Φήμη: 32899
(25-12-2022, 04:11 AM)TOMCRUISE Έγραψε: μολις τελειωσα το glass onion-knives out 2,το οποιο εξελισσεται στην Ελλαδα κιολας,σε καποιο ιδιωτικο νησι.
πολυ ομορφα περασα,αλλα θα περναγα καλυτερα σν την ειχα δει στο σινεμσ.
πολυ μεγαλη πληγη ειναι αυτο το μπουρδελο το νετφλιξ για τις κινηματογραφικες αιθουσες τελικα.
δηλαδη αμα τρωγανε κ λιγο ψωμακι οι αιθουσαρχες κοβοντας μερικα εκατομμυρια εισιτηρια απο αυτη την ταινια παγκοσμιως ,δινοντας μας παραλληλα κ την ευκαιρια νσ χαρουμε μια τετοια ταινια σε μια τεραστια αιθουσα θσ μειωνοντουσαν οι συνδρομητες του που θα τη βλεπανε δυο μηνες μετα;
αμαν πια,καποια στιγμη θα πρεπει νσ μπουνε καποια ορια γιατι καποιοι θελουνε να γαμησουνε ολο τον υπολοιπο κοσμο κ νσ τρωνε μονο αυτοι ψωμι.
ρε φιλε Τομ
η φατσα του Νορτον οταν ο Γκρεϊκ λυνει τον γριφο πριν ξεκινησει το παιδνιδι ολα τα λεφτα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 1506
Εγω ειδα το Maze Runner 2, για καποιο περιεργο λογο δεν την ειχα δει και ας μου αρεσε το πρωτο
Φήμη: 7903
Οτι μαλακια δειχνει το novacinema
Φήμη: 32899
(25-12-2022, 10:54 PM)TOMCRUISE Έγραψε: μα κ 2 μηνες μετα το σινεμα να την επαιζε παλι βολεμενοι θα ηταν οσοι δε γουσταρουνε να πανε σινεμα.
δεν ειναι οπως παλια που περιμεναμε κανα χρονο να την παιξει το φιλμνετ-τι θυμηθηκα τωρα-προδιδω την ηλικια μου 
τα περναμε απο βιντεο κλαμπ
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.