Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην nothorny, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 68 δημοσιεύσεις!
(Χθες, 09:19 PM)nothorny Έγραψε: Για την Τεα θυμαμαι οτι ελεγαν οτι ειναι πολυ δυνατη εμφανισιακα.. περαν των υπηρεσιων της! Για την αλλη κοπελα, δεν εχω πληροφοριες!
(12-07-2026, 01:16 PM)TEA Μασάζ κατ οίκον Έγραψε: Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.
Μα για αυτό μωρό μου υπάρχει το τηλέφωνο επικοινωνίας στο VIBER MESSAGE 6979398952 όλα τα χρόνια εκεί ενημερώνονται όλοι οι πελάτες για όλες τις υπηρεσίες, με πραγματικό φωτογραφικό υλικό, διαθεσιμότητα, χρεώσεις και οτιδήποτε άλλο ρωτήσουν σε ιδιωτική συνομιλία στο viber λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες από μένα και όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Έτσι λειτουργεί το σύστημα όλα τα χρόνια. Όχι σε καμία περίπτωση δεν με προσβάλλεις η τουλάχιστον δεν αισθάνομαι έτσι εγω ούτε έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν . Όλα τα χρόνια όλοι επικοινωνούν μαζί μου στο viber. Καλό καλοκαίρι σε όλους με καύλα και φουλ διάθεση.ΤΕΑ.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα επικοινωνήσω πιθανών για περισσότερες πληροφορίες. Ένα καλο μασάζ με happy end είναι πολύ καλός συνδιασμός.