Φήμη: 9242
μου έχει τύχει να έχει ξεχάσει το κορίτσι τα πάρει τα λεφτά ...πήρα τηλ το γραφείο και τα άφησα στην reception . δεν έχω ιδέα τι έγινε μετά ..
Φήμη: 52
17-11-2025, 01:20 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 17-11-2025, 01:21 AM από Berserker.)
Μου έχει τύχει. Όταν πήρα κάτι πρωτοεμφανιζόμενες ερασιτέχνες κι ήθελα να γίνω τακτικός πελάτης, μετά από λίγο κάποιες από αυτές έτυχε να βγουν γνωστές γνωστών από κύκλους σπουδών ή χώρους εργασίας που σύχναζα. Κι ήθελαν να ξεκόψουν. Ghosting, gaslighting και λοιπές underhanded τακτικές, ή ξεκάθαρη άρνηση για ραντεβού/εξυπηρέτηση, όσο κι αν ανέβαζα μόνος μου την προσφορά (έφτασα να παρακαλάω να μου κάτσουν κάποιες για 300+ ευρώ, ενώ σε άλλους με 80 δίνανε τα πάντα και πάλι αρνιόντουσαν)!
Ή όταν για κάποιο λόγο θέλανε να αποτραβηχτούν από τη δουλειά (βρίσκοντας πλούσιο χορηγό, Εργαζόμενες σε κλειστό κύκλο, Βρίσκοντας απασχόληση με λιγότερο κόπο περισσότερα έσοδα)... Επίσης έλεγαν ΟΧΙ, όσα χρήματα κι αν προσφερόμουν να δώσω.
Το κακό ήταν ότι δεν καταλάβαινα πως στο πρώτο ίχνος στραβώματος, έπρεπε εγώ να κόψω πέρα πρώτος και καλύτερος. Θα είχα γλιτώσει πολύ κόπο, χρήμα και ψυχολογικό στραπάτσο. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ, είτε ΠΕΛΑΤΗΣ, ή ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ. Νόμος! Κι επειδή μου είχε μείνει απωθημένο, ξέσπασα το 2023 επάνω σε μια φοιτητριούλα που ήταν ασυναγώνιστη στο GFE, με ψιλοκυνηγούσε και παρακαλούσε να με παίρνει με μειωμένη τιμή. Την έδιωξα εγώ και με άσχημο τρόπο μάλιστα (το ψιλομετάνιωσα μετά, αλλά πάλι βρήκα καλύτερες, οπότε κλάην).
ΥΓ Άλλη "ερμηνεία" (χροιά) του "όταν η πουτάνα λέει όχι στα λεφτά", αλλά να την καλύψουμε και τούτη.
Φήμη: 59237
Τελευταία τις λιώνω στο γλείψιμο (τρέμε @tomcruise), με αποτέλεσμα 2 να ξεχάσουν τα έξτρα (τη μία μόνο που δεν την κυνήγησα για να της τα δώσω. Λεπτομέρειες στην κριτική μόλις αξιωθώ...)