .
Φαντασία μου πλανεύτρα τότε...
Φήμη: 63567
(30-03-2026, 03:00 PM)clonarius Έγραψε: διόλου απίθανο...
δεν έγραφε και ο Μουφαδόρ εδώ κάποτε?
Καλά αυτός ήταν άλλη περίπτωση
Μιλάω και για πιο πρόσφατη …
Φήμη: 28346
(17-03-2026, 09:52 PM)Pe27 Έγραψε: Πλέον επειδή δε έχω διάθεση για πέταμα κρατώ αρχεία ανά γραφείο με το ποιες αξίζουν , κριτικες που έχω διαβάσει ,τις τιμές τους ανά ώρα , τα έξτρα που κάνουν από αυτά που με ενδιαφέρουν , τις τιμές των έξτρα και μια βαθμολογία του γραφείου τους από 1-10 ανάλογα με τη συμπεριφορά τους ως σήμερα σε εμένα . Οπότε όταν είναι να πάρω ανοίγω το αρχειακι μου και συγκρίνω δέκα πχ κορίτσια διαφορετικών γραφείων και ζυγίζω κάθε μια με βάση αυτά τα κριτήρια . Και όποια έχει περισότερους πόντους προηγείται κιόλας στη σειρά συνάντησης
Το δε αρχείο έχει όνομα : ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ
οργάνωση το παλικάρι
Φήμη: 63567
(01-04-2026, 02:14 PM)gpd Έγραψε: οργάνωση το παλικάρι
Όλα είναι θέμα οργάνωσης αδερφέ …έχει που έχει πέσει το επίπεδο που λέω και σε άλλο νήμα ας μη πετάμε ευρώ
Φήμη: 11691
(01-04-2026, 02:11 PM)Pe27 Έγραψε: Καλά αυτός ήταν άλλη περίπτωση
Μιλάω και για πιο πρόσφατη …
δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου...
αλλά γιατί δεν το λες?
Φήμη: 5933
Καλά ο μουφαδορ ήταν περιπτωσάρα ψυχάκια που κατάφερε να μαζέψει το θαυμασμό ανύπαρκτων. Τον είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό και φώναζα.
Κυρίως αηδιάζω που κατάφερε να πάρει με το μέρος του ορισμένους, τους έκανε πλύση εγκέφαλου, άργησαν να καταλάβουν το ποιόν του, και ξέκοψαν.
Έχει αποδειχθεί μέχρι τα μπούνια ότι έγραψε μούφα κριτικές για Σάντρα μάτζικ, Αλεξία AGN, Νάταλι AGN, Dida your angels, Paris3 glamour. Και αμέτρητες άλλες μουφα κριτικές, απλά για τις παραπάνω κοπέλες έχω αποδείξεις.
Τώρα αν εμφανίστηκε πάλι σαν Γρηγόρης, αν έχει τα αρχίδια να βγει να μας πει.
Φήμη: 32906
(01-04-2026, 03:25 PM)bigmountain89 Έγραψε: Καλά ο μουφαδορ ήταν περιπτωσάρα ψυχάκια που κατάφερε να μαζέψει το θαυμασμό ανύπαρκτων. Τον είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό και φώναζα.
Κυρίως αηδιάζω που κατάφερε να πάρει με το μέρος του ορισμένους, τους έκανε πλύση εγκέφαλου, άργησαν να καταλάβουν το ποιόν του, και ξέκοψαν.
Έχει αποδειχθεί μέχρι τα μπούνια ότι έγραψε μούφα κριτικές για Σάντρα μάτζικ, Αλεξία AGN, Νάταλι AGN, Dida your angels, Paris3 glamour. Και αμέτρητες άλλες μουφα κριτικές, απλά για τις παραπάνω κοπέλες έχω αποδείξεις.
Τώρα αν εμφανίστηκε πάλι σαν Γρηγόρης, αν έχει τα αρχίδια να βγει να μας πει.
μπα δε νομιζω οτι ειναι οι ιδιοι αυτοι οι 2,γιατι εχουν διαφορετικο στυλ γραφης,ο ελ μουφαδορ γουσταρε που εγραφε κ γουσταρε κ το επικοινωνιακο του πραγματος,του γρηγορη του κανεις μια ερωτηση στα σχολια κ ειτε απανταει μετα απο ενα μηνα ή δεν απανταει κ καθολου.
εχει γραψει κ κριτικη μια γραμμη.
ο μουφαδορ εγραφε κατεβατα να πουμε.
ο γρηγορης δεν ξερω αν ειναι ψευτης ή οχι , το μονο υποπτο ειναι οτι τις παιρνει με το τσουβαλι τελευταια απο κει κ περα δεν δειχνει διαθεση να το κανει για να επιβληθει στο σαιτ κ να πει ειμαι ο γαμαουα οπως ο αλλος που εγραφε πολυ κ στα φορουμ,γενικα ολη μερα μεσα στο σαιτ ητανε,αλλη δουλεια δεν ειχε χαχα
Φήμη: 59167
(01-04-2026, 03:43 PM)TOMCRUISE' Έγραψε: μπα δε νομιζω οτι ειναι οι ιδιοι αυτοι οι 2,γιατι εχουν διαφορετικο στυλ γραφης,ο ελ μουφαδορ γουσταρε που εγραφε κ γουσταρε κ το επικοινωνιακο του πραγματος,του γρηγορη του κανεις μια ερωτηση στα σχολια κ ειτε απανταει μετα απο ενα μηνα ή δεν απανταει κ καθολου.
εχει γραψει κ κριτικη μια γραμμη.
ο μουφαδορ εγραφε κατεβατα να πουμε.
ο γρηγορης δεν ξερω αν ειναι ψευτης ή οχι , το μονο υποπτο ειναι οτι τις παιρνει με το τσουβαλι τελευταια απο κει κ περα δεν δειχνει διαθεση να το κανει για να επιβληθει στο σαιτ κ να πει ειμαι ο γαμαουα οπως ο αλλος που εγραφε πολυ κ στα φορουμ,γενικα ολη μερα μεσα στο σαιτ ητανε,αλλη δουλεια δεν ειχε χαχα
Σωστό ως προς το στυλ, αλλά αυτό μπορεί κιόλας να αποδεικνύει το αντίθετο, αφού μπορεί να έχει επιλέξει να γράφει λακωνικά, αν δε θέλει να καρφωθεί.
Σε κάθε περίπτωση, δείχνει ότι έχει πάει για μπάνιο…
|
|
|