Φήμη: 20779
Γιά ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ σειρές λέμε... Ὄχι κινηματογραφικά franchises
Καί ὁ Θεός ἔπλασε τίς πουτάνες
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Δε νομίζω να έχω δει τίποτα άλλο σε sci-fi σειρές εκτός από Γκαλάκτικα, Μπακ Ρότζερς, Σταρ Τρεκ και Βιονική Γυναίκα...
(05-01-2023, 01:01 PM)Sexmaniac Έγραψε: Δε νομίζω να έχω δει τίποτα άλλο σε sci-fi σειρές εκτός από Γκαλάκτικα, Μπακ Ρότζερς, Σταρ Τρεκ και Βιονική Γυναίκα...
Εὐκαιρία νά πάρης ἰδέες. Ποιό Star Trek ; Ἔχεις δεῖ τό spinoff τή "Βιονική Γυναίκα" καί ὄχι τὸ πρωτότυπο "Ὁ ἄνθρωπος τῶν ἕξη ἑκατομμυρίων δολλαρίων";
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 50
Κριτικές: 0
Το γενικότερο χαρακτηριστικό sci-fi δημιουργημάτων είναι, ότι αποφεύγουν να δείξουν σκηνές με βία, φρίκη και αίμα, ενώ ασχολούνται με τις διάφορες διαπλανητικός συρράξεις, οπότε τις αφήνω να τις δουν τα παιδιά.
(05-01-2023, 01:13 PM)Sexmaniac Έγραψε: Το Σταρ Τρεκ, το Γκαλάκτικα, το Μπακ Ρότζερς και τη Βιομική Γυναίκα που έπαιζε στην ελληνική τηλεόραση μέσα-τέλη δεκαετίας του ‘70... *λολ*
Από όταν πήρα το Atari 2600 και αργότερα τον Sinclair Spectrum αρχές της δεκαετίας του ´80, σταμάτησα να βλέπω και τηλεόραση γενικότερα.
Στὴ "Βιονική Γυναίκα" τῆς δεκαετίας τοῦ 70 ἀναφέρομαι καί ἐγώ: ἦταν spin-off τῆς σειρᾶς "Ὁ ἄνθρωπος τῶν ἕξη ἑκατομμυρίων δολλαρίων" ἐπίσης τῆς δεκαετίας τοῦ 70.... Ἔπαιζε ὁ Lee Majors σύζυγος τῆς μακαρίτισσας Farrah Fawcett. Τά 'δειξε καί τὰ δύο τὸ Star σέ ἐπανάληψη τὴ δεκαετία τοῦ 90... Σέ καμμία περίπτωση δέν ἐμπίπτει X-files σέ αὐτήν τὴν κατηγορία περί βίας ποὺ ἀναφέρεις... Τό X-files ἔχει ἀπ'ὅλα! Ποιό Star Trek; Εἶναι καμμία δεκαριά σειρές ἀπό δαῦτες...